Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

Szexbakik

2015. május 18. - Alibanya1

boleyn_anne1.jpegAz arisztokrata nők és a zene - ennek jegyében telt a hétvége. Jól van túlzok, csak részben, főztem is, meg takarítottam, azaz kevésbé arisztokratikus tevékenységek is színezték a hétvégét. Felmerült itt, már többször, hogy a nők az évszázadok során miért nem alkottak, miért nincsenek zeneszerzők, festők, írók, akik nők. A választ szerintem tudjuk, egyszerűen nem lehetett nekik alkotni, nem volt ildomos, nem kaptak rá lehetőséget és így tovább, mindegy. Ennek ellenére alkottak. Erre kaptam egyfajta választ vasárnap, egy kísérletező kórus koncertjén. Az előadott mű Boleyn Anna életére épült, és az utolsó dal mely elhangzott, az Boleyn Anna szerzeménye volt, melyet pár nappal a halála előtt írt, már a tömlőcben. ( I die, I die, nagyon megrázó alkotás) Mint kiderül, több dalt is szerzett, férje, illetve előbb szeretője szórakoztatására - ezek persze feledésbe merültek, hiszen egy nő magánéletéhez, intim szférájához tartoztak. Senki nem gondolta, hogy ezek bármi másra is készülhetnének, esetleg a XXI. században igazolhatnák, hogy a nők is ugyanúgy képesek kreatív alkotásra, mint a férfiak.

Magával ragadott Anna története, régebben is olvastam róla, szerintem nagyszerű és különleges személyiség lehetett, átlagon felüli intelligenciával. Az a tény, hogy Henriket több, mint hat éven át tűzben tudta tartani, valamint szeretőből feleség státuszt produkált, már-már emberfeletti tevékenység, tudván, hogy Henrik azért jó partinak számított (10/10, pasi koronával, több tucat fehér lóval, több kastéllyal, szolgasereggel és gyakorlatilag korlátlan kincstárral, 180 cm magas, kék szem, hoppá). Akkor még a radikális párkapcsolat-lezárási technikája sem volt ismeretes, tehát tartani sem kellett tőle. Elképzelhetjük, hogy a kor 10/10-es női, micsoda kavalkádot rendeztek körülötte, nos ő mégis hat éven át, vagy még tovább szerelmes volt Annába és feleségül akarta venni. Anna egyik fegyvere állítólag az volt, hogy nem adta meg a királynak hosszú időn keresztül "azt", másik titka a verbális szex bot, új technikákat mesélt neki, vagy mutatott, ezt ugye ki tudná már pontosan megmondani, melyeket franciaországi tartózkodása során - "tanult"?. Mindezek mellett gondolom, nagyon szórakoztató nő lehetett, és ügyesen fenntartotta Henrik érdeklődését. (Megkockáztatom, azt a feltevést, ha a történelmet nők írták volna, akkor Anna furfangos hatalomszerző stratégiáját boncolgatnánk, a phalanx hadviselés sikerei helyett). A baki amit elkövetett, hogy végül mégis lefeküdt vele? Nem, inkább az, hogy ami szeretőként még jól állt, feleségként már aligha, különösen abban a korban. Hirtelen unalmas lett, hogy mindenhol ott van Anna, hogy mindent tud és így tovább. Ráadásul lányt szült, ami igazolta Henrik mániáját, hogy az isten ezzel bünteti, hogy csak lányai születnek és ezzel mutatja, hogy nem jó úton halad. Mivel az előző válása, kicsit hosszadalmasra sikerült, és rengeteg papírmunkával és utánajárással járt (lásd egyházalapítás), valami hatékonyabb eszközre gondolt, így került képbe a szimpla kivégzés, mely néhány hetes procedúrával - csak pár száz oldal bírósági jegyzőkönyv szükségeltetett - meg is oldódott. Amúgy elég bizarr megoldásként a saját bátyjával is megvádolták... Vigyázzunk tehát, a franciázásnak végzetes következményei is lehetnek. De térjünk át a hétköznapibb szexbakikra:

1. Témánál maradva, súlyos hiba olyan pasival, vagy nővel franciázni, ahol csak a hatos van meg, a kilences hiányzik.... Szóval, ha az egyik elvárja, akkor meg is kell, hogy adja, nincsen kifogás, itt a mese vége. Ezt nem én mondom, így olvastam a Cosmopolitanban.

2. Azt állítani, hogy megvoltam... Tipikus női hiba, persze szuper volt, elmentem csodálatos vagy, miközben semmi nem történt. Nem szabad! Mi lesz annak a vége? Majd önszorgalomból javít? Ja, hátha majd máskor jobban sikerül, vagy valami hasonló. Persze ez egy férfinek sem áll jól. Állítólag volt akinek bejött: a krónikák szerint Madame Pompadoure utálta a szexet, de olyan hihetően élte bele magát, hogy több évtizedre XV. Lajos szeretője maradt, pedig az sem volt kispályás pasi...

3. Nem szólni ha valami fáj, vagy zavar... esetleg ezt később fejhez vágni, kicsit vadabb szex, a másik észre sem veszi, hogy esetleg fájdalmat okoz. Aztán ott a meglepi, hogy máskor nem akarjuk, vagy nincs kedvünk hozzá.

4. Olyan hangokat kibocsájtani, mintha állati jól haladnának a dolgok, közben meg az égvilágon semmi nem történik, akár a tévét is nézhetnéd közben, ez megint csak egy elterelő hadművelet, de minek? Vagy néha mégis kell? Esetleg egy hosszabb kapcsolatnál így próbálja az ember erősíteni a másik önbizalmát? Nem tudom csak eltöprengtem. És utána még bejelentetni, hogy ez volt a legjobb szex az életedbe... hát igen.

5. Hallgatni arról, hogy mit szeretnél... találja ki, hát nem? Nem! Illetve, kitalál valamit, csak az egyáltalán nem biztos, hogy az lesz amit szeretnél, persze nem kell több oldalas használati útmutatót adni, de azért pár dolgot lehet finoman említeni.

6. Tisztaságmánia - persze szereti az ember biztonságos kényelemben érezni magát, minden pillanatban, de azért talán felesleges rohanni fogat mosni minden csók előtt, meg aztán hova vész a spontaneitás, a szenvedély? Mindjárt leteperhetsz, csak előbb fertőtlenítek....

7. Hallgatni a szex elutasítás valódi okáról... mondjuk éppen most jött meg, de elfelejtetted, vagy nem így számoltad, de kínos erről beszélni -  ez is a Cosmóban volt, ilyen van?

8. Hú ez most kemény - tetetni, hogy ez csak alkalmi szex, miközben szerelmes vagy belé. Persze nem mered megmondani, mert hátha eliszkol, inkább szex így?! Érdemes? Minden esetre félrevezetés, az tuti.

9. Azon aggódni szexközben, hogy hogy nézel ki, ez is gondolom inkább női fikció, jaj, biztos lóg a hasam, buggyan a hájam és így tovább, cellulitos a combom. Ez aztán még hangosan szóvá tenni, már totál gáz, de szerintem ezen gondolkodni is nagyon vacak, mert tönkre teszi az egész élményt.

10. Kipróbálni olyan pózt, amihez semmi kedvünk -  nem vezet sehová, legfeljebb 4. vagy a 2. ponthoz.

11. Háziállat - Romantikus randi, felkorbácsolt szenvedélyek, megérkezés a félhomályos lakásba, vad csókolózás, vetkőztetés, amikor észreveszed, hogy egy szempárral több figyel, mint az kellene. Masni a tengerimalac, vagy Lucifer a macska, kinek mi a kellemesebb.

12. Váratlan pillanatban felröhögni valamin, vagy viccet mesélni hú, nagyon gáz.

A sok ámításból eszembe jutott, hogy szegény VIII. Henrik is, hogy a végén visszakanyarodjak a bevezető sztorihoz (micsoda keretbefoglalás), megszenvedte a netes társkeresés alaphibáinak egyikét. Heves párkeresés közben valahol a negyedik feleség tájékán Hans Holbein neves németalföldi festőt bízta meg azzal, hogy a kiszemelt nőket fesse már meg, hogy ne vegyen zsákba macskát. Hans tehát elportyázott, Cleve-i Annához, és olyan remek portrét festett róla, hogy a király első látásra belezúgott a képbe. Le is fixálták a házasság időpontját, minden le volt egyeztetve, amikor is sor került a személyes találkozóra, amely tulajdonképpen az esküvőt megelőző napon volt. Ekkor szembesült Henrik a festő buzgalmával, a valóságban a hölgy egyszerűen ronda volt és még kövér is. Sajnos kénytelen volt feleségül venni, háborút mégsem akart kockáztatni, elsősorban a későbbi hatodikos általános iskolai történelem tankönyv túlbonyolítás végett, de lehet más okai is voltak.  Szegény Annának halálfélelmei voltak, tudva az előző Anna sorsát, úgyhogy amikor Henrik megkérte, hogy váljanak el, habozás nélkül beleegyezett, cserébe kapott két kastélyt meg évjáradékot, ezzel a legszerencsésebb Henrik feleséggé küzdötte fel magát.

A végére egy tanulságos nóta, a másik hétvégi zenei élményből, még ilyen koncerten is voltam. Kellemes hetet mindenkinek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr737469822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csevely 2015.05.18. 14:10:01

Egyszerűen elképesztő vagy!!!!!!!!!!!
Valahol azért olvasok Svéd, Norvég, Izlandi, Finn, Dán krimiket, mert a táj, az élethelyzet leírása, a nevek kinemmondhatása elvarázsolt.
És teljesen hasonlót érzek a blogod olvasásakor is.
Amúgy a pomtokba szedett dolgokra írok egy hosszabbat, csakhát. . . . .

csepke 2015.05.18. 14:56:23

a macskás ponthoz kapcsolódva megkérdezném, lesz utódja végül szegény macseknak?

Terézágyú 2015.05.18. 15:02:31

@csepke:
esetleg egy tengerimalac?

csepke 2015.05.18. 15:03:45

2."Madame Pompadoure utálta a szexet, de olyan hihetően élte bele magát, hogy több évtizedre XV. Lajos szeretője maradt, pedig az sem volt kispályás pasi..." maximálisan meg tudom érteni M.P-t ha utálta a szexet. ezek a középkori francia királyok elég gusztustalan alakok lehettek a testi higiéniájukat illetően.

Terézágyú 2015.05.18. 15:06:41

@csepke:
"ezek a középkori francia királyok elég gusztustalan alakok lehettek a testi higiéniájukat illetően. "

Nem tisztem védeni a francia királyokat, de XV. Lali már nem középkor :)

A higiénia az olyan volt, amilyen (fürödni smafu), de ez a nőkre is vonatkozott :)
A hatalmas feltupírozott hajkorona, amihez tartozott egy bot, hogy néha bele lehessen túrni, ha viszket a fejbőr a tetvektől stb.

csepke 2015.05.18. 15:18:04

@Terézágyú: be akartam írni, a Napkirály (XIV Lajos) törénetét, akiről az élvhajhászás jut mindenkinek eszébe. Kevesen tudják gondolom, hogy ez az ember olyan borzalmasan gusztustalan alak volt, különösen egy orvosi műhiba következtében, hogy nem tudom elképzelni, hogy hogy mehetett hozzá 2 m-nél közelebb bárki is, nemhogy intim közelségbe. De aztán utána néztem és ez a Lajos nem az a Lajos. A történet mindenesetre gondolom nem példa nélküli abban a korban.

Terézágyú 2015.05.18. 15:21:29

@csepke:
"A történet mindenesetre gondolom nem példa nélküli abban a korban. "

Nem, éppen ezt mondom, hogy a felsőbb tízezer legtöbb férfije és nője osztozott ebben a hülyeségben hogy nem mosakszunk, mert az pórias :)

mantooman 2015.05.18. 17:28:13

@Terézágyú:
Veszélyes volt, nem porias. Akkoriban a víz bizony lehetséges veszelyforras volt. Többet kockaztattak ha fürödtek (nem nyílt, folyóvizekben),mintha nem.

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 18:55:33

@csepke: izlesek es pofonok. Napoleonrol peldaul azt is feljegyeztek h ket hettel hazaerkezese elott meguzente a kedvesnek h mostantol "nefurggyele, baby!" leven szerette a testszagot, mi tobb, az imigyen viseletesse valt noi alsonemuket mindig magaval is vitte, khm ... szagolgatas celjabol ;)

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 18:59:04

@mantooman: erdekes, a nemetek - 1 evig vendegeskedtem egy elit ertelmisegi csaladnal - a mai napig ugy tudjak, h a viz art a bornek, nem szabad naponta, csak hetente egyszer furdeni. Szolni kene nekik, hogy mar nem fertoz?

csepke 2015.05.18. 19:06:39

@bigbaby: óhh ha csak egy kis bukéról lenne szó!..;) A Napkirályról feljegyezték, hogy borzalmasan rossz fogai voltak. Mivel szerette az édességeket, aszalt gyümölcsöt rágcsált egésznap...stb. 40 éves korára már nem volt egy ép foga sem, rohadtak a szájában. Persze nyilván elkezdték kihuzigálni sorban, de egy húzás egyszer úgy sikerült, hogy kiszakadt a fél szájpadlása és a felső állkapcsából egy darab. Bűzös, tályogos seb lett belőle. Végül kiégették a tályogot, hogy a fertőzést megszüntessék, és még vagy 30 évet élt úgy, hogy bármit ivott, az az orrán keresztül szökőkútként tört elő. Gusztusos pali.

2015.05.18. 19:08:44

@csepke:

ma is van olyan hogy eredménytelen az arcüregzárás

csepke 2015.05.18. 19:10:44

@bigbaby: nekem is van olyan ismerősöm aki nem fürdik mindennap, csak a kényes területeket megmossa. Az az áztató pancsolás nem is tesz jót a bőrnek.

mantooman 2015.05.18. 19:11:53

@bigbaby:
Lehet, azzal németeknél már biztosan nem fertőz manapság. :-)

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 19:12:29

@csepke: a szerencsetlen :D jo h a fulei nem szakadtak be a nagy foghuzastol :D azert megneztem volna azt a fogorvost is h sikerul vkinek a fel fejet is leszakitani egy foggal egyutt :D

Alibanya1 2015.05.18. 19:16:24

@csevely: ismét csak örülni tudok, hogy tetszett az összeállítás :)

csepke 2015.05.18. 19:18:04

@bigbaby: nem orvos volt, mert az udvari orvos rangon alulinak tartotta ilyen alantas mechanikai munkát végezni, hanem vándor borbélyt hívtak, ők foglalkoztak ilyennel, néha kovács. Gondolom megtermettség sem ártott a melóhoz, egy kovácsnál ez indulóra megvan ;)

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 19:21:40

@csepke: sztem befogtak vagy hat lovat rakotottek a fogat es gyiii hadd szoljon ... biztos volt akinek leszakad a fel feje csak az nem volt ilyen hires mint ez a sokszamos laja volt igy nem kerult be a kronikakba ;)

csepke 2015.05.18. 19:30:53

@bigbaby: egyébként a mi Sisinknek is feketék voltak a fogai, ezért nem mosolygott sosem úgy, hogy "kivillanjon";) a fogsora.

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 19:36:28

@csepke: van egy ipse norbert elias a neve es nagyokat gondolkodott a civilizacio folyamatarol es azt gyakorlatilag ugy irta le mint a kulso trs i elvarasok, nyomas inkorporacios (testive, belsove tett) folyamatat es sokat foglalkozott pl a tisztalkodasi folyamatok alakulasaval, analizalasaval, a zsebkendo hasznalat elterjedesevel. Tok izgi :)

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 19:40:40

@csepke: az en nagyapam paraszt ember volt es eleteben nem mosott fogat de nem emlekszem h budos lett volna, minden foga megvolt, csak kisebbek voltak vmivel az elulsok mar 70 eves korara s mikor gyerekkent rakerdeztem, mondta h elkoptak. Ilyen is van:)

2015.05.18. 19:44:38

@bigbaby:

gyorsan utánanéztem. csak hogy ne legyenek legendák:)
egy erős gyulladás után az összes megmaradt felső nagyőrlőjét el kellett távolítani, közben eltört az állkapcsa (ez előfordul, nekem még nem volt anyámnak igen), ill. megnyílt az arcürege (nekem is volt már ilyen plusz ha most kivennék a felső bölcsességfogamat óriási nyílás keletkezne), egy darabig nyitva volt aztán valahogy bezárták.
persze tudom itt mindenkinek szép fehér és egészséges fogai vannak, hogyne.

csepke 2015.05.18. 19:47:00

@bigbaby: valószínűleg nem evett édességet. Régen nem volt ez a mindennapos cukor csoki és péksüti zabálás, még az én gyerekkoromban sem.

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 19:47:36

@Beeyore: ... nekem spec jok a fogaim. Tudooommm ... mar megint ... en kerek elnezest... ;P

2015.05.18. 19:48:44

@bigbaby:

neked mindened tökéletes.

csepke 2015.05.18. 19:49:41

@Beeyore: bbnek az van! láttam! nagyon szép fogsora van, óriási és hegyes szemfogakkal!;)

2015.05.18. 19:54:40

@csepke:

óh, értem. akkor csak kereszttel-fokhagymával felvértezve megyünk a közelébe, és nem biztos hogy meg akarjuk tudni, mennyire remekül szív azokkal a fogakkal...

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 20:13:35

@Beeyore: @csepke: most h kezdem benoni a bordaimat vegre, kozelitem a .... csepke, a 10 bol hany pontot is, he?

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 20:26:34

@csepke: bbnek van igaza? Nem csepkenek? Ha nari most itt lenne, mindjart el lennenk igazitva, az biztos ;)

csepke 2015.05.18. 20:28:17

@bigbaby: hányat? 10/10 nem? de.

csepke 2015.05.18. 20:30:12

@bigbaby: nem, ez az az eset hogy nekem _is_ igazam van, mert én is azt mondtam mint te. de nari velem van!;)

alebzsaflab 2015.05.18. 20:32:27

Nekem volt szerencsétlenségem egy 6. ÉS 7. pontban leírthoz. "Jajj, tegnap cseréltünk ágyneműt és különben is most jött meg." Ott és akkor rájöttem, hogy ez nekem nem jó. Nem akarta megérteni mi a problémám. Pedig még egyszer megpróbáltam neki elmagyarázni, de hiába.

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 20:33:10

@csepke: hogy tenyleg hogy mindenkinek igaza van ... de nekem pl akkor is ha nem irok epp semmit ... Nem? De! Harom!

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 20:33:45

@csepke: igen, a nari meg az ero. Ez a ketto.

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 20:35:23

@alebzsaflab: igen ... kb ez az a pont, ahol be kell latni, vege ...

csepke 2015.05.18. 20:40:39

@alebzsaflab: pedig néha csak az áll a háttérben, hogy azt mondta a pasi, hogy cuki;).

Pixynor 2015.05.18. 20:48:52

"súlyos hiba olyan pasival, vagy nővel franciázni, ahol csak a hatos van meg, a kilences hiányzik...."

Hát erről tudnék mesélni, kedves Ali .... :) volt olyan helyzet, hogy örültem volna, ha 9-es nem kerül elő :) ajaj, de kelletlen is az, ha szarul csinálják :), ott aztán volt nevetőgörcstől kezdve, úristen, hagyja már ezt abbá-ig minden a részemről, aztán persze, ki tudja, lehet valakinek az én 6-osom sem tetszett, bár ennek ott hangot nem adott senki. Ja, de pont hangot adott, de az csak ennyi volt többnyire: "uram, jézus", vagy "jézus, máriám", no ez már közelebb volt az igazsághoz, hisz mégiscsak nő vagyok :).
Mondjuk túl sok olyan történetet sem hallottam még férfiaktól, hogy olyan nővel lett volna dolguk, akik rosszul 6-osoztak volna. :) De biztos akadhat ilyen is. :) Igaz, azon nem tudom mit lehet elrontani. :)

hello73 2015.05.18. 21:10:16

Ezt az utolsót nem értem. Kinek jut eszébe szex közben viccet mesélni? Vagy ha igen, akkor elég rosszul mehet a menet.

Sztem az is ide tartozik, mikor kiderül, hogy kicsi a pasi farka. A pillanat hevében jön a felismerés, na akkor valahogy úgy reagálni, hogy ne legyen ebből sértődés.

alebzsaflab 2015.05.18. 21:30:46

@Pixynor: Én olyannal már találkoztam, aki nem szeretett 6-osozni. :(

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 22:24:48

@Pixynor: na de honnan tudni ki a 6os es ki a 9es? Basszus h en h le vok itt maradva!

hello73 2015.05.18. 22:31:27

@bigbaby: :) szerintem a fejeket jelöli a számok pocakja. Nem?

2015.05.18. 22:31:28

@bigbaby:

te abban is szuper vagy, mint mindenben.

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 22:39:30

@hello73: persze. 69. Ez eddig vilsgos. De pixy azt mondja h az en 6osom. Hat en sose tudom, melyik ki, ezert erdeklodtem nala ;)

2015.05.18. 22:39:34

egy nő kevés dolgot ronthat el a szexben, most a szélsőségeket hagyjuk.
férfi annál többet.
nagyobb rajta a teher

Pixynor 2015.05.18. 22:41:17

@alebzsaflab: Ezt a reszt ismerem, hogy nem mindenki szereti, de olyannal volt-e dolgod, aki csinalta, de mondjuk nagyon rosszul?

@bigbaby: Jaj, en gondoltam csak ne kerdezd miert, hogy a 6 os a no, a 9 es a ferfi :) nincs semmi oka. Irhattam volna forditva is, csak valahogy igy jott ki gondolatban nalam.

hello73 2015.05.18. 22:41:24

@Beeyore: vannak olyan pózok, ahol tehermentesíteni lehet, akkor nem kell cipelnie.

2015.05.18. 22:44:45

@bigbaby:

természetesen, csak hiszem. nem fogok írni konkrétumokat, mert minek, azért lehet hogy én olyasmire is gondolok, amire te nem (persze fordítva is elképzelhető)

2015.05.18. 22:45:29

@hello73:

lehet hogy nem is ugyanarról beszélünk:)

hello73 2015.05.18. 22:47:35

@Beeyore:lehet, ezért fogalmazz konkrétabban:)
Lelki r vagy fizikai teher?

hello73 2015.05.18. 22:48:45

@bigbaby: igen:) de így nem megy át:)

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 22:48:51

@hello73: konkretan a merevedesre utalt sztem beeyore

2015.05.18. 22:49:34

@bigbaby:

az lehet, én viszont a legkevésbé sem

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 22:51:14

@hello73: de atjott csak beey olyan komolykodo ma este

alebzsaflab 2015.05.18. 22:52:06

@Pixynor: Nem. Én mindig nagyon elégedett voltam. :)

2015.05.18. 22:52:17

@bigbaby:

hát konkrétan nem csak arra.
arra, hogy ha a nő nem egy iszonyúan fa, nagyon durva perszóna, lehet hogy nem túl jó a szexben, eléggé passzív, de attól még sok férfi örül hogy van kit dugni, van aki kielégíti a kezével, stb.
férfi meg? egy teljesen átlagos férfi esetén mindig mehet a rinya, hogy nem elég jó, nem elégített ki, nem elég aktív, ügyes, stb.
ha nyal, akkor azt ugye a többség rosszul csinálja.
extra a merevedés, pénisz sérülése--nem részletezem most ezt.

szóval ha a nő nem nagyon rossz, az már sok férfinak elég, nem mindenkinek.
férfi átlagos---sok nőnek nem elég jó.

hello73 2015.05.18. 22:52:39

@bigbaby: tényleg, mennyit bír egy farok? mármint terhet?

hello73 2015.05.18. 22:53:29

@Beeyore: hogy lehet rosszul nyalni?

2015.05.18. 22:53:50

@bigbaby:

ennek oka, hogy egyrészt örülök, másrészt nem, hogy nekem ez kimarad az életemből.
igen, örömtől és érdekességtől is megfosztom magam, de azért kínlódástról, stressztől is.
a jövő a cyberszexé:)

2015.05.18. 22:55:06

@hello73:

én nem tudom, csak sejthetem. több nőtől hallottam, hogy tapasztalataik szerint nem voltak túl jók a férfiak ebben.

