Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

Nem alszom már megint, úgyhogy elgondolkodtam az élet értelmén, meg hogy miért nem alszom, meg hasonlók

2015. szeptember 24. - Alibanya1

Nem alszom, eleinte büszkén gondoltam magamra: micsoda szervezet! Gyakorlatilag evés, alvás nélkül működik. Aztán olyasmi fordult meg még a fejemben, hogy annyira újszerű 8.0-ás típus vagyok, hogy pár óra alvással ugyanúgy működöm, mint a többiek, hét nyolc órával, meg zseni, mint Napóleon, állítólag ő is alig aludt.

De, egyre fáradtabb lettem, úgyhogy az ünneplés alábbhagyott. Mostanában már ott tartok, hogy délután négy óra körül bármit lehet velem kezdeni, csak értelmet nem szabad elvárni, sem a gondolataimban, sem a tevékenységemben. Így mozgok, az még megy, bár igen lassan és megfontoltan. Adok reakciókat, visszajelzéseket, de nem biztos, hogy összefüggésében vizsgálva értelmeseket. Veszem a levegőt, és ami a legfontosabb, mindezek ellenére és mindig minden helyzetben, a szemem azért nyitva van. Olvastam itt mindenfélét, ami okot ad az aggodalomra, így az álmatlanságra is. Itt van például az a diagram, amely szerint a férfikat nem érdeklik a 24 év feletti nők - ez tényleg roppant lehangoló, ezek szerint teljesen feleslegesen élek. Érthető, hogy nem alszik egy ilyen magam fajta ezek után. Aztán azt is olvastam, hogy a McDonalds be akarja vezetni, az asztalnál ülős, felszolgálós éttermet, és az asztalfoglalásos rendszert, ezen is nagyon felizgattam magam, most mi lesz, ha ettől tönkre mennek? Tovább, a minap kiszámoltam, hogy hány napja nem szexeltem és úgy döntöttem, hogy ezentúl inkább évszakokban fejezem ki, az kevésbé lesz feltűnő. Van itt min agyalni bőven, végül is nincs semmi különös abban, hogy nem alszom, ez az egyetlen értelmes reakció.

Nézzük egy kicsit tudományosabban: van rövid, közepes és hosszú álmatlanság. Ezt a frappáns beosztást nem én találtam ki, erre én alkalmatlan vagyok, ezt a tudósok írták. A rövid az pár napos - ez már megvolt, a közepes, az pár hetes - ez is, most a hosszúra gyúrok, mert az három hónapnál kezdődik. Ha már így belefogtam ki akarom gyűjteni mindet, legyen teljes a gyűjtemény. Van itt még valami ijesztő ebben a dologban, aki keveset alszik, az jobban hízik, ez is odahat, hogy még idegesebb legyek. A zaklatottságtól meg még inkább nem alszom, ki van ez találva. Nézzük mit mond még a tudomány. Mi lehet az oka, hogy küzdünk az alvással, teszi fel a kérdést a szakirodalom, illetve a brit tudós:

1. Lehet, hogy van tényleges oka a nem alvásnak, új kutyája van a szomszédnak, nyírják a füvet a villamospályán, a lakótárs éjjel próbálgatja az új fúrókészletet, esetleg valami éberentartó gyógyszert szedünk, vagy csak csupán megittunk hat liter kávét, esetleg problémánk van, a zéletben, jut eszembe?!

2. Kizökkentünk az alvási ritmusból, megjártuk Amerikát és még nem álltunk vissza erre az időszámításra, esetleg bevezettük a délutáni szunyókálást vagy állva alukálást, esetleg alszunk egész nap és akkor meglepetten látjuk, hogy éjszaka meg felébredünk.

3. Vagy netán már azon aggasztjuk magunkat, hogy miért is nem alszunk többet és emiatt nem is alszunk már egyáltalán.

Ezeket elolvasva kicsit meginogtam a tudomány mindenható erejében, mert valahogy olyan marhaságnak tűntek. Úgy éreztem, hogy itt inkább a tehetetlenséggel, és a kérdés körrel szembeni teljes bizonytalansággal állok szemben. Lehet, hogy ez gyógyíthatatlan? Rémületemben fel is ébredtem. 


Na, most jönnek a jó tanácsok, ezeket tudták összehozni a brit, mongol és etióp tudósok, megfeszített agymunkával és sok sok gyros elfogyasztásával:

1, Mindig ugyanakkor feküdj le

2. A kimaradt alvást próbáld meg pótolni

3. Ha felébredsz, akkor is maradj az ágyban és próbálkozz, gondolom az alvással.

4. Szunyókálj napközben

5. Igyál némi alkoholt - végre egy hasznos gondolat

Ha ezek nem segítenek, fordulj háziorvosodhoz és gyógyszerészedhez. Ez utóbbi nagy kihívás számomra, ki is legyen a gyógyszerészem? Gondolom erre több fordulós pályázatot hirdetek most már, lassan abba korba érek, amikor ez aktuális lesz. 

Látjátok a megoldást? Nem? Majd az éjszaka még lehet rajta agyalni.

Az élet értelméről meg csak annyit, hogy állítólag volt egy tudós, aki az egész életét ennek a kérdésnek szentelte, egyesek inkább talán filozófusnak neveznék. Elköltözött egy szigetre, fehér gyolcs ruhát öltött, és csak ezt a kérdést boncolgatta, elemezgette. Gondolkodott, gondolkodott gyűrte az agyát. Néha eljutott valami megállapításhoz, egy darabig örült, de aztán sorra elvetette a következtetéseket. Végül is úgy döntött, hogy közzé teszi az eredményt, melyet elért. Meghívta hát a tudós kollégákat, hogy elmondhassa élethosszig tartó kutatásainak eredményét, hogy beszámoljon végre a nagy felfedezésről, hogy mi is az élet értelme. Meg is érkeztek a meghívottak. Egybegyűltek, eszegettek iszogattak a felszolgált hidegtálakból és igen nagy várakozással tekintettek az aggastyánra, aki választ ad hamarosan az évezredes talányra, az oly sokszor feltette kérdésre: mi is az élet értelme?. A tudós lassan bevánszorgott a kör közepére és nagy levegőt véve belekezdett mondandójába: "barátaim... az élet értelme... a nyelve itt elakadt, a lélegzete nehézkessé vált, hörögni kezdett, majd holtan rogyott össze.

Már most, a kérdés továbbra is nyitott, a jelenlévő kutatók azt az axiómát alkották meg az esetből okulva, hogy aki az élet értelmét keresi, az az életével fizet. Így aztán azóta sem akadt vállalkozó, aki megválaszolná a kérdést.

