Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

Happy End

2016. május 22. - Alibanya1

Volt egy pillanat, amikor azt hittem, jó irányt vettem az életben, de ez csak egy délibáb volt. Biztos megint bevonzottam valami rosszaságokat, ahogy szoktam. Azért történnek még jó dolgok, ha nem is velem, de körülöttem mindenképpen. És én ennek örülök, mert legalább látom, hogy azért a jóság nem veszett ki a világból, csak engem kerül el, és ez azért nagy különbség. Az ultranagy horoszkóp szerint már csak október hetedikéig kell várnom, akkor valami világmegváltó csillagmozgások jönnek, melyek drámaian jó helyzetbe hoznak. Várom nagyon, addig meg már úszva is.

happiness-retina-remy-uno--680x350.jpg

Jöjjön akkor egy kis boldog történet, aktívan részt vettem benne, mint egy házasság közvetítő, esetleg lifecoach vagy mi, igen büszke is vagyok áldásos tevékenységemre. Sikerült néhány váratlan akadályt elhárítanom, egy bimbózó szerelem útjából, Istenem, hát mi más lehetne, amely ennél szebben és hatékonyabban simogatná a lelkemet? Talán a világbéke? (válasz: ha engem hömpölygetne el a szerelem, illetve egy nagyobb pénzösszeg is elérné a kívánt hatást, legalábbis megközelítőleg)

A történet egyik szereplője, a lány, (a másik a fiú lesz, én a narrátor vagyok) megrendelt egy könyvet az interneten. Tudja csuda milyen okból, de valami efféle késztetése támadt, mondhatnánk az is, hogy megérezte, ha igaz lenne, de nem igaz. Azt is íratnám, hogy megjósolták neki a csillagok, de ez sem lenne egy kicsit sem igaz. Az őrület a megmondatója. Imádja Steven Kinget és meglátta, hogy a neten megveheti olcsóbban a könyvet igaz használtan, valakitől, mint kiderült a fiútól. A megrendelés megtörtént, és a sors kusza szálai elkezdtek bonyolódni, öröm volt látni. (én olyan vizuális, típus vagyok, máris látom a középkék háttér előtt, ahogy az üvegszálhoz hasonlító sors madzagok vonaglanak, csodálatos). El kezdtek, akkor már ennek okán pár üzenetet váltani.  Gyanútlan és egyszerű üzenetek voltak ezek: hova postázza a pasi a könyvet, és ajánlva vagy ne, és ilyentén valami bűvös erő, vagy angyali ihlet hatására valahogy felfigyeltek egymásra. (Miért? Ha ezt tudnám) Hogyan és miként következett be ez a mágikus fordulat? Sajnos nem megfogható. A sors nyilvánvalóan kifürkészhetetlen, de ez a gyanú már többször felmerült bennem.

Az első akadály, mely megviselte a leány lelkét, az volt, hogy vajon írhat-e a fiúnak?! FB felület chat, illetve egy nap mennyit és milyen sorrendben, megközelítőleg hány szót és vajon milyen témában. Itt léptem először közbe határtalan bölcsességemmel, és annyit mondtam csak, hogy érzése szerint és egy percet se aggódjon. Valamint, hogy az ég szerelmére ne elemezzen semmit, ne mérje hány perce érkezett az üzenet és a férfi átlagosan hány szavas üzeneteket ír, és mekkora szüneteket tart az üzenetek között, hogy aztán ezeket kínosan betartva válaszolgasson. Mondtam neki, hogy írjon, ahogy akarja, teljesen szabadon. Ha ettől szétmegy az ügy, akkor hajrá, nem is volt ez megkötve a csillagokban. Reménykedve nézett rám, hátha valami varázserővel rendelkezem vagy egyéb skilljeim vannak és megmutatom neki, hogy mi pattan ki ebből a dologból. Ilyesmi azonban nem volt a birtokomban, na ezt a leplet is lerántottam magamról.

13076668_1078537238851630_7485980370536583392_n.jpg

Az események sorjáztak tovább, a madarak énekeltek, a Fidesz újabb plakáttervekről szőtt édes álmokat. Egy nap döbbent szemekkel várt rám a lány. "Fenn van egy szexpartner kereső oldalon" suttogta száraz ajkakkal. Az információ döbbenetes voltától lerogytam az első székre. Nagyon súlyos gondolat, egy egyedülálló férfitől, mondhatni végzetes. Úgy éreztem, újabb hatalmas omladék zuhant az útra, amit valahogy el kell távolítani és nekem ebben segítő jobbot kell nyújtani. Finoman kezdtem, annyit mondtam, hogy nem kell mindent azonnal elhinni, hogy lehet ennyire biztos benne, és így tovább, némileg megnyugodott. Ekkor, a történet szereplői elmentek haza mindahányan, tovább élni az életüket. 

Néhány nap múlva kiderült az egyéb kedves barátnők hatására, hogy de bizony ő az de tuti biztos, ő van bizony a társkereső oldalon fenn és ennek megdöntetetlen bizonyítékai vannak. S, akkor ennek annyi. Mert ez már csak borzasztóság lehet. Ennél rosszabb csak az atomháború lehet, esetleg ha nem használunk vízkő oldót a mosógépez.

Kellett néhány perc, hogy összeszedjem magam, közben arra biztattam meséljen már az információ forrásáról. A kutyasétáltatós barátnő volt az, tőle származtak ezek a végzetes tények, és ez a személy ugyanonnan származik, mint a fiú. Itt mese nincs, a forrás hiteles és kőbe vésett. Elkezdtem arról beszélni, hogy milyen szörnyű is a magány és az bizony adott esetben, egy férfinek is az. Akár ők is magányosak... Igazán nem kellene feltétlen haragudni azért sem, hogy érdekli a szex, sőt lehet talán, hogy az jó is, meg hát nem is tudjuk, hogy miért is keveredett ezen oldalra, lehet puszta véletlen, vagy már régen nem használja, vagy nem is használta, csak buliból volt ott. Nem kéne a dolognak adni egy esély? - kérdeztem, legalább a hangját hallgasd meg, beszéljetek telefonon. Ilyesféléket meséltem rendületlenül. Magam sem hittem némely részét  gondolataimnak, de azért valami melegség volt a szívem körül, hogy ilyen kedves dolgokat vagyok képes felidézni a férfiakról. Ez kifejezett elégedettséggel töltött el, legalább ennyi hasznom van a dologból. 

Ismét eltelt pár nap, vártam a fejleményeket, na jó azért nem annyira, figyeltem a politikát is, meg néha unatkoztam, dolgoztam, afféle zaklatott fejjel jöttem, mentem, tipikusan az az állapot, amikor az ember a maga bajával foglalkozik. Közben azért vannak dolgok, amik másoknak sikerülnek és felettük kerekebb a hold is és ragyognak a csillagok. Ez történt szereplőinkkel is. Egyik napon ám ragyogó szemekkel érkezett a leány, hogy de hát ez egy nagyszerű ember és csodálatos hangja van és nagyon okos és minden nagyszerű, az élet csodálatos a kenyér friss és ropogós. 

Ellepett az öröm engem is, és vele együtt számoltam a napokat, amely még elválasztott a nagy randitól, amikor végre személyesen is találkoznak. Addig is két hét volt még hátra. Itt jön a történet legérdekesebb és egyben leghihetetlenebb része. Ezt a két hetet végig beszélgették és fecsegték a legnagyobb boldogságban, s abban a biztos tudatban, hogy ez csak jól sülhet el. Utoljára ilyenről azt hiszem Jane Austinnál olvastam, azt is hitetlenkedve. Nem láttak egymásról  mást, csak képeket, amelyek fenn voltak a fészbukon. Őrület nem? Én személy szerint nem adtam volna semmi esélyt ennek a dolognak, de ez az én szegénységi bizonyítványom. Végre eljött a nagy nap, egy péntek, a lány nem is jött dolgozni, aludni sem nagyon tudott, előtte már napokig azon méláztunk, hogy mit is vehetne fel, milyen cipőben legyen, és hogy álljon a haja. mennyire sminkeljen és legyen nála esernyő?