2015.05.18. 22:56:59

@hello73:

hát azt én most nem részletezem, meg elég sok változata van.
de azé csak a közeljövő, a távolit nem sejthetjük:)

Csakegyvalaki 2015.05.18. 22:57:40

Henrik lehet, hogy jó partinak számított, de hogy 10/10-es lett volna... persze valószínűleg az én hetero férfiszemem nem látja olyan jól, mint egy női szem... :)

Pixynor 2015.05.18. 22:57:59

@alebzsaflab: Hat tobbnyire ez a velemeny a ferfiaknal. Viszont notol hallottam mar olyat, hogy nem volt jo neki a nyelves resz. Nekem is volt ilyen persze ilyenkor egy laza'inkabb en akarom neked csinalnival' tul is lendultunk a dolgon mindkettonk nagy megelegedesere:)

hello73 2015.05.18. 22:58:04

@Beeyore: naaaa, csak egy pici példát mondj, légyszíves!

alebzsaflab 2015.05.18. 23:00:27

@Pixynor: Én mindig szóltam, ha valamit rosszul csinált.

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:00:41

@hello73: sztem ugy lehet rosszul nyalni, ahogy szopni is: ha nem elvezed, ha kelletlenul csinalod. Nem?

hello73 2015.05.18. 23:01:20

@alebzsaflab: jó, de ez arra vonatkozik, hogy szólj. Én nem ezt kérdeztem. Ez azért nem olyan bonyolult, nem?

hello73 2015.05.18. 23:02:23

@bigbaby: lehet. De gyakorlással csak lehet benne fejlődni.

2015.05.18. 23:02:54

@hello73:

?
szexchat-webcamsex-
-jövőben majd megfelelő sisakkal távolból egymásra hangolódó egymást érző emberk, avatárszex, stb. stb.

alebzsaflab 2015.05.18. 23:03:43

@hello73: "hogy lehet rosszul nyalni?" Mondjuk úgy, hogy tapasztalatlan az ember.

Pixynor 2015.05.18. 23:03:52

@alebzsaflab: Nalam meg nem volt gond, ha a tobbi reszevel nem volt gond, ha erted mire gondolok ;) bar tobbnyire ezek az esetek nem irtak be magukat az emlekezetes elmenyeim koze ;)

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:04:33

@hello73: a cybersex? Minden ami a cyber terben zajlik, azaz a neten.

Pixynor 2015.05.18. 23:05:52

@hello73: Vagy ugy hogy csak szimplan erzeketlen, latott nemi pornot es mondjuk elhitte, hogy amit ott lat attol a no tenyleg szetelvezi az agyat es kozben meg nem.

hello73 2015.05.18. 23:06:36

@Beeyore: volt egy film, Sandra Bullock és Stallone volt benne, ott volt ilyen szex.
Az utódnemzés hogy lesz?

@alebzsaflab: mondom én, gyakorolni kell.

hello73 2015.05.18. 23:07:49

@bigbaby: jó, ezt értettem, csak nálam a szexhez hozzá tartozik a másik megérintése.

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:08:48

@hello73: a porno is segithet sztem. A multkor olyat talaltam, ami egy oktatofilmnek is beillik h kell nyalni cimmel. De itt nrm regen volt egy blogger es belinkelte reszletes leirasat a jo nyalasrol. Hat azt meg olvasni is elvezet volt. Csepkevel itt sohajtoztunk jobbra meg balra... ;)

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:09:40

@hello73: hat azert a cybersex se rossz, hidd el nekem ;)

hello73 2015.05.18. 23:09:50

@bigbaby: akkor megvalósult a cyberszex élménye:)

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:12:40

@Pixynor: sztem a porno segithet mikozben meg nyilvan minden no mas sot uaz a no is lehet sokfele ... roviden: figyelni kell a visszajelzesekre, mikor h jo a masiknak. Nem bonyi.

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:13:26

@hello73: miert? Neked most jo? Vagy hogy? ;P

2015.05.18. 23:14:53

@hello73:

az utódok létrehozásának is sok módja lesz, végül majd önmásoló robotok meg ki tudja milyen fejlettebb dolgok lesznek, a hagyományos biológiai utódlétrehozást előbb-utóbb meghaladjuk majd, nagyon helyesen. de nem menjünk ilyen messzire, sok értelme nincs:)

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:15:24

@hello73: jah mar ertem h a puszta olvasastol begerjedtunk ... hat ja ... van az ugy ... de azert a cyber terben is az az igazi ha vegigjatsszuk, tudod...

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:22:37

@Beeyore: szoval nem lesz irl sex? Hat en keves dologban vok ilyen biztos mint ebben: a sex sosem megy ki a divatbol :)

Pixynor 2015.05.18. 23:23:22

@bigbaby: Bar nem probaltam, de szerintem nekem menne. Hogy egy-egy pasi mitol erzeketlen ra? Talan az egyik a bigott vallasossaga es ilyen iranyu neveltetese miatt volt sz, de egyebkent nem tudom.

2015.05.18. 23:25:16

@bigbaby:

sose mondd hogy soha!:)
irl szex fárasztó, veszélyes, stresszes(elvárások miatt)---csak ezt manapság nem szabad kimondani, mert olyan jelzőket kapsz hogy ...
tegyük hozzá, hogy normális partnerhez jutni sem egyszerű, főleg férfiaknak

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:26:57

@Pixynor:
a cybersex menne? Biztosan ;) igen, egy csomoan irtoznak a 69 tol. Ezer oka lehet.

hello73 2015.05.18. 23:27:47

@bigbaby: Oooo fergeteges :P
Viszont most már kíváncsi vagyok arra az írásra.

@Beeyore: Nem tetszik.

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:29:34

@Beeyore: nem tudok elvezetesebb dolgot a sexnel, mindenkinek csak ajanlani tudom, elukon veled, edes fiam

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:32:13

@hello73: lehet csepke lementette a linkjet ;) en sajna ezt elmulasztottam. Bar ha eszunkbe jutna a blogger neve a gugli kidobna.. esetleg ugy is h punci nyalas kenyeztetes ... varj , rakeresek

2015.05.18. 23:32:17

@bigbaby:

higgy nekem, nem akarod hogy erre válaszoljak:)

Pixynor 2015.05.18. 23:35:40

@bigbaby: Oh nem a cyber szexre gondoltam, hanem, hogy az eletben ki tudnek nyelvvel elegiteni egy not. Nem tudom cyber szexnel mire gondoltok kamerazasra, vagy verbalis chatszexre? Szamomra ezek pusztan nem kielegito tenyezok, igy jobb ha egy kis pornohoz es persze magamhoz nyulok ;)

2015.05.18. 23:35:51

@bigbaby:

magyarán nem hiszel nekem. ejnye!

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:39:44

@hello73: @Beeyore:
nem talaltam meg viszont beey fiam sztem ez neked valo lesz (bar csak a cimet olvastam: insideoflove.cafeblog.hu/2015/04/29/szex-robotokkal-perverz-joslat-a-jovorol/

2015.05.18. 23:42:14

@bigbaby:

kielégítetlen maradsz---ha cyberszex lenne, cunt-teaser lennék

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:42:49

@Pixynor: hat a mechanikus ingerles azert kell a cyber sexnel is persze ... en irasra olvasasra beszedre nezesre gondolok a cybersex kapcsan ezek mind mehetnek akar kombinalva is

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:44:26

@Beeyore: mikor maradnek en kielegitetlen? Es mi az a cunt-teaser?

2015.05.18. 23:44:57

@bigbaby:

bizony, ha az ábrákat leszámítjuk, ez is a jövő. persze csak egy szűk rétegnek, a többségnek szvsz nem sok minden fog jutni, de hát ez majd kiderül, én már nem érem meg.

Pixynor 2015.05.18. 23:46:02

@bigbaby: Es neked ez eleg ugy hogy nem hasznalod a kezed? Akkor eleg erzekeny lehetsz :) engem ezek csak agyban inditanak be de a fizikalis beteljesedes nincs meg toluk.

2015.05.18. 23:47:12

@bigbaby:

azért maradsz kielégítetlen, mert nem kapsz tőlem választ az eredeti megjegyzésedre
cunt-teaser az a cockteaser (kb. szűzkurva) férfi verziója, felizgatja a nőt "légyszilégyszilégyszi" aztán nem ad neki semmit:)

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:48:10

@Pixynor: azert mondom h kell - nekem is - a mechanikus ingerles, akar kezzel, akar massal;)

Pixynor 2015.05.18. 23:50:07

@bigbaby: Hat igy van :) a mast en is nagyon szeretem :)

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:50:44

@Beeyore: hat ezt mar megszoktuk toled. Kb 10 igeretem van nalad, egyet se teljesitettel eddig. Az elso ilyen huzas meg hatasos, de a tobbit mar eszre se venni. Arnyekra senki nem vetodik ketszer, wn fiam.

bigbaby (törölt) 2015.05.18. 23:51:29

@Pixynor: hehe ... csak vigyazz, bele ne szerelmesedj ;)

2015.05.18. 23:57:31

@bigbaby:

gyorsan tanulsz!
de vannak nők akik élvezik ezt, na jó, azokkal nem csinálnám:)

Pixynor 2015.05.18. 23:57:34

@bigbaby: Őszintén: férfi már rég nem állt közénk :) és nincs nála hűségesebb e Földön, és bizony mindig kielégít, akkor akarja, amikor én, addig bírja, amíg én. Hát kell ennél több egy nőnek?? :)

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 00:02:51

@Pixynor: na ez az ... konnyen belefuthatsz abba, h hiaba ott a pasi, megis "azon" jar az eszed "ra" vagysz ... szegenynek semmi eselye ... es keves pasi kepes nem konkurenciakent, hanem jatekszerkent tekinteni "ra" ... szal csak ugyesen ;)

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 00:03:52

@Beeyore: a sado-mazo is mukodik csak meg kell talalni hozza a partnert ;)

Pixynor 2015.05.19. 00:05:00

@bigbaby: hát miután az a veszély nem fenyeget, hogy ott a pasi, így szerelmem nem fogom vissza e téren. :) Egyébként csakis olyan pasi jöhet szóba, aki pluszként tekint erre is, ha úgy adódik. :)

2015.05.19. 00:07:14

@bigbaby:

igen, de ahhoz azért el is kell ezt fogadni az illetőnek magának is, mert ha nem, akkor édesmindegy mit szeret a partner ő rosszul fogja magát érezni.
de miről is beszélek, minek is beszélek
szürreális az egész

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 00:08:50

@Pixynor: pluszkent tekint ra? Mennyi ilyen pasi lehet? 100bol 1? Mondjuk nekem volt mar ilyenhez szerencsem, szal tudom, h nem lehetetlen... de jol leszukited ezzel a palyazok koret, hallod-e.

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 00:11:52

@Beeyore: olyan vagy neha mint egy shakespeare-i drama hose: "Jaj mit is beszelek? ..." vicces vagy, nagyon. De az teny h elobb mindenki ismerje fel-/ki-/meg magat, aztan johet a parvalasztas.

Pixynor 2015.05.19. 00:13:57

@bigbaby: jaj, akkor én szerencsésebb vagyok, volt egy szeretőm (több is persze) ő például nem volt éppen nagy szerszámmal megáldva (viszont annál vastagabbal), és képzeld, tökéletesen tisztában volt az adottságaival és ő szorgalmazta, hogy vonjuk be a "barátomat" is, így elég sokáig volt a szeretőm, annak ellenére is, hogy kicsi volt neki (amit ugye pasik állandóan leszólnak, hogy nem kell a nőknek az ilyen, és amire én mindig azt mondom, nem az számít mekkora, hanem hogy hogy tudja használni). Egy másik szeretőm, akinek meg hatalmas volt, érdekes módon ő is szeretett vele játszani. Őszintén, nem voltam olyan férfival, aki nem, viszont nem mindegyiket találtam arra "méltónak", hogy bevessem vele, ha érted mire gondolok. :) Volt, aki annyira jó volt, hogy eszembe se jutott, volt olyan, aki meg annyira semmilyen, hogy akkor meg azért nem. Többnyire sosem az első alkalommal merül fel ez a dolog, hanem hosszabb kapcsolatokban, a sokadik alkalom után.

2015.05.19. 00:15:25

@bigbaby:

nem tudom mit találsz viccesnek, de hogy őszinte legyek, majdnem teljesen mindegy is. mindenesetre örülök ha meg tudlak nevettetni, néha én is szoktam ám magamon.

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 00:17:15

@Pixynor: na jol van ez mar igy azert megnyugtato ;)

Pixynor 2015.05.19. 00:20:50

@bigbaby: ja és persze volt olyan, akinél istenkáromlás lett volna, képzeld ő még a számítógépes előzményeimet is kitörölte, mikor egyszer ráment a laptopomra, mondván, hogy abban milyen "csúnya" dolgokat látott (egy kis pornós előzményt).

Szóval igen, van ez a véglet is, de azt tudom, velük nincs dolgom ebben az életben. :)

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 00:25:23

@Pixynor: uhh ... igen, azert az jo, legalabbis felsiker, ha az ember tudja kb, milyen pasi biztos nem neki valo ;)

2015.05.19. 00:25:28

@bigbaby:

nem idézem fel a klasszikus viccet mert túl hosszú, de azért érdekes lenne tudni, ki mit gondol valójában, mit lát bele bizonyos mondatokba, hsz-ekbe, lehet hogy teljesen mást mint amit a szerző

Pixynor 2015.05.19. 00:27:37

@bigbaby: hát persze, hisz az durva lenne, ha minden férfi és nő kompatibilis lenne egymással. :)

Pixynor 2015.05.19. 00:28:40

@bigbaby: és már tudom, rohadtul nem kellett volna azt melange-t meginni délután hatkor :)

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 00:35:31

@Pixynor: vicces ittasan blogolni :) en is csinaltam mar ... ;)

2015.05.19. 00:36:17

@bigbaby:

nem tudom mire vonatkozik pontosan a kérdés, meg alapvetően nem az én személyem itt a fontos, igazából teljesen lényegtelen én mit gondolok vagy mit érzek.
(de most, kisebb fizikai kellemetlenségeket leszámítva, jobbára ürességet, idegenséget, de elég tompán, hálistennek).

Pixynor 2015.05.19. 00:37:09

@bigbaby: jaj, abban nem volt alkohol :) csak kávé, de az kurva sok :) és egyébként nem kávézom, most meg olyan vagyok, mint a bekoffeinezett mókus a meséből :)

2015.05.19. 00:42:00

@bigbaby:

most van az mikor ittasan blogolsz?:)

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 00:42:17

@Pixynor: na es akkor mi lesz az ejjeli program? Kitakaritasz?;)

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 00:43:16

@Beeyore: neem ... most a phd porget ... duurva mi?

Pixynor 2015.05.19. 00:44:26

@bigbaby: pókháló nincs az tuti :) a hétvégén alaposan kitakarítottam. És volt már este, egy kis "utóellenőrzés" is. Viszont a gyerek meg alszik, szóval, várom, hogy válaszolj :) ez a program, de gondoltam kézbe veszem mindjárt az Infernót is, és tudom, röpke öt óra múlva kurrrvára fog fájni az ébresztő hangja :)

2015.05.19. 00:44:43

@bigbaby:

bizony. jobb helyeken három cikk egybekötve
de a lényeg hogy látszik---értelmiségi hölgy vagy

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 00:48:22

@Pixynor: engem meg a gyerek ebreszt nemsokara ... mosolyogva ... bujva ... anya, de jo veled ... azert igy ki lehet birni ... ;)

Pixynor 2015.05.19. 00:50:21

@bigbaby: hát nálam már nincs összebújás, ölelés is csak merev "elviseléssel", szóval élvezd ki, hogy még ez van, nem lesz sokáig. :) És egyébként ha meg azt tudod mondani neki, hogy gyere bújj a takaró alá és aludjunk egyet, akkor meg különösen király. :) Na lépek, muszáj aludni :) jó éjt!

Terézágyú 2015.05.19. 07:18:26

@Pixynor:
"hogy gyere bújj a takaró alá és aludjunk egyet"
én is mindig ezt mondtam a lányoknak, de annyira nem jött be...

Pixynor 2015.05.19. 08:01:04

@Terézágyú: hát szerintem egyértelmű volt, hogy kellett magunknak 'csinálni egy ilyet', hogy velünk is megtörténjen :)

Terézágyú 2015.05.19. 08:15:31

@Pixynor:
ja értem.
de talán miközben "csináltátok" már megtörtént az együtt alvás :)

Pixynor 2015.05.19. 08:29:35

@Terézágyú: nem feltétlen minden esetben, de az enyémben igen :)

mantooman 2015.05.19. 09:12:18

@bigbaby: "a sado-mazo is mukodik csak meg kell talalni hozza a partnert ;)"
Na igen, bár úgy vélem, hogy az emberek zömének fogalma sincs, hogy milyen ez. Nekem sem volt, amíg szakavatott partner a gyakorlatban is meg nem mutatja.
Neked megmutatták már?

gigabursch 2015.05.19. 10:05:39

Egy kis elírás, de nem bírtam ki röhögés nélkül:

"...(...) 180 cm magas kék szem, hoppá (...)"

Fura egy lény lehet, akinek 180 cm magas a szeme.
:-)))))))

Alibanya1 2015.05.19. 10:13:04

@gigabursch: köszi, berakom a vesszőt :), küzdök velük...

mantooman 2015.05.19. 10:20:50

@bigbaby:
Itt azért mindent nem lehet elmesélni erről.
Azt biztos tudod, hogy a távol-keleti kultúra érdekes szelete a kotozes művészete. Ilyet a legjobb ázsiaitól tanulni. A női test nagyon szép tud lenni így.
Neki nagy izgalmat okoz, hogy kiszolgaltatottá válik...

Terézágyú 2015.05.19. 11:35:23

@bigbaby:
van aki szereti a kötözött sonkát...
van aki szerint úgy jó, ha puha és omlós...
szóval...

inebhedj - szerintem 2015.05.19. 11:46:26

@bigbaby:

Ez nem annyira az újkori fogorvos hibája, manapság is megesik, ha a beteg elhanyagolja az állandó gyulladásban lévő (szuvas) fogat, akkor az állkapocs is gyulladásba jön, a csont az évek során elvékonyodik, és nem, hogy foghúzástól, de egy almába harapástól is eltörhet, ami azzal jár (megtörtént eset), hogy ott áll a beteg lifegő állal (akkor jön a műtét, a csavarok, stb).

inebhedj - szerintem 2015.05.19. 11:59:34

@Pixynor:

Azért ne felejtsük el, hogy nincs egyetemes jól vagy rosszul, sokkal inkább kinek és mi jön be. Én valamiért úgy lettem megszületve, hogy azon hölgyek, akik a 6-os kegyében részesítettek, kb 15 %-ban 6-osoztak úgy, hogy az az én "ízlésemnek" megfelelt, szóval 85 %-ban inkább gyorsan más megoldást kerestem (ti. kifejezetten rosszul esett, ami történt). :) De ez nem azt jelenti, hogy rosszak voltak, csak számomra voltak azok, szóval inkább bennem a hiba. Az is hozzátartozik, hogy a 6-ozás "megengedéséhez" bizalom kell szvsz, hiszen kiszolgáltatjuk magunkat a másiknak úgy, hogy a teljes kontroll a... kezébe kerül.

Gondolom viszont, hogy ez fordítva is így van.

Pixynor 2015.05.19. 12:15:02

@inebhedj - szerintem: ez teljesen jogos, én is kiemeltem, hogy rám sem volt panasz (de lehet azért, mert nem mondták) és jogos az is, ami nekem nem jön, az lehet másik nőnél csúcsszuper érzés, de olyan gáz ilyen közben azt mondani, hogy akkor menj, és csináld másnak. Persze a vége úgyis ez lett minden esetben :)

Hát és igen, kiszolgáltatottság. Fura, hogy ezt így írod, hisz azért főleg a férfiak (nem mondom, hogy miattad) miatt él az ún szexipar, amiben főleg eme kiszolgáltatottságot keresik a legtöbben teljesen ismeretlen, higiéniailag teljesen kétes nőktől. :)

Túrós (törölt) 2015.05.19. 12:15:43

Ennek a nagy részét nők írták? Mármint hülye picsák? Mert hogy kb ők faszkodnak túl minden marhaságot meg apró részletet de kb ezért nem is tudnak élvezni semmit.
"Fúdenagyoongáááz"

mantooman 2015.05.19. 12:22:42

@bigbaby:
Nem tudom, hogy próbáltad -e, de igen, valóban nagyon izgalmas. Párkapcsolatban a bizalom teljes, mégis, maga a szituáció nyomja fel az adrenalint. Ott egy szép test, mozgaskeptelenul, kitarulkozva. Tehetsz vele, amit akarsz. De a játék lényege, hogy olyat tegyél, ami a másiknak jó. A visszajelzés korlátozott, hiszen a játék alapja, hogy hagy téged tenni, amit akarsz. Magadra vagy utalva, hogy mivel adsz élvezetet.
Ez nagyon izgalmas játék.

Alibanya1 2015.05.19. 12:24:45

@Túrós: úgy hiányoztál, mint harmatnak a napsütés, végre felbukkant egy okos ember, te szellemi világítótorony, megölelnélek, de a virtuális tér nem engedi

inebhedj - szerintem 2015.05.19. 12:27:08

@Pixynor:

:)

Hát írtam, hogy inkább bennem a hiba. Én eléggé szeretek 9-es szolgáltatni (viszont a 69-est nem annyira kedvelem, egész egyszerűen az erőforrások és figyelem megfelelő elosztásában elég béna vagyok, szóval inkább koncentrálok olyankor a 9-re, ebből következően szegény másik fél hiába 6-osozik, nemigen jut processzoridőhöz :) ), mégpediglen - többek közt - azon férfisovén okból, hogy olyankor korlátlan hatalmat, kontroll szerezhetünk az áldozat felett (hacsak nem diszharmonikus számára az, amit ügyködünk), annyi idő alatt, annyi ideig, és annyiszor teszünk vele, amit akarunk, amennyi alatt és ahányszor úri kényünk akarja. :)

De mivel (legkésőbb) a Sopranos óta tudjuk, hogy a cunnilungálás buzis szokás, így lehet, nem is kis hiba van bennem. :)

Terézágyú 2015.05.19. 12:30:05

@inebhedj - szerintem:
"De mivel (legkésőbb) a Sopranos óta tudjuk, hogy a cunnilungálás buzis szokás"

De már az ókor óta... már a régi görögök is...

Pixynor 2015.05.19. 12:35:27

@inebhedj - szerintem: Hat en sem 69 rol beszeltem, hanem csak 6 rol amit kovet egy kis 9 vagy forditott sorrendben. En sem kultivalom mikor egyben van hisz ugy sem az adast sem a kapast nem tudja senki igazan kielvezni.

Hat hogy meg kinek mi a buzis azt is embere valogatja.

csepke 2015.05.19. 12:40:57

drágáim mi lenne ha nem virágnyelven mondanátok, követhetetlen már mi a 6 mi a 9, marha nehéz így olvasni. Nnnna pixy te pontosan miben nem vagy jó, vagy mi nem volt jó? és inebhedj?

Terézágyú 2015.05.19. 12:50:15

@csepke:
"drágáim mi lenne ha nem virágnyelven mondanátok, követhetetlen már mi a 6 mi a 9"

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

inebhedj - szerintem 2015.05.19. 12:55:30

@csepke:

Nyjó. :)

Az én olvasatomban a 6 a fellatio, a 9 a cunnilungus, jómagam pedig az Úr kegyelméből kívül hordom az ivarszerveimet.

Hogy miért a 6 a 6, és miért 9 a 9, azt eldöntötte _úri_ kényem s kedvem. :)

Alibanya1 2015.05.19. 12:57:24

@Terézágyú: szerintem meg pont így nagyon cuki kinek 6 kinek 9 szuper

mantooman 2015.05.19. 13:03:16

@csepke:
Mint fentebb olvashatod... :-)
Érthetőbben a 9 az, amikor valaki szájjal gyönyört okoz valakinek. A szimbolikában a kilences kerekded része a fej, a szára a láb. Fejjel előre a lábak között, tehát.
A 6 az éppen ennek a fordítottja, képzelj hát el egy dolgozó fejet a lábad között... :-)
Mindez a közismert 69 pozíciónak a szetvalasztott verziója, mert hát a 69 az egyidejű és kölcsönös nyalakodást jelképez a lábak között. :-)

mantooman 2015.05.19. 13:04:34

@Alibanya1: mindkettő az, joesetben.

mantooman 2015.05.19. 13:08:01

@Alibanya1:
Nálunk a 6 és a 9 külön, egymás után jön. A 69 is előfordul, de ahhoz a jó erős gerendára van szükség. :-)

Terézágyú 2015.05.19. 13:13:28

@Alibanya1:
csak örültem, hogy nemcsak nekem nem világos :))))))

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 14:29:02

@Terézágyú: nem mondod h nem tudtad eddig mi a 69??