Megyek lefekszem, vagy mi, de előtte iszom egy pálinkát.

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr397815810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sirok0001 2015.09.24. 12:49:44

Lesz még itt sok szépség hidd el. :)

Amikor álmatlan voltam kb. ezek voltak az okok:
- a munka miatti aggódás
- kollegák miatti problémáim
- felkeltem éjszaka és vmi eszembe jutott és azon szenvedtem reggelig
- felkeltem éjszaka és azon aggódtam, hogy miért nem alszok

Megoldások:
- le kell szarni mindent
- algopirin pálinkával mindent megold :D saját recept

Szóval annyira nem írtak hülyeséget a tudósok.

1 év után már tudok rendesen aludni...ja és az is igaz, hogy be kell pótolni a kihagyott alvást, 2-3 napon keresztül 6 órákat aludtam és egész héten fáradt voltam...ügyelni kell a dolgokra.

D1255 2015.09.24. 12:57:43

Kavefogyasztas? Mozgas lefekves elott?
Nyugis zene, film, hangjatek, tengerzugas, tavi bekabrekeges mp3:)... Nekem foleg a radiojatekok, hangoskonyvek jottek be altatobak.

2015.09.24. 13:32:54

Banya, ahogy korábban is írtam, most egy krízisen mész át, nagyfokú stresszben van részed. Az álmatlanság ennek indikációja. Én is szenvedtem már áltamtalnságban. Két ilyen időszak is volt az életemben, az egyik pár hónapig tartott, a másik évekig. (Ja és én mindkettőben lefogytam, szal csókoltatom a tudósokat.) Mindkettő hátterében felfokozott szorongás, félelem, boldogtalanság, kielégületlenség, stressz állt és az alábbiakra jöttem rá: az alvatlanság komoly jelzés arra, hogy valamit tenni kell, mert baj lesz. Ami fontos, hogy altatót bevenni tilos, esetleg gyógyfuveket használj, citromfű tea, valeriana relax, de csak átmenetileg, mert additivak ezek is, továbbá segíthet ellazulni elalvás előtt egy üveg sör vagy egy pohár nemes bor, és minden olyan tevékenység, ami megizzaszt (tánc, sport, szex, kertásás) ami fontos, hogy mindezek csak tüneti kezelésre jók, és a kiváltó okot kell leküzdeni: tedd rendbe az életedet, szűntesd meg a szorongást, stresszt keltő körülményeket, rakd ki az életedet megkeserítő embereket. Az alvatlansággal kéz a kézben jár a depresszió, a pszichoszomatikus megbetegedések, ... tapasztalat ez is ... szóval elég mélyre lehet jutni, ha nem vigyáz az ember magára!
Mindesetre szombat éjjel nem lesz gondunk az elalvással, ha lesz répás pólonk, ha nem :)

Pixynor 2015.09.24. 13:39:44

Hát ennél már csak az a jobb, mikor élő zombiként érek haza olyan nyolc körül, és kb. úgy működök, ahogy Te is írtad, robot mód, lélegzem, pislogom, időnként pisilek egyet, és egyébként az agyi aktivitásom egy növényével ér fel. És elkerülöm az ágyat, rá sem nézek, míg az otthoni szükséges műszakot le nem tudom (vacsi főzés, szükség szerint gyerek dolgainak megnézése), aztán végre vízszint, és ezzel egyidejűleg már csukódik le a szemem, viszont.... kurvára nem tudok elaludni. Úgyhogy tegnap este így volt pont, és még éjfélkor is gondolkodtam, meg járt az agyam és tényleg mindenen. Ennél undorítóbb állapotot nem tudok elképzelni. Aztán, ha meg elájulok véletlenül nyolc körül, akkor tuti felébredek én is hajnal egykor és ötig ébren vagyok, és mikor kelni kéne, akkor tudnék visszaaludni.

Szóval.. szörnyű. Egy idő után tényleg agyonvertnek érzi magát az ember.

@sirok0001: "1 év után már tudok rendesen aludni..." és ehhez milyen dózis algopyrin pálinka kombó kell?? Egyik sincs otthon, de ha tényleg hat beszerzem :)

sirok0001 2015.09.24. 13:54:29

@Pixynor: Nem sokszor alkalmaztam, de egy tabletta algopirin, meg kb. fél pohár pálinka, de az adag tetszés szerint növelhető. :) Sikerült elaludni.

"Ennél undorítóbb állapotot nem tudok elképzelni." - egyetértek

volt olyan, hogy nem aludtam egy éjszaka, meg egy fél éjszaka egymás után, nappal meg a fáradságtól nem tudtam enni. Mindig hideg ételt ettem nappal és semmi nem ment le, sőt majdnem hánytam. :D Aztán változtattam, feláldoztam az addigi dolgaimat, elmentem meleg ételt enni, hallod szerintem 2 hétig alig bírtam megenni még a meleg ételt is, úgy kellett rászokni...azóta kb. rendben vagyok. Persze párhuzamosan elkezdtem leszarni a munkámat is. :D Így működik a dolog nekem.

2015.09.24. 13:56:58

@Pixynor: azt nem említettem, hogy pusztán már a szexmentes élet, a kielégületlenség is álmatlanságot tud okoz (tapasztalat ez is ;)

Pixynor 2015.09.24. 14:26:30

@FemmeFatal: hát akkor rossz a kérdés feltevés :) ha azt kérdezed mikor szexeltem utoljára, azt mondom január első hete, ha azt kérdezed mikor volt utoljára orgazmusom, azt mondom tegnap este, tehát nálam a szexmentes élet nem egyenlő a kielégületlenséggel. Szerencsére én nagyon jóban vagyok magammal. :)

És pontosan tudom az álmatlanságom okát, amint nem tudok változtatni.

2015.09.24. 14:34:29

@Pixynor: ertem, de szerintem egy orgazmus nem egyenlo a kielegulessel (max annyiban, mint egy orrfujas ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.09.24. 14:51:23

Banyus én nap és évszakcsökkentő vagyok, nulla a legszebb szám, amit velem elérhetsz:D

Pixynor 2015.09.24. 14:58:35

@FemmeFatal: szerintem meg bőven elég abban az esetben, mikor az ember egyedül él és nincs igénye másra.