Igen, ahogy ígértem ez egy happy endes történet ahogy a címben is említettem. Én meg aztán betartom az ígéreteimet de nagyon, itten már boldog végkifejlet következik. A találkozás olyan volt, mint a mesékben, mivel hogy én is csak onnan tudom, a lány meséjéből. de viszont fergetegesen jól sikerült. Tökéletesek voltak egymásnak, ahogy azt eredetileg is elképzelték. Ez volt két hete, szóval ez egy vadonat új történet, a szerelem töretlen, ahogy a remény is. Bizony vannak ilyen egyszerű történetek is. Mondanivalójuk nem sok, csak annyi, hogy olyan jószerűek. Hihetetlenül.

weheartit_com.jpg

Velem ez meg sem történhetett volna, mert elrontottam volna, már nincs türelmem az ilyenféle jóságok kivárásához. 

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr558738776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figy L M 1 ideYEeeah 2016.05.22. 19:22:15

Ne figyelj a csillagmozgásokra. Ne várd október hetedikét az nem fog csak úgy magától jó helyzetbe hozni, ha te nem hozod jó helyzetbe magad előtte. :)

cso zsi 2016.05.22. 21:33:12

Vannak férfiak, akik rühellik a magányt. Lehet kapcsolatfüggőnek, dugásfüggőnek hívni, nekem hiányzik valaki, aki mellettem lehetne.
Avagy velem.

Alibanya1 2016.05.22. 21:34:28

@FigyL.M. 1 ideYEeeah: ez csak poén volt, tojok a csillagokra... de a sok evickélés is már kezd fárasztó lenni..

Pixynor 2016.05.22. 21:38:50

Mindig lesznek szerencsések, akiknek sikerül, ez ad reményt a sok szerencsementesnek, akik folyamatosan reménykedve próbálkoznak - szerintem - teljesen feleslegesen. :) Pont, mint az ötöslottó, arról is csak hallok, hogy van, aki megnyeri, ezért ha eszembe jut időnként lottózom.

brumm.a.tejbe 2016.05.23. 09:24:17

Október 7? Pont a szülinapom? :D

Alibanya1 2016.05.23. 12:30:31

@brumm.a.tejbe: elképesztő dolgok lesznek aznap, csak kapaszkodjál

sirok0001 2016.05.23. 13:02:04

@Pixynor: Kérlek ne lombozz le. :)

Pixynor 2016.05.23. 21:04:21

@sirok0001: nem áll szándékomban, mondanám, hogy a
"Remény hal meg utoljára."

de az utóbbi pár évben bőlcsülve az ezt követő mondatom meg már ez:

"A remény arra csábít, hogy ne akarjuk elfogadni a valóságot."

de rögtön ezt is beidézhetném:

"A lelkünk akkor nyer megnyugvást, amikor egészen egyszerűen felhagyunk a küzdelemmel, és tudomásul vesszük a tényeket.
Daniel Gottlieb"

Hát kb. itt tartok mostanság, de tudod az üléspont mindig meghatározza az álláspontot. :)

D1255 2016.05.24. 09:50:03

Regen jartam erre, de latom meg mindig nagyszeruen irsz!

Alibanya1 2016.05.24. 10:06:28

@D1255: köszi a látogatást minden esetre, igyekszem az írogatásban :)

sirok0001 2016.05.24. 14:21:09

@Pixynor: "Remény hal meg utoljára." :)))

van még vmi nálad életben? :)

Pixynor 2016.05.24. 17:00:33

@sirok0001: minden él és virul nálam, főleg én :) kb azon a szinten vagyok agyilag (így két vizsga között), hogy azt mondta a főnököm, három dolgot jegyezzek meg, és mivel így rámszólt, egyet tudtam a háromból megjegyezni :) Szóval egy kicsit növény most, de.... lesz ez még így se. :)

cso zsi 2016.05.25. 14:24:46

@Pixynor: Növény? Ha majd aranyhal, akkor lesz a baj... :))))

sirok0001 2016.05.26. 07:39:32

@Pixynor: tőlem a múlt héten azt kérdezték, hogy fényt eszem-e? (mert sovány vagyok :D) nem vagy egyedül, sok sikert a vizsgákhoz.
és mi volt az a 3 dolog? tanulj-tanulj-tanulj? fanta-buli-csajok? kávé-kávé-kávé? :)

Pixynor 2016.05.26. 09:03:36

@cso zsi: hú, pedig azt hittem a növény az aranyhal mögé sorolódik, memóriailag :)

@sirok0001: hát áfa vizsgálatról volt szó és azt kellett megjegyezni, hogy vagy a Kft-től vesszük meg az ingatlant, vagy felszámolás során a felszámolótól, vagy végrehajtás során az árverésen. Látod már tudom őket, csak ott akkor, ha az emberre rászólnak jegyezze meg, tuti képtelen rá, legalább is én, aki egyébként mindent meg tud jegyezni, és sok idő múlva emlékszik is rá.

Miért vagy vékony? Nem eszel? Irigyellek. :)

sirok0001 2016.05.26. 11:32:54

@Pixynor: Miért te nem vagy vékony? :))) hmmm????? Genetikailag biztos így vagyok belőve, hiába eszem sokat vagy keveset, nem látszik meg még a hasamon sem: csak korog. Edzettem stb., de nem látszik. :) (gondolom még a kitartásomon javítani kellene) Bár ami igaz az igaz sokkal jobb kondiban is voltam mikor közmunkásként dolgoztam. Van hátránya, egy-két lány rám sem néz. :( de nemigazán érdekel, mindenki megtalálja a foltját vagy nem...szóval a ?túloldalról? mondom, ez olyan mint mikor nem jó ha esik és nem jó ha nem esik szindróma.

"aki egyébként mindent meg tud jegyezni, és sok idő múlva emlékszik is rá. " - Ó, biztos vagyok benne. :)

Pixynor 2016.05.26. 12:51:56

@sirok0001: genetikailag vékony vagyok én is, de úgy látszódom (sajnos), mint aki kövér :) Azok táborát erősítem, akik utálnak sportolni rendszeresen, ellenben ráveszi magát, mert tudja, hogy kéne csinálni, viszont itt a kitartás nálam is gyenge lábakon áll. Tipusilag az vagyok, aki akkor is hízik, mikor csak néz egy olyan embert, aki eszik. :)

Alibanya1 2016.05.26. 14:16:44

@Pixynor: Tipusilag az vagyok, aki akkor is hízik, mikor csak néz egy olyan embert, aki eszik. :) :

:D :D ez cuki...

sirok0001 2016.05.26. 15:24:55

@Pixynor: de azért a jó pacalt megeszed, nem? :)

Pixynor 2016.05.26. 15:45:03

@Alibanya1: azt hittem a genetikailag vékony fog tetszeni :) cuki, de igaz.

Na neeeem, ne képzeld, sokkal finnyásabb vagyok, mint egy vékony ember. :) Elég sok mindent nem eszek meg, és a pacal pont köztük van. Fúúúúj!!! Többnyire büdös ételeket (jó értelemben vett büdösek, pl. vízből jött dolgok, bensőségek, birka, büdös sajtok stb.) nem tudok a számba venni. Azoktól undorodom, orrérzékeny lévén. :)

Pixynor 2016.05.26. 15:45:38

@sirok0001: az előző válaszom második részét Neked szántam. :)

sirok0001 2016.05.26. 16:57:17

@Pixynor: Eddig vékony, de hízékony voltál? akkor most nem értelek...:P

Pedig a pacal az nagyon jó cucc, főleg ha jól csinálják, megnyalod a tíz ujjadat utána. Sokan nem szeretik, mert mozog, meg visszakacsint, meg ilyenek, de jó, egyáltalán kóstoltad?. Azok közül, amiket felsoroltál talán a vízből jött dolgok kategóriát nem szeretem én sem, de a többi az nem rossz.
Nem mondod, hogy pl. a vasárnapi húslevesből a főtt szívet nem tartod(ttad) ínyencségnek, mi a tesókkal kb. még most is veszekszünk melyikünk egye meg. Máj? vese? zúza? stb.