Terézágyú 2015.05.19. 14:31:31

@bigbaby:
de, már olvastam róla :)

csak összekeveredtem én is egy picit, akárcsak csepke :)

csevely 2015.05.19. 15:49:54

@Alibanya1:

Kár lenne hosszan taglalni, a lényeget pixy és bb levezényelte :

Pixynor 2015.05.18. 23:57:34

@bigbaby: Őszintén: férfi már rég nem állt közénk :) és nincs nála hűségesebb e Földön, és bizony mindig kielégít, akkor akarja, amikor én, addig bírja, amíg én. Hát kell ennél több egy nőnek?? :)

Ezt face to face senki nem mondaná senkinek:)

De tényleg szenzációs dolgokat gerjeszt az írásod !
És ténylegesen öröm olvasni.
Ahogy a Lappföld rénszarvas pásztorai életét csak könyvből tudom megismerni, hát ezek is nagyon egzotikus dolgok számomra.

De tényleg a 69 dolgai így leírva.

Nekem a 11. pont a végzetem.
Többször volt, hogy utána pihegés közben megjelent a macska, kutya, és vége lett a varázsnak.

hello73 2015.05.19. 16:43:34

Remélem mostanra már mindenki avatott szakértő lett a 69-es témában:)

Terézágyú 2015.05.19. 16:45:08

@hello73:
Persze, csak csepke és én nem értettük...

Laci1982 2015.05.19. 17:00:28

hajnal ötkor felébresztő rihes macska miatt lett már nő tiltva második alkalom után....." - olyan furának tűnsz, csináljak reggelit? - ááá, nem.... szeretek korán kelni, de elugrok inkább a mekdöncibe megreggelizni, megkívántam....." Puszi, ajtón kilép, autóban telefonszám tilt.............idióta macskás "szingli" marhák.........

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 17:09:41

@hello73: siman ... foleg mantooman privi levele dobott nalam sokat a teman ;)

hello73 2015.05.19. 17:15:10

@bigbaby: gondolom nem meséled el,mit írt:)

2015.05.19. 17:21:13

@bigbaby:

számítottál arra, hogy mindenki privizni fog veled?

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 17:28:30

@Beeyore: nem jutott eszembe ezzel szamolni de sztem nincs ezzel semmi gond van ami privibe valo

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 17:29:43

@hello73: kotozott sonka temaban irt es megvilagitotta miert fontos h a fentebb emlegetett gerenda eros legyen ;)

2015.05.19. 17:32:46

@bigbaby:

persze, de nekem ez kissé fura, ill. hát mégsem

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 17:34:38

@Laci1982: hat igen ...kutya macsak gyerek ... komoly szelekcios eszkozok. Gondolom a csaj se banta h leleptel ;)

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 17:35:23

@Beeyore: mi fura? Hogy van amit nem itt beszelunk meg?

2015.05.19. 17:43:44

@bigbaby:

de te ezeket komolyan kérdezed, vagy csak egy kommunikációs játszma részese vagyok?

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 17:46:45

@Beeyore: azert kerdezlek, mert nem ertelek ... kommunikacio jatszma? ...tenyleg, egyre kevesbe, bocs

hello73 2015.05.19. 18:19:56

@bigbaby: igen azt ott én is néztem, s azóta azon gondolkodtam, hogy most disznótoros emlegetése folyt éppen vagy olyan pozícióra gyúrt, amit még én nem láttam.

2015.05.19. 18:21:07

@bigbaby:

ja. és sokkal több alkoholt kellett volna innom, de hát annak is volt többféle akadálya.
de ettől függetlenül, én azt gondolom, vannak áthidalhatatlan szakadékok és olyanok is, amiket nem is kell megpróbálni áthidalni

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.19. 18:22:06

11. Különösen, ha már a sokadik alkalom, hogy a drága macska szemrehányó pofával bámul... miközben azt hiszitek, hogy kizártátok a szobából, holott ott lapított az ágy alatt és az első reccsenésre előbújt. :D
12. Szerintem ez nem akkora gáz, feltéve, hogy mindketten röhögtök rajta, aztán folytatódik az "eksön". :)

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 18:25:15

@Beeyore: vannak. De azert olyan is szokott lenni mikor ertjuk egymast. Nem?

2015.05.19. 18:46:31

@bigbaby:

persze, van olyan is:)

mantooman 2015.05.19. 18:49:44

@bigbaby:
Akkor sikerült megmagyaráznom a gerenda szükségessét:-)
Remélem ez a legizgatobb 69-es pozíció.:-)

mantooman 2015.05.19. 18:52:48

@Beeyore:
Hidd el, amit privátban írtam bbnek, az ezen a blogon már sok lett volna a pornográfiából. :-)

hello73 2015.05.19. 18:56:36

@mantooman: ez meg így gonosz. épp megfejtjük a 6-os és 9-es rejtélyét, te meg itt bedobsz valami homályos közlést valami újításra. S ezt megfejeled, hogy csak bbnek írod meg..pf.

mantooman 2015.05.19. 18:57:20

@Beeyore:
Biztosan kiverné egy-két érzékenyebb hölgynél a biztosítékot. :-)

2015.05.19. 18:59:53

@mantooman:

ja én igazából másra gondoltam.
azt elhiszem hogy ide sok lett volna, nem csak hölgynél, lehet hogy nálam is.
én amúgy megértem azokat a nőket akik nem végeznek orális szexet a partnerüknek, ha nő lennék, lehet hogy én is ilyen lennék.
szóval:)

mantooman 2015.05.19. 19:02:36

@hello73:
Bocs!
A kozizlest próbáltam védeni a szexuális gyakorlatunk egy érdekes intim reszletétől.
De rakd össze.
Gerenda +69
Biztos csak fekve lehet alkalmazni a 69 -es pózt? :-)

mantooman 2015.05.19. 19:03:40

@Beeyore:
Ha nő lennék, biztos minden nap kapna ilyet a pasim. :-)

mantooman 2015.05.19. 19:13:45

@Beeyore:
Szerencsére olyan nőm van, aki örül, ha örömöt okozhat nekem és akkor van orális szexben részem amikor csak én akarom. :-)

2015.05.19. 19:20:58

@mantooman:

hát persze, jó lenne, csak mondom hogy van aki nem és azt is meg lehet érteni

mantooman 2015.05.19. 19:24:59

@Beeyore:
Meg lehet érteni, csak hát butus az a nő, amelyik nem szereti. Megvon valamit a párjától, amire szüksége van.
Persze viszont is igaz ez. :-)

2015.05.19. 19:32:12

@mantooman:

ez nem butaság kérdése

mantooman 2015.05.19. 19:33:20

@Beeyore:
Ha megtartani akarsz egy férfit, akkor az.

2015.05.19. 19:37:15

@mantooman:

persze, minden ennyire egyszerű

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 19:38:46

@mantooman: ez kb olyan h fuj nee hat azon pisil ... na de csokolozni se, hat azon meg hany ... bocs de fujolasrol nekem mindig ez jut eszembe. Bar az is teny h az oralszexhez kell vmifele oralis fixacionk (azaz az oralis szexualpszichologiai fejlodesi szakaszban valo mrgrekedes vagy annak reaktivalodasa) is h legyen avagy mindig mindent a szajunkba akarjunk tofkodni mert az oromot okoz nekunk es hat ez sincs sokaknal. Bonyi.

mantooman 2015.05.19. 19:41:55

@bigbaby:
Erre a "fújnere" nincs szükség, ezt kell elfeledni és akkor már megy is minden nőnek.
Persze olyan pasi is kell, aki ezt a helyén és megfelelően kezeli...

mantooman 2015.05.19. 19:46:00

@bigbaby:
De gondolom ezzel neked nincs is problémád, nem?

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 19:57:20

@mantooman: en? En spec hosszu evekig szoptam az ujjamat ... szerinted?

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 19:59:14

@mantooman: ha vki ezt - vagy mast - nem elvezi, nem lehet / szabad eroltetni! Part kell cserelni.

alebzsaflab 2015.05.19. 19:59:55

@Laci1982: Bámulatosan fejlett a kommunikációs képességed. :D

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 20:03:10

@alebzsaflab: ne bantsd nem lehet mindenki olyan jo mint mi :P

alebzsaflab 2015.05.19. 20:13:03

@bigbaby: Lassan kezdem elhinni, hogy én tényleg jó vagyok. Az ilyen kommentek egyre jobban megerősítenek benne. :)

bigbaby (törölt) 2015.05.19. 20:14:16

@alebzsaflab: jo vagy hat ... ne hagyd abba! :P

Terézágyú 2015.05.20. 07:16:41

@bigbaby:
"en? En spec hosszu evekig szoptam az ujjamat ... "

Csak a katedrán állva tudtad elfojtani ezt...?

Gour (törölt) 2015.05.20. 07:19:05

A minap leveleztem egy csajszival aki olyan férfit keresett aki kitartja őt de cserébe tökéletes szeretőként viselkedik vele, csinosban várja amikor jön, teljesíti a titkos kéréseit, főz neki vacsorát, meghallgatja ha kibeszélné a gondjait, tehát csupa olyat kap majd amit ritkán kapunk meg párkapcsolatban. :)

Azt írta, hogy nagyon sok megkeresést kap, kifejezetten van rá igény a pasik részéről pedig itt havi 2-300e a beugró egy ilyen kapcsolatba. A kérdésemre, hogy ezek a pasik miért nem csajoznak/ kurváznak inkább azt válaszolta, hogy szerinte kell ez a fajta szolgáltatás ami bensőségesebb mint szimplán fizetni a szexért de nem kell a köröket megfutni, ha a pasi combfixes, kikötözős szexet akar akkor az lesz este, minden körítés nélkül.

Elmesélte még, hogy számára is furcsa, hogy mennyi mindentől idegenkednek a nők a saját párkapcsolatukban, de a szeretőikkel gátlástalanul megteszik. A barátnői amikor erről beszélnek, hogy mit nem csinálnak otthon akkor ő szemérmesen hallgat inkább és meg sem szólal, ezek a férfiak "mind" az ő ügyfelei lesznek, vagy egy másik nöé aki képes megadni a férfiak amire vágynak.

Tudom, hogy igaza van, én is ezt látom, a nők otthon teljesen passzívvá válnak és akár lenézően is beszélnek a férjükről miközben alig várják, hogy valaki uralkodjon rajtuk és annak megtesznek bármit.

csepke 2015.05.20. 07:39:02

@Gour: nem ez a titok nyitja szerintem. Hanem pontosan az, hogy ebben a kapcsolatban hol van a nő maga? Sehol. Egy párkapcsolatban, hacsak nem az ikertesójával él valaki, akkor vannak ellentétes érdekek is néha. És ezek továbbgyűrűznek az ágyba is. Megbántás akarva akaratlanul mindegy, már nem úgy működik valami. És az nem megy párkapcsolatban, hogy csak az egyik félnek vannak igényei, csak az egyikhez alkalmazkodunk. Van aki persze a párkapcsolatában is pont így alárendeli magát, én is ismerek ilyet, de annak nem lesz jó vége, az alárendelős fél belerokkan lelkileg, inkább hamarabb mint később.

Terézágyú 2015.05.20. 07:44:36

@csepke:
Ez egy munkakapcsolat. A lány egy egyszerű jómunkásember, aki megdolgozik a pénzéért.

csepke 2015.05.20. 07:51:23

@Terézágyú: igen, én is ezt mondom. ez a csaj sem erre vágyik, pont mint a barátnői, mert akkor lenne egy ilyen párkapcsolata ahol ingyen csinálná uezt.

Terézágyú 2015.05.20. 07:54:30

@csepke:
"igen, én is ezt mondom. ez a csaj sem erre vágyik

Lehet hogy ő speciel szereti a munkáját :)

"mert akkor lenne egy ilyen párkapcsolata ahol ingyen csinálná uezt. "

Hát így viszont kapja érte a zsét :) Miért csinálná ingyér ha pénzt is kaphat érte...

csepke 2015.05.20. 07:58:11

@Terézágyú: "Hát így viszont kapja érte a zsét :) Miért csinálná ingyér ha pénzt is kaphat érte... " mert ha jól értem, Gour minden párkapcsolatban élő nőnek példaként állította, hogy nnna így kell ezt lányok. akkor a párkapcsolatban élő "okos" nők ingyen csinálnák.

Terézágyú 2015.05.20. 08:04:50

@csepke:
"Gour minden párkapcsolatban élő nőnek példaként állította"

Ezt mondaná?

Terézágyú 2015.05.20. 08:07:40

Lehet hogy nekem is rá kéne szánnom 300e-t és szerezni egy ilyen nőt.

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 08:08:43

@Gour: persze ... en is itt setalgatok gyanutlan es csak arra varok h vki vegre mintegy hirtelen ram ugorjon (mint tigris) es leuraljon ;)

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 08:31:53

@Terézágyú: hihi ... volt vizsgam rettenetes hetek ota keszultem remegtem s az utolso ejjel nem tudtam a feszkotol elaludni mar mindent csinaltam baranyt szamoltam de az ido telt es muszaj lett volna pihenni ... ekkor eszembe jutott a megoldas: bekaptam az ujjam es ... elaludtam ;)

Terézágyú 2015.05.20. 08:36:36

@bigbaby: ó te szegény...

én nem vagyok ilyen bekapós. igaz ilyen izgulós se.
az is igaz, hogy én általában rosszul alszom. tehát nem kell ahhoz vizsga, hogy ne bírjak aludni...

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 08:44:06

@Terézágyú: o te szegeny... az baj. Es tudod h mi nem hagy aludni?
(Nem mind, de az a vizsga nehez volt...)

mantooman 2015.05.20. 08:48:26

@csepke:
Ez tipikusan a feminizmus európai nőtermésének a gondolkodása.
Más földrész kultúráján nevelkedett nő teljesen másképp gondolkodik erről.
Az én párom "látszólag" teljesen alárendelt szerepben van. Mert ezt akarja, számára ez a természetes, így érzi jól magát. Nem töri meg a lelkét, hiszen a hitvallása része, hogy teljesen boldoggá tegye a férfit, akit szeret. Látszólag azt teszi, amit mondok, ahogy én akarom.
Azért nem vagyok teljesen hülye ahhoz, hogy ne vegyem észre, hogy alapvetően a háttérből mégis ő irányít engem. Okosan. Elhiteti, hogy én vagyok az ura és ő kiszolgalja a kívánságaimat. Így is van.
Ugyanakkor még a kívánságaimat is ő tanította meg nekem. Ha azt vesszük, atnevelt. Ő tanította a szexuális technikáktol kezdve a hétköznapi illemkódexünket is.
A "szolga " megtanitotta az "urát ", hogyan uralkodjon, hogy a szolgának jó legyen.
Akkor ki az úr és ki a szolga?
Ezen el szoktam gondolkodni.
De szerinted az ő lelke sérült?
Nem. Kiegyensúlyozott, boldog életet élünk, magyar szemmel nézve némi extravaganciával. :-)

Gour (törölt) 2015.05.20. 08:58:04

@bigbaby:

Igen, pontosan tudom, hogy erre vágysz...:D

Terézágyú 2015.05.20. 09:01:19

@bigbaby:
"o te szegeny... az baj. Es tudod h mi nem hagy aludni?"

1. a gondok.
2. a stressz
3. a kielégületlenség.
4. az asperger-szindróma
5 mindezek együtt.

Gour (törölt) 2015.05.20. 09:02:05

@csepke:

Látod ez teljesen tipikus, szerintem nincsen olyan, hogy teljesen egyenrangúak a felek, még a szexben sem. Ha nem domináns és irányító a férfi akkor megy az egész kapcsolat a levesbe, persze gondolhatod azt is, hogy ez csak az én macsó kultúrám része de valamiért ezt látom mindenhol. Illetve a felvetésemben az alapvető igazság az volt, hogy nem tesznek meg a nők semmit a férjükért- párjukért de a szeretőnek bármit, pedig ott aztán semmit nem tesznek le az asztalra a farkukon kívül. Nem jó üzlet hagyni, hogy a nő irányítson, ahol ez megtörtént minden elindul a lejtőn lefelé és teljesen elnyomorítják a férfit. Az ellenkezője is igaz persze de mintha azt látnám, hogy a nők térnyerése drámaibb és sokkal inkább zsigerből jövő, mondhatni ez az új trend.

Pixynor 2015.05.20. 09:42:57

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Bocsanat en lemaradtam mit hogy neveztem el?

Pixynor 2015.05.20. 09:45:03

@Gour: Sajnos egy feleseg tobb ev utan pont ugy nem vagyik a ferjere ahogy a ferj ora, miert is bohockodna vele az agyba a ferfi kenye kedve szerint ? :)

Gour (törölt) 2015.05.20. 09:56:04

@Pixynor:

Igen, ez pont így igaz fordítva is, nem is vitatom. :) Inkább csak furcsa, hogy két ember hová eljut, szégyenlősek és gátlásosak lesznek egymáshoz, elmúlik a kémia stb. Akkor mi a megoldás? Mindenki váljon el? :)

Pixynor 2015.05.20. 10:00:04

@Gour: A, szerintem maRadjanak egyutt, nyomoritsak meg egymas eletet jo sok veszekedessel vitaval, kezdjenek szeretot tartani es hazudni egymasnak reggeltol estig fene nagy bolgogan.

Gour (törölt) 2015.05.20. 10:05:24

@Pixynor:

Tehát megkérdezem még egyszer, mi a megoldás? :)

Pixynor 2015.05.20. 10:11:29

@Gour: Szerintem mindenki sajat embersegenek megfeleloen oldja meg. Aki hamar raun egy nore az ne hazasodjon eljen egyedul szabadon minden este mas novel aludva mert ezt szereti. De tudjuk ez tul nagy melo egy ferfinak kell a Tiszta ruha tiszta otthon fott etel vacsira tiszta agy.

Gour (törölt) 2015.05.20. 10:15:07

@Pixynor:

Huhh, értem, szóval zárjuk ki a valóságot és nyissuk ki inkább a mesekönyvet. :)

mantooman 2015.05.20. 10:18:05

@Pixynor: "Sajnos egy feleseg tobb ev utan pont ugy nem vagyik a ferjere ahogy a ferj ora, miert is bohockodna vele az agyba a ferfi kenye kedve szerint ? :)"
Ez elég reménytelen álláspont.

Pixynor 2015.05.20. 10:21:24

@Gour: Pont forditva, el kene engedni az anya csecset es kijonni az eletbe az ilyen burokban elo boldogtalanoknak. Megtalalni onmagukat es megismern. Mind norol mind ferfirol is beszelek.

Pixynor 2015.05.20. 10:27:24

@mantooman: Csak Gournak irtam, mert o mindig ezzel jon, hogy x ido utan mar minden nojet unja es nem kivanja. Azert sok helyen ez nem igy van am :) igaz a megszokottsag gyilkos lehet, de van remeny. En hiszek benne.

mantooman 2015.05.20. 10:34:03

@Pixynor:
Akkor jó, így értem...

Gour (törölt) 2015.05.20. 10:35:19

@Pixynor:

Látod megfogalmaztál egy fontos problémát: hiszel benne. A párkapcsolatok egyik nagy ismérve, hogy nem a hit hanem a tapasztalat és a tudás működteti a hit pedig a vakvágány amire szépen beállnak a nők mert ugye ők hinni akarnak nem pedig a valóságban eligazodni. Még csak azt sem mondom, hogy nem egy szép idea hinni abban, hogy zöld lesz a bolygó, mindenkinek lesz mit ennie, nem lesz globális felmelegedés és hűségesek a pasik.

Pixynor 2015.05.20. 10:38:06

@mantooman: Gour es en sosem egyeztunk velemenyileg ebben a temaban :)

Pixynor 2015.05.20. 10:40:11

@Gour: Ne altalanositsunk. A pasik egy resze, de hala van egy olyan reteg, akinek ez fontos.

Gour (törölt) 2015.05.20. 10:43:13

@Pixynor:

Igen tudom, én is láttam kitömve egy ilyen példányt a természettudományi múzeumban.

Pixynor 2015.05.20. 10:45:46

@Gour: Jomagam ismerek nem egy olyat, akinek szamitanak az emberi ertekek, ami megkulonboztet minket az allatoktol.

mantooman 2015.05.20. 10:47:49

@Gour:
Ez nagy tévedés. Hit nélkül semmi sem működik. A párkapcsolat sem.
A tapasztalat és a tudás csak a hit szolgái. Hit nélkül a tudás és a tapasztalat nem több a ridegségnél.

Gour (törölt) 2015.05.20. 10:49:09

@Pixynor:

Én is ismerek, csak az emberi értékeknek semmi köze a szexhez. :D

Gour (törölt) 2015.05.20. 10:49:41

@mantooman:

Igen, én rideg vagyok. Ridegen realista. Kell egy ilyen is.

Pixynor 2015.05.20. 10:56:58

@Gour: Hat azert van, de persze annak foleg az emberi kapcsolatokban azok milyensegebem van Jelentosege. :)

mantooman 2015.05.20. 11:00:59

@Gour:
Aligha kell ilyen a világnak.
De ha te a rideg realista énedben jól érzed magad, az rendben van.
De igyekszel "fertőző" lenni. Rideg és realista megnyilatkozásaiddal elveszed a hitüket azoknak, akik a gyengébbek közül valók. A vírusod rideggé, realistává és végül boldogtalanná teszi őket.
Ám legyen... Mit törődsz te ezzel...

Gour (törölt) 2015.05.20. 11:03:22

@mantooman:

Egy kedvenc mondásomat idézve: nem érdekli a farkast, hogy miről bégetnek a birkák.

mantooman 2015.05.20. 11:04:21

@Gour:
Prostit dugni... Ahhoz nem kell emberi érték. Valóban.
A szex a párkapcsolatban inkább alapul az emberi értékeken, mint egy jó seggen például.

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 11:07:58

@mantooman: viszont tetszett a kotozott sonka, amit kuldtel, hol lehet ilyen kotelet kapni?

mantooman 2015.05.20. 11:08:16

@Gour:
A kedvenc mondásod szimplán nem emberi.
Erre lehetsz büszke, téged minősít. :-(

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 11:09:31

@mantooman: nyugi konnyen ki lehet gourt pockolni ebbol a pozolasbol am a kulcs az h ne vedd komolyan ;)

mantooman 2015.05.20. 11:11:01

@bigbaby:
Szép igaz? :-)
Háztartási boltokban szokott lenni, kb fél centi vastag, puha pamut kötél. Műanyag kötelek nem alkalmasak.

mantooman 2015.05.20. 11:13:40

@bigbaby:
Nem veszem. Alapvetően engem hidegen hagy.
Csak igyekeztem eszébe jutni, hogy cinizmusa gyengébb emberekre veszélyes következményekkel járhat.
Csak van benne valamiféle felelősségérzet.

Gour (törölt) 2015.05.20. 11:18:30

@mantooman:

Az ilyen puhányok miatt másznak fel a lóra a nők, hogy utána a mi fajtánk lerángassa őket.

csepke 2015.05.20. 11:19:18

@mantooman: nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy egy párkapcsolatban lehet fáradt, kedvetlen, diszkomfort érzete épp....stb. és nincs kedve ugrani úgy, ahogy a pasi elképzeli. Ez ilyen emberi dolog. Egy ilyen 300 ezres "kapcsolatban" ilyen nincs. Naná hogy nincs. A fickó a 300 ezerrel ezt fizeti meg, ez amitől az olyan szuper a párkapcsolathoz képest. Szép is lenne, ha a nyuszika ennyiért még húzná is a száját hogy most fáj a hasam...stb. .

Terézágyú 2015.05.20. 11:22:52

@csepke:
Nekem is meg kéne fizetni egy nőt, aki minden nap elmondja nekem 300e-ért, hogy milyen klassz írásaim vannak... :)

csepke 2015.05.20. 11:24:51

@Terézágyú: neked ott volt az a helyes lány aki elmondta neked kedvessségből is, csak neked nem volt az jó, mert nem volt phdja a szakterületből. emlékszem ám!:)

Terézágyú 2015.05.20. 11:26:21

@csepke:
Semmiből nem volt phd-ja :)

Egyébként éppen ezért nem fogom ezt csinálni sose, hogy megfizetek valakit, hogy mondja, mert ilyen hülye vagyok, hogy azt szeretném, ha az illető valóban komolyan gondolná...

csepke 2015.05.20. 11:29:24

@Terézágyú: hallottad, a távolkeleti lányoknak az a hitvallása hogy a férfit minden körülmények között és mindenképp a férfi szája íze szerinti boldoggá tegyék. Őszintén, meggyőződésből, hallottad mantoomant.