2015.09.24. 15:02:17

@Pixynor: sokfélék vagyunk :)

Irbisz 2015.09.24. 15:04:39

A stresssz a leggyakoribb oka az almatlansagnak, ha a stressz okat nem lehet megszüntetni, eleg erös, de nem kimeritö fizikai aktivitas ra a legjobb recept, meg jobb ha a többek altal javasolt pohar bor, sör, mezes teaval erre rasegitünk 
Az edzes viszont ne tul kesön legyen, mert a szervezet csak felebred töle.
Az alvas bepotolasa 1-1 almatlan ejszakanal nem gond, de függ az eletkortol (fiatalon könnyebb atveszelni 1-1 kihagyott ejszakat :)). Pont a heten jartam ugy hogy vasarnap aludtam max 1,5 orat (05:15-06:45), es csak mara ertem magam utol, igaz nem aludtam ra, csak annyit aludtam hetfötöl mint maskor.

csevely 2015.09.24. 15:13:28

Pixynor 2015.09.24. 14:26:30

@FemmeFatal: hát akkor rossz a kérdés feltevés :) ha azt kérdezed mikor szexeltem utoljára, azt mondom január első hete, ha azt kérdezed mikor volt utoljára orgazmusom, azt mondom tegnap este, tehát nálam a szexmentes élet nem egyenlő a kielégületlenséggel. Szerencsére én nagyon jóban vagyok magammal. :)

Na ezetet imádom.

Amúgy én is állandóan kialvatlan vagyok, de nekem gyógyszermellékhatás.
Az első 4 óra rendben lemegy, utána viszont 1 óra olvasás, 1 óra alvás. . . . .
Kipróbáltam mindent a legenyhébbtől a legkeményebbig, a gyógyszerészem adta a cuccot hozzá, de a +1/2 óra, amivel több lett az alvás nem ért annyit, hogy egész nap kóvályogjak.
Akkor inkább a net, vagy az agyzsibbasztó tudomány.

És Ali, tényleg nincs rá gyógymód, talán egy nyugodtabb, problémamentesebb élet.
Illetve nekem abbahagyni a gyógyszert...amit nem lehet következmények nélkül.

@sirok0001:
egy tabletta algopirin, meg kb. fél pohár pálinka, de az adag tetszés szerint növelhető. :) Sikerült elaludni.

Az igazi régen a Fenistil tabletta+pálinka volt, de már nem lehet kapni-((

Pixynor 2015.09.24. 15:15:30

@FemmeFatal: ...és folyamatosan változunk!!! És ez a lényeg.

Pixynor 2015.09.24. 15:18:10

@csevely: "Na ezetet imádom." Hát nem sok férfit ismertem, aki nem bírja az önkielégítő nőket :) :)

És ha nem vagyok indiszkrét, és nem tudom kérdezték-e már, de mire szedsz gyógyszert??

csevely 2015.09.24. 15:29:08

@Pixynor:
mire szedsz gyógyszert??

Nagyon indriszkét vagy, de elmondhatom, a túl gyors szívverésemre, ha jól írom, akkor pitvarfibrilláció a neve.
És még váltani sem lehet, mint a fájdalomcsillapítókat, egy van és .....mellékhatás.
Amúgy 2 db A5-ös lap méretű a mellékhatások felsorolása..........

Amúgy ez is hatalmas :
" Hát nem sok férfit ismertem, aki nem bírja az önkielégítő nőket :) :)"

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúú.... szakadok.

Írnék mást is, de .......majd éjjel

Pixynor 2015.09.24. 15:41:39

@csevely: há de már annyiszor céloztál rá, hogy gyógyszert szedsz, gondoltam, akkor tán megkérdezem mire. :) De persze, nem kellett volna eláruld :) Hát érdekes, de már egy jó ideje napok óta nekem is szúr a szívem. :( De persze meg van az oka, most olyan helyzetben vagyok, ami nagyon nem jó, és nem tudok rajta változtatni. De mint minden, ez is véget ér egyszer, csak az ember ne menjen rá. :)

Burgermeister 2015.09.24. 16:13:21

1értelmű hogy lelki okok miatt nem megy az alvás

csevely 2015.09.24. 16:33:07

@Pixynor:
Tudod, ha nem ennyire úrias betegségem van, akkor ....
Pl az éccelődő gyógyszer &tsi...
Furcsa , hogy semmit sem éreztem, csak az EKG mutatja ki.
Neked viszont javasolnám, hogy keresd fel háziorvosod:)
Ha összerakom, mit olvastam tőled, akkor tényleg van okod
"csak az ember ne menjen rá. :) " szöveget írni.

Éjjel..........ha felkelek........

Pixynor 2015.09.24. 18:46:09

@csevely: minden okom meg van betegnek lenni, de nem vagyok az (leszámítva a magas vérnyomást, de erre én is szedek gyógyszert) :) Rendszeresen járok orvosokhoz, kb. évente egyszer vérkép ellenőrzés, negyedévente gyógyszer felíratás, félévente nődoki. Persze volt már számos bajom az életben, meg nyilván lesz is még, mert én miért lennék kivétel. Az én problémám jelenleg lelki eredetű, sajnos apukám nagyon beteg, és küzd és szenved. És tudod az ember nagyon erős, sok mindent kibír, de aztán egyszercsak majd összeesik. Erre céloztam, de ha eléggé erős vagyok, akkor nyilván ez nem fog bekövetkezni. Viszont ez ellen tenni nem tudok. Ugyanakkor elhatároztam fiatalon és egészségesen halok meg, így szívesen veszek majd egy gyors infarktust. :)

2015.09.24. 18:48:40

Sztem az új munkahely az ok.Valami nem ok és ezt tudja legbelül a banya is.
Lehet még ok az hogy fél valaki hogy elalszik és elkésik.Nekem 3x ébreszt a telefon pl.Ettől független simán elalszom időnként mint a tök.

2015.09.24. 18:50:44

@Pixynor: Az elég fájdalmas, csak szólok.

Én azokat az embereket irigylem, akik simán le tudják húzni a 16 vagy több órás műszakokat zsinórban, akár heteken át is.Akik energikusak.Vannak ilyen iszonyú energikus emberek akiknek az alvásigénye is 3-4 óra.Nem tudom hogy csinálják.

Pixynor 2015.09.24. 18:56:52

@Diorella Queen: hát ha fáj is, de remélem gyorsan elvisz. Mondjuk nem bírom a fájdalmat sajnos. Nincs fájdalomküszöböm. Mit ajánlasz, ami nem jár fájdalommal?

Egyenlőre én magam is ezen emberek közé sorolom magam, csak most egy kicsit sok minden összejött. Meg persze én is "rávállaltam" még a dolgokra, és pokolian le tudja szívni az ember, ha az hozzátartozójával baj van, és tehetetlen.

2015.09.24. 18:58:42

@Diorella Queen: ilyet próbáltam én is, mert mindent lehet, és akkor már miért is ne, de csak egy darabig megy, a test ilyen szintű kizsákmányolása nem húzható sokáig, a tartalékok kifogynak, szóval úgy csinálják, hogy egyszer csak jól leesnek a lábukról és jön a kényszerpihi :(

2015.09.24. 19:00:39

@Pixynor: én pl szex közben akarok meghalni, de ha erre nincs lehetőség, akkor alvás közben, mikor épp szexről álmodom :)

Pixynor 2015.09.24. 19:08:50

@FemmeFatal: na nem már, csak nem Te vagy Hugh Hefner női megtestesítője?? :) Akkor nem csodálom, ha kevesled, ami nekem jut e téren :)

2015.09.24. 19:14:22

@Pixynor: ki az a HH? Csak nem valami pornószínész? ;)

Pixynor 2015.09.24. 19:16:29

@FemmeFatal: hékás, ő egy fogalom, hogy-hogy nem tudod :)

"Hugh Marston Hefner (Chicago, Illinois, 1926. április 9.) amerikai sajtó mogul, a Playboy magazin kiadója, kitalálója és szerkesztője."

Az összes plaboy nyuszi-lány őt akarja. :) Tele van a villája ilyen nőkkel.

Alibanya1 2015.09.24. 19:21:14

Hát de tudom én azt, hogy lelki okokból nem megy az alvás, de mi a f..szt csináljak vele, lecserélni nem bírom... mármint a lelkemet

2015.09.24. 19:21:36

@Pixynor: Ő is szex közben akar meghalni? Mert akkor értem a párhuzamot. De ha ő annyit szexel, hogy tuti, szex közben fog meghalni, akkor itt nem teljesen stimmelünk :) Ja és még az is, hogy az én villám nincs tele nyuszi-fiúkkal... szóval?

2015.09.24. 19:22:59

@Alibanya1: a lelkedért kár volna, szóval javaslom, változtatni kell a lelkednek kedvező irányba :)

Pixynor 2015.09.24. 19:24:49

@FemmeFatal: Hát ha más nem is, de ő biztos szex közben fog meghalni :) És most akkor nem értem, most villád nincs, vagy nyuszi fiúk?? :)

Pixynor 2015.09.24. 19:25:35

@FemmeFatal: Egyébként ha látod a korát, máris megállapítható, a szex konzervál és jól tart :) aki sokat szexel sokáig fog élni. :)

2015.09.24. 19:29:38

@Pixynor: villám? az nincs, csak kanalam (amivel épp egy nyuszifiú kanalaz;)
és igen, a szexnek számos pozitív mellékhatása van, így elég kicsi az esély, hogy az ember épp szex közben haljon meg ... pech :P

2015.09.24. 19:35:43

A keleti emberek hogy bírják?
A sarki kínai étkezdében a csaj, reggeltől estig, hétfőtől vasárnapig csak lapátolja, csak lapátolja a kaját megállás nélkül. Mindig ő van szinte. A délkelet ázsiaiak is istentelen sokat dolgoznak, róluk láttam kisfilmet és nekik az a taktikájuk, hogy minden létező helyen és időben szundikálnak és relaxálnak.Várakozás, utazás közben, sorban álláskor stb stb.Ha csak 5 perce vagy 10 perce , akkor is szundikálnak.
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy ha én elszundikálok, akkor az nem 5-10 perc és felkelteni meg....

Pixynor 2015.09.24. 19:36:03

@FemmeFatal: hát lehet, ezt kéne az orvosnak felírni és adni hozzá a megfelelő férfit, minden nőnek :) és persze férfinak meg nőt :)

2015.09.24. 19:37:08

@Pixynor: Az élet szép!
És mindig keresd a szépet benne!

2015.09.24. 19:37:26

@Pixynor: nem lehet, biztos. napi háromszor nyelv alatt hosszan szopogatva ....:P

Pixynor 2015.09.24. 19:37:48

@Diorella Queen: na én sem tudok csak úgy elszundikálni, viszont az utobbi időben minden pénteken hazaértem, korán, mert rövid nap, és eldőltem és kb két-három órát aludtam. Na ez holnap kimarad, mert suli van, és remélem, nem ott dőlök rá a padra. :)

2015.09.24. 19:39:24

@Alibanya1: Hát nagyon egyszerűen kutasd fel önmagadban az okokat és old meg a problémáidat.
És akkor majd tudsz aludni.

A megoldatlan problémákat meg hagyd a fenébe, azok maguktól megoldódnak majd.

2015.09.24. 19:41:16

@Pixynor: Mondjuk én munkahelyen is simán eldőlök és ráteszem a fejem az előttem lévő asztalra és annyi.Van egy külön erre a célra szolgáló kispárnám, ami egy rongyszatyornak van álcázva, de valójában egy kispárna van belevarrva.:)
Még 10 perc is nagyon sokat számít,nekem elhiheted.

2015.09.24. 19:44:45

@Alibanya1: Nem lehet, hogy nem jó a munkahely vagy a légkör és ezt már érzed hogy nem lesz jó vagy ilyesmi?
3 nap után már elég sokat megtud az ember adott helyen én soha nem szaroztam sokáig és továbbléptem az ilyen nyomasztó helyekről.Rámenni nem érdemes.

Pixynor 2015.09.24. 19:46:14

@Diorella Queen: én egyszer aludtam be a munkahelyen, fiatal voltam és bohó, buli péntektől vasárnapig, sátorozás, Duna part, nappal strand éjjel diszkó, hétfőn reggel munka, majd este vissza sátorozás, és buli, és kb szerdán pillantottam egyet a számítógép előtt, és mire újra felnéztem fél óra telt el. Na akkor mondtam, hogy este húzás haza aludni :) De mondom voltam vagy 19 éves, :) Ma már ha hajnal kettő-háromig kimaradok, már mikor megyek haza érzem hogy halok meg, de bazi öreg vagyok :) és hasonlók.

2015.09.24. 19:48:57

Én már lépek is aludni, mindjárt kelnem kell.P:P:P

2015.09.24. 19:50:13

Hja!
Ami totálisan álmosító az még a vaterán való nézelődés.
Attól nem elalszom, hanem egyszerűen lecsattannak a szemhéjaim .DD

2015.09.24. 19:53:40

@Diorella Queen: épp a megoldatlan problémák miatt nem tud aludni, ... neked is többet kéne aludni, nem?

2015.09.24. 19:55:41

@Pixynor: Buli?Ne is mondd hogy buli.
Én folyamatosan a bulik maradékait lapátolom elfelé.Bulik mindenhol.Bulik a parkokban az utcákon a kocsmákban a suliban , buli éjjel a Móriczon.Bulihegyek! Őrjöngés, hányás, alkoholhegyek!
Ilyen buli, olyan buli.Heti 5x buli.
Ez egy istentelen nagy bulinegyed.

Csakegyvalaki 2015.09.24. 20:35:10

Nem láttam a jótanácsok között a blogírást... :) Lehet, hogy több blogot kellene írni? :) Vagy attól mi sem aludnánk? :)

csevely 2015.09.25. 03:37:45

@Pixynor:

Ugyanakkor elhatároztam fiatalon és egészségesen halok meg, így szívesen veszek majd egy gyors infarktust. :)

@FemmeFatal:
én pl szex közben akarok meghalni,

Na ugye , mennyire egyformák is vagyunk:)
Szerintem mindenki erre vágyik valahol a lelke mélyén.
Csak egyszer elgondolkodtam, mit érezne a másik.
Mármint aki életben marad........

csevely 2015.09.25. 04:27:41

@Pixynor:
@Diorella Queen: hát ha fáj is, de remélem gyorsan elvisz. Mondjuk nem bírom a fájdalmat sajnos. Nincs fájdalomküszöböm. Mit ajánlasz, ami nem jár fájdalommal?

Kleopátra a kígyóra esküdött...:)))))))))

Van olyan kígyóméreg, ami először felfokozott aktivitást , szinte gyönyört okoz, kimerülés utáni alvásból viszont nincs felébredés.
Az hogy fáj-e nem tudni, senkit sem tudtak megkérdezni róla...

Pixynor 2015.09.25. 06:44:47

@csevely: "Csak egyszer elgondolkodtam, mit érezne a másik.
Mármint aki életben marad........ "

Nem teljesen mindegy ez akkor már?? :) Onnantól hála nem kell már többet foglalkozni a földi lét szarságaival, jöhetnek egy másik dimenzió szarságai :)

"Van olyan kígyóméreg, "

Hát nem tudom hol lehet ilyenhez hozzájutni, de én beérném egy ciánkapszulával is. Az is nagyon gyors nem? Legalább is ezt látom a filmekben. A tény, hogy szeretnék valami hasonlót, mert az biztos, hogy hosszan szenvedős betegségbe nem akarok belemenni, így megoldanám magamnak a "gyógyítást" Ezen már nagyon sokat gondolkodtam. Csak tényleg kéne valami ilyet szerezni valahonnan.Azok a jó szerek, amelyek elsőnek a tudatot veszik el, utána ölnek meg. /Hú de jó témába mentünk bele :) de hát végül is arról van szó, ha az ember nem alszik, min jár az esze. Nekem mondjuk ezen is./

Alibanya1 2015.09.25. 06:50:31

@Pixynor: @csevely: hé, világbéke, szeretet, boldogság, napsütés, csokoládé, tengerpart...hahó

Pixynor 2015.09.25. 06:51:14

@Alibanya1: jó reggelt, akkor kérünk majd egy az élet sötét oldala posztot is, ahol meg lehet ezeket beszélgetni :)

sirok0001 2015.09.25. 07:23:17

@Alibanya1: Előbb-utóbb hozzászoksz. Csak ki kell várni. Ne izgulj, nem visz az előbbre soha. Igen, tudom nekem is ezt mondták, nem is hittem el. De hidd el, van az az állapot amikor lefogod kakilni a dolgokat. Nekem muszáj volt. Megtettem, meg lehet tenni, lehet aludni.

sirok0001 2015.09.25. 07:27:53

@FemmeFatal: Hadd vezessem le.
1. Te szex közben akarsz meghalni vagy amikor szexről álmodsz...
2. Igazából nem tudod mikor fogsz meghalni.
1+2= Állandóan szexelned kellene, hogy biztosan abban halálozz el...hmmm... ilyen felfogással még nem találkoztam :)

sirok0001 2015.09.25. 07:32:12

Gyorshalálra szavazok. Becsülettel szeretnék az élettel betelve meghalni....:D Még sokat kell tenni érte. :D

2015.09.25. 07:36:46

@sirok0001: en se :) Most talaltam ki :)

2015.09.25. 07:38:13

@Pixynor: igy van! kerjuk kerjuk keruk!

2015.09.25. 07:46:55

@Pixynor: a halal az egyik legnagyobb tabu epp ezert kell rola beszelni es nyilvan senki nem akar szenvedni meg tervezi se lehet a mikorholt de mondjuk lehet ra keszulni vegrendelet, kigyomereg formajaban ... en a magam reszerol most az eletre koncentralok azt szeretnem teljesen es egeszen ... hogy aztan keszen alljak a halalra ... hogy ne kelljen megbannom ezeket: m.origo.hu/egeszseg/20120711-az-ot-leggyakoribb-megbanas-haldokloktol.html

csepke 2015.09.25. 08:01:11

@FemmeFatal: ezt én is olvastam akkor. összeszorult a szívem, mert ennek egy része igenis kikerülhetetlen, a létfenntartással való küszködésből ered. Csak nagyon kevesek nem mondhatják majd el egyik-másikat.

Alibanya1 2015.09.25. 08:04:05

@Pixynor: ok, már meg van írva nagyjából csak nem raktam ki, gondoltam nem darkozok, de végül is :)

sirok0001 2015.09.25. 09:13:48

@csepke: a mások elvárásainak való megfelelés, az érzelmek kimutatása mind a szeretet vagy nem szeretet, a barátok elhanyagolása és az hogy a munka köti le az életed döntések...ettől még precíz, odaszánt módon lehet dolgozni, csak szerintem az ne mindegy, hogy a munka után "mennyire dolgozol" tovább, mint pl Alibanya esetében vagy az enyémben is még. Nekem az egyik nagy célom és nagyon nehéz dolog, hogy ami idő van munkára azt arra szánjam, ami nem azt másra, függetlenítsem magam. Lehetetlennek tűnik jelenleg számomra, de nem fogom feladni, mert nem szeretnék ilyen módon "szolga" lenni. Olyan szolgaságot, amit nem én választottam és nincs értelme sem semmilyen szempontból. Ettől függetlenül nagyon szeretek segíteni embereknek, mert annak van értelme.

2015.09.25. 09:14:51

@csepke: ne kelljen megbanni hogy figyelj oda nem azt mondjak hogy ne csinald ha valakinek az elete a munkaja akkor dolgozzon 0-24ben stb itt inkabb a szandekrol dontesrol aranyossagrol szelektalasrol a vagyak kiteljesiteserol a lehetosegek megteremteserol van szo sztem es persze h vannak kuzdelmeink fajdalmaink is nem csak a havaj de azokbol talan jobban is tanulunk h merre van az elore, nem?

2015.09.25. 09:21:27

@sirok0001: pontosan, az aranyvalasztas, a mi fontos mi nem

csepke 2015.09.25. 09:25:22

@FemmeFatal: akkor mondom úgy, hogy van ami 30on évesen akkori ésszel, körülmények között reális és jó arányválasztásnak tűnt, azt bánja meg az ember 80 évesen. Szerintem ez kikerülhetetlen. A jellemfejlődés kemény dolog.

Pixynor 2015.09.25. 09:47:04

@FemmeFatal: @Alibanya1: hát én mindig is úgy gondoltam, hogy a halál az élet része, és ezzel semmi gond nincs. Amivel gond szokott lenni általában az inkább az élet. És teljesen más a vonulata a halál jelentésének, mikor minket érint, vagy mikor egy közeli ember elvesztését jelenti. Szerintem az, aki teljesen boldog az életben, az ezt el tudja fogadni. Volt egy mondás régen, mely nagyon megmaradt bennem, valami olyasmi, aminek az volt a lényege, hogy az ember, míg boldogtalan fél a haláltól, de teljes boldogságban örömest halna meg. Ezt akkor nem értettem, de ma már úgy vélem, ez egy totálisan igaz állítás.

2015.09.25. 09:57:32

@csepke: hát lehet h így lesz, de én még nem bánok semmit, mi több, ha elszúrom, megbocsátom magamnak, mert én ilyen kis megengedő vagyok :)

2015.09.25. 10:24:37

@Pixynor: igen igen, "le petit mort"-nak hívja a francia :-)

sirok0001 2015.09.25. 10:35:51

@csepke: Lehet, nem tudom, de hadd szóljak bele a véleményem. Ha van egy lefektetett értékrendszered és aszerint hozol döntést nemigazán tudom miért kellene megbánni akár 80 évesen is. Ennyire számít, hogy épp milyen bugyit veszel fel másnap? hol van terézágyú????

Pixynor 2015.09.25. 10:36:15

@Kulics: elég gyenge a franciám, így ezt nem tudom mit jelenthet.

csepke 2015.09.25. 10:38:17

@sirok0001: a bugyis dolgot nem értem. de hadd kérdezzek valamit. a következetesség pozitív vagy negatív tulajdonság szerinted?

2015.09.25. 10:48:17

@Pixynor: "kis halál"-t jelent.. de ha gyenge a franciád, akkor ezt nem értheted valóban :-))

Pixynor 2015.09.25. 11:28:32

@Kulics: hát nem is értettem, így egyértelmű, hogy gyenge a franciám, bár nem értem, hogy miért mondják, hogy a nyelvérzékem viszont kiváló :)

Irbisz 2015.09.25. 13:40:21

@Diorella Queen:
egyreszt szokas es önfegyelem kerdese, masreszt akik elalszanak es nem birjak a strapat, azokrol nincs film :)

Viccet felreteve, a megfelelö etkezes csökkenti az alvasigenyt. Ne edd tul magas, este 6 utan ne egyel (de elötte se zabald tele magad), altalanossagban etkezz egeszsegesen.
Ugyanannyi alvas mellett nekem 1.5-2 ora különbseg is lehet az elegendö alvast tekintve, a kajamtol függöen.

Irbisz 2015.09.25. 13:46:37

Tenyleg, nem tudja valaki, a kessel- villaval valo etkezest tekintve mikor lehet csak villaval enni?
Többször feltünt, hogy valaki szepen elkezdi enni a kajat ahogy en is megtanultam, kessel-villaval, aztan egyszer csak valt, es csak villaval eszik tovabb. Ez föleg az angolokra jellemzö, de nemetek között is van ilyen.
En tanultam valami elavult ”etikett” szerint, vagy ma mar ez kevesbe erdekes, netan akik csak atvaltanak villara, azok kajalnak modortalanul?

Most nem arrol beszelek hogy valaki biztos nem is tud ugy enni, mert felvagdalja amit kell, es onnan atteszi a villat a job kezebe, es ugy eszik vegig, akiket en kerdezek, azok nem teszik at masik kezükbe a villat, egyszerüen a kest nem hasznaljak.

2015.09.25. 14:38:51

@Irbisz: én ezt nem tudom, és nem is szokott foglalkoztatni a kérdés, mert én szeretek úgy enni, ahogy jól esik, akár késsel-villával is :)

csevely 2015.09.25. 16:52:36

@Pixynor:
" Csak tényleg kéne valami ilyet szerezni valahonnan.Azok a jó szerek, amelyek elsőnek a tudatot veszik el, utána ölnek meg. /Hú de jó témába mentünk bele :) "

bassssz+ mit írogatsz?
Ja jaj ja tudok olyantot is, de ?
A kígyó miért nem jó?
Ha valami tényleg végzetes dologban leszel, és priviben......elmondom.

@Alibanya1:
" Pixynor: @csevely: hé, világbéke, szeretet, boldogság, napsütés, csokoládé, tengerpart...hahó "

Köszi Ali :)

Ha hippi lehetnék, vagy valami vallás tagja, lehet soha sem gondolnék rá, de így ........
És Pixy úgy fogja fel a dolgoknak ezt a részét mint ahogy én.........
De magamat sem segítem át a másik dimenzióba, nemhogy mást.

@FemmeFatal:
hogy aztan keszen alljak a halalra ... hogy ne kelljen megbannom ezeket:

És ha ezeket már tudod, akkor miért teszed, mit teszel?
Miért nem mást?
És mikor lesz kész bárki ember a halálra?
Nagy leki defektus kell ám arra, szerintem.

Inkább a talira gondolj, arra készülj.
Kár hogy nem Pesten élek.
Már régen ott lennék veletek.
Gondolatban...............................viszont veletek leszek. Bár nagyon irigyen:)

@Kulics:
"Kulics 2015.09.25. 10:48:17

@Pixynor: "kis halál"-t jelent.. de ha gyenge a franciád, akkor ezt nem értheted valóban :-)) "

Ez akkora aljasság, te !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ott leszel te is a talin, talán elmagyarázod, megmutatod:-)))))))

Bár pixy nem lesz ott, mint írta.

A többi lány viszont elmondja neki:-)))))

Pixynor 2015.09.25. 20:30:10

@csevely: jaj ez jó hír, akkor mihelyst kiderül, hogy halálos beteg vagyok, TE leszel az első, akit megkeresek. A kígyó jó, de fáj ha megharap, és nincs is kigyóm se :)

"De magamat sem segítem át a másik dimenzióba, nemhogy mást."
Nincs is rá okod. Miért tennéd? És ha Pixy odajut, úgyis megoldja majd :) De azért mindenkit megnyugtatok, még nem tartok ott. :)

"Bár pixy nem lesz ott, mint írta."

Ilyet írtam volna??? nem emlékszem rá :) és nem emlékszem, hogy bármit is írtam volna ezzel kapcsolatosan. :) Pixy most ért haza az iskolából, jó kislány volt, és holnap reggel újra megy iskolába, késő délutánig ám :)

@Kulics: És volt már dolgom "kishalállal", csak olyan fordításban, hogy "olyan kicsi volt, hogy majd belehaltam, hogy most sem lesz orgazmusom". :)

@Irbisz: "Tenyleg, nem tudja valaki, a kessel- villaval valo etkezest tekintve mikor lehet csak villaval enni?"
Jaj, Te kis Te, hát ezt sem tudod??? A Pretty Woman óta lehet villával enni. :) Egyébként valahol szerintem ez az álsznobizmus ellen szóló megnyilvánulás. :)

sirok0001 2015.09.25. 20:38:35

@FemmeFatal: tényleg nem, de elmondhatjátok...

sirok0001 2015.09.25. 20:53:59

@sirok0001: Én kb. 10 évre tudok visszatekinteni és ami nagyon fontos döntés volt az életemben..., a tanulás, a hit, barátok, szerelmek, a munka...vannak rossz napok, meg még rosszabbak, de összességében ezek a döntések, irányok a javamat szolgálták, nem rossz az út meggyőződésem szerint, Isten részéről sem vagyok elfelejtve a sok bűnöm mellett, meggyőződésem, szóval, ha továbbra is hiszek és a meggyőződéseim alapján élek nem tudom és nem is akarom megbánni, sőt értelme sincs még akkor sem, ha a helyzet vagy a világ más mutat...nekem ez nagy bizonyosság, ezért van bizonyosságom abban is, hogy nem fogok elválni, ha lesz feleségem én így értelmezem és erősödtem meg ebben az utóbbi években...ennek ellenére tudom van mit tanulnom az emberi kapcsolatokról. szóval tényleg nem értem, lehet még nem ért hatalmas csalódás, vagy nem éltem meg 40 vagy 50 évet...

2015.09.25. 23:40:15

@Pixynor: ahhh.. szóval mégis a méret a lényeg ! Most kibújt a szög a zsákból :-)

csevely 2015.09.26. 01:36:13

@Pixynor:
" Pixy most ért haza az iskolából, jó kislány volt, és holnap reggel újra megy iskolába, késő délutánig ám :)

Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
mármint hogy jó kislány volt:)

bár a kulicsnak a válaszod.........
" "olyan kicsi volt, hogy majd belehaltam, hogy most sem lesz orgazmusom". :) "

Na én most halok bele..........

Bár jobb lenne aludni.

csevely 2015.09.26. 01:48:31

@Pixynor:

" És ha Pixy odajut, úgyis megoldja majd :) "

Sokat olvasok, így elolvastam az " Elfújta a szél " című világsikert is.
És abban van egy mondat, amit azóta sem tudok rendesen értelmezni:

A Scarlet mondja, mikor megkérdik a háború közepén, hogy ma minden rendben, de mi lesz holnap?
A válasz : " A holnap problémáját majd holnap oldjuk meg ! "

És nem tom hogy ez hatalmas önbizalom, vagy problémakerülés........
Nekem az omnipotens dolog villan be mindíg......

Szal Te vagy az omnipotens?

Szép napokat az iskolában :-)))) Jókislány

Pixynor 2015.09.26. 07:16:20

@Kulics: mondta valaki, hogy nem??? :)

@csevely: hékás, Pixy mindig jó kislány, bárminemű ellenkező, ezt cáfoló gondolat, nem állja meg a helyét :)

"A válasz : " A holnap problémáját majd holnap oldjuk meg ! ""

Én tinédzserként olvastam ki ezt, és lehet újra kéne olvasnom, ha ez a mondat, már akkor megmaradt volna bennem, teljesen más életem lett volna. :)

Akkora igazság, el nem tudom mondani. És nem, ez nem egyenlő a probléma kerüléssel. Ez azzal egyenlő, mikor a nők hajlamosak olyanok miatt halálba aggóni magukat, ami még meg sem történt, és lehet nem is fog. A mi lesz ha majd... típusú szörnyű gondolatokra gondolok. Nagyon sokáig tartott, az abból való kigyógyuló folyamatom, és a mai napig hajlamos vagyok ilyen irányba bármikor elmenni, de ettől totál depressziós tud lenni az ember. És ebből a kigyógyuló út azt jelentette, hogy minden problémával akkor kell foglalkozni, amikor szembe jön. A holnap problémájával holnap. Tökéletes gondolat. Respect Scarlet!

És nem tudom mit jelent az omnipotens, de az omnibuszt tudom. Most időm sincs kigooglizni. Csók, rohanok suliba.

hello73 2015.09.26. 08:05:32

Nos, nálam pont ennek az ellenkezője a probléma.
Túl hamar elalszom.
Akár hazafelé a metrón is képes vagyok bealudni.
Valamelyik nap az üzemorvosnál nem tudta megmérni a doki a vérnyomásom. Pedig már dél is elmúlt. Szerinte nagyobb terhelést kell kapnom. Mondtam neki, hogy ezt az ötletét nem kell megosztani a vezetőséggel.

csepke 2015.09.26. 08:14:48

@hello73: több folyadék+mozgás. igyál kávét. borzasztó állapot az alacsony vérnyomás.bizonyos értelemben rosszabb mint a magas.

hello73 2015.09.26. 08:56:12

@csepke: Ooo ezek megvannak :)
Van hogy 4-5 kávét iszom / nap, s futok rendszeren heti 4ster 5-7km-t.
Van hogy 80/60 a vérnyomásom.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.09.26. 18:31:36

@csepke: megint igazad van, férfiterhelés szükséges neki :)

csevely 2015.09.27. 04:13:30

@Pixynor:
"Ez azzal egyenlő, mikor a nők hajlamosak olyanok miatt halálba aggóni magukat, ami még meg sem történt, és lehet nem is fog "

Igen, pont erre érthette gondoltam sokáig, de ezt csak nők tudják felfogni.
És újabban már negatívnak élem meg.
A könyvet sem férfi írta ...
Mondtam mindíg, nőket megérteni?
Csak szeretni.

" És nem tudom mit jelent az omnipotens, de az omnibuszt tudom. Most időm sincs kigooglizni. Csók, rohanok suliba. "

Bár klasszikus műveltség kéne nem gugli, de köszönöm.

csevely 2015.09.27. 04:31:03

@Pixynor:
Valaki megszerezte a jogot, hogy továbbgondolja a "Tetovált lány " -ként indult " Milleneum " trilógiát. És most olvasom ennek a folytatásnak első könyvét.
És el akarok menni svédországba.......mert ott játszódik a sztori.
Az egyik nagy mondat:
" kinézve az ablakon gyönyörködött a csodaszép mecsetekben "
??????????
mert Párizsban, a legszebb muzulmán városban renden ! De Stockholm ?

A másik az rosszabb: ( a főhősnőről )
" Lement kibunyózni magából a feszültséget. És találkozott...-al, akivel edzeni és szeretkezni szokott. És ebben a sorrendben"

Jaja fiú vagyok.

És Pixy , én is írhatom ?

Pixynor 2015.09.27. 08:02:56

@csevely: a Tetovált lány tetszett, de nekem az eredeti északi produkció, nem a halivúdi, azt nem is láttam, viszont lehet az író már sejtett valamit (lásd észak felé vonuló arab sereg).

Svédországba megyek veled :)

"Bár klasszikus műveltség kéne nem gugli, de köszönöm. "

Ezek szerint lehülyéztél??? :) Ezek után tudod ki menjen Veled Svédországba??? A feleséged :)

csevely 2015.09.28. 01:33:24

@Pixynor:

" Ezek szerint lehülyéztél??? :) "

Mondom én, szeretni kell a nőket és nem megérteni.:)

Nem, nem , soha senkit..........
És egy nőt? az már a vég lesz. Nálam. Nekem....

A gugliról + annyit, hogy van sok latin szó a világban, amit mindenki ért..
Legalábbis feltételezem, ha itten él.........
" Omnipotens Jezus Kristus " című dolog. Már amire gondolok.
Talán sokan értik.

A köszönöm + nem erre volt, hanem a rohanok suliba szó előtti szóra .

Azt amúgy Svédország nélkül is ....................................köszönöm

csevely 2015.09.28. 01:56:20

@csevely:

Most éppen a Hankiss könyvvével mérgezem a tudatom.
Szinte 2 évente elolvasom.
Tényleg egy mazohista dolog, de soha sem fogom megérteni a gondolatait.
Pedig talán két férfiagy egyformán tudna megoldásra jutni.
Egy oldal elolvasás, két nap rágódás........utána legyintés, és megint egy oldal olvasás....ad infinitum.
Szal végtelen ciklusban.

De mint Ali írta nekünk:
" hé, világbéke, szeretet, boldogság, napsütés, csokoládé, tengerpart...hahó "

És eztet ez fejezi ki most legjobban:

www.youtube.com/watch?v=B3aWlt81EwU

Szép napokat.

Pixynor 2015.09.28. 07:01:36

@csevely: "" Omnipotens Jezus Kristus " "
Hát akkor lehet nem kéne hirdetnem, de nagyon alul művelt lehetek, mert továbbra sem mond semmit az említett mondat. És még mindig nem gugliztam meg, és már meg sem ígérem. :)

Hát ha jelent valamit sárba taposott műveltségem foltozgatása gyanánt Visual Basic és Excel makrókról, valamint a Jackson módszer-ről olvasgattam. Sajnos nem jutott már idő a hipotézisvizsgálatokra, a paraméteres próbákra, a kétmintás próbákra, ahogy két variancia azonosságának tesztelésére sem. De ez lesz a következő :)

Ja és letudtam a Mistresses c. sorozat első öt részét. :) De csak azért, mert függő vagyok.:)

2015.09.28. 07:36:56

@Irbisz: Kb 1 hónapja már,hogy gyakorlatilag a levegő por és páratartalmából élek, mióta a fogorvosom csinált egy foghártya gyulladást a gyökérkezelés során.

2015.09.28. 16:08:08

@csepke: Hogyne.
3 hét kínszenvedés után antibiotikumot, ami lerobbantotta az összes nyálkahártyámat és beteggé tett.A fogfájás ugyan elmúlt, csak éppen telibe talált a nátha vírus.:)
Aztán lehet hogy az állandó fájdalom csinálta ki az immunrendszert.
Vagy, a "répahiány":)

zéesté 2015.09.28. 21:50:16

@Diorella Queen: "Vagy, a "répahiány":)"
Igen, dokid nem ajánlotta??

csevely 2015.09.29. 03:07:44

@Pixynor:
Hát ha jelent valamit sárba taposott műveltségem foltozgatása gyanánt Visual Basic és Excel makrókról, valamint a Jackson módszer-ről olvasgattam.

Sajnálom.

De ha valakit úgy tudok megbántani, hogy feltélelezem róla európában, az európai kultúra alapjait adó keresztény hit és dogmarendszer ismeretét, akkor én többet ide nem írok.

Kétségtelen, hogy egyszerűbb a SAP , Excell, Access logikai srtúktúráin lépdelni, de az elmult ezer év kultúraját érteni sem kissebb szellemi teljesitmény.

És esélyt sem adok magamnak arra, hogy bármikor máskor ilyet tegyek bárkivel, így ténylegesen csak olvasni fogok itt, írni már soha.

De ha valami érdekesen szépet akarsz, akár Visual Basicban is ábrázolt fraktálokat nézzél.
Mint pl a Mandelbrot halmaz elemei egy egészen szűk értelmezési tartományban.

És mégegyszer elnézést.

Bár mint a kereszténység ismerete nélkül soha megnem érthető József Attila Írta :

" Tudod, hogy nincs bocsánat,
Hiába hát a bánat,
Légy, ami lennél, férfi
S a fű kinő utánad "

Pixynor 2015.09.29. 06:28:26

@csevely: természetesen pont annyit tudok a kereszténységről, amennyit arról történelemből tanítanak általánosságban, meg amit a Bibliáról irodalomban. Ettől függetlenül nem volt ismert ez a kifejezés előttem, ja és nyilván az sem mentségem, hogy nem vagyok megkeresztelve és vallásos sem vagyok.

Egyébként egy pillanatig sem bántódtam meg, csak vicceskedtem, ezt jelzi a mondataim végén elhelyezett smile-jel is.

Ja és persze meg nem sértődött állapotomon az sem segít, hogy újfent nem tudom miről beszélsz :)

"Visual Basicban is ábrázolt fraktálokat nézzél.
Mint pl a Mandelbrot halmaz elemei egy egészen szűk értelmezési tartományban."

De lassan már megszokom :)

2017.06.24 2015.09.29. 08:00:26

@Pixynor:
Imádnivalók vagytok :) mint 20 ev hazassag utan ferj-feleseg
de a mandelbrot az tenyleg tuti dolog :
pcforum.hu/mediatar/video/2935/fantasztikus-igy-nez-ki-10-227-szoros-nagyitasban-egy-mandelbrot-halmaz

Pixynor 2015.09.29. 08:52:17

@Vastagmargó: na igen? :) ez tényleg bazi jól néz ki, amit küldtél :) jó lenne így érteni a dolgokhoz :)
süti beállítások módosítása