Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

A végszó

2016. szeptember 29. - Alibanya1

Én azt tanultam nagyapámtól, aki nagyon bölcs öregember volt (volt fiatal is, csak úgy nem ismertem), hogy a kitartó munka meghozza a gyümölcsét. Ha, nagyon őszinte akarok lenni, ezt a tételt én már láttam meghazudtolva, de alapvetően hiszek az öregnek, mert olyan rendes kis ember volt. Ádáz munkát fektetek én most a férfi keresésbe, nem adom fel, és bizakodom, hogy tényleg lesz itt eredmény. Az ádáz munka abból áll, hogy csevegek csevegek, amennyit az energiám kiad, és megpróbálok randikat összehozni... ismerkedem. 

Vasárnap kora este neki készültem hát a következő randinak. Körvonalazódik néhány szabály ezzel kapcsolatban, aki csak sétálni akar, azt nagyon szomorúan, de elhessegetem, már nem akarok sétálni, nem akarok autózni, bolyongani, uszodába menni, és lepkét gyűjteni sem, elég volt a makettes srác, vele megjártam, inkább kávézom és fizetek. A történet főhősébe pénteken futottam bele, amikor már éppen lemondóan becsukni készültem az oldalt. Azonnal felhívtam a figyelmét, hogy extrém ízlésem van, ezt tanultam itt tőletek, mert metál zenét kedvelek, mire közölte, hogy ő is szereti. Ezen aztán elkezdtünk rendesen beszélgetni, küldött képet is, elment, különben sem akarom, hogy az legyen az egyetlen feltétel, így abban maradtunk, hogy még a hétvégén találkozunk, hátha megvan a megoldás. Csak optimistán.

Végig gondoltam az eredményt, közös téma van, nem borzasztó a kinézete, igaz a családi állapota kicsit zavaros, állítása szerint már nem él együtt a feleségével, de minden délután a kisgyerekeivel van. Ezt majd tisztázom még a találka során. Ez teljesen elégséges alap, ahhoz, hogy találkozzak vele. 

Az első árnyék akkor merült fel, amikor írt, hogy vasárnap találkozzunk az Ázsia Centerben. Nem akarok akadékoskodni, de ki a fene randizik az Ázsia Centerben, nincs egy rendes kávézó, meg messzire kell begyalogolni? Mondom, akkor már miért nem a Pólus, az mégis csak közelebb van. Mire kiderült, hogy ott addig a felesége shoppingol a gyerekekkel, neki meg elintéznivalója van, amúgy is az Ázsiában, gondolta egy füst alatt megoldja. Na szép, mellékesen meg elintéz engem is, míg feleség shoppingol, akivel állítólag nagy ridegségben élnek. Ez az egész kombináció, már előzetesen nagy izgalomba hozott, valahogy vágyom az ilyeneket. Írtam neki, intézd csak ügyeidet, majd akkor keresünk másik időpontot. Már el is képzeltem, ahogy macskanadrágban kényelmesen elterülve csokit zabálok, és megnézek valami idióta filmet. De ragaszkodott. Találkozni kell. Jó, akkor legyen a McDonald's a Pólus előtt. Tömören megírtam, de ez nem ment ilyen flottul, vagy fél órát gondolkodtunk, egyre árnyékosabb lett.

Vár rám a Meki előtt, mondta vidáman. És valóban, ahogy közeledtem az intézmény felé, látom, hogy valaki rejtőzik a fák közt, viszonylag olyan kisebb fák ezek, olyan épphogy fák és így kilógott mögülük. Ez meg ki lehet kérdem én, csak nem? Előbukkant a zöldből a rocker pasi, az én randi-partnerem 10 Cent pólóban, kedves, eredeti jelent volt. Úgy nézett ki, mint a Bronski Beat énekese, nem túl jól. De én esélyt adok a személyiségnek, végül is nem volt még ezzel akkora baj. Mondjuk, ahogy kilesett a fa szára mögül az felejthető lett volna, de hagyjuk.