Terézágyú 2015.05.20. 11:33:03

@csepke:
Szóval lebeszélsz az európai lányokról...

mantooman 2015.05.20. 11:39:13

@Gour:
Vicces engem puhánynak nevezni.
Azon gondolkodj el, hogy a cinizmus vajon nem a gyengeség jele? A puhányságnak?
Cinikus vagy a párkapcsolatokkal.
Nem lehet, hogy egyszerűen gyenge vagy, félsz a párkapcsolat nehézségétől?

mantooman 2015.05.20. 11:40:26

@Terézágyú:
Én rabeszélnélek az ázsiai nőkre. :-)
Óriási a különbség.

Comprende 2015.05.20. 11:41:44

@mantooman: @Gour:
Gour:
Aligha kell ilyen a világnak.
De ha te a rideg realista énedben jól érzed magad, az rendben van.
De igyekszel "fertőző" lenni. Rideg és realista megnyilatkozásaiddal elveszed a hitüket azoknak, akik a gyengébbek közül valók. A vírusod rideggé, realistává és végül boldogtalanná teszi őket.
Ám legyen... Mit törődsz te ezzel...

Mint sokmindenben, itt is felcserélik az okot, okozatot.
A világ az olyan amilyen, realista, rideg, mocskos. . .stb.
És mi emberek véleményezzük.
Én voltam több motorostalálkozón, ahol a legfiatalabb, legszebb csajokat vitték oda lakókocsiban, ismerek több férfit, akik finanszíroznak lányok egyetemi tanulmányait. . . stb.
Na ez a világ, amit ilyenné tettek és kár valakire ( rám is) cinikus jelzőt tenni, mert látunk és véleményezünk.
A világ márcsak arról szól, hogy amire van kereslet, arra mindíg lesz kínálat is.
És több ezer éve és több ezer évig még.

mantooman 2015.05.20. 11:42:05

@csepke:
Persze, hogy lehet éppen fáradt, rosszkedvű.
Ezt az ura látja rajta és tiszteletben tartja.

Terézágyú 2015.05.20. 11:43:07

@mantooman:
"Én rabeszélnélek az ázsiai nőkre. :-) "

akkor beleveszem a társkeresési adatlapomba.

mantooman 2015.05.20. 11:43:50

@Comprende:
A világ olyan, amilyenné az emberek teszik. És nem fordítva.

mantooman 2015.05.20. 11:48:29

@Terézágyú:
Tedd. Hátha szerencséd lesz és találsz.
Itthon azért ez nem egyszerű.

Terézágyú 2015.05.20. 11:50:16

@mantooman:
"Itthon azért ez nem egyszerű. "

Jaaa.... akkor megkérem az itteni lányokat, hogy sminkeljenek maguknak vágott szemet, és tegyenek fel hosszú fekete parókát...

Comprende 2015.05.20. 11:52:06

@mantooman:

Tényleg ......
Mert 100.000 légy nem téved.
A 7 milliárd ember hogyan alakítja, úgy ahogy elképzeled?
Amúgymeg a kis ázsiai csajod miért is tekint urának ?
Szal nem csak én vagyok itt cinikus.

mantooman 2015.05.20. 11:58:55

@Comprende:
Azért tekint az urának, mert szeret.
Mert erős vagyok és képes vagyok őt uralni úgy, hogy az neki jó legyen.
Ehhez meg nekem jobban kell őt szeretnem, mint önmagamat.
Ez a kulcs.
Jobban szeresd a párod, mint önmagad.

2015.05.20. 12:03:21

@Gour:

a nők otthon teljesen passzívvá válnak és akár lenézően is beszélnek a férjükről miközben alig várják, hogy valaki uralkodjon rajtuk és annak megtesznek bármit. "

én eziránt a nőtípus iránt megvetést érzek

2015.05.20. 12:04:17

@bigbaby:

lehet hogy mégis igazam van?

2015.05.20. 12:05:56

@Gour:

de valamiért ezt látom mindenhol"

azért a 100%-ot nem tudod feltérképezni. ha 1 százalék a kivétel, az már tökéletesen elég (sőt, még sok is) ahhoz hogy tudjuk, van más is. akármilyen kevés, ritka, de van

D1255 2015.05.20. 12:26:13

@Beeyore: Akkor a holgyek egy jelentos reszet lefeded ezzel;)

csepke 2015.05.20. 12:41:03

@mantooman: "Persze, hogy lehet éppen fáradt, rosszkedvű.
Ezt az ura látja rajta és tiszteletben tartja." ....és megy és megfizet 300 ezres lányt. Hát pont innen indult a bszélgetés. Egy valódi hús vér nővel egy valódi párkapcsolatban vannak érdekellentétek. n:"fáj a hasam, nincs kedvem"<>f:"dugni akarok _most_ babám!". és mindjárt ki is neveztétek a nőket sárkánynak, meg nyugati feministának(ezt egyébként nem is értem hogy kattan ez be minderől nektek) és bezzeg a 300 ezresek...stb.

mantooman 2015.05.20. 12:42:09

@Comprende: "A 7 milliárd ember hogyan alakítja, úgy ahogy elképzeled?"
Mind a hét milliárd ember egyed.
Én egy vagyok.
Egyedül csak a saját életem tudom változtatni. Aztán kedvet kap még hozzá 10, majd ezer és ha eléri a kritikus tömeget, akkor jön a változás.
Minden így terjed a világban, egyedrol egyedre.
A cinizmus is. Minden.
Nem is téged neveztelek cinikusnak.
Vagy te...

csepke 2015.05.20. 12:42:22

@csepke: meg a távolkeletiek akiknek sose fáj a hasuk, fejük. és más életcéljuk nincs is mint hogy kipuhatolják aznap épp milyen pózra vágyik az _uruk!_ blöeeee

mantooman 2015.05.20. 12:45:40

@csepke:
Nincs érdek ellentét egy olyan kapcsolatban, mint az enyém.
Azt teszi, amit én akarok. Én meg azt akarom, amit ő tenni akar.
Érted?
És én nem fizetek neki ezért. Eltartom, mint férj a feleségét és gyermeke anyját.
Ahogy más.

mantooman 2015.05.20. 12:47:28

@csepke:
Na...
Nem puhatolnak semmit. Ez az uruk dolga, ő megteszi, amire megkerem, vagy teszi, amit minden nap szokott.

2015.05.20. 12:52:28

@D1255:

a hölgyek jelentős része, egyébként teljes joggal, nem akarna engem.
én meg a hölgyek nem csekély hányadát nem akarnám, köztük vonzó külsejűek is vannak---hát így jártam.

2015.05.20. 12:54:50

@csepke:

azok a férfiak akik anyagilag megengedhetik maguknak, gyakran keresnek ilyen kapcsolatot, főleg bizonyos életkor felett.
részben egyetértek velük, részben nem, de attól még ez létezik.

mantooman 2015.05.20. 12:55:07

@csepke:
Igen, az a baj, hogy az európai nőnek fáj a hasa, fáj a feje. Ha fáj, ha nem. Mert önző.
Fáj a feje?
Nincs jobb fejfájás csillapító, mint a szex.

2015.05.20. 12:58:08

@mantooman:

no de amit tisztázni kell, hogy ezeket te 100%-ig komolyan gondolod, vagy van benne provokáció is?

mantooman 2015.05.20. 13:01:06

@csepke: de mindezt egy európai nőnek kár is magyarázni, sohasem fogja megérteni. Mert idegen a gondolkodásától.

mantooman 2015.05.20. 13:02:16

@Beeyore:
Én ezt az életet élem, de az életem így provokatív itthon.
Tehát is-is. :-)

Alibanya1 2015.05.20. 13:07:18

@mantooman: @csepke: egy fenét, az európai nőnek sem fáj a feje, ha férje szép kellemesen, vagy éppen keményen megdugja, és nem ráfordul, meg biorobotnak nézi. Nyilván akad ilyen nő, lehet nem is kevés, aki nem tesz semmit a párkapcsolatáért, de azért nehogy már a fellegekbe emeljük a férfiakat, akik meg gondolom lesik ugyanezen nő minden szexfantáziáját, osztán semmi... elhagyták magukat oszt kész, úgy ketten együtt. Ami meg az ázsiai nőket illet, ezt szeretnék az ázsiai férfiak, meg ez a legenda lengi be a világhálót, aztán meg lehet nézni a felméréseket, pl japánban arról keseregnek, hogy már nem kefél senki, mert a nők nem akarnak házi gésák lenni többé, kitudja mi a fene okuk van rá, ha olyan jó lenne biztos akarnák, a férfiak meg nem akarnak engedni a 21-ből így aztán ott a legtöbb a szingli, meg ott dolgoznak leginkább a dugógép feltalálásán... hát kinek, kinek ízlése szerint.

mantooman 2015.05.20. 13:14:14

@Alibanya1:
Remélem, hogy van normális európai nő is.
Ami Japánt illeti, europanizáltuk. Az amerikai megszállás véget vetett a múltnak. Illetve már előbb is.
Csak példaként, láttad Az utolsó szamurájt? Akkor érted...
Ugyanezt tesszük az arab világban is.

Alibanya1 2015.05.20. 13:24:25

@mantooman: persze, hogy van normális európai nő, ebben egy percig sem kételkedem. Ami meg a meghódítást illeti, Japán esetében, kétségtelen van ilyesmi, de azért vigyáztak ők a tradícióra is, ne aggódj, és igen nagyra tartják magukat, egyébként van mire büszkének lenniük. Az arab világ?
Nézd úgy tűnik, hogy ez amit a fehér ember végrehajtott, elég sikeres recept, persze lehet ezen vitatkozni, meg globalizációt meg mindenfélét emlegetni, de azért elég jól élünk a francba is, ez azért úgy tetszik más kultúráknak is, aztán szeretnének ők is ilyesmit, szociális ellátást, szabadságot, ugyanakkor pénzt, meg kocsit, ACDC koncertet, szóval, úgy tetszik ez a dolog, aztán olyan fenemód nem kell erőltetni a dolgot. Az araboknál van egy fundamentalista réteg, Ami engem illet győzhetnek ők is, őrizzék a hagyományaikat, bár kicsit zavar, hogy a nőket becsomagolva tartják és bármikor agyonverhetik, de ez egy másik kérdés, szóval álljanak ellen, és éljenek a Korán szerint, csak hagyjuk egymást békén. De ugye az olajat meg el kell valahogy adni.. ne mindegy belemásztam nagyon, szóval sört mindenkinek!

mantooman 2015.05.20. 13:28:26

@Alibanya1:
Igen, ez már politika, hagyjuk. :-)

Terézágyú 2015.05.20. 13:28:53

@Alibanya1:
"szóval sört mindenkinek!"
én bort kérnék.

Alibanya1 2015.05.20. 13:45:50

@mantooman: @Terézágyú: akkor még ezt is elrontottam, ezek az európai nők.. :D

Terézágyú 2015.05.20. 13:46:55

@Alibanya1:
"ezek az európai nők"

rémessek!!!

2015.05.20. 13:55:32

@mantooman:

de ez sem ennyire egyszerű, egyértelmű, nagyon nem.
egy igazán modern világban sok olyasmi nincs ami japánban van.
meg még európában is.
sok szempontból nem vagyunk még igazán modernek és sokan munkálkodnak azon hogy ne is legyünk

mantooman 2015.05.20. 13:56:23

@Terézágyú:
Nem japán... :-)
De szeretem a szakét, forrón. Nagyon fejbe tud vágni. :-)

mantooman 2015.05.20. 13:59:20

@Beeyore:
Nincs. Természetesen nincs.
Ezért vagyunk provokatívak. Elég, ha moziba megyünk mondjuk. Néznek, mert szép és nagyon dögös tud lenni (most ez nem áll, még szoptat), de le is zebráznak ezzel egyidejűleg.

mantooman 2015.05.20. 14:17:42

@Terézágyú:
Nem rémesek. :-)
Csak túl ratartiak lettek.

mantooman 2015.05.20. 14:35:30

@Terézágyú: Nem akartam elvenni a kedved tőlük. :-)

2015.05.20. 14:41:52

@mantooman:

rasszistáknak tűnnek.

mantooman 2015.05.20. 14:47:47

@Terézágyú:
Nem rossz! :-)
De az enyém sötétebb bőrű (mert délkelet-ázsiai), de európaibb, mert már keverék. És magasabb. :-)

mantooman 2015.05.20. 14:49:20

@Beeyore:
Vicces, de fehérkent szembesülök ilyennel. :-(

mantooman 2015.05.20. 14:59:16

@Terézágyú:
Na tessék. Egy ázsiai conchita. :-)
Európaiban is lehet becsapós példányt találni.
Az enyém tuti nő. Ellenőriztem. De majd este megvizsgalom újra. :-)

Terézágyú 2015.05.20. 15:00:29

@mantooman:
"Európaiban is lehet becsapós példányt találni. "
Muti!

mantooman 2015.05.20. 15:02:11

@Terézágyú: vissza nyitottam. Hát nem látszik a telefonon, de a szöveg alul egyértelmű. :-)

csepke 2015.05.20. 15:06:55

@mantooman: "Azt teszi, amit én akarok. Én meg azt akarom, amit ő tenni akar. "bruhahaha, ezt hivják papucsnak. mármint ezt a férfit. gournak igaza van!

mantooman 2015.05.20. 15:07:15

@Terézágyú: most nem keresgélek, majd később...

Terézágyú 2015.05.20. 15:08:18

@csepke:
szia csepke, hogy telt a napod?

csepke 2015.05.20. 15:09:18

@Beeyore: "azok a férfiak akik anyagilag megengedhetik maguknak, gyakran keresnek ilyen kapcsolatot, főleg bizonyos életkor felett.
részben egyetértek velük, részben nem, de attól még ez létezik. " persze, hogy részben nem értesz egyet, mert te úgy akarsz ilyen ázsiai lányt hogy még el is tartson.;)

csepke 2015.05.20. 15:10:44

@mantooman: "Nincs jobb fejfájás csillapító, mint a szex. " hahaha vagy 300 ezer havonta! ;)

2015.05.20. 15:15:46

@csepke:

;)
végül is ez a legcsodálatosabb dolog, ami egy nővel történhet, eltartja és kiszolgálja az Urát, ez ad létének értelmet, ettől lesz kiteljesedett boldog élete:)

2015.05.20. 15:22:22

léteznek vonzó nők

csepke 2015.05.20. 15:22:33

@Terézágyú: sikerekben gazdagon!;) és neked?

mantooman 2015.05.20. 15:23:32

@csepke:
Papucs?
Ebből látszik, hogy fogalmad sincs a Master /Slave avagy Dominant /Submissive jellegű kapcsolatokról. Paradox kapcsolat, ahol az uralkodó fél lesi az alavetettje meg nem fogalmazott kívánságait.
Képzelj el egy királyt. Létezhet alattvalói nélkül? Ezért meg kell felelnie az alattvalói igényeinek, elvarasainak.
Különben elveszti királyságát.
Érted?

Terézágyú 2015.05.20. 15:24:22

@csepke:

Én vártam, hogy visszagyere...

mantooman 2015.05.20. 15:31:07

@csepke:
300000 havonta sok? Egy feleség is többe kerül! :-)

csepke 2015.05.20. 15:36:33

@mantooman: a tied többe kerül? hahaha és még te elhiszed ezt a baromságot hogy a hitvallása meg mifene?

Terézágyú 2015.05.20. 15:38:15

@csepke:
ugye drága nem gondoltál egész mantomanra miközben embereken dolgoztál...?????

csepke 2015.05.20. 15:38:47

@mantooman: dehogy nézek, van jobb dolgom is. ráadásul én ilyen régimódian a normális párkapcsolatban hiszek;)

2015.05.20. 15:41:36

@csepke:

akkor viccelnék, ha megkérdezném, vajon mi lehet most csepkén;)

mantooman 2015.05.20. 15:43:45

@csepke:
Egy jó nő pénzbe kerül. Nem kevésbe. Teljesen mindegy, milyen a származása. Egy fehér lány ott lógna a baratnőivel traccsolva a legújabb hacukáját megvillantva.
Ő teát főz este és vacsorával kínál. Meg mással...
Ugyanannyi pénz, más életvitel.
Ha lenne, te nem tudnál magadra 300 000-t elkolteni?
Ugyan már...
Nincs olyan nő.
Csak legyen mit költeni. :-)

csepke 2015.05.20. 15:48:20

@mantooman: "Meg mással... " hát erre mondtam, >3k huf-ért ez a minimum. de persze felveheted a szemellenződ hogy a hitvallás...stb. a fehér lány is ugyanezt megcsinálja pénzért, olvastad gourt. nem vagy te egy kicsit rasszista?;)

mantooman 2015.05.20. 16:14:27

@csepke:
Én rasszista? Ez még viccesebb, mint a papucs jelző.
Bármely nőre ennyit koltenék. De számolj már utána! Egy normális cipő,egy nem túl luxus cipőboltban 40 -50 ezer. Egy akármilyen farmer husznal kezdődik és az csak egy farmer. Egy fodrász 10 ezer. Egy kozmetikus sem sokkal kevesebb. És hagy ne soroljam.
Elhiszem, nem minden pasi keres ennyit, hogy ezt megtehesse, de a multiknál ez egy közepes fizetés harmada sincsen.
Sejtheted, hogy akadt előtte fehér nőm is. De közelébe nem jártak ilyen viselkedésformának.
A pénzt ugyanúgy elfogadták...
Elhi

mantooman 2015.05.20. 16:23:04

@csepke:
Mondhatod, teát te is foznél jomódban. De az sem mindegy, hogy adod oda.
Ma egy magyar nő jó esetben elkeszíti, odateszi és kész.
Neki már a mozdulatai is mások. Aztán leül, mosolyog, beszélget, simogat. Időt ad, törődést és figyelmet.
Maximálisat.

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 16:23:17

@Gour: es ha en az utolso pillanatban hirtelen arrebb allok es melle ugrik?? Cselesek am az ilyen gyanutlanul koszalgato bb k, csak szolok :P

mantooman 2015.05.20. 16:29:56

@csepke: Ez normális, régimódi párkapcsolat. Csak a szexualitásunk más, mint az átlagembereké, ezt aláírom.

csepke 2015.05.20. 16:36:01

@mantooman: "A pénzt ugyanúgy elfogadták.." bevallom, kicsit tartottam tőle, hogy esetleg azt mondod, hogy és ezt maga meg is keresi, de így világos a képlet. öregedő gazdag pasi, fiatal, otthonülő teafőző ugrásrakész kedveskedő kitartott. minden világos. a hitvallás, tényleg ez lehet a titok. megjegyzem havi 300k magáraköltve kellően hosszú időtartamig _bármilyen_ nőből jónőt lehet faragni, ha fogunk az aluljáróban egy fogatlan banyát, abból is.

mantooman 2015.05.20. 16:38:06

@csepke: ki a szösz mondta, hogy öregednék?
Közép harmincas vagyok.
Vagy az már öregedő neked?

mantooman 2015.05.20. 16:41:28

@csepke:
Természetesen a jónőség pénzigényes lét. Ez van.

Terézágyú 2015.05.20. 16:44:19

@mantooman:

De ettől függetlenül neki jár a 300e. Értem.

csepke 2015.05.20. 16:47:50

@Terézágyú: megmondta feljebb is az igazán drága prosti a feleség

mantooman 2015.05.20. 16:52:52

@Terézágyú: neki nincs külön pénze, ahogy nekem sem.

Terézágyú 2015.05.20. 16:53:06

@csepke:
"igazán drága prosti a feleség"

így mondta, hogy prosti?

Pixynor 2015.05.20. 16:53:12

@bigbaby: ja a "barátomat" :) hát mekkora szentségtörés ha én nem neveztem el? Egyik volt "gumihuligánnak" hívta, mikor este randi volt kérdezte, hogy jön a gumihuligánom is? :) De én nem becézem, nem adtam neki nevet, sőt mi több nem is beszélek hozzá, de ápolom, tisztán tartom, és használom. :)

Terézágyú 2015.05.20. 16:54:00

@mantooman:
"neki nincs külön pénze, ahogy nekem sem. "

Közös számlára megy minden pénz?

csepke 2015.05.20. 16:56:06

@Pixynor: ez a gumihuligáááán??? :DDD isteni! jajjj... most majdnem kicsordult a könnyem is! isteni a pasas! és te elengedted ezt a vicces fazont?

csepke 2015.05.20. 16:57:52

@Terézágyú: de beszédes, hogy nem is a tény ellen tiltakozik ;) nnna alakul ;)

csepke 2015.05.20. 17:01:29

@Terézágyú: volt egy ilyen kollégám, közel sem keresett így mint mantooman. állandóan pénzzavarban voltak, amit nem is értettünk, hiszen középfőnök volt, na. amikor meghalt a felesége - 40 évesen rákban - és rámolta ki a holmijait, zsákolta be a vöröskerinek, akkor döbbent rá mi temérdek pénz ment a "közös"ből a feleség ruháira. miközben a család (két gyerekkel) szűkölködött már már...

Pixynor 2015.05.20. 17:01:57

@Terézágyú: "Semmiből nem volt phd-ja :)"

Nekem sincs :)

@csepke: maradjunk annyiban én havi 300 000 ért szopok, nyalok, gombot varrok. :) Amit akar az, aki adja. :)

Pixynor 2015.05.20. 17:02:59

@mantooman: "300000 havonta sok? Egy feleség is többe kerül! :-) "

Bár kaptam volna ennyit bármikor is a férjemtől egy hónapban a 16 év alatt :) Szerintem a mai napig nagyon boldog pár lennénk. :)

Terézágyú 2015.05.20. 17:04:20

@Pixynor:
"Nekem sincs :)"

Tehát akkor ezért nem jöttünk össze mert nincs doktorid????? Ó ezt elba....ltáztam.

"maradjunk annyiban én havi 300 000 ért szopok, nyalok, gombot varrok. :)"

Bármi mást is megcsinálsz? :)
Gondolkozom az ajánlaton...

Terézágyú 2015.05.20. 17:04:58

@csepke:
Hát, érdekes történet...

Pixynor 2015.05.20. 17:04:58

@mantooman: "Mondhatod, teát te is foznél jomódban. De az sem mindegy, hogy adod oda.
Ma egy magyar nő jó esetben elkeszíti, odateszi és kész.
Neki már a mozdulatai is mások. Aztán leül, mosolyog, beszélget, simogat. Időt ad, törődést és figyelmet.
Maximálisat. "

300 ezerért nem lenne olyan, amit ne adnék meg én se :) Szerencsés a nőd :)

csepke 2015.05.20. 17:05:46

@Pixynor: ennyi pénzből én meg merilinmonro lennék most is. sőt 27 éves is maradtam volna.

mantooman 2015.05.20. 17:05:51

@Pixynor:
Tényleg sajnálom. A pénzhiány tudom, hogy mindent tönkre tud tenni.
És elhiszem, hogy nem szűkolködni kenyszerülő nők többet is adnának.

Pixynor 2015.05.20. 17:06:03

@Terézágyú: 300 000 ért Mantooman ázsiai barátnője elbújhat majd mögöttem szégyenében, hogy mily keveset ad hozzám képest :)

csepke 2015.05.20. 17:07:09

@Terézágyú: még phd-t is a szakterületedből! ;) 2 hét alatt, hogy ne kelljen sokat várnod a sikerélményre ;)

Terézágyú 2015.05.20. 17:07:38

@Pixynor:
Kezdjük azzal, hogy mandulavágású szem, hosszú, egyenesszálú haj.... :)))))

mantooman 2015.05.20. 17:07:59

@Pixynor:
Szerencsés valóban. Előtte viszont nem volt szerencsés. A szerencse forgandó.