Azt nem mondd, hogy te is olyan MC Donald fan vagy, mert akkor mindjárt keresztbenézek. :)

Mi ez orrérzékenység? vega csak másképpen? :)

Viszont akkor most kíváncsivá tettél, mi az amit szeretsz és nem tartozik bele a jó értelemben vett büdösek közé? (és ide csak szigorúan jó kaját kell írni) :)

Pixynor 2016.05.26. 17:27:58

@sirok0001: orrérzékenység = kifinomult szaglás, a büdöset nagyon nem bírom, a jó illatot annál inkább, a beteges kategória bizonyos vegyi szagok kedvelése, így pl. a gumié (az áruházakban alig tudják kirángatni a fejem az új autógumikból, annyira imádom az illatát). A romlás, bomlás kezdődő stádiumát is érzékelem széllel szemben 100 méteren belül. És a vesztem is ez, mert megveszek minden olyan férfi iránt, aki illatot visel. Ha áruházi eladó lennék, tuti, hogy az öblítős részlegen dolgoznék csak, kisebbfajta orgazmusom van fodrászatba, kozmetikába belépve. :) És minden ételt először megszagolok, mielőtt bekapom. :) Kb. ennyiben merül ki az orrérzékenységem.

Genetikailag vékony, csak nem látszik. Humornak szántam :) nem vagyok vékony. És enyhén szólva egy kicsit se töröm magam (csak időszakosan), hogy azzá váljak :) (De persze régen én is vékony voltam. Kb. 20-22 éves koromig, de akkor is az a stram vékony, aki nem a szupermodell alkat, aztán miután sosem vetettem meg az élvezeteket, így természetesen rámrakodott jópár kiló súlyfelesleg az évek során.

Olyan családban nőttem fel, ahol többször előfordult pacal főzés, ezeken a napokon megszűntem lélegezni, mert az már főzés korában volt olyan hereszorítóan büdös, hogy nekem az kínzás volt.

Belsőséget módosítom: a csirke szívet, zúzát pöriben és levesben is imádom, a máját szívét pedig hagymásan megsütve, továbbá a sertés májat rántva. De itt ki is merült. Tehát szalontűdő, pacal, kakasherepörkölt, velő kilőve :) Veséből szerintem nem főznek semmit.

Ezen kívül mindent szeretek, ami sertés comból, karajból, tarjából, dagadóból van, csirkéből, vagy kacsából, esetlegesen pulykából, Bár ezt utolsó sorban.

Sok kedvenc finom ételem van, de ha mondjuk büntetésként egy éven keresztül csak ugyanazt kéne ennem mit választanék, akkor a rántott húsira szavaznék.

Nem vagyok vega, sőt, inkább húsevő vagyok. Tésztákkal nem igazán lakok jók, és ezek a liszttartalmú dolgok azok, amik igazán hízlalnak, meg persze, hogy édesszájú vagyok.

Imádok lubickolnia gasztronómiai élvezetekben, barátnőmmel többször megyünk egy-egy nemzetközi étteremben, megkóstolva mindenféle ízvilágot. A legutóbbi hatalmas élményt egy mexikói étterem elköltött vacsora jelentette. Három napig a hatása alatt voltam, annyira finomat ettünk ott mindketten. És ilyenkor mindent végigkóstolunk, levest, másodikat, desszertet és úgy szoktuk, hogy mindketten mást kérünk és persze jól megkóstoljuk a másikét is. :)

És nem vetem meg a gyorséttermi ételeket, azt is mondhatom, hogy járok ilyenbe, de kb. havonta egyszer (Kfc, meki). Annyira nem nagy számok, de néha jólesnek, mert frissen igazán ízletesek. Kihűlve sose kóstold meg őket.

sirok0001 2016.05.27. 08:19:25

@Pixynor: Húúú, elé osztós vagyok ma reggel, szóval eme hosszú hozzászólásodat próbálom megérteni és rendesen válaszolni. :)

1. Tudom mi az az orrérzékenység. :) Nőknél vmi különleges tulajdonság, hogy mindenféle illatot/szagot azonnal belőnek. Valahogy csodálom is, meg nem is, főleg amikor anyám oszt csak úgy egyik pillanatról a másikra. ÉS akkor elhagyja a szám egy: HEEEE? szócska. :D
Egyébként érdekes jelenség lehetsz, amerre mész mindent megszagolsz. A férfiak nem félnek tőled? Elmennek melletted aztán rájuk tapadsz és szagolgatod őket. :)

2. Ahha, így már értem, nem tudtam, hogy kövér vagy, elnézést.

3. "hereszorítóan büdös" - ez meg mi???

4. Nem vagy te finnyás, asszem van vesepörkölt is, meg rántott húsiba és néha beleteszik, szerintem azért veséből jópár kaját csinálnak. A kakastöke pörkölt meg nagyon jó szerintem.

5. Rántott hús? nane...azthittem vmi ínyenc vagy, vaami orosz jak zsírján sütött dínóhátszín borsosmártásban franciamódra különlegességre számítottam.

6. igen, finnyás csokievő ragadozó vagy, megvan, vettem. Krumplistészta pedig jó, nagyon, főleg a sok.

7. "jól megkóstoljuk a másikét is. :)" - na ez nekem nem megy, nem vagyok egy tisztaságmániás, de ez nem. Egyébként biztos jó lehet a kül. konyhák ízei, nálam ez kimerül, a saját vegyítéseimen, meg a kínai kajában...az utóbbi nemzet ételei jobbak. .:)

8. Ritka a hambi nálam, nem az én sítlusom, nem is szeretem annyira, nem is fogom megkóstolni kihűlve. :)

Pixynor 2016.05.27. 08:39:16

@sirok0001: az orrérzékenységem nem látszik, nem szimatolok körbe senkit, ez úgy működik, hogy nekem semmit nem kell tennem fizikálisan, csak érzem. Szóval nem hiszem, hogy félnek a férfiak, mert anélkül érzem az illatukat, hogy ők azt észrevennék.

Hereszorítóan büdös = fájdalmasan büdös.

De finnyás vagyok, nagyon is. És igen rántott húsi, csak azért mert ínyenc vagyok, az nem jelenti azt hogy nyársra húzott jakk sült a kedvenc kajám. :)

A krumplis tészta jó, de egy húsevőt nem laktat, csak félórára eltelít, aztán utána ugyanolyan éhes, mintha semmit nem evett volna.

Miért ne kóstolhatnád meg a másikét a Te evőeszköződdel?? Ezt az elején szoktuk megejteni, mikor még senki nem evett a sajátjából. Nem tudom ez miért okoz problémát.

A gyorséttermekben nemcsak hambit lehet kapni, és ott nem is szoktam hambit enni. Pont azt kerülöm, ha hamburger, akkor azt egy erre specializálódott étteremből szerzem be, ami sokkalta finomabb. Gyorséttermekben, amit perferálok, az a húsfalatok, salátával vagy a mcwrap-szerű dolgok, kfc-ben is a húsi része, salátával, ott sem eszem a "zsömis, hambis" szendvicseket.

sirok0001 2016.05.27. 10:24:40

@Pixynor:
"Miért ne kóstolhatnád meg a másikét a Te evőeszköződdel??" - egyszerűen nem megy, ez van....

Pixynor 2016.05.27. 10:33:31

@sirok0001: hát én is Monk-osodom a korom előrehaladtával, de Te ehhez nem vagy még túl fiatal?

sirok0001 2016.05.27. 11:20:39

@Pixynor: úgy néz ki nem, de nem hiszem, hogy Monk-osodnám, egyszerűen nem bírom, nem írtózom, de ez kb. olyan mint a te finnyásságod, nem tudok bármit megtenni, pl. ezt sem :)

cso zsi 2016.05.28. 17:09:47

@sirok0001: Ki az a más? A családtagjaid, Az aktuális társad, a kollégád, aki el gyakorlatilag több időt töltesz, mint a társaddal? Ezektől bármikor elvehetek, vagy megkínálom a magaméból.
Aktuális társsal szándékosan kétfélét rendelve, félidőben tányércsere....
süti beállítások módosítása