cucw47zwuaalfc2.jpg

Kávé, süti, beszélgessünk, mosolyog, rendbe lesz ez - gondoltam. Már mondja is, beszél, beszél, de csak egy dologról: a feleségéről. Volt öt év boldogság, és akkor szült és vége, és elvittem Rómába és le se feküdt velem a feleségem, a feleségem. Mesélt, mesélt, láttam, hogy igen nagy igénye van erre, hogy nem hallgatta meg már rég óta senki, így hát kedvesen figyeltem. Amikor próbáltam néhány erőtlen mondatot magamról is odatuszkolni, elkezdett rángani a szeme. Feladtam ezt az akciót, hallgattam tovább. Kibontakozott hát házassága története, eleinte napokig csak keféltek, de ez az időszak tovaszállt. A feleségét ma már nem érdekli a szex, ezt közölte is vele és pont. Majd felpattantunk, mert hogy mennie kell. Nem mondhatom, hogy átjárt bármilyen öröm is ezzel a találkozóval kapcsolatban, teljesen egyértelmű, hogy szegény ember nem tudja mit szeretne, vacak a házassága, de mit tehetek én ezzel. Nincs itt nekem semmi keresnivalóm. Ajtón kilépve rám nézett, és annyit mondott, hogy neki bejöttem, mi az én véleményem. Mondom nem is tudom, kicsit zavarosnak látszik a háttér, át kell ezt gondolnom, most el is mennék a Pólusba járni egyet.

Rám nézett és széles mosollyal megkérdezte:

S, akkor folytatjuk? Mert már nagyon unom a maszturbálást!

Én ennél egyetlen egy szebb végszót ismerek a világirodalomban, az Ember tragédiáját, mely ezzel az örökzöld felkiáltással végződik: Ember küzdj, és bízva bízzál. Rögtön ez után a fent említett jön, szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr3111751291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comment.Elek 2016.09.29. 12:01:30

Ez nagyon ott van! :D
Minden elismeresem, hogy az ujabb felresikerult randi utan is meg tudod orizni a humorerzekedet; ez nagyon jo iras lett. (A tobbi is jo, de Orwell meg miegymas.)

Azt hiszem javasoltam mar par poszttal korabban, hogy lelekgyogyaszatot kellene nyitnod es penzert meghallgatni a sok megkeseredett pasit. Ha ezt mar korabban megleped, mara sofor vinne a Polusba, ahol a sajat kavezodban fogadhatnad az ugyfeleket. :)

Persze azert inkabb :(((

Comment.Elek 2016.09.29. 12:02:23

Es vegre nem metal a zene. :)

Alibanya1 2016.09.29. 12:17:17

@Comment.Elek: hihi, ne reménykedj marad, csak a metál.... :) ez egy apró kitérő volt csupán...

brumm.a.tejbe 2016.09.29. 14:12:47

Ez jól sikerült :D A végszó azért elég erős lehetett élőben.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.09.29. 15:51:55

@Alibanya1: feltételeim: sötétben, elhagyatott szigetre, miközben a bélyeg/lepkegyűjteményem mutogatom, aztán meghívhatsz egy sörre:)

csevely 2016.09.29. 15:54:47

Banyám!
Tíz éve körül járok az Alvin&Mókusok koncertjeire.
Azóta barátok vagyunk.
És a vad zene helyett csináltak egy balladát a mai világról:
www.youtube.com/watch?v=puu5-HQUO24
Egy szál gitárral. Lírai amúgy a zene. De a szövege???
Vikivel többször beszéltünk arról, hogy ténylegesen mennyire férfiatlanítva van a világ.És hogy mennyire esélytelenné vált az ismerkedés.
És bizony lassan bejelentkezem hozzád, nekem is van mit mesélnem, már ha meghallgatsz. Fizetek mindent. . . kávé, kóla, sör, bor. . . itagdalsie
A pszihomókusom szerint, bár írtam már de annyira jó, tényleg : az az sz betűs szó.
Kell szerinte minden alkalommal.
Ez már a ráadás, azaz a valós lényük:
www.youtube.com/watch?v=RCdcQqHgjag
www.youtube.com/watch?v=4JX-hklvQQ8

Koncerten az a 100 decibel hangerő úgy reseteli az agyam.
De azt használod te is rendesen:D:D
Mikor a basszusgitár mozgatja az ember gyomrát, megfizethetetlen élmény:)))
A többire meg ott a mastercard:))))

Pixynor 2016.09.29. 19:18:38

Hát ez valami frenetikus élmény lehetett, őszintén egy pillanatig megirigyeltelek, és felmerült bennem, hogy talán újra kéne kezdenem a netes társkeresőzést. Ilyen hihetetlen élményekkel vagyok szegényebb lassan két éve. Komolyan elgondolkodtam. :)

A legjobban a fa mögül való leselkedés tetszett az egészben. Vajon mi vihette erre, nyilván úgy gondolta, hogy ha nem tetszel neki, akkor gyorsan elillan, mert nyilván Te nem láttad, hogy a fa mögött rejtőzik. Édes jó istenem, micsoda férfiak.

Alibanya1 2016.09.29. 19:58:53

@csevely: így van, csak a metál :)
gyere kávézzunk :)

hello73 2016.09.29. 20:17:01

Aztakurva...
és te kibírtad ezt a "végszót" replika nélkül?
mit mondhat az ember lánya egy ilyen felhívásra :" S, akkor folytatjuk? Mert már nagyon unom a maszturbálást!"

Alibanya1 2016.09.29. 20:57:45

@hello73: khm, akkor én megnézem az akciós cipőket a Pólusban, - valami ilyet
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Rendicsek

cso zsi 2016.09.29. 21:48:21

@Pixynor: Ezt a "gyorsan elillan", illetve akkoriban inkább "nagy ívben elkerültem" bő 30 éve tettem először, és utoljára.
A hangjába "szerelmes lettem", de a látvány tényleg lehangoló volt.
Most valószínűbb, hogy nekem kéne a fa mögött keresgélnem azt, akivel randit beszélnék meg.
Persze ehhez előbb randit kéne megbeszélni valakivel.
@Alibanya1: A "randizom, míg az asszony bevásárol" sem fenyeget, mert van uszkve 30 km távolság közöttünk jó ideje.

Pixynor 2016.09.29. 21:56:32

@cso zsi: hát valahogy én sosem voltam a fa mögé bújós típus, igaz én is kerültem szembe nem egy olyan emberrel, akivel kapcsolatosan egyből leszűrtem, hogy nem kellett volna. Ugyanakkor mindig volt bennem annyi, hogy megmondtam neki, köszi, de nem gondolnám, hogy lehet bármi is. Olyat sose tettem, hogy messziről kifigyeltem, és nem tetszett, így gyorsan leléptem. :)

És ilyen velem sem esett meg soha. :) Hála, többnyire azt kapta mindenki, amit a képen látott, illetve többször volt olyan megjegyzés, hogy az életben jobb.

Bár kit tudja, lehet ma már én sem találnék senkit meg, csak lehet a fa mögött, illetve egy nagyon gyorsan ellenkező irányba futó hátat látnék csak.

sirok0001 2016.09.30. 08:00:07

Igen, ez az ember tragédiája...valahogy az elmúlt két hétben pont ez fogalmazódott meg bennem is látva a körülöttem élőket.

TraktorHarcos 2016.09.30. 12:57:02

Hát szerintem ez biza lyánykérés volt igazi férfimódra!! :D No egy ilyen ajánlatot visszajutasítani, ejnye! Örülhet az a hölgy akinek ilyen ajándék adatik férfiú képében. Őszinte, többnyire magányos, udvarvarlásbó' meg csillagos ötös! Helyedbe lecsapnék rá mint vaktyúk a meleg takonyra!

TraktorHarcos 2016.09.30. 12:58:58

Még jáó, hogy a vécén olvastam az írást, mert másképp csúnya vége lett vóna a röhögésnek! :)))

Alibanya1 2016.09.30. 14:11:31

@TraktorHarcos: igen érzékenyen látod magad is a dolgot, és valóban megilletődve megvagyok

csevely 2016.09.30. 15:45:28

@Alibanya1:
Péntek van, ráadásul szeptember utolsója, és itt 25 fokos a világ.
Kellemes szavazással megtoldott hétvégét.

Azt a pogácsát pedig mindig vedd el. Mindig.
Fiatalként tanultam meg :
csak akkor tudod meg milyen mély a pocsolya, ha belelépsz.
De pont ezért mindig csak egy lábbal.
Szeretem a blogot és szeretem a blogolót.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.09.30. 17:14:15

@Alibanya1: Szóval elkeltél? Egyrészt gratulálok, másrészt szomorú, így már csak a lánybúcsúdon léphetek fel,mint ráncos komikus :)

csevely 2016.10.02. 16:44:21

@Alibanya1:
Ezt írtad:
"Most egyéb frappáns ötletem nincs, valami coelhós gondolat jó lenne ide a végére, de ez most nem jön össze kivételesen egy semmitmondó záróakorddal végzem ezt a kis irományt. Menjetek és mondjátok valakinek, hogy szeretitek, az sokkal vagányabb lesz."

Úgyhogy most vagányul:
Banya szeretlek.

Bár nem Coelho mondta, de legalább annyira jó :
" Ha valamit megtehetsz, de nem teszed meg, később biztos megbánod "
Tudod az a pogi:D:D
És ez hozzá : www.youtube.com/watch?v=rY5nOjH13Ag

Alibanya1 2016.10.02. 18:39:02

@csevely: igen haladok a követező pogácsa felé :) köszönöm a törődést, nagyon kedves vagy :)

cso zsi 2016.10.02. 19:53:57

@Alibanya1: Óvatosan azzal a pogácsával.
Ha postás viszi, az is kézbesül, mint a póluscenteres lovagod. :D

Alibanya1 2016.10.02. 21:30:12

@cso zsi: okec, figyelek ám nagyon

2017.03.31. 22:12:28

:D ez mekkora :D - annyira élményszerűen írod :), mindenki látja lelki szemei előtt a bronszki beat énekesét...... :)
És aztán a végszót. Némelyik bejegyzésedet meg kellene filmesíteni :) - tuti siker lenne.

Alibanya1 2017.04.03. 13:05:56

@Mia and me: hehe, igen sok ilyen történetem van, valahogy elhúzódik ez a keresgélés, de nem bánom van amikor élvezem, máskor elegem van, megint máskor elmélyedek egy egy dologban... na mindegy itt úgysem tudom kifejteni a teljes véleményt :)

2017.04.06. 20:48:04

@Alibanya1:

Az "elhúzódó" keresgéléseddel kapcsolatban: tökéletes korrajz, egy NŐ tollából.

amelegedo.blog.hu/2017/04/05/mennyibe_kerul_a_szex

Alibanya1 2017.04.07. 10:24:39

@zpetal: köszi, bizonyos szempontból jó irás, csak kimaradt a másik oldal, melyet Zimbardo, aki meg egy FÉRFI ír le, nagyon jól hogy a férfiak meg felpuhultak elvesztek az új kihívások terhe alatt, és inkább otthon anyu biztonságában számítógép háborúznak. stb nem írom le az egész helyzetképet.
Kedves a folyamatos iróniád és rosszindulatod az irányomba, de teljes tévesztésben vagy, ugyanis én már nem cikk által is leírt jelenség "áldozata" vagyok. Én már nem keresek méhecskét aki megtermékenyít, még csak az hiányozna, uramjézus, és súlyos kompromisszumos kapcsolatot meg már találhattam volna, többet is, de ahhoz meg nincs kedvem. Engem már nem kerget semmilyen biológiai óra, sem egyéb más kényszer, van két lányom, megteremtettem az anyagi biztonságot, ha szerényet is, és szabadságom van, óriási. Azzal megyek el, és akkor amikor akarok. Ha a férfiakat zavarja, hogy ennyi idősen van gyerekem, vagy hogy nem vagyok gazdag, ezek olyan körülmények, amivel nem tudok mit kezdeni, így nem is érdekel. Ennyi

csevely 2017.04.07. 12:30:18

@Alibanya1:

Megint csak úgy vagányul, ahogy kérted:

" Ali nagyon tetszik a stílusod, Banyám nagyon szeretlek"

És neked is megköszönöm, mint Mia and me kommenttársnak, hogy megint tudtam nevetni.
Szal fiatalodok általatok:)
Ha monnnnyuk méhecskére vágynál . . . . .mégis:))
Feleségemnek szoktam mondani arra a NŐi kérdésre, hogy mit csináljunk?
A válasz mindíg az , hogy gyereket. Bár nem sikerül, de érdemes próbálkozni:-)
És egyszer tényleg elvesztem szemem világát. . . .
Szép hétvégét, én megyek gyönyörű unokámhoz.

2017.04.07. 16:26:53

@Alibanya1:

"[az általam elérhető férfiak közül] Azzal megyek el, és akkor amikor akarok."

És a lakásra felvitt férfiak közül hány az, aki vasárnap vacsorára is ott marad a szombat esti szex után, esetleg még bajban is melletted és a gyerekeid mellett áll, és fogja a kezed?
Igen, pont erről a jelenségről szól a cikk, meg arról, hogy tényleg olyan jó-e ez a helyzet a nőknek, mint ahogy próbálják beállítani.
És ez a kialakult helyzet, ezért nem "felelős" senki, ez van, ebben kell élned (nemcsak neked, rengeteg más embernek is), és a lányaid is ezt látják tőled.

@csevely:

"Ha monnnnyuk méhecskére vágynál . . . . .mégis:))"

Feleség háta mögötti fórumos csajozás, level: infinity. :D De azért Alibanya otthonra már neked se kéne, igaz? Az ilyen gyerekes netes rajongással meg nem sokkal van szegény előbbre.

Alibanya1 2017.04.10. 08:49:14

@zpetal: nem viszek fel semmilyen férfiakat, az az egy eset egy próbálkozás volt, hogy vajh ez hogy működne - sehogy. A lányaim ebből nem látnak semmit. Nem vagyok szegény, nem szükséges engem sajnálnod, sőt egyáltalán semmit nem szükséges foglalkoznod velem Ez az álszent lesajnálás meg amit itt művelsz végkép nem kell. Arra próbálsz utalni, hogy az egyetlen értékmérő az én személyemmel, vagy akár bármely nővel kapcsolatban az, hogy van e hagyományos értelemben vett párkapcsolata vagy sem. Nekem volt, elmúlt, nem érdekel ez a fajta osztályozás, a férfiak szegényebbek az által, hogy egy ilyen nő is mint én, úgymond egyedül van.

csevely 2017.04.10. 09:01:58

@zpetal:

Írod :
"Feleség háta mögötti fórumos csajozás, level: infinity."

Vagyol legalább 11 éves, vagy csak simán 60 IQ ?
Olyan hogy humor? vagy simán irónia ?
Sajnállak b+
Mertha úgy gondolod, hogy etalon vagy, akkor elmondanám, hogy sehol-sem vagy.
Bár ezt banya is leírta már többször, de úgy tűnik haszontalanul.
De optimistán nézve, van hova fejlődni. . . . . . .

2017.04.10. 19:38:24

@csevely:

Nézd, ha te ezt az infantilis netes hetyegést viccesnek tartod (esetleg a feleségeddel együtt szoktatok ezen egy jót nevetni), és úgy érzed, produktív, tőlem aztán csináld. (A humor és az irónia egyébként két teljesen külön dolog.) A rólam leírt véleményed meg csak egy sértődött, gyerekes beszólogatás. Azt meg soha nem állítottam magamról, hogy etalon lenne a véleményem, azt viszont pontosan látni a hozzászólásod alapján, hogy te érzelmileg és intellektuálisan hol tartasz.

@Alibanya1:
Hidd el, hogy különösebben nem érint az, hogy mi van veled (pláne hogy a sorsod csak egy jelenség része, tele van a net középkorú magányos nők egoblogjaival, ha egyet ismer az ember, már ismeri az összeset).
Azt meg, hogy a párkapcsolatok léte/hiánya határozna meg egy nőt, sosem mondtam, nekem sokkal inkább úgy tűnik a blogod alapján, hogy te érzed ezt így. A férfiak meg, köszönik, jól vannak, és megvannak a saját szempontjaik a társkeresésnél, és azok a nők, akik ezeket nem veszik figyelembe, csak az elvárásokat gyártják a herceggel kapcsolatban, jó eséllyel egyedül lesznek, függetlenül attól, hogy mennyire jó anyák, jó emberek, jó testvérek, jó munkaerők stb.
Egyébként tényleg, miről szólna a blogod, ha nem lennének a társkeresés kudarcairól, anyagi problémáidról stb. szóló cikkek? Az életvidám, pl. "hogyan főzzünk akármit"-posztok igencsak akadoznak... :)
A véleményemmel meg rajtad áll, hogy mit kezdesz, ezt is elmondtam már. Mint ahogy ezt a cikket is csak a figyelmedbe ajánlottam, mert szerintem jó korrajz, még akkor is, ha nem azt mondja, amit hallani szeretnél.
süti beállítások módosítása