Pixynor 2015.05.20. 17:08:01

@mantooman: annyira más élet, ha nem azon kell gondolkodni, miből fizetem ki a hűtőszerelőt, hanem azon, hogy hányra is ér haza a férjem, és épp milyen teával várjam és kedveskedjek neki. Azért a pénz nagyon meghatározó tud lenni minden kapcsolatban. Sosem voltam gazdag, mindig többet kerestem, mint a férjem, de ez sosem zavart. De azért mégis ráment erre a dolog szerintem. És mire igazán jó jövedelmem lett, el is váltunk, így most ezt egyedül élvezem. :)

Terézágyú 2015.05.20. 17:09:16

@mantooman:
közös számlára megy a pénzetek?

mantooman 2015.05.20. 17:09:55

@Pixynor:
Tudom, Pixy.
Én se mindig voltam jómódú.

mantooman 2015.05.20. 17:10:32

@Terézágyú:
Közösre.
Amihez nem nyúl.

Terézágyú 2015.05.20. 17:11:39

@mantooman:
akkor mi van ezzel a 300e-rel?????

2015.05.20. 17:13:43

mondjuk a sok pénzem van veszek magamnak nőt mert megtehetem azért nem feltétlenül olyasmi, amivel mindenki annyira dicsekedne, de ez csak egy magánvélemény

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 17:17:00

@Terézágyú: sztem adjuk nekem. Az a biztos. A tobbit raerunk kesobb is megbeszelni.

Pixynor 2015.05.20. 17:17:09

@csepke: hát elengedtem, de már ne kérdezd miért :)

@Terézágyú: hékás tevőlegesen, nem fizikálisan. :) Egyenes haj még csak-csak, hosszú is, barna is, mandulavágású szem, háát valami hasonlóm van, de inkább mongolos a szemem (nem mongol idiótás, mielőtt félre értenéd) :)

Terézágyú 2015.05.20. 17:18:21

@bigbaby:
"sztem adjuk nekem. Az a biztos. A tobbit raerunk kesobb is megbeszelni. "
mit csinálnál úgy hirtelen ezzel a pénzzel? :)

Terézágyú 2015.05.20. 17:19:11

@Pixynor:
"hékás tevőlegesen, nem fizikálisan. :)"

Bocsesz, nincs kifogás :)

Ha 300e-ért nem vagy hajlandó fodrászhoz menni, akkor hagyjuk is.

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 17:19:23

@Beeyore: maganvelemeny? Mer van h maset mondod? Szoljal akkor. Csak h tudjuk.

Terézágyú 2015.05.20. 17:20:43

@bigbaby:
Meglesz az neked a saját eszedből.

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 17:24:08

@Terézágyú: inkabb mintha segg kerdese lenne, az meg nem eleg nagy (de novesztem;)

2015.05.20. 17:25:12

@bigbaby:

te erre mit válaszolnál?

Terézágyú 2015.05.20. 17:26:33

@bigbaby:
Hirtelen szó szerint értettem: hogy a védéskor háttal kell állni a bizottságnak, és a formák alapján döntenek...

De biztos arra gondoltál, hogy sokat kell ülni és gépelni és gépelni és gépelni...

Terézágyú 2015.05.20. 17:27:28

Na, akkor nem tudjuk meg mantól, hogy ha egyszer közös kasszájuk van a feleségével, akkor hogy ad neki mindig 300e-t (vagy bármennyit)????

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 17:27:38

@Beeyore: azt h igen van h mas velemenyet mondom pl bb velemenyet ;)

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 17:29:09

@Terézágyú: hat az is biztos bejatszik, a formak .. ha oda jutok tutti combfixben leszek ;)

Terézágyú 2015.05.20. 17:30:03

@bigbaby:

Ha CSAK combfixben, akkor lesz hatása... de ha egyébként hosszú szoknyában, akkor...

2015.05.20. 17:30:19

@bigbaby:

jobb helyeken 3 cikk egybekötve

2015.05.20. 17:31:18

@bigbaby:

most nem sok kedvem lenne ilyesmiket válaszolni, van mikor van, de most tényleg nincs

mantooman 2015.05.20. 17:31:53

@Terézágyú:
Az ő személyes szükségletei ennyibe kerülnek nagy vonalakban havonta.

bigbaby (törölt) 2015.05.20. 17:33:27

@Terézágyú: rovidben ... es amikor megfordulok h a ppt n megmutogassam a deliberacio okozta szignifikans valtozasokat akkor a szele picit ki is fog villani

Terézágyú 2015.05.20. 17:33:28

@mantooman:
De ha közös számláról megy, akkor azt a pénzt nem te adod.

mantooman 2015.05.20. 17:34:30

@Terézágyú:
Elmegyünk vásárolni együtt neki, a fodrászféle dolgokra zsebpénze van.

csepke 2015.05.20. 17:35:08

@bigbaby: hát szerintem akkor már felesleges a bohóckodás a ppt-n.;)

Terézágyú 2015.05.20. 17:35:17

@bigbaby:
a szele??? Ja, a széle :)))

á, szerintem nem fogsz miniben lenni. sőt szoknyában se: nadrágkosztüm lesz rajtad, és nagyon decens leszel...

mantooman 2015.05.20. 17:35:45

@Terézágyú:
A közös számla a biztonságát szolgálja, ha velem történne valami. De én kezelem.

Terézágyú 2015.05.20. 17:35:50

@mantooman:
???? nem értem. ha közös számla van, akkor nem te fizetsz.

Terézágyú 2015.05.20. 17:36:50

@mantooman:
de odamegy az ő pénze is, nem?

mantooman 2015.05.20. 17:37:10

@bigbaby: rövid szoknyában phd?
Illik? :-)

mantooman 2015.05.20. 17:37:49

@Terézágyú: odamegy, amit fizetéskeppen kap.

mantooman 2015.05.20. 17:39:52

@mantooman:
Úgy vedd, hogy a pénz zömét én keresem (90%). És nyilván más kiadásaink is vannak a farmernadrágján kívül. :-)

Terézágyú 2015.05.20. 17:43:06

@mantooman:
"odamegy, amit fizetéskeppen kap. "

"Úgy vedd, hogy a pénz zömét én keresem (90%)"

?? Te keresel 90-et ő meg 10-et? Te kilencszer annyit keresel, mint ő????

csepke 2015.05.20. 17:43:34

@mantooman: terézágyú ilyen nyugatos feminista, neki a közös közöst jelent ;)

2015.05.20. 17:43:36

@bigbaby:

nem elsősorban a meleg, most nem.
melegben amúgy phd-val kapcsolatos kérdésekkel sem igazán szabad foglalkozni, nem tudom, tudod-e
ellenben igencsak lengén kell öltözni

Terézágyú 2015.05.20. 17:44:58

@csepke:
"terézágyú ilyen nyugatos feminista, neki a közös közöst jelent ;) "

Azért szeretem én ezt a csepkét, mert annyira jól kiismert engem....

csepke 2015.05.20. 17:45:34

@Terézágyú: ez nem olyan elképzelhetetlen, mondjuk kereshet az asszony félállású közalkalmazottként 54 e Ft-ot is.

Terézágyú 2015.05.20. 17:47:27

@csepke:
"ez nem olyan elképzelhetetlen, mondjuk kereshet az asszony félállású közalkalmazottként 54 e Ft-ot is. "
Persze, hát ebben az esetben ez az állás és kereset olyan mintha nem is lenne.

így aztán persze, hogy jár neki a kiszolgálásként a 300e, hiszen ez a főállása, hogy kiszolgálja a manust.

mantooman 2015.05.20. 17:50:13

@Terézágyú:
Nem kilencvenet keresek, de ez az arány.

Terézágyú 2015.05.20. 17:50:33

@mantooman:

Nem kérdeztem a szakmáját.

Terézágyú 2015.05.20. 17:51:08

@mantooman:
"Nem kilencvenet keresek, de ez az arány. "
Ha 90 az arány, akkor 90-et keresel, ő meg tizet.

csepke 2015.05.20. 17:52:20

@Terézágyú: az ilyen kitartott nők nem is azért dolgoznak, hanem mert 1. iskolások a gyerekek, unatkoznának otthon, 2. nyugdíjas már a férjük, unják a férjet otthon. Mindkettőre volt példa a kolléganők között. Az egyikük a teljes havi keresetét 2 pár cipőre költötte, és a többi kolléganőnek, köztük ugyanekkora fizetésből két gyereket eltartó elvált mamának, jó érzékkel azon panaszkodott, hogy azért vett meg két tökegyformát csak más színben, mert nem tudta eldönteni melyk a jobb.

mantooman 2015.05.20. 17:52:54

@Terézágyú:
Az a pénz mint feleség jár neki, nem a szolgáltatásaiért. Feleségként biztosítja, hogy én minden nap boldogan, kiegyensúlyozottan mehessek el dolgozni.

Terézágyú 2015.05.20. 17:52:55

@csepke:
"az ilyen kitartott nők"
Ja, értem.
Igazad van.

Pixynor 2015.05.20. 17:53:13

@Terézágyú: oh, fodrászhoz, bár utálok járni, de persze, hogy elmegyek 300 000 ért de félő, hogy nem tetszene jobban, mint mikor én szárítom be. :) Legalább is nekem sosem tudtak még normális frizurát szárítani. :)

Terézágyú 2015.05.20. 17:54:09

@mantooman:
"Az a pénz mint feleség jár neki"

És számla van a kifizetésről?????
Grrrrrrrrrrrrrrrrrr

mantooman 2015.05.20. 17:54:36

@Terézágyú:
Egy feleség nem kitartott nő. Családtag, a legközelebbi.
Ezt már a feminizmus mondatja.

2015.05.20. 17:54:36

@csepke:

aztán ha valaki tőmondatokban elmagyarázza mi a helyzet, felháborodnak.

2015.05.20. 17:55:16

@mantooman:

és kivételesen igaza is van.

Terézágyú 2015.05.20. 17:55:33

@Pixynor:
Mint mindketten tudjuk, nekem a normál Pixy is nagyon tetszik, de én éppen ezt szeretném megkapni a nőtől - ha már fizetek - hogy változzon át a kedvemért :)
Csípem az átváltozást :)

mantooman 2015.05.20. 17:56:17

@Terézágyú:
Te szoktál számlát kérni nőtől? Én nem.
Különösen nem a feleségemtől.

Pixynor 2015.05.20. 17:56:32

@bigbaby: "szele picit ki is fog villani "

pláne, ha leejted a mutogatós ceruzádat és egyenes derékkel lehajolsz érte, a la dr. Szöszi módon. :)

Terézágyú 2015.05.20. 17:57:12

@mantooman:
"Egy feleség nem kitartott nő. Családtag, a legközelebbi. "

Te szögezted le, hogy neked ő belekerül 300e forintba havonta, és ez teljesen normális, nincs ezzel semmi baj stb.

úgyhogy a te dolgod, hogy minek tekinted. És a miénk, hogy mi minek tekintjük.

Terézágyú 2015.05.20. 17:58:37

@mantooman:
"Te szoktál számlát kérni nőtől? Én nem.
Különösen nem a feleségemtől. "

Újfent leszögezem, hogy TE hoztad fel a pénzkérdést a saját feleségeddel kapcsolatban.

Ennyit erről.

Pixynor 2015.05.20. 18:01:27

@mantooman: "Egy feleség nem kitartott nő. Családtag, a legközelebbi. "

És ha jól sejtem mégsem örököl a férj után semmit, mert ugye elsők a le és felmenők. De nem vagyok ügyvéd, csak tudom mi történt mikor anyu meghalt. Nem apu örökölt, hanem mi gyerekek.

mantooman 2015.05.20. 18:02:55

@Pixynor: mivel van már gyerekünk, ez így van. Ez a törvény.

Pixynor 2015.05.20. 18:03:15

@Terézágyú: "Csípem az átváltozást :) "

egy dolog nehezen menne :) férfinak öltözni, ha átváltozásról beszélünk, ahhoz túl gömbölyű lennék :) de sokszor gondoltam már, hogy szívesen vennék egy két parókát én is és tök más típusú nőként mennék el helyekre. :) Szerintem ez is a listámon van. :)

mantooman 2015.05.20. 18:03:47

@Terézágyú: tekintsétek aminek akarjátok.

Pixynor 2015.05.20. 18:04:34

@mantooman: nem írtad meg Te valahol véletlenül, hogy hogy ismerkedtél meg a nejeddel? Vagy telefonáltál be egyszer egy reggeli rádióműsorba és mesélted el?

hello73 2015.05.20. 20:23:49

Havi 300 egy nő kinézetére?
na jóóóóóó

Értem én, ha most nekikezdek az átalakulásnak, akkor 1-2-3 hónapig elmegy ez az összeg, de utána a szinten tartás csak ne kerül ennyibe...vagy igen?

csepke 2015.05.20. 20:39:56

@hello73: te már ne kezdj neki, ha magad nem tudod ezt finanszírozni. ezt az ember tizenévesen kezdi, és huszonévesen folytatja tanulás helyett is, mert egész embert kíván. ez befektetés a jövőbe, elsősorban időben, mert pénzben még nem akkora tehertétel oylan fiatalon (zsákot rádobnak is jól néz ki) aztán ha szerencsés akkor amíg fiatal talál finanszírozót már azokra az időkre amikor már komoly pénzbe kerül fenntartani a szépséget. Ami ott kezdődik, hogy nem kell munkában megfáradni. Ha ezt nem tudod, ne is kezdj már bele. ;)

hello73 2015.05.20. 20:44:26

@mantooman: hűűű

@csepke: pedig én hosszú életet terveztem:(

csepke 2015.05.20. 20:48:13

@hello73: hosszú életed lehet fogatlan banyaként is ;), de már felturbózni magad ilyen 300k-s milffé háááát, ahhoz újra kéne születned

hello73 2015.05.20. 20:56:27

@csepke: elkeserítesz:)

Hátha lesz a nyugdíjas házban egy fogatlan pasi, akivel egy szinten leszek:)

csepke 2015.05.20. 21:00:52

@hello73: ha lányom lenne én pl. nem engedném egyetemre, hanem a golddiggerségre kondícionálnám, és ezt egészen komolyan gondolom

De nem lesz az se. kedvenc filmélményem a közelmúltból a Szerelempatak c. film. isteni helyes öregasszonyok röhögcsélnek benne és beszélnek a szexről, szerelemről. Van benne mutatóban egy két bácsi is. Hát még azok is válogathatnak kinek udvarolnak. Egy db. 80 éves nem túl rozzant bácsira jut 30 özvegyasszony 200 méteres körzeten belül a faluban.;)

2015.05.20. 22:30:19

@csepke:

ahhoz sem árt diploma meg a férfiak kihasználását is lehet ésszel, nekem nincs és nem is lesz, de fiktív lányomat sem szeretném ha szolga lenne hosszú távon. inkább egy manipulatív számító ribanc, mint szolga.

csepke 2015.05.20. 22:44:29

@Beeyore: persze ésszel, ezért mondtam. de mióta adják az eszet a diplomával?;) az elveszi az időt a legszebb életkorban amikor teljes gőzzel pénzespasit lehetne fogni.

2015.05.20. 23:17:48

@csepke:

nagyon gyakorlatiasan gondolkodsz...
legjobban akkor jár, ha már gyerekkorában kiválasztják a szülők a jövendőbelijét, így megspórolja a pasikeresést is!

Alibanya1 2015.05.21. 05:42:54

@csepke: kicsit megleptél, de most akkor lehet kemény leszek, a fiadat meg arra neveled, hogy tanuljon, vállalkozzon legyen sok pénze, hogy vehessen magának havi 300 ezerért egy Gour által vázolt "kapcsolatot"? Nekem lányaim vannak, eszembe sincs "férfifogásra" tanítani őket. Legyenek önálló, kerek emberek, akik képesek a boldogságra és úgy garantált, hogy férfit is találni fognak.

csepke 2015.05.21. 06:40:00

@Alibanya1: "kicsit megleptél, de most akkor lehet kemény leszek, a fiadat meg arra neveled, hogy tanuljon, vállalkozzon legyen sok pénze, " hát ha nem is így, de igen, ha pénz van, minden van. az egészségtől kezdve...stb.
" eszembe sincs "férfifogásra" tanítani őket. Legyenek önálló, kerek emberek, " igen a mi korosztályunk nő tagjainak nagy részét tévedésből így nevelték, "az eszeddel érvényesülj édeslányom" megvetendő volt aki a szépségével törődött. aztán látod, elég csak jógaoktatónak lenni. marha sokat hozzátesz a világkerekének forgásához.... nekem phd barátnőm nyomorog. itt nők között legalább két mérnök, meg egy majdnem phd nyomorog. minek? volt értelme? semmi.
és persze cinikus vagyok, szülőként én sem tudnám úgy az életbe elereszteni a lányom, hogy menj kislányom ügyesen használd a tested....

Terézágyú 2015.05.21. 07:08:53

@Pixynor:
"férfinak öltözni, ha átváltozásról beszélünk, ahhoz túl gömbölyű lennék :)"

vannak erre módszerek, hogy lehetne belőled egy kövér rokkercsávó :)

" de sokszor gondoltam már, hogy szívesen vennék egy két parókát én is és tök más típusú nőként mennék el helyekre. :) Szerintem ez is a listámon van. :) "

Én ebben a legmesszebbmenőkig támogatlak :)

Terézágyú 2015.05.21. 07:10:36

@csepke:
"de már felturbózni magad ilyen 300k-s milffé háááát, ahhoz újra kéne születned "

Ne mondjunk ilyet látatlanban szegény hellókára...

Vagy te már láttad?

Terézágyú 2015.05.21. 07:11:45

@csepke: @hello73:
"Hátha lesz a nyugdíjas házban egy fogatlan pasi, akivel egy szinten leszek:) "

Fő az optimizmus :)

Alibanya1 2015.05.21. 07:12:21

@csepke: ... nem hiszem, hogy tévedés volt, hogy az eszünkre is hatottak, az viszont igen, hogy a nőiességet el akarták nyomni mellette, mert a kettő együtt is simán működik, nem kell szégyellni, hogy az ember nő :) Úgyhogy én a lányaimat máris tanítom sminkelni és megjelenni, ugyanakkor tanulni is kell. A férfiak között is sok mérnök és egyéb diplomás nyomorog, a diploma nem garancia, hogy feltétlen sokat fogsz keresni, kell hozzá más is, talpraesettség, szerencse, jókor jó helyen, de a lehetőségek kihasználásához, talán mégis csak jobb, ha van egy diploma kéznél.

Terézágyú 2015.05.21. 07:13:54

@csepke:
"ha lányom lenne én pl. nem engedném egyetemre, hanem a golddiggerségre kondícionálnám, és ezt egészen komolyan gondolom"

Na, gour magjai termékeny talajra hullottak :)

"Hát még azok is válogathatnak kinek udvarolnak. Egy db. 80 éves nem túl rozzant bácsira jut 30 özvegyasszony 200 méteres körzeten belül a faluban.;) "

Persze a pasik rövidebb ideig élnek, korábban halnak. Sokkal több az özvegyasszony, mint az özvegyember...

Terézágyú 2015.05.21. 07:22:40

@Alibanya1:
"Úgyhogy én a lányaimat máris tanítom sminkelni"

Te jól értesz hozzá?

csepke 2015.05.21. 07:24:32

@Alibanya1: "de a lehetőségek kihasználásához, talán mégis csak jobb, ha van egy diploma kéznél. " nem akarok ellene beszélni, de sikerült? Hát pont felsoroltam itt fellelhető konkrétumokat, 5-6ból 3-4 egészen biztosan nem sikerült, ha az élet közepére elért anyagi javakat nézzük. És ez nem az utolsó rossz időszak, hanem az eddigi életünk eredménye. Mostanra meg már se szépség, se semmi. Ez az arány talán nem a véletlen műve.

csepke 2015.05.21. 07:25:14

@Terézágyú: gour magjaihoz semmi közöm!;)

Terézágyú 2015.05.21. 07:26:40

@csepke:

Én csak megjegyeztem, hogy hullanak :))))

Terézágyú 2015.05.21. 07:28:09

@csepke:
""de a lehetőségek kihasználásához, talán mégis csak jobb, ha van egy diploma kéznél. " nem akarok ellene beszélni, de sikerült? "

Tény, hogy szegény ali a diplomája ellenére is állást keres - de ez nem azt jelenti, hogy ha nem lenne diplomája, akkor semmi gondja nem lenne...
Ha neked nem lenne diplomád, akkor hol tartanál???

csepke 2015.05.21. 07:33:42

@Terézágyú: ezt utólag nem lehet megmondani. én az életemből kb.20 évet tanulással töltöttem. Ki tudja mi lett volna ha 18 éves koromtól teljes gőzzel szépségkihasználok? Én még nem büféruhatár szakra jártam, napi szinten reggeltől estig tanulás volt, kötelező gyakorlatokkal éjszaka elkészített beadandó feladatokkal...stb. És pont abban az időszakban nagyon sok 5 év így, amikor a lányok a legszebbek.

Terézágyú 2015.05.21. 07:37:40

@csepke:
"én az életemből kb.20 évet tanulással töltöttem."

húsz évet????? az érettségi után??????
mert az általánost ne számold ide, se középiskolát, ugye azt mindenki elvégzi...

"Én még nem büféruhatár szakra jártam"

De jó, hogy te is nyomatod ezt :(((( Ez összefügg a diplomaellenességgel?

"És pont abban az időszakban nagyon sok 5 év így, amikor a lányok a legszebbek. "
Te pedig pláne 10/10-es voltál. De hát a tanulás miatt akár lehetett volna neked is egy pénzes pasid. Csak neked egy lusta, diák 10/10-es pasid volt...

csepke 2015.05.21. 07:43:40

@Terézágyú: "Te pedig pláne 10/10-es voltál. De hát a tanulás miatt akár lehetett volna neked is egy pénzes pasid. Csak neked egy lusta, diák 10/10-es pasid volt... " hát persze, azért volt lusta egyetemistám, mert az volt kéznél, arra volt csak idő ;)

"Én még nem büféruhatár szakra jártam"

De jó, hogy te is nyomatod ezt :(((( Ez összefügg a diplomaellenességgel?

Nem, ez azzal függ össze, hogy manapság osztogatják olyanoknak is akik az én időmben érettségit sem kaptak volna, nemhogy diplomát, ezzel erodálva mindannyiunk diplomáját. Tudom mit beszélek, felnőttként is beiratkoztam egy levelezőre.

Terézágyú 2015.05.21. 07:47:34

@csepke:
"hát persze, azért volt lusta egyetemistám, mert az volt kéznél, arra volt csak idő ;)"

Egy nem-lusta egyetemistára is lett volna időd...

"Nem, ez azzal függ össze, hogy manapság osztogatják olyanoknak is akik az én időmben érettségit sem kaptak volna"

Lehet hogy te így gondolod, de ennek a szövegnek egészen más mostanában a jelentése. És gondolom nem akarsz azok táborába tartozni, akik általában nyomatják ezt a szöveget.

csepke 2015.05.21. 07:55:29

@Terézágyú: én nem tartom jó dolognak és ezelőtt 15 évvel sem tartottam jó dolognak hogy felduzzasztják a felsőoktatást. az emberek értelmi képessége egy meghatározott eloszlás mentén van most, is 15 éve is. csak a felső néhány százalék képes olyanfajta gondolkodásra amit egyetemen lehet csiszolni. Az, hogy most az adott populáció 50% "diplomát" szerez, az azt jelenti, hogy a lécet oda kellett tenni hogy a 50.% emberke is átugorja. Vagyis legfeljebb is csak magasan kvalifikált szakmunkásokat képeznek a felsőoktatásban tömegével. A néhány valódi koponya meg senyved az alacsony színvonaltól, és ha teheti, megy cambridge-be. Meg az oktatók is szenvednek, mert az értékes idejükben nem arra érdemeseket palléroznak, hanem kis túlzással olvasni tanítják a szamarakat.

Terézágyú 2015.05.21. 07:57:50

@csepke:
"én nem tartom jó dolognak és ezelőtt 15 évvel sem tartottam jó dolognak hogy felduzzasztják a felsőoktatást."

Nem erről beszélünk.

Alibanya1 2015.05.21. 08:07:11

@csepke: értem el vagy keseredve, mert nem jöttek be a számításaid, vagy nem úgy alakult az életed, az anyagiak szempontjából, ahogy szeretted volna. Ezért ne a diplomát okold, leginkább senkit ne okolj, hanem nézz előre és javíts. Ami az egyetemi oktatást illeti, az átlagos intelligencia bőven elég ahhoz, hogy az ember egyetemi végzettséget szerezzen, így nem látom problémának, hogy egyre több embernek van végzettsége. Persze ebből következhet, hogy a diploma valamilyen mértékben leértékelődik, de ugyanakkor az emberek átlagosan felértékelődnek. MInden egyes év, amelyet az ember tanulásra fordít az érettségi után, hatványozottan meglátszik a világnézetében, a rugalmasságában, a nyitottságában, ezek kutatásokkal alátámasztott tények. Természetesen vannak, természetes tehetségek, akik mindenféle iskola nélkül boldogulnak az életben, de ez nem lehet az elvárás. Én kb 15 évet dolgoztam közvéleménykutatásban és szoviális térképek készítésében, az egyik legerősebb korreláció, amely mindig kimutatható a jövedelem és az iskolai végzettség közötti összefüggés. Tehát a tendencia az, hogy az iskolázottabbak jobban keresnek, nyilván vannak kivételek, és van nagyon jól kereső központi fűtés szerelő és pocsékul kereső bölcsész, de összességében mégis az rajzolódik ki, hogy bizony az iskola leginkább garancia arra, hogy pénzt fogsz keresni. Ez van. Volt időszak, amikor én is sok pénzt tudtam keresni, nyilván egyrészt a képességeimnenk köszönhetően, de ha nem tudom mellé tenni azt a fajta megszerzett képességet, amelyet a továbbtanulás jelent, akkor fele annyira sem jutok. Az más kérdés, hogy az egészet megpörgette a férjem a ruletten :D :D ...

csepke 2015.05.21. 08:14:34

@Terézágyú: mire gondolsz? a felsőoktatás sanyargatása aljas húzás a politika részéről szerintem is. különösképpen úgy, hogy I. O. elbaszta a felduzzasztással, II. O. meg az elbaszottságra hivatkozva sanyargatja őket. És különösen aljasnak érzem azt, hogy fiatalok tízezreinek adtak hamis illúziót ezzel, az elmúlt 15 évben(jobb ha egyetemista, mint ha munkanélküli) és cseszték el az értékes idejüket, miközben valójában még papírral a kezükben sem alkalmasak értelmiségi alkotó munkára. De cserébe semmi használható tudásuk sem lett, igényeik viszont óriásiak, és szükségképpen, csalódnak mert manapság már jogi diplomával is küzdeni kell egy-egy titkárnői állásért. Tömegesen kénytelenek diplomával középfokú végzettséget igénylő munkát végezni. Óriási frusztráció ez. Főleg úgy, hogy esetleg kifizetett félévenként 2-300 ezret, összesen vagy 3 milliót, és keres aztán diplomás minimálbért, és kb. 20 év alatt térül meg a befektetése a "tanulásba".

Terézágyú 2015.05.21. 08:19:44

@csepke:
"mire gondolsz?"

A szexre. Ja hogy most?

Nézd, ez a "büféruhatározás" nem most kezdődött és nem a felduzzasztással. Ez tipikusan egyes diplomás emberek szokása, hogy leszólják a másfajta diplomákat, mert csak az övék az igazi, csak az övék a hasznos, csak az övék jár ésszel - és ez a véleményük találkozik az amúgyis meglevő "nyolcosztályos" diplomaellenességgel, amikor a kocsmában ülő betanított munkás szidja a diplomásokat, hogy csak seggüket meresztik, és nem is dolgoznak, vagy éppen a milliomos maszek vízszerelő szidja a feleannyit kereső diplomást stb. stb.
És erre még rátett egy lapáttal a dicső magyar kúrmány, hogy ők is erősítik ezeket az ellentéteket.

Szóval ebbe a körbe állsz te, amikor büféruhatározol.

csepke 2015.05.21. 08:21:10

@Alibanya1: félreértesz, én nem vagyok elkeseredve. proaktívan álltam hozzá az életemhez mindig. sose csúszott ki a kezemből. ami nem volt jó, azon változtattam, pályamódosítottam, és most elégedett vagyok azzal, amit csinálok. az egyetemi éveimet meg nem cserélném el semmiért. amit elértem, önerőből értem el, és erre büszke vagyok. de nem mondom, hogy nem lett volna nekem kifizetődőbb inkább a szépséget meglovagolni..;)

csepke 2015.05.21. 08:27:48

@Terézágyú: I. és II. O által gerjesztett prolivircsafthoz semmi közöm.

Terézágyú 2015.05.21. 08:28:31

@csepke:
"I. és II. O által gerjesztett prolivircsafthoz semmi közöm. "
Ezért mondom, hogy ha ilyen kijelentéseket teszel, akkor velük kerülsz egy platformra :)

Terézágyú 2015.05.21. 08:29:34

@csepke:
"de nem mondom, hogy nem lett volna nekem kifizetődőbb inkább a szépséget meglovagolni..;) "

nem küldesz magánban egy fotót az egyetemista csepkéről? :) megnézném.

Alibanya1 2015.05.21. 08:32:07

@csepke: ok, tudtam, hogy nem fogom a megfelelő szót megtalálni, tehát az elkeseredést használtam. Ha így van amit leírtál, akkor meg nem értelek! A szépség meglovagolásával, most garantáltan nem éreznéd így magad... Bár kétségtelen így is úgy is a testeddel keresed a pénzt, csak egyik esetben az agyadat használod, a másikban meg a feneked, vagy a melled?! persze lehet, hogy az is ugyanolyan megelégedéssel töltene most el, én nem tudom. Valahogy én úgy vagyok ezzel, hogy persze remek dolog a szép kis seggemmel pénzt keresni, de mit tettem ahhoz én hozzá? Az önmagában elvan, mert ilyennek teremtette a természet, a génjeim stb. Az eszemhez talán magam is hozzájárultam, bár kétségtelen az alapot ott is a természet biztosította :)

sirok0001 2015.05.21. 08:33:18

@csepke: több, mint fél évet közmunkáztam; most határozott szerződéssel munkálkodom, közben a diplomámban álló "szakterületet" a kormány módszeresen építi le, nekem mit ajánlasz? menjek ki pincérkedni Ausztriába?

Terézágyú 2015.05.21. 08:35:39

@Alibanya1:
"Valahogy én úgy vagyok ezzel, hogy persze remek dolog a szép kis seggemmel pénzt keresni, de mit tettem ahhoz én hozzá? Az önmagában elvan"

Hát erre mondják, hogy kemény munka van abban, kéremszépen, hogy x év múlva is olyan szép kis kemény segge van valakinek.... :)

Terézágyú 2015.05.21. 08:36:48

@sirok0001:
"nekem mit ajánlasz? menjek ki pincérkedni Ausztriába? "

Legyél dzsigoló. Keress magadnak egy tehetős negyvenes nőt, akinek fiatal pasi kell.

Alibanya1 2015.05.21. 08:40:11

@Terézágyú: ez csak egy példa volt, amúgy meg van akinek nem kell ezért szinte semmit tennie, ilyenek az adottságok :)

Gour (törölt) 2015.05.21. 08:41:03

@Alibanya1:

Ahogyan elnézem rengeteg nő meghozza a kompromisszumot a seggel pénzkereséshez. Ami nem is csoda ha ilyen pocsék lehetőségekkel indul egy nő az álláspiacon és amíg 10x a szorzó a szexmunka javára és minimális az esély egy normális munkahelyre addig ez így is marad.

csepke 2015.05.21. 08:41:12

@Alibanya1: " Valahogy én úgy vagyok ezzel, hogy persze remek dolog a szép kis seggemmel pénzt keresni, de mit tettem ahhoz én hozzá? " na de erre mondtam a neveltetésünket. Hát nem éppen azt kell erősíteni, amiben eleve jobbak vagyunk? Minek, kinek bizonyítasz? Ha szeretsz tanulni, akkor tanulj, én is szeretek, de ne azért, mert "már milyen dolog az a kis kerek seggel érvényesülni, mit tettem én ahhoz hozzá?" ;)

Terézágyú 2015.05.21. 08:43:24

@Alibanya1:
"ez csak egy példa volt, amúgy meg van akinek nem kell ezért szinte semmit tennie, ilyenek az adottságok :) "
igen, mondjuk mi, de ők mindig azt mondják, hogy ebben rengeteg munka van.

meg talán az is egyértelmű, hogy éppen az egyébként is jól kinéző nők foglalkoznak a legtöbbet a külsejükkel. azok, akik mindenféle foglalkozás nélkül is jól néznek ki...

Terézágyú 2015.05.21. 08:45:52

@sirok0001:
ne nevess, hanem gondolkozz el a dolgon. ha megvannak hozzá a képességeid.

sirok0001 2015.05.21. 08:46:49

@csepke: Egyelőre maradok a "lúzerek" között és maradok.

sirok0001 2015.05.21. 08:47:51

@Terézágyú: sovány és rosszképű vagyok, azt hiszem eláshatom magam :D

Terézágyú 2015.05.21. 08:49:59

@sirok0001:
Az itteni sikeresebb pasik erre biztos azt mondanák, hogy menjél gyúrni, törődj a külsőddel és nem lesz akadály.

Persze belső képességek is kellenek....

csepke 2015.05.21. 08:52:26

@sirok0001: és ki fogja ezt neked megköszönni?

Alibanya1 2015.05.21. 08:52:28

@Gour: nyugodtan keressen pénzt ott, én nem ítélem el, azt persze igen, hogy a nők hátrányból indulnak az álláspiacon, de az egy másik történet. Én azt gondolom, hogy egy nő legyen okos, tanuljon ha megteheti és közben ne feledkezzen meg arról sem, hogy nő. Így aztán hol ezzel az oldallal, hol a másikkal tudja megtámogatni magát :)

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 08:55:11

@Terézágyú: en is azt mondom h menjen gyurni ... epp van itt a gildaban mellettem egy szabad gep ;)

Terézágyú 2015.05.21. 08:56:41

@bigbaby:
"en is azt mondom h menjen gyurni ... epp van itt a gildaban mellettem egy szabad gep ;) "

az lenne jó, ha mögötted lenne. ott jobbak a kilátások.

Terézágyú 2015.05.21. 08:58:53

@bigbaby:
naná. én is azt a helyet foglalnám el. és előttem gyúrnál.

Gour (törölt) 2015.05.21. 08:59:30

@Alibanya1:

Látod ebben tökéletesen egyetértünk. :)

Terézágyú 2015.05.21. 09:01:24

@bigbaby:
hogy nekem ebben mi a pláne az érthető :)
de neked mi a pláne abban, hogy mögötted izzad egy kezdő és egyfolytában téged stíröl? :)

csepke 2015.05.21. 09:11:26

@Terézágyú: a napi csodálva levés-adagja! hát nem ismered még?;)

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 09:15:30

@mantooman: minden jel szerint nalatok megallt az ido ;)

1955-ben kézikönyvet nyomtattak nőknek, amit háztartástannak neveztek.

Néhány noknek adott tanács következik a kézikönyvből:

Készítse el a vacsorát időben.
Már reggel tervezze meg, vagy akár előző este, hogy a férjét finom vacsora fogadja amikor hazaér a munkából. Így adja tudtára, hogy gondolt rá, amíg ő dolgozott és gondját viseli a szükségleteinek.
A férfiak többsége éhes amikor megérkezik a munkahelyéről és a kedvenc ételének elkészítésével kielégíti a meleg fogadtatás iránti vágyát.

Készüljön fel a fogadására. Pihenjen 15 perccel az érkezése előtt, így ön friss és üde lesz amikor megérkezik.
Igazítsa meg a sminkjét, tegyen szalagot a hajába és nézzen ki frissen.
Az ön férje sok időt töltött a munkahelyén fáradt emberek között.
Legyen érdekes és vidám.
A munkanapja unalmas volt és szüksége van egy kis szórakozásra és az ön egyik kötelessége, hogy ezt biztosítsa.
Csökkentse a zajt.
Amikor a férje hazajön a munkából kapcsolja ki a háztartási berendezéseket és mondja meg a gyerekeknek, hogy ők is csendesedjenek el.

Legyen boldog, hogy láthatja őt.
Melegen mosolyogjon rá és mutassa ki őszinte vágyát, hogy teljesítse a kívánságait.
Hallgassa meg amit mondani akar és még ha Önnek is sok mondanivalója van számára ne tegye azt közvetlenül a hazaérkezését követően.

Először ő beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében önnél.
Ne zavarja. Ne panaszkodjon, ha a férje későn érkezik haza, vagy ha este el akar menni vacsorázni ön nélkül.
Vita helyett, próbálja meg megérteni mekkora nyomás alatt van a munkája miatt.
Amikor otthon van, biztos pihenni és ellazulni szeretne.
És végezetül ne tegyen fel szükségtelen kérdéseket és ne gyanakodjon az ítélőképességében vagy fedhetetlenségében.
Ne felejtse el, hogy ő a ház ura és mint olyan mindig keresztülviszi a saját akaratát becsületesen és igazságosan.
És jegyezze meg, a jó asszony tudja hol a helye.

Terézágyú 2015.05.21. 09:35:10

@bigbaby:
"az az en dolgom :P "

de én szeretném megérteni a nőket :)

Terézágyú 2015.05.21. 09:35:45

@csepke:
"a napi csodálva levés-adagja! hát nem ismered még?;) "

Hát, annyira nem...
de én egész nap csodálom őt... igaz, távolról...

sirok0001 2015.05.21. 10:08:24

@csepke: senki, ennyi erővel tanulnom sem kellett volna

sirok0001 2015.05.21. 10:10:48

@bigbaby: :D köszi a meghívást.

sirok0001 2015.05.21. 10:11:52

@Terézágyú: Akkor azt hiszem mostmár le kellene vágni a méteres bajszomat :D Valószínűleg ez lehet a gond.

sirok0001 2015.05.21. 10:35:50

@Terézágyú: most ennyire? gondoltam valami mélyenszántót fogsz írni :)

Father Justice ☢ 2015.05.21. 10:36:44

@csepke: Azért ez kicsit összetettebb kérdés.

Kezdjük talán ott, hogy a magas szintű golddiggerek is alsó hangon ötvenszer annyian vannak, mint a nagyextrás eltartásra képes, ÉS ezt egyetlen kiválasztott nőnek évtizedekig biztosítani akaró férfiak (felső egy ezrelék). Nem minden üresfejű celebpicsának jut egy nála is üresebb fejű, ellenben dúsgazdag focista állandóra. Ha pedig még csak nem is celeb az adott picsa, egyáltalán miről beszélgetünk?

Ennek megfelelően lehet ugyan aranyásásra kondicionálni egy 18 éves lányt tanulás és munka helyett, de ez legalább 10/8-as szint nélkül alapból nem ér semmit, és az ismertetett arányok miatt még megnyerő külsőségek esetén sem garantált a siker. A konkurencia legyőzéséhez ugyanis nemcsak furfangosnak, rámenősnek és lehengerlőnek kell lenni, de kell hozzá egy nagy adag szerencse is. Ilyen értelemben orosz rulett jellegű a koncepció: lehet, hogy sikerül kifognia egy ideális gazdatestet hosszabb távra (3%), vagy gazdatestről gazdatestre váltva elevickélnie 30, max. 35 éves koráig (7%), de legnagyobb valószínűséggel (90%) kénytelen lesz kisextrás gazdatesteket - rosszabb esetben kiseltartókat - váltogatni, és végül, a privátkurvát bérlő pénzes férfiak látóteréből véglegesen kiöregedve egy ilyen mellett megállapodni. Az már csak hab a tortán, hogy a leggazdagabb nőtlen férfiak nagyon ritkán kötik le magukat egyetlen nő mellett, a nősek pedig még ritkábban rúgják fel a házasságukat egy rüfi miatt. Ha kicsit is kellemetlenné válik a konstrukció (követelőzések, zsarolási kísérletek, hisztik a nő részéről, stb.) azonnal váltanak, mert a kereslet-kínálati viszonyok miatt erőfeszítés nélkül megtehetik. A profibbakról, akik eleve több szálat futtatnak párhuzamosan a szeretőtartásban, már nem is beszélve.

További probléma, hogy azok a golddiggerek, akik semmilyen képzettséggel és végzettséggel nem rendelkeznek, és egy perc érdemi munkát sem végeztek soha, gyakorlatilag automatikusan elesnek a potenciális eltartók nagyobbik részhalmazától. Nevezetesen azoktól a férfiaktól, akik nem kőgazdagok ugyan, de az átlagnál legalább háromszor jobban élnek, viszont a párkapcsolatban szükségük van az úgynevezett barátnő-feelingre is. Nekik - az ultranaiv kivételeket leszámítva - az első perctől kezdve világos, hogy egy ilyen nőt beújítva nem társra, hanem privátkurvára tennének szert, ezzel viszont azonnal lőttek az érzelmi alapú kapcsolat illúziójának.

Mindezeket figyelembe véve az optimális golddigger-nevelési stratégia a következő.

A lányt arra kell ösztökélni, hogy az idejét és erőforrásait az egyetemi évei során próbálja meg a tanulás és a golddiggerkedés között 50-50%-ban megosztani. Nem kell mindenből jelesre vizsgáznia, tehát ne vigye túlzásba az éjszakai tanulásokat, ugyanakkor a kikapcsolódások során se a "lógtunk egyet a csajokkal" típusú bulik, hanem az éjszakai életnek a potenciális eltartókat magában foglaló dimenziója felé orientálódjon.

Ennek hármas hozadéka lesz:

1. A barátnő-feelingre vágyó tehetős férfival minden további nélkül el tudja hitetni, hogy nem a pénze, hanem a 'belső kisugárzása' miatt érdeklődik iránta. Hiszen diplomája neki is van, dolgozhatna a szakterületén, ha akarna - jobb esetben dolgozik is -, ezért "nincs a férfira szorulva". Rögtön el tudja altatni az esetleges gyanakvást, ha pedig a szerencsétlen férfi szerelmes lesz, fokozatosan jöhetnek az egyre combosabb lehúzások is.

2. A felsőoktatás munkára serkenti a szürkeállományát, így hatékonyabb és taktikusabb lesz a nevüket éppen csak leírni tudó vetélytársainál, plusz a gazdag férfiak többsége számára izgató, ha a privátkurvájuk nemcsak szép, de bátran meg lehet vele jelenni olyan társaságban is, ahol bármikor szóba elegyedhet vele valaki.

3. Normális végzettséggel kevésbé fenyegeti az a veszély, hogy szűkösebb időszakokban kiseltartókra kénytelen fanyalodni - szemben azokkal, akik önfenntartásra képtelenek, a Tescóban gályázni nettó százért pedig akkor sem fognak, ha már az éhhalál küszöbén állnak. (Akkor már inkább a klasszikus kurválkodást választják.) Így a legrosszabb, ami történhet, hogy a nagy fogás keresése közben néha dolgoznia is kell, de abba sem fog belegebedni, és a munka jellege sem zúzza meg az önbecsülését.

A stratégia előnyei triviálisak: a magyar golddiggerek jelentős része már az ezredfordulón ezt az utat járta a szimpla plázapicsáskodás / üresfejű celebribanc státusz megcélzása helyett - méghozzá anyai sugallatok nélkül, a piaci trendeket és a férfiak igényeit önerőből dekódolva.

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 10:37:12

@sirok0001: ne udvariaskodjal itt ... inkabb azt irjad meg, mikor

Terézágyú 2015.05.21. 10:37:21

@sirok0001:
"most ennyire? gondoltam valami mélyenszántót fogsz írni :) "

sajnálom, hogy csalódást okoztam.

te tudod, hogy mennyire kéne/érdemes változnod. ha poénnak szántad, hogy nagy bajszod van - én ezen nem nevettem. az én hibám.

Terézágyú 2015.05.21. 10:41:18

@bigbaby:
"ne udvariaskodjal itt ... inkabb azt irjad meg, mikor "

mert nincs mikor :)

ha veled csak az edzőteremben illetve a táncparketten lehet ismerkedni, akkor itt páran azonnal kiesünk....

mantooman 2015.05.21. 10:44:57

@bigbaby:
Megállt az idő...
És milyen jó, hogy megállt. Az idézett kézikönyvet mindenkinek a kezébe nyomnám, nőnek, férfinak.
Tessék élvezni a családi életet.
Így.

sirok0001 2015.05.21. 10:57:04

@Terézágyú: önirónia, nincs semmi bajom jelenleg magammal, igen persze kellene edzeni, meg futni, hogy ne legyek nyámnyila, csak lusta vagyok munka után...

sirok0001 2015.05.21. 10:59:37

@bigbaby: :D nem vagy semmi, sajnos nem vagyok budapesti és a közeljövőben sem fogok arra járni, szóval...

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 11:01:37

@sirok0001: nem semmi? Akkor az mar valami, nem? Az a jo, ha az ember vmilyen ;)

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 11:17:55

@mantooman: ok varjal keresek egy szalagot a hajamba ezen nem fog mulni (mindent a kedves vevoert;)

Terézágyú 2015.05.21. 11:21:20

@bigbaby:

és melyik a kedvenc géped a gildában?

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 11:21:41

@Terézágyú: de hat csepke mar megirta h a napi komplimentre faj csak a fogam

Terézágyú 2015.05.21. 11:24:00

@bigbaby:

de én előbb kérdeztem, mint írta volna.

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 11:29:05

@Terézágyú: felelmetes vagy ... profi tarsalkodo ... na de akkor valaszolok is: szeretem azt a labhajlito gepet amire hass fel kell fekudni,nem teljesen sik a csiponel kisse megemel, bokat beakasztva terdnel hajlitva a sulyt fenekig huzni mikozben elol ket fogantyuba kapaszkodva izzadni nyogni .. ezt pl szeretem (es erositi a farizmokat is, mellesleg ;)

sirok0001 2015.05.21. 11:42:10

@bigbaby: persze-persze, de gondolom úgyis tudtad mit válaszolok

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 11:53:15

@Terézágyú: lehetne mashol is ismerkedni velem ... pl konyvtarban :P

sirok0001 2015.05.21. 11:53:21

@bigbaby: :D :D :D Kedves Pista bácsi csak edzen, mert még nem fogja tudni elénekelni a lila libát.

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 11:54:45

@sirok0001: zsenialis ... imadom az ilyet :D

sirok0001 2015.05.21. 12:14:00

@Terézágyú:
"Balettcipôm nincsen nekem,
De ha lesz, én föl nem veszem!"

Majd megtanít. :)

sirok0001 2015.05.21. 12:19:38

@bigbaby: a lila liba? az, nagy ökörség.

Terézágyú 2015.05.21. 12:20:35

@bigbaby:
Szóval neked egy táncolós, gyúrós könyvtáros kellene?

Terézágyú 2015.05.21. 13:20:27

@bigbaby:
helyes, hogy így gondolkodsz, mert hogy egyben... arra minimális az esély... :-/

csepke 2015.05.21. 13:26:18

@Terézágyú: nem elég csak jól táncolni! pl. mivan ha azt mondja a pali, hogy "cuki"? nnna? ugye-ugye!;) Úgyhogy ne reménykedj, hogy elég csak mondjuk könyvtároskodni...lehet ott még pár buktató erejű dolog...

Terézágyú 2015.05.21. 13:28:05

@csepke:
"nem elég csak jól táncolni!"
pláne, hogy én nem tudok.

"pl. mivan ha azt mondja a pali, hogy "cuki"?"
vagy a csaj, hogy "pali" :)

"Úgyhogy ne reménykedj, hogy elég csak mondjuk könyvtároskodni...lehet ott még pár buktató erejű dolog... "

Nem mondod!

sirok0001 2015.05.21. 13:32:18

@bigbaby: Óóóó, köszönöm szépen! Persze, hogy én vagyok, ki lenne más. Egyébként tudtam, csak kíváncsi voltam le is írod-e. és itt befejeztem a szórakozást.

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 13:38:13

@csepke: de csepke terezagyunak pl isteni a szovege ne stresszeljed mar

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 13:49:03

@Terézágyú: te meg ne szerenykedjel ... nnna ... most mar mindenki el van igazitva ... haza megy es tudja ;)

Terézágyú 2015.05.21. 13:50:51

@bigbaby:
"te meg ne szerenykedjel"

sőt!!! úgy megnőtt az önbizalmam, hogy most már egy értelmiségi, 17x centi magas, kozmetikus/sminkes lányt szeretnék magamnak!!!!

:)

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 13:52:28

@Terézágyú: miert? Eddig csak 16x cmest akartal magadnak?

Terézágyú 2015.05.21. 13:55:53

de csepke, bébének pl isteni a szovege ne stresszeljed mar !

mantooman 2015.05.21. 13:56:19

@bigbaby:
Attól függ, milyen színű a szalag... :-)
(és milyen erős :-))

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 13:56:43

@mantooman: szerinted az itt leirt no elvezi a "csaladi eletet"?

Terézágyú 2015.05.21. 13:57:25

@bigbaby:

Vigyázz, mert felveszem a kritériumok közé, hogy 41-es lába is legyen :)

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 13:58:36

@mantooman: nyilvan piros es elbir 50 kg ot igaz en csak 47 vok de ennyi rahagyas mindenkeppen kell :)

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 13:59:33

@Terézágyú: dehogy stresszel sot direkt spannol :)

Terézágyú 2015.05.21. 14:01:16

@bigbaby:
"dehogy stresszel sot direkt spannol :) "

csepke szövege? vagy az én hülyeségeim? :)

mantooman 2015.05.21. 14:03:31

@bigbaby:
A piros az stílszerű.:-)
A dinamikus terhelés meghaladhatja az ötven kg-ot... :-)

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 14:03:56

@Terézágyú: 41es? Ahha. Ez a 17x cm akkor vmi nemet ndk kiszerelesu csaj lesz. Eltalaltam?

Terézágyú 2015.05.21. 14:06:13

@bigbaby:
"Ez a 17x cm akkor vmi nemet ndk kiszerelesu csaj lesz. Eltalaltam?"
Nem :)
Erről már volt szó, hogy ma már simán negyvenes lábai vannak egy tizenéves lánynak is. Persze nem a törékeny pöttömöknek, mint.... mint valaki, hanem a nagyobbaknak...

Terézágyú 2015.05.21. 14:14:56

@bigbaby:

a diplomatikus és az őszinte szavak ellentétben állnak egymással? :)

Terézágyú 2015.05.21. 14:33:28

@bigbaby:
na, hagyjuk az örökös kacérkodást.

Terézágyú 2015.05.21. 14:34:35

@bigbaby:
persze. visszatartani egészségtelen.

Terézágyú 2015.05.21. 14:37:40

@bigbaby:
ugye?
akkor most nézz a szemembe és végy szívd be a levegőt.
tudtad, hogy a gyíkemberek nitrogénezik?

Terézágyú 2015.05.21. 14:38:53

szakad az eső. akkor ma nem sétálunk a Duna-parton...

csevely 2015.05.21. 14:41:13

@bigbaby:

"1955-ben kézikönyvet nyomtattak nőknek, amit háztartástannak neveztek.

Néhány noknek adott tanács következik a kézikönyvből: "

Valahol a szive mélyén minden férfi erre vágyik.A nők agyát átprogramozták a XIX században, amikoris bezavarták őket a tőkés termelékenység növelésébe.
Addig a gyerekek szülése, nevelése, oktatása, ház rendben tartása , férjük kiszolgálása volt a hivatásuk. Furcsa, de akkor még többet tudtak (a kor szinvonalán az élet dolgairól) a gyerekek mint most. A mindennapi, valódi alapanyogokból való ételkészítéssel sokkal egészségesebben éltek, mint az iparizált étkeztetéssel, bár nem volt egészségügy, hosszabban éltek egészségesen mint most. . . .
De akkor jött a szokásos agymosás a liberalizmus, egyebek. És lett ez a senkinek sem jó , ámbár propagált szar.
Amikor az ovodában nem lehet a lányoknak babázni, a fiúknak meg autózni, mert az már befolyásolja a nemi identitásukat, na az a vég. És lehetnek büszkék, sőt irritálóan büszkék a deviánsok. És mindenféle devianciára gondolok. A régi, megjegyzem a világ 99%.án gyakorolt nevelési elveket eldobva, új valós értékeket nem adva szét van züllesztve a világ azon része, ahova a "nyugati" világ betszi a lábát. Mert sehol sem lett az, hogy jó, ha anyu is dolgozik, akkor majd valaki más csinálja a házat, a gyereknevelést. . . . . a vacsorát. Hanem az addig egy fizetést elosztották kettőbe, mert csak annak volt értelme, ugye?
De a haszon az nőtt. Valakiknek.
És a nők mostmár szakadhattak 2-3-4-5 fele, mert az addigi elvárások, azok megmaradtak, és nekik maradtak. Lakás, gyerek, főzés, fátyoltánc, orál . .
Amiről itt nagyszerű képet kaptam az elmult időben, hogy a valóság egy-egy nagyon távoli szeletét ismerő emberek mennyire azonosan tudják látni a világot.
A megoldásokban már nincs egyetértés.
A végére hagytam, de tényleg nem misztifikálva , nem csak Ázsiában, de Afrikában, Amerikában, Arábiában is az őslakosság arra nevelte a lányokat, hogy már 5-6 éves kortól, hogy hogyan tudják széppé tenni az "uruk" napjait.
És igen, a nagymamák oktatták a szexre IS az unokáikat, átadva a tudást.

Amit meg a 300.000-es lányok adnak, az nem teljesen ugyanaz, de közelít.

És BB. "érted haragszom, nem ellened"

És igen, Ali ezt te hoztad létre a blogoddal.
Mármint hogy ennyire ellentétes vélemények tudnak összeütközni.

Köszönet érte.

Terézágyú 2015.05.21. 14:42:48

@csevely:
"Ali ezt te hoztad létre a blogoddal.
Mármint hogy ennyire ellentétes vélemények tudnak összeütközni.

Köszönet érte. "

Mi lenne velünk nélküled, aliiiiiii!!! *elmorzsol egy könnycseppet a szeme sarkában*

2015.05.21. 15:08:07

@csepke:

"marha sokat hozzátesz a világkerekének forgásához"

hahó csepke néni, hahó hahó! bonyolult, összetett, látszategyszerű

mantooman 2015.05.21. 15:11:21

@csevely: A hosszú kommenthez egy rövid :
Szóról -szóra így gondolom.
A nők is, de a család egésze nagyot bukott a liberalizálásban.

2015.05.21. 15:16:11

@mantooman:

bizonyos intelligenciájú, gondolkodásmódú, jellemű emberek tudnának élni vele, a többség nem ilyen, nem tud. ennyi.
talán egy napon, egy fejlettebb emberiség

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 15:51:46

@csevely: nekem nem szimpi ez a konzervativista esszencialista csaladfalfogas azt az implicit tartalmu kijelentest erzem a szavaid mogott h az ilyen bb jellegu nok pl nem haziasak. Pedig de. Van friss virag az asztalon sutemenyillat finom etel csillogo szemmel minden falatot kinalva lesve izlik-e, szedjel meg ... annyi csak h bennem ezen tul is van meg, egyszeruen tobb az igeny a lehetoseg a vagy a kepesseg ... nekem nem tolti ki a napjaimat a haztartas mert gyors vok es egyszeruen par ora alatt minden megvan (egy ora eleg a 3fogasos ebedhez, etc ... ) azt akarom ezzel mondani h pluralizmus van es minden zsak talalja meg a foltjat, mert megteheti, vegre, s azok akik imigyen sopankodnak, h bezzeg regen mennyivel jobb volt, szamomra pusztan egy uzenetet juttatnak el: nem talaltak meg a parjukat, melyet defektuskent/kudarckent elnek, mi tobb, ennek okat kizarolag a korulmenyeknek tulajdonitjak. Hidd el. Akkor is volt boldogtalansag. Meg boldogsag. En tudom mit jelent es mennyi ereje van a tarsadalmi normaknak s epp ezert fogadd el tolem az egyen felelossege sajat boldogulasaban legalabb akkora.

Terézágyú 2015.05.21. 15:54:25

@bigbaby:
"nekem nem szimpi ez a konzervativista esszencialista csaladfalfogas"

nekem sem.

2015.05.21. 16:16:01

@bigbaby:

van olyan hsz-ed, ami nem öndícséret?
írnak a netre olyan "értelmiségi" nők akik akarva-akaratlan nem önfényeznek folyton?
mert én még olyat nem láttam, de nem ismerhetek mindent és mindenkit

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 16:21:27

@Beeyore: nem nincs es nem is lesz edes fiam szokjal hozza

2015.05.21. 16:25:18

@bigbaby:

remélem, megtaláljátok majd a hozzátok illő párt

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 16:29:05

@Beeyore: es ha mar meg is van?! Hoppa-hoppa ;P

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 16:29:39

@Terézágyú: esetleg fel kene allni es kinezni az ablakon ... hm?

2015.05.21. 16:32:03

@bigbaby:

ez is lehet, akkor sok boldogságot

Alibanya1 2015.05.21. 16:32:58

@csevely: Igen, néha úgy tűnik, hogy ami régebben volt, jobb volt, mert nem látjuk az árnyoldalát, nem tapasztaltuk meg magunk is, hogy milyen volt egy olyan korszakban élni, és így tovább, és mint ilyen rárakodik valami nosztalgikus hangulat. De felhívnám a figyelmed, hogy minden változás valamiért történik, ha ez a berendezkedés, olyan marhára nagyon jó lett volna, akkor úgy is marad, de nem volt igazán jó, és ha végig gondolod, mégis csak luxus, hogy az emberi kapacitás fele, afféle kulissza, díszpinty a világ másik feléhez. Tarthatatlanná vált, nem bírta a gazdaság, nem bírták a viszonyok, hogy ez mennyire jó a szó hagyományos értelmében, nem tudom. Most is alakul már egy hasonló lufi, ha megfigyeled, egyre kevésbé fogja a gazdaság elbírni ezt a szociális biztonságot, amelyet jelenleg egy átlagos európai élvezhet... visszatérve, ennek a látszólagos harmóniának, amely nyilvánvalóan nagyon érzékeny volt, ki kellett billennie, hát így sikerült, korrigáljuk, ha lehet :)

Terézágyú 2015.05.21. 16:34:25

@Alibanya1:
minden szavaddal egyetértek.

2015.05.21. 16:50:24

@Alibanya1:

Most is alakul már egy hasonló lufi, ha megfigyeled, egyre kevésbé fogja a gazdaság elbírni ezt a szociális biztonságot, amelyet jelenleg egy átlagos európai élvezhet..."

semmi lufi nincs itt, meg akkor szociális biztonság sem, de az emberek meggyőzik magukat, mert miért ne

mantooman 2015.05.21. 16:52:55

@bigbaby:
Érdekes és ellentmondásos.
A liberális emberek inkább tűnnek sertődekenynek, intoleránsnak, mint a konzervatívok.
Csevely nem téged, aki egyébként is ( mint olvashattuk) tökéletes háziasszony, akart véleményével bántani. Én sem bantó szándékkal helyeseltem.
Egyéni felelősség?
Az a csaladmodell, amit csevely leírt, keveseknek adatik meg, kevesebbnek, mint ahányan így szeretnének élni. Hány ember tudja a kívánt színvonalon eltartani a családját?
Ugyanis ez egy alapfeltétele ennek a modellnek.

Terézágyú 2015.05.21. 16:54:57

@mantooman:
"A liberális emberek inkább tűnnek sertődekenynek, intoleránsnak, mint a konzervatívok. "

Aha. Persze. Bisztoss. a hüjelibsik.

2015.05.21. 16:55:51

A liberális emberek inkább tűnnek sertődekenynek, intoleránsnak, mint a konzervatívok. "

egyszer ez is elkezdődik, mint mindig, lesz itt még sok érdekesség

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 16:59:14

@mantooman: nem vok megsertodve de meg megbantva sem bocs de akkor rosszul fogalmaztam csak leirtam h en ezt h gondolom mi a tapasztalatom s azt h libsi vok e v konzervativ ... hat sztem ez is az is meg sok mas is ... de most ne dolj a kardodba rajtam tenyleg nehez eligazodni

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 17:05:02

@Alibanya1: pontosan ... az emberi termeszet konstans a tortenelem hatas - ellenhatas akcio - reakcio mintazatanak ritmikus ismetlodese es sztem minden kor embere uazt a kepet festi meg elete soran max mindig mas es ujabb szinekkel mint az ot megelozo generaciok ... az elet nem h csodalatos?!

2015.05.21. 18:09:43

@bigbaby:

áthozva: nincs velem semmi, illetve van, de az lényegtelen ebből a szempontból.
egyszerűen elegem van bizonyos emberekből és most egy újabb személy került nálam végleges ignore-ra, ilyen egyszerű.
és senki ne mondja, hogy milyen szép az élet (fenét az), a társadalom (fenét az) vagy akár az emberek.
a paradoxon, miszerint legboldogabb aki meg sem született, bizony igaz.
a jövőben talán, egy fejlettebb, több mai korláton túllépett emberiség majd valamivel jobb világot teremt, addig meg lesz ami lesz.

bigbaby (törölt) 2015.05.21. 18:55:02

@Beeyore: nem szep az elet!? De hat te azt se tudod mi az. Te olyat nem szoktal, isten ments, nehogy meg vmi baj legyen belole. Hat ennel nagyobb bajod biztos nem lesz. Csak szolok. Szoval akar ki is gyogyulhatnal az url bol es korbenezhetnel az irl ben. Mi tortenhet? Max jobban jarsz. Hm?

csevely 2015.05.21. 18:58:59

@Terézágyú:

Aha. Persze. Bisztoss. a hüjelibsik.

az vagy ?

2015.05.21. 19:02:24

@bigbaby:

hát ez a stílus is csak neten megy el. irl szimplán otthagynálak, persze biztos vannak olyanok, akiknek ez bejön. mi sem fogunk már sokáig beszélgetni, nem is kell egyáltalán reagálni semmire amit írok, mondjuk itt már nem nagyon fogok, meg másutt sem.
igazából azt is megbántam, hogy egyáltalán írtam ide, hogy beszélgettünk, hibát követtem el. sajnos meg nem történtté tenni már nem tudom, nyoma is ittmarad a neten.

csevely 2015.05.21. 19:06:45

@Alibanya1:

"De felhívnám a figyelmed, hogy minden változás valamiért történik, ha ez a berendezkedés, olyan marhára nagyon jó lett volna, akkor úgy is marad, de nem volt igazán jó, és ha végig gondolod, mégis csak luxus, hogy az emberi kapacitás fele, afféle kulissza, díszpinty a világ másik feléhez."

Na végre !

Én is valami hasonlóról beszélek. Nem az volt a baj, hogy az rossz volt, hiszen a nagy háború előtt Európa volt a világ GDP-jének 80 %-ának előállítója, sőt addig nem volt infláció, azt utána találták ki, hogy elerodálják a háborúban felvett hiteleket.
Ami most van , ugye hogy pl. Svédországban lassan Pakisztáni a lakosság fele és jól akar élni, mint írod kulissza díszpinty. . . . . .de itt közelebb is van, azaz M.O.-n
És ezek nem csak úgy a rossz dolgok miatt történnek meg.
Igazad van, régen is cudar volt az élet, mindenkinek.
De megvoltak napi12 óra telefonálás nélkül . . .

2015.05.21. 19:11:31

nem, költői kérdés, nem kell rá válaszolni:

mégis mit gondolnak a kedves olvasók, ha valaki vitatkozós hangulatában lenne, ezekre például

"sőt addig nem volt infláció, azt utána találták ki, hogy elerodálják a háborúban felvett hiteleket.
svédországban lassan Pakisztáni a lakosság fele és jól akar élni"

mit és hogyan kellene reagálnia???

én nem fogok sehogy, és mondom költői a kérdés, de azért gondolkodni lehet rajta

Alibanya1 2015.05.21. 19:55:31

@csevely: én most nem a bevándolrókrol beszéltem, mégcsak nem is a magyar szociális hálóról, amely elég visszafogott, egy átlag európai szoc rendszerre, melyben van nyugdíj, meg oktatás, meg munkanélküli segély és így tovább. Ezt a rendszert megszoktuk elvárjuk, kérdés meddig tartható fenn? A bevándorlást én nemkeverném ide annak van egy szabálya, melyet minden ország felállított magának, és a bevándorlók élnek a lehetőséggel, ennyi, ha ez nem felel meg alakítani kell a szabályon. Mindegy ebbe ne mélyedjünk bele.

csevely 2015.05.23. 22:11:53

@Alibanya1:

Sajnálom, ha félreértettem a dolgaidat.
Ha lesz kedved, időd, olvasd el a következőt:
Pokol Béla : Európa végnapjai.
Még az időpontokat is megadja hogy mikor és hol fog szétkenődni a liberalizált országok többsége.

A másik jövőképet megkaphatod Al Gore volt USA szenátor könyvéből.
Nagyon lassan olvasható, értelmezhető könyv.
De amiről 5 éve írt, azt már látni tendenciaként a világban.
Pl azt írta, hogy a világban el fognak terjedni a robotok, és kiszorulnak az emberek a munkahelyekről, és senki sem tudja megmondani mivé tud ez majd válni.
Amit a jövőröl írsz, azaz hogy majd korrigál, az nekem nagyon nem jön be. Mert ki fog korrigálni ? Mármint a 7 milliárd emberből?

"De felhívnám a figyelmed, hogy minden változás valamiért történik, ha ez a berendezkedés, olyan marhára nagyon jó lett volna, akkor úgy is marad, de nem volt igazán jó, és ha végig gondolod, mégis csak luxus, hogy az emberi kapacitás fele, afféle kulissza, díszpinty a világ másik feléhez. "

Csak egy könyv jelent meg az első világháború 100. évfordulója alkalmából.-(:
Az sem egy sima könyv, az Angol író ténylegesen elhivatott módon írta le a háború első évét.
De amit mondanék: összesen talán 20 marha miatt ugrott össze, majd omlott össze Európa.
És ezek miatt halt meg naaaaaaagyon sok ember.

Akkor ki fog korrigálni?

@Beeyore:
" én nem fogok sehogy, és mondom költői a kérdés, de azért gondolkodni lehet rajta "

Tedd meg , legalább egyszer.
Mármint hogy gondolkodol mindenféle baromság világgá kürtölése előtt!

@bigbaby:
"... nekem nem tolti ki a napjaimat a haztartas mert gyors vok es egyszeruen par ora alatt minden megvan (egy ora eleg a 3fogasos ebedhez, etc ... )"

Az év mondása volt nekem , itt a banya blogján ejtették meg, valahogy így :

" bevásárolni, gyereket kikérdezni, vacsorát főzni. . . Bélát kielégíteni, bár ha kibírja vasárnapig akkor. . . . . . "

Ha lesz időm , visszakeresem :)

Jó hogy pünkösd van.
Szép napokat.

2015.05.23. 23:23:53

@csevely:

Mármint hogy gondolkodol mindenféle baromság világgá kürtölése előtt!"

mi a baromság mesélj

csevely 2015.05.24. 22:45:44

@Beeyore:

nem, költői kérdés, nem kell rá válaszolni:

mégis mit gondolnak a kedves olvasók, ha valaki vitatkozós hangulatában lenne, ezekre például

"sőt addig nem volt infláció, azt utána találták ki, hogy elerodálják a háborúban felvett hiteleket.

mit és hogyan kellene reagálnia???

én nem fogok sehogy, és mondom költői a kérdés, de azért gondolkodni lehet rajta

Ez akadt meg a torkomon. Kicsi ignoráló. . . .
Csak hogy tudd, egy nem matolcsista közgazdász könyvéből vettem a dolgot, amit 2 éve olvastam.
És képzeld kiadták magyarul is, talán el is tudnád olvasni, mondom talán.

Érteni ?

www.kossuth.hu/adatlap/konyv/3329/a-toke-a-21-szazadban

És ez a könyv is arról szól, hogy mi lehet a jövőben.
Viszont hibátlanul elemzi a multat.
De legalább egy érettségi kéne hozzá, azért volt a feltételes mód.
Ugyanis rohadtsok táblázat, képlet, függvény, diagramm van benne.

2015.05.25. 15:12:21

FIGYELEM érzékeny emberek ne olvassák, kérem UGORJÁK ÁT

Brendel Mátyás, kutató informatikus, híresen színvonalas vitázó. szigorúan csak és kizárólag 2015 májusi hozzászólásaiból idézek, szerintem ezek részei lehetnek egy normális vitának, de
FIGYELEM érzékeny emberek ne olvassák, kérem UGORJÁK ÁT

szóval Brendel mátyás ehavi vitáiból, a mondatok különböző hsz-ekből valók

"faszfejkém. a konzervatívok általában ilyen hülye faszfejek, mint te,
a hülyék lehet, hogy ilyen felszínes módon ítélnek meg egy világnézetet, de én ettől még nem fogok hülyékhez alkalmazkodni.
ugyan miért a jó kurva anyádat?!
a következő nettó személyeskedésért, azaz érv nélküli kommentnél kidoblak.
kommunista a kurva anyád, és ezért ki is raktalak innen, te faszfej
az egészséges vita alapja az, hogy kb egy szinten vagy velem szellemileg. te nem vagy. egy olyan emberrel, mint te, aki hülye, de ennek nincs tudatában, továbbá aljas, sunyi, szőnyeg alá söpör érveket, nem lehet egészségesen vitázni.
angolkisasszonykodsz itt, hogy ki hogy ír. álszent, hülye fasz vagy.
az olyan nagy pofájú hülyék, mint te. akik meg is kapják, amit érdemelnek.
vitához az kéne, hogy ne hazudj, hogy néhány alapvető tényt ismerj, és, hogy gondolkozz többet, mert túl hülye vagy. esetleg több gondolkodással ezen tudsz segíteni. nem tudom.
bazdmeg, kétszer említette az utolsó posztjában, mi a fasz kell a te hülye fejednek még ahhoz, hogy megláss valamit, ami kinyomja a szemed?!
erről beszélek. te kis nárcisztikus fasz. A nárcizmusról te csak ne beszélj faszfejkém,
Ki a jó kurva nénikédre hivatkozzak?! Meg vagy te veszve, faszfejkém.
bazdmeg te kurva hülye vagyennyire hülye vagy, hogy statisztikus összefüggéseket sem fogsz fel.
köcsög kis kereszténykémmegszoktam, hogy ti keresztények vakítós, hülye geci faszok vagytok
te ugrálsz, húgyagyú?! te, aki a saját vallásod hitvallását sem ismered. a kibaszott, kurva saját vallásodat nem ismered, te faszfej?! oszt ezt takarandó ugrálsz itt és vakítasz?!
húzzál el a kurva anyádba, kis baromarcú fasz!"

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 15:32:20

@Beeyore: ehh ... en elolvastam, de minek is? Mit akartal ezzel? Hogy bemutasd, mi kell bm szerint a jo vitahoz v mi?

2015.05.25. 15:50:51

@bigbaby:

csak annyit hogy sokan nyavalyognak a stílus meg a durvaság miatt pedig sokminden hol van egyesek, pl. brendel stílusától és ezek mét nem a legdurvábbak, másrészt bemutatni hogy van olyan doktori fokozattal lévő, bár magát jó eséllyel túlértékelő ("okosabb vagyok mint a legtöbb ember"A legtöbb ember hülye.
én kurva okos vagyok. okos vagyok. tehát ritkán tévedek") aki szerint ezek is részei lehetnek egy vitának, harmadrészt ha valaki találkozna vele a neten felkészítem a stílusára:)
meg nem kell mindig akarni valamit, csak írni kell

(így magyarázza stílusát: "én általában makacs, beképzelt hülyéket szoktam anyázni. ebben az esetben az önbizalmának az eltiprása a cél, és ez helyes.
azt hiszed, hogy te megmondhatod másoknak, hogy mikor, hol, merre, meddig káromkodhatnak, hogy mikor, hol, milyen stílust kell nekik használni. azt hiszed, hogy a te kis ízlésed a norma, mindenkinek be kell tartani. nem az angolkisasszonykodás teszi a kultúrembert! kurvára le se szarom a bigott nyekergéseteket a káromkodással kapcsolatban."

csepke 2015.05.25. 15:57:38

@Beeyore: brendelnek nem egyetlen blogja van. ha jól emlékszem, az egyiket, de lehet, hogy többet is, ilyenfajta feszültséglevezetésre használja.

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 16:02:56

@Beeyore: egyreszt a diploma phd nem okosit eszet adni nem lehet ill az esz nem boldogit masreszt egy megszolalas vita egyik legfontosabb eleme a stilus (ld stilisztika) amit az ember jo esetben tudatosan valaszt celja elerese erdekeben nemtom pontosan mi bm celja es h azt el is erte-e igy de ffasan bevallom nem is igazan erdekel
(Es van h en is erosebben fogalmazok ha ugy erzem arra van szukseg h a masik figyelmet felkeltsem es vagy a befogadast elosegitsem ugyanakkor az utszeli mellett preferalom inkabb a humoros a cinikus es vagy ironikus gunyolodo stilust ha a hetkoznapi nem celravezeto)

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 16:04:40

@csepke: menne inkabb boxolni az ilyen es/vagy megtanulhatna csajozni :P

2015.05.25. 16:10:45

@bigbaby: @csepke:

persze, nyilván feszültséglevezetés, meg hogyne számítana a stílus, tudom én, részben provokációból tettem be, hogy ilyet is lásson aki még nem ismeri, többet nem fogom idehozni, csak egy utolsó idézet tőle:

Brendel: "a te kkibaszott, hülye istened?! én többet tudnék, okosabb vagyok nála."

azaz ő okosabb, mint isten

2015.05.25. 16:12:14

@bigbaby:

ugyanakkor az ironikus-gúnyolódó stílus is lehet problémás, főleg ha nem a megfelelő embernek címezzük---mert ugye bizonyos helyzetben könnyű ironikusnak-gúnyosnak lenni.
(egyéb problémákon túl)

csepke 2015.05.25. 16:12:24

@bigbaby: "z utszeli mellett preferalom inkabb a humoros a cinikus es vagy ironikus gunyolodo stilust ha a hetkoznapi nem celravezeto" én azt el tudom képzelni, hogy a virtuózan kivitelezett szellemes "anyázás" sokszor nem ad kellő feszültséglevezetést, mert a beszélgető partner olyan hülye, hogy fel sem fogja hogy lealázták, ez esetben semmi közvetlen öröm sincs benne, vagyis a disznók elé gyöngyöt-esete. ;) Ez amit csinál, pont a verbális boxolás.

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 16:13:00

@Beeyore: @csepke: igen, nagy az isten allatkertje. Lepjunk tovabb.

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 16:15:33

@Beeyore: nyilvan a hallgatosag- celok-egyeni kepessegek harmasaban kell a dontest meghozni a stilus tekinteteben

2015.05.25. 16:16:28

@Beeyore:

gyakran ez egy értelmiségi póz, én meg nem rajongok értük. nagy arc igencsak jellemző az úgymond értelmiségiek egy részére, aztán olyan iszonyúan átgondolt világnézet, igazán kritikus gondolkodás meg nem feltétlenül van mögötte.

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 16:19:32

@csepke: ha nincs szemelyes erintettsegem erdekeltsegem akkor en rendszerint elhallgatok es eletbe lep a "minden szo felesleges " c program melynek hattereben a "ha ertene, h mirol van szo, eleve nem is kellene beszelni rola" avagy "nem erti h hulye, mert hulye" axioma.

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 16:22:41

@Beeyore: ez nem csak az ertelmidegiek jellemzoje.
Apropo: mi a baszatlan picsa ff megfeleloje? Mert h egy ehhez hasonlo a vonal is erosen mukodik bm eseteben, az hotziher. Nem letezik h akinek kiegyensulyozott szexualis elete van az igy tudjon frocsogni.

csepke 2015.05.25. 16:23:01

@bigbaby: ez a pasas ritka nagy koponya egyébként, felteszem egésznap csúcsra vannak járatva az agysejtjei, kell valami ahol kisütheti, kész. nem hiszem hogy erre a megoldás a csöndben marad dolog, mert akkor nem hozta volna létre az anyázós blogot. Virtuális pofozótér, neki jó, a másik meg aki odamegy tudja mire számíthat. ilyen egyszerű.

csepke 2015.05.25. 16:25:19

@bigbaby: én úgy emlékszem, ezen a téren rendben van. nem kell többet belelátni mint ami;)

2015.05.25. 16:28:26

@bigbaby:

nem, de most ebbe nem megyünk bele

@csepke:

(témát részemről lezárva: brendel okos, nagyon iskolázott, de amit magáról látszólag gondol, az kb. köszönőviszonyban sincs a valósággal. erre páran már ráébresztették, na azokat az embereket borzasztóan nem szereti. itt most nem netes nickekre gondolok elsősorban. meg sok olyasmiről is nagy mellénnyel okoskodik, amiben még csak nem is fél hanem negyedtudású sincs és roppant elfogult. szóval érdemes olvasgatni, de azért csínján kell bánni azzal amit és ahogy ír, mert. részemről a téma lezárva.)

2015.05.25. 16:31:21

de azt jó tudni hogy csepke néni szerint ez a stílus elfogadható, ha valaki állítólag kellően intelligens.
azért megnézném ha pl. élőben valaki ezt használná mit szólna. v
vagy éppen kettősmércézünk?

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 16:32:55

@csepke:
honnan tudod h potens es kielegito szexualis eletu ffrol van szo??!
Amugy nem latom bele, csak felteteleztem, avagy hangosan gondolkodtam. Egy pasinak is vannak hormonjai, barmily' meglepo.

2015.05.25. 16:37:49

@bigbaby:

mondjuk nőknek itt ezerszer könnyen dolguk van mint az sokszor megbeszéltük, átlagosan kisebb vágy és ezerszer könnyebben találnak nem fizetős szexpartnert

csepke 2015.05.25. 16:38:49

@Beeyore: nem mondtam hogy elfogadható, de az ő blogja, ő szabja a feltételeket. én néha tévedtem oda, vitába nem keveredtem vele, pont azért mert láttam, hogy ez mire megy ki, aztán megnéztem másik blogját is. azért bámulatos, hogy évek óta csinálja, és még mindig van aki, komolyan meg akarja győzni

csepke 2015.05.25. 16:40:04

@bigbaby: nem tudom, azt mondtam úgy emlékszem. mert olvasgattam mást is nála, nemcsak az anyázást.

2015.05.25. 16:44:27

@bigbaby:

annyiban módosítom, hogy szexuálisan viszonylag igényes ember számára is vonzó nő.
valamilyen persze mindig akadna, na de azért egy szint alá ne.
ha még ezzel a módosítással sem értesz egyet, szíved joga, de most ezen sem fogunk vitatkozni

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 16:49:11

@Beeyore: sztem eleve necces a tema felvetese hisz kielegito szex elethez eleg sok minden kell es nem gondolom h egyik v masik nem elonyosebb helyzetben lenne max mas a helyzetuk a gondjaik es mas a megkuzdesi strategiajuk

csepke 2015.05.25. 17:17:43

@bigbaby: sadist még büntiben? nem tudod?

2015.05.25. 17:49:32

@bigbaby:

az lehet hogy nem gondolod, de én meg tudom. itt is beszéltünk erről elég sokat, de lényegében mindegy, ki mit gondol

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 17:51:42

@csepke: csak nem hianyzik? Hat irjal neki privit ;)

csepke 2015.05.25. 17:56:21

@bigbaby: csak a másikon eltűnődtem...inkább egy sadist. vagy kettő

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 17:57:32

@Beeyore: azert mert neked nehez ... ismerek pasit atlagosan minden napra jut ket randija ... nekem is lenne minden napra legalabb egy ... az h kinek nehezebb konnyebb szexet kapcsolatot talalni, egyaltalan nem fugg a nemtol. Persze lehet, bizonyos korcsoportokban a nem magyarazo ereje erosebb lehet de kotve hiszem h barmelyikben is barhogy vizsgalva szignifikans lenne. Persze mindez csak feltetelezes ill szemelyes tap szal nyilvan elemezni kene. Ha atdobsz egy adatbazist, megnezem ;)

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 18:00:26

@csepke:
min tunodtel el? Hogy vajh sadistnak kielegito szexelete lehet-e? Hehe.
Sztem egy sadist is sok. Hova tennel te kettot?!

2015.05.25. 18:01:47

@bigbaby:

ismerek..persze hogy ismersz, én is.
nekem nem nehéz mert én nem próbálkozom, csak nehéz lenne-mondjuk jogosan, de mint mondtam ez nem számít.
a jelenség meg létezik, teljesen függetlenül attól, te vagy én mit hiszünk.

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 18:33:36

@Beeyore: en hinni nem szoktam max feltetelezni valamely reveteg infok alapjan. Hiszem ha latom. Csa lenne egy jo reprezentativ mintas szexfelmeres adatbazisa itt es mindjart megmondanam a frankot hidd el :)

2015.05.25. 18:42:02

@bigbaby:

a 20-40 közötti még szűz vagy max 1 nem-fizetős szexuális kapcsolattal bíró férfiak nem fogják világgá kiáltani a problémáikat, lévén lúzereknek minősülnének. azt meg elég nehéz megfogni, hogy átlagos vagy afeletti srácoknak esetleg milyen barátnőjük van, bárki azonnal hivatkozhatna a szubjektivitásra.
szóval itt sokminden aligha lesz:)

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 18:46:47

@Beeyore: ezek altalanos modszertani problemak de valoban a szexologiai kutatasok ezekre kulonosen erzekenyek de hidd el szamos trukk van ezen problemak tompitasara vagy kikuszobolesere

2015.05.25. 18:54:13

@bigbaby:

nem tudok ide vonatkozó kutatásokat ugyanakkor látom a problémákat, meg azt is, hogy számos területen mekkora elkenés megy.
de mint mondtam egyrészt én senkit nem akarok meggyőzni (34 évesen már én is közelebb vagyok az említett korosztály végéhez, mint az elejéhez, most ugye rólad ne is beszéljünk;) ), másrészt meg azonnal nőellenesnek lehetne minősíteni egy ilyesfajta kutatást, meg alig hiszem hogy sokan belevágnának---nem, nincs túl jó véleményem a társadalomkutatókról és még ezt sem fogom megvitatni:)

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 18:56:05

@Beeyore: imadom h mindenki vitakulturajat lehuzod mikozben a tied kimerul annyiban h ignor meg nem vitatkozom meg nincs kedvem meg meleg van

2015.05.25. 19:03:50

@bigbaby:

szerinted én most vitatkozom? ugye nem. akkor?

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 20:31:33

@Beeyore: te ugy vitatkozol h nem vitatkozol es persze lehet szidni meg nem szeretni a trstudokat - meg mast is - nincs ezzel gond, de azt azert lassuk be, h kettonk kozul en tobbet tudok a temarol, a pro es contrakrol, hm?

2015.05.25. 22:16:20

@bigbaby:

lehet azt állítani hogy én szidtam a társadalomtudományokat, persze az attól még nem lesz igaz.
hogy te miről mennyit tudsz, azt én nem tudom, azt sem tudom mire vonatkozik a pro és contra, de te biztos azt is tudod.
ha viszont netalántán arra céloznál, amit kétlek, hogy te a társadalomtudományok mibenlétéről tudsz valami elképesztően sokat mert oktató vagy és doktorálsz, ehhez őszintén ( ez minden iróniától mentes eddig a pontig) gratulálok, de azért annyira nem hat meg, elnézést:)

csepke 2015.05.25. 22:32:21

@Beeyore: pedig hát...a poroszos tekintélyelvűség... hát mondd semmit nem jelent neked?!? ;) hát mit tanultál te az iskolában? csak melléjártál?;)

2015.05.25. 22:36:50

@csepke:

női oktatók tekintélyét a külsejük adja, nem?;)
amúgy tényleg mellé jártam, és valahogy ez is kimaradt...
annyi mindent be kellene pótolnom...

2015.05.25. 22:48:50

de mindezen túl, régi témához kapcsolódva: nyilván egy bizonyos műveltség és intelligencia alatti nővel értelmes férfi nem foglalkozik, ugyanilyen fontos az értékrend és a gondolkodásmód is.
de azon túl, ki a fenét érdekelné az állandó értelmiségi arcoskodás, ezt végeztem azt végeztem, okoskodok munkamániás vagyok stb. annál már egy szerényebb de értelmes nő ezerszer többet ér társként, az olyanok (nem konkrét személyre gondolok) meg keressenek a saját fajtájukból olyat aki elviseli őket

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 23:30:28

@Beeyore: nyilvan nem tudok elkepesztoen sokat de tobbet annal mint aki nem foglalkozik trstudomanyokkal es ehhez kapcsolodik az h nem szeretem ha opyasmirol alkotnak az emberek velemenyt amirol nincs (eleg) tudasuk. raadasul a sok tudas epp ellenkezoleg hat mint ahogyan azon te rugozni szoktal ti. szerenyseget es alazatot ad mert az ember ahogy egyre beljebb keveredik egyre vilagosabban latja h mennyi mindent nem tud. S ez forditva is mukodik, aki arcoskodik, biztos legyel benne h keveset tud, kulonben nem arcoskodik.

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 23:33:09

@Beeyore: tevedsz a jo tanar tipikusan aszexualis

2015.05.25. 23:34:11

@bigbaby:

nem tudom ezt miért nekem írod, de nem baj.

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 23:34:16

@csepke: te baby, most man lazitsal egy kicsit, hm?

Beeyore (törölt) 2015.05.25. 23:39:35

@bigbaby:

hidd el erre nem akarsz választ, mert durvább lenne mint amit a brendeltől másoltam be

hidd el, menni szokott "

mint minden.
amúgy téged nem szoktak elküldeni a fenébe pár perc után?
nem lehetne hogy inkább ne szólj hozzám?
nem kívánok partner lenni ehhez a stílushoz, ne haragudj. nem fizetnek érte

bigbaby (törölt) 2015.05.25. 23:43:43

@Beeyore: tenyleg felul tudnad mulni bm t? Most kivancsiva tettel. Es nem, nem szoktak elkuldeni, mert en egy nagyon kedves es mosolygos ember vok.
De latom hosszu volt a nap elfaradtal aludjunk s holnap varom vissza a kisimult kedves bee fiamat :)

Beeyore (törölt) 2015.05.25. 23:46:30

@bigbaby:

szia

Comprende 2015.05.26. 13:44:48

@bigbaby: @Beeyore: @csepke:

Élveztem minden percet, amit a csetnek használt blogon olvastam , amit csináltatok.
Csak így , így , előre. . . .

bigbaby (törölt) 2015.05.26. 13:56:14

@Comprende: na es mikor ajanlasz szerzodest? Orommel haknizunk de konyvet is irunk. Igeny szerint ;)

Comprende 2015.05.26. 14:52:10

@bigbaby:

Komolyan mondom, h. Moldova nem írt ilyen társadalom leírást mint amit összehoztok minden előzetes vizsgálódás, kísérlet, megfigyelés. . . .nélkül.
Ő hónapokig járt( ha igaz) pl a vasutasokkal, rendőrökkel, egészségügyisekkel.
És a nyomotokba sem érhet.

de a mondandóm a " csetnek használt blog " volt.

Comprende 2015.05.26. 15:17:47

@bigbaby:
" Beeyore: imadom h mindenki vitakulturajat lehuzod mikozben a tied kimerul annyiban h ignor meg nem vitatkozom meg nincs kedvem meg meleg van "

Ezért viszont tisztellek.
Akkora önuralmad ( nevezzük oroszlánszelidítő képességnek ) van, hogy én csak ámulok .
Persze én férfiból vagyok.

Amikor teljesen véletlenszerűen bedob valami oda nem illőt, akkor bár mindenki nyakonverné a bít, te fiamnak ( fülesnek. . . ) hívod és megnyugtatod.

Mindentől függetlenül, ha a felvetett téma reakcióira vagyok kiváncsi, és nincs végtelen időm, akkor nagyon zavaró a cstelésetek.

És hogy kicsit aljas is legyek .
Nekem írták 2002-ben a BME kollégiumának csetoldalán, ahol a processzorok lelki életéről faggattam embereket, akár éjjel 3-ig is :
Aki otthonról itt van
Az itt otthon van,
Mert az ő otthona az itt van.

Egész pünködkor itt voltatok sokan :)

bigbaby (törölt) 2015.05.26. 15:27:51

@Comprende: es milyen trs milyen leirasat hozzuk itt mi ossze? Ez komolyan erdekel.

bigbaby (törölt) 2015.05.26. 15:32:09

@Comprende: bee barmennyire is labilis szeretheto es lehet tole tanulni csak oda kell figyelni ;)

A cset meg a blogmufaj egyik jellemzoje sztem es sok mindentol fugg, kialakul-e. Itt sokszor osszejon. Sajnalom, ha zavaro. Vszinu az lesz a megoldas, amit bee mondott ;)

Terézágyú 2015.05.26. 15:48:09

@bigbaby:
én direkt a "cset" miatt vagyok itt.
annak idején nagy ircelő voltam.

Beeyore (törölt) 2015.05.26. 15:49:56

@bigbaby:

nem kell szeretni, nem kell odafigyelni és a jövőben attól sem kell tartani, hogy én szétcsetelek bármilyen topicot.
két megjegyzés, tudom nem fog tetszeni.
1. bármennyire nagyképűnek hangzik is, bármennyire fáj is, én nem szoktam érvelési hibákat véteni, ha valóban vitatkozom. csak sokszor abbahagyom mert minek. ha ne adj isten mégis találnék ilyet, mert teljesen kizárni semmit sem lehet, bármikor elismerem, hogy hibáztam, ellentétben a netes vitázók többségével,na akit én ilyennek látok, azt ignorálom. még mindig jobb, mint ha az itt idézett brendelmátyásosan trágárkodnék meg a másikat nagyon durván minősíteném.

2. világosan és értelmesen le lett írva a megoldás. ez lesz a csettopik (nem igazán velem) legalább addig de lehet hogy tovább amíg meg nem születik az innentől számított harmadik bejegyés. egy született meg, na az jódarabig nem lesz szétcsetelve. nem, nem tartom tisztességesnek (finom understatement) hogy ezért szólogat be valaki, mert itt, ebben a topicban már nem lesz abbahagyva a csetelés, részemről lehet, de más nyugodtan nyomhatja, nem kell neki beszólogatni

Comprende 2015.05.26. 16:33:43

@bigbaby:

2015.05.26. 15:27:51

@Comprende: es milyen trs milyen leirasat hozzuk itt mi ossze? Ez komolyan erdekel.

Ha gondolod elküldöm az ezelőtt 10-8 évveli pszihológiai vizsgálódásaimat, a szexuális szokások változásaival kapcsolatban.
Volt talán 6 USA, 2-4 Európai felmérés , bár különböző korokból, és volt 3-4 Magyar felmérés is.
Azoknak az elemzéséből kijöttek abszolut nem korrelálnak az itt leírt, favorizált, elitélt. . stb. magatartásformákkal.
Persze nem volt a netes társkeresésről irodalom. (akkor még)
És most pont erről szól az egész, amit itt létrehoztatok.
A suicid lány. . . tudud aki az avataron volt és kerestem, az volt az egyik újszerű deviancia , ami érdekelt.
A mostani avatarom ugye ahogy a nők látják magukat.
Erről is van itt leírás bőven :)
És erre vonatkozott a megjegyzésem.

És valahol a nagyon személyes cset az nem ide való ( lenne) , persze ez is a változás flegje.
Ha akarod elemezhetem kultúrantropológiai szempontrendszer szerint is, bár a sima szexuálpszihológiai megközelítés is sokmindent jelez már.
De ezt itt soha nem fogom leírni, terjeszteni.
Viszont továbbra is érdeklődve várom mindenkinek a hozzászólásait a banya által elővezetett témákban.
Nézelődöm más, hasonló támáju blogokban is, amik szintén információkkal szolgálnak, de úgy tűnik itt van a legtöbb látogató, kommentelő.

Alibanya1 2015.05.26. 16:40:01

@Comprende: fel is dobhatsz témát, hátha valami megihlet, mert most éppen hirtelen kiírtnak érzem magam, bár volt már ilyen aztán mégis mindig belebotlottam valamibe, most is valószínű így lesz, de köszönöm a felvetéseket is :)

Terézágyú 2015.05.26. 16:41:26

@Comprende:
"Ha gondolod elküldöm az ezelőtt 10-8 évveli pszihológiai vizsgálódásaimat, a szexuális szokások változásaival kapcsolatban."

azannya!

bigbaby (törölt) 2015.05.26. 17:48:11

@Comprende: szoval te is csak szakmazol itt? Adatotgyujtesz? Sokaig gondolkodtam h en is irok errol vmit. De engem a csoportfolyamatok szerepek izgatnak igazan. Ehh. Majd egyszer ezt is. Azt azert tudod ugye h a mufaj elegge torzitja a nok h latjak magukat temadat amennyiben a hszelessel mindenki pozol blabla?
(Allitolag pl bb is szimpibb eloben ;)

Es mit talaltal szexszokasok vonatkozasaban, ami nem korrelal?

bigbaby (törölt) 2015.05.26. 17:51:05

@Beeyore: jol van dragam, nem szeretunk es nem figyelunk ... relax ... csak lazan ... csetelj vagy ne csetelj ... ahogy jol esik

Comprende 2015.05.26. 21:40:11

@bigbaby: nem, nem szakmázok.
Nem adatgyűjtögetek.
Már csak hobbi lett a pszihológia.
" (Allitolag pl bb is szimpibb eloben ;) "
ebben biztos vagyok.:)
De honnan gondolod, hogy én is PHD-zok?
Már régen túl vagyok rajta:)

Amit tudok mindenkinek javasolni, márha szeretne pozitív világképet magának építeni:
Van egy tanulmány a múlt század 60-as éveiből, ami az akkori magyar parasztság szexuális szokásait mérte fel.
Ahhoz pl. nem korrelál senki gender rolja, bármit is tesz.
Már csak emlék, de beleégett az agyamba:
Megkérdezték az öreg parasztot, hogy a francia, azaz szopás. . . . .
Erre a válasz:
Szoptuk ám az isten lova faszát, azt! Csöcsörészni egy lányt, azt igen, de az asszony az más, azt már tilos volt.....míg legények voltunk, kiállatkodtuk magunkat, utána csak . . . . .
Szóval ezzel versenyezzen valaki.

@Alibanya1:

Írtam pár sort priviben.
És remélem kaptál ihletet. . .

Jó éjt

Terézágyú 2015.05.27. 07:21:40

@Comprende:
"Szoptuk ám az isten lova faszát, azt! Csöcsörészni egy lányt, azt igen"

Mindig megállapítom (járna érte a nyelvészeti nobeldíj), hogy az udvariassági szabályok, kifejezések mennyire gyorsan avulnak - de a káromkodások alig változnak, az mindig érthetőek és örökek :)

csepke 2015.05.27. 07:44:03

@Terézágyú: én meg azon tűnődtem, hogy idejön, lebaltáz minket, hogy egy majd 10napos posztban 600 hozzászólás után pünkösdkor(!) itt múlatjuk az időt, és ezt a hozzászólást bírta produkálni. Egyébként meg le is halt az élet itt egy lendülettel. Azt gondolom, ha még egy meg nem értett, kellően el nem ismert phd közönségre vágyik, inkább legyen kedves valami konferenciát szervezni magának. És megkövetem bb-t. Kérjük vissza a harisnyás lábait! Inkább 100 bb láb, és bee morgása.

bigbaby (törölt) 2015.05.27. 07:58:31

@csepke: neked semmi sem jo. mi bajod a tudomanyos hangulattal? Nem te mesz elte jak vitaestre? Ezzel egyutt term tudok meg harisnyas labat kuldeni ha epp arra van szukseg. Ezen ne muljon;)

Terézágyú 2015.05.27. 07:59:53

@csepke:
"És megkövetem bb-t. Kérjük vissza a harisnyás lábait! Inkább 100 bb láb"

Abszolút!!!!!

Terézágyú 2015.05.27. 08:00:36

@bigbaby:
Egyébként a belvárosban vagy?

bigbaby (törölt) 2015.05.27. 08:03:05

@Terézágyú: itt igen a belvarosban de miert erdekes, innen nem lehet a nobeledre szavazni? Vagy randizzunk? Vagy mifene?

Terézágyú 2015.05.27. 08:05:11

@bigbaby:
"itt igen a belvarosban de miert erdekes, innen nem lehet a nobeledre szavazni?"
de :)

"Vagy randizzunk? Vagy mifene?"
deeehogy. de tényleg összefuthatnánk.

bigbaby (törölt) 2015.05.27. 08:11:50

@Terézágyú: most hordul fel mindenki egyszemelykent: ez itt nem a randiblog gyerekek, sipirc privizni!;)

Terézágyú 2015.05.27. 08:14:27

@bigbaby:
eddig nem hördült fel rajtunk senki...

bigbaby (törölt) 2015.05.27. 14:54:32

@Terézágyú: na majd mingya jon csepke es lesz nemulass

Terézágyú 2015.05.27. 15:08:46

@bigbaby:
de nem jön...

úgyhogy még mindig nincs felhördülés...
süti beállítások módosítása