Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

Bocsáss meg, nem így akartam..

2016. november 11. - Alibanya1

Az élet merengve megy tovább, hamarosan megtudjuk ki lesz az USA új elnöke, ami egy hosszas, tudósok, pszichológusok és lélekgyógyászok, netán szociológusok figyelmére méltán igényt tartó, periódus végét jelenti. Van egy érzésem, hogy szopórolleres a dolog, az amcsik túlhúzták magukat. A megtört fehér ember, ugye. Lehetséges, hogy meglesz az első nyilvánvalóan bunkó, elmeroggyant elnök, vagy az első női elnök, akinek e miatt akár még örülhetnék is, de valahogy erős rossz érzéseim vannak vele kapcsolatban is. (Közben az idő kereke nem állt meg, az elmeroggyant győzött a boszorka felett) Mindenképpen történelmi napokat élünk, ezt kedves miniszterelnök urunk is megerősítette, úgyhogy teljesen biztos is vagyok benne. Ami engem illet szeretek történelmi időket élni - hamarosan Barcelonába utazom pontosan 5 óra múlva és gyakorta elfog az elmebaj az örömtől, legalább e téren van valami hepinesz. Az elnök választás kapcsán még egy felhőtlen megfigyelésem volt, a 69 éves Hillary vénséges öregasszony boszorka, míg a 70 éves Donald, hát az egy fess legény, egyes vélemények, kommentek szerint, ennyit a viszonyításokhoz. De legjobban Veles egy macedón városka profitált  az egészből, ahol 140 Trumpos hírportált működtetek, ebből élt már az egész város, mindenki álhíreken agyalt, ezen töprengett - #therealamerica #justicefortrump stb, az amerikaiak meg rájártak, mind a mézre. Igaz, egy klikk az 1 cent, vagy ilyesmi, csak arról feledkezett meg a gugli, hogy van a világnak olyan része, ahol ez a tétel is bizony megmozgatja az embereket.

veles.jpg

Ebet kutyával kell gyógyítani, mondja a népi bölcsesség, én is arra gondoltam, hogy ismerkedem én tovább, ezt a kis zsákutcát gyorsan felejtsük el. Felpasszoltam magam a netre és igyekeztem boldog lenni, végül is hosszabb szünetet tartottam, hiszen amíg a makettessel bíbelődtem, nem törődtem én mással, szívembe akartam zárni, nem volt kérdéses.

Beugrott tehát egy nyurga fiatalember, nem vacakolt, telefoncsizzunk, találkozzunk! Mondta lelkesen. Oké, én sem mondhatok egyebet, találkozzunk. Most megpróbálom egyszerű szavakkal, bár óhatatlanul némi zaklatottsággal elmesélni a szombati történéseket.

Amikor hívott, úgy tíz körül kicsit kevésbé voltam lelkes, de elszántan találkozni akart. Legyen, legyen, hat órakor a Mamutban, de hívjam ha indulok, mert elmélyülten kell dolgoznia egy angol szövegen.  Ó jaj, akkor találkozzunk máskor, elmélyülést én nem szívesen zavarok. De, látni akar és kész, de biztos találkozzunk, ide autózik ha akarom és csodálatos lesz. (ez lett volna a helyes választás, az író utólagos bejegyzése). Felkerekedtem tehát, öt óra fele, felhívtam, hogy indulok, éppen az anyjánál van - mondja, de siet, fut, ott lesz - úgy emlékeztem elmélyülten dolgozik, na mindegy, lehet az anyjánál volt az.

Szép nyugisan közlekedtem, puha sál, zene a fülembe, séta és villamos. Hatkor épp a Széll Kálmán térhez evezek, amikor zörög a telcsi: Gondolom te már ott vagy? mondja. - Miután megbeszéltük, ez nem egy nagy kihívás, igen éppen most szállok le a villamosról. Mert hogy, ő most a Fővám téren van, egy haverját várja, át kell adni egy nagyon fontos anyagot, és akkor kocsiba pattan és már indul is. - Úgy érted, hogy várjak rád fél órát? - kérdeztem, és azt hiszem ez az az állapot, amit a népi egyszerűség gutaütésnek nevez. Hát, nem lesz az fél óra...legfeljebb 25 perc, mert nagyon siet, de ha gondolom szálljak vissza a villamosra és itt zavaros és követhetetlen útvonal tervezés következett, arról hogyan tehetném meg, hogy én valami formában utána száguldok a Fővám térre. Zuhog az eső, jegyeztem meg biztos nem vetted észre, na de ő esernyővel vár. Na, várd csak az anyádat - gondoltam, ritkán vagyok én dühös, de most lehet egy kicsit mégis - és mi van ha addigra az Ecserin leszel? Oda is kövesselek? Ezt nem értette. Hagyjuk, mondtam és elköszöntem. A Mamutban azonmód elfogyasztottam egy csokiöntetes palacsintát, ami még jobban felidegesített, mert eszembe jutott, hogy ez nyilván mind a seggemre rakódik. Ja, még lenyomott egy sms-t: bocsáss meg, nem így akartam...

img_2732.jpg

A horoszkóp szerint szeptember 19.-e óta valami irdatlan szerencse hullámban vagyok, (mi lenne, ha nem, bele se merek gondolni) erre a hétre, kifejezetten azt írta, hogy egy kellemes, mély, érzelmekkel teli kapcsolat kezdetére van kilátás. Igaz nem említette, hogy ez egy férfivel valósulna meg, lehet a székpárnára gondolt, amit a héten vettem magamnak, ide az alkotáshoz. Most megszavazok magamnak egy hosszabb pihenőt, mert agyfaszt kaptam itt már, jönnek az útleírások és hogyan főzzünk akármit posztok.

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr911950231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szalonnás lecsó 2016.11.11. 16:47:54

Olvasgatlak egy ideje hébe-hóba, Alibanya, mert érdekel a szingli lét női szempontból (én is egyedül vagyok, csak a kukacos fajtából), de ez a két utolsó sztori elég furcsa. Magyarán nehezen hihető. Nem azt mondom, hogy füllentesz, de nem az írói képzelet lódul meg ilyenkor? Nehéz elhinni, hogy ilyen balfék férfiakkal hoz össze a sors.

hello73 2016.11.11. 19:03:24

Az a baj, hogy a palacsintát bűntudattal etted meg.

tetrahidrokannabinol 2016.11.12. 07:43:02

Én itt néztem meg a feltett zenét, merthogy a belinkelt nem engedte.
www.youtube.com/watch?v=TS9_ipu9GKw
Elképesztő jó zenéket terjesztesz itt a népnek:))

A fiú? hat na.
És ottan Barcelonában nem lesz eső, nem lesz boszotka. . .

sirok0001 2016.11.12. 20:22:44

Kétségkívül sok idióta létezik..., namost ez az illető meg az "elég komolytalan" kategóriába tartozik...ismerek én is ilyen embert (egyébként ez az illető jóbarátom :D) és tapasztalatból tudom, hogy a megbeszélt időpontban sosincs ott, vagy 30 perccel korábban érkezik (komoly) vagy 30 perccel később.
Ehhez a "kategóriához" írtó sok türelem kell, mert szerintem ha dobozolhatok, akkor soha az életében nem dolgozott kötött munkaidőben vagy gyereke nincs...vagy nem tudom, de nehéz neki alkalmazkodni, és ha mellé társul a kioktató modor az nagyon kemény tud lenni...egyszóval jól tetted, hogy off..., de tényleg egyre jobban könnybe lábad a szemem miattad, tényleg kifogod ezeket,de rendesen, kitartást...vagy ne

2016.11.13. 23:44:56

@szalonnás lecsó: szegény főhősünknek nagyon rosszul működik a radarja, amivel el tudná kerülni ezeket a szomorú és mondjuk ki; végtelenül megalázó helyzeteket. Már-már arra kell gondolnunk, hogy ezeket a helyzeteket ő maga idézi elő -nyilván nem akarattal - hanem valami olyan összeszorított fogú, makacs, és csökönyös akarással, amire meg rárepülnek ezek a félnótásak és rúgnak egyet jobb sorsra érdemes főhősünkbe. A nők fejében szokott lenni egy vészcsengő és apró pici jeleket tudnak érzékelni, amiből kiderül, hogy a szóbanforgó hím nagoyn nem az ő igényeiknek felel meg.. úgy látszik ez a vészcsengő nagyon elromlott. További önsorsrontás helyett ajánlott felkeresni a vészcsengő javító szakipari vállaltot.

TBal 2016.11.14. 08:49:51

@hello73: igen, Ali legközelebb biztos szólni fog, hogy csak csokiöntetet rakjanak a palacsintára, bűntudatot az istenért se, mert az nem finom, és még hízlal is.

Alibanya1 2016.11.15. 13:13:45

@szalonnás lecsó: Kedves Lecsó, sajnos a történetek teljesen igazak, bár ne így lenne, magam is boldogabb lennék és nem kellene a vészcsengő karbantartó részleget felkeresni...

Alibanya1 2016.11.15. 13:19:36

@Kulics: persze, a radarral van baj - kérlek akkor ad meg a radarjavítóintézet elérhetőségét és már loholtam is oda

csevely 2016.11.15. 14:35:33

@Alibanya1:
Szia Banya !
Aztat mondd, mi volt Barcelónában?
Esett, nem esett, megnézted e az összes építészeti dolgot, amit érdemes?
Hogy áll a Temple Expiatori de la Sagrada Família, lassan befejezik?
Gaudi házakat néztél e sokat ?
Merthogy emlékeim szerint építész vagy.
Hogy el ne felejtsem "radarszerelő"vagyok.
Legalábbis a katonaságnál voltam.

Alibanya1 2016.11.15. 16:21:13

@tetrahidrokannabinol: köszönöm a zenei dicséretet, sok munkát teszek bele, aztán alig veszik észre.... :)
@csevely: építész vagyok, Barcelona állat, megpróbálom megírni, kicsinyke türelem

szalonnás lecsó 2016.11.16. 10:27:00

@Alibanya1: Akkor pedig légy pozitív, legalább részsikereid vannak. Értem ezalatt: felkeltetted az érdeklődésüket (magyarán megtetszettél nekik - sok embertársunk pusztán ennek is örülne már!), a randi is összejött elég hamar, aminek eredményességétől tekintsünk most el.

Nem lehet, hogy a probléma egyik gyökere az, hogy Te is a fiatalabbak között keresgélsz? Néhány éve még én is nézelődtem a netes társkeresőkön, és nem kis meglepődéssel láttam, hogy a nők többsége is már 5, nem ritkán 10 évvel fiatalabbakat jelöl meg kívánatosnak az adatlapján. És fiatalság bolondság, ami persze nem azt jelenti, hogy az idősebbek közt nincsenek félnótások.

Építész vagy? Ebből a nézőpontból Barcelona különösen csodálatos lehet! Néhány röpke szaktanáccsal nem gyorsítottad fel a Sagrada Familia építését?

Alibanya1 2016.11.16. 10:47:19

@szalonnás lecsó: egyidős vagy fiatalabb, illetve hát aki érdeklődik és szimpatikus lesz, igen a részeredményeket nézem persze... illetve kezdek beletörődni, hogy ez bizony megoldhataltan
Barcelonát imádtam, megírom szerintem, lesz ami lesz

szalonnás lecsó 2016.11.16. 11:36:17

@Alibanya1: Veszélyesek az ilyen beállítások, mert lehet, hogy pont egy 2 évvel idősebb pasi lenne a Nagy Ő, de kizárod. Persze valamit be kell írni az adott mezőbe. Bár ha megállapodnál, mi lenne a bloggal?

Éppen tegnap olvastam, hogy az Ízek, imák, szerelmek szerzője, akinek története annyi nőt megfogott, kiváltképp, miután film is készült belőle, lecserélte a könyvben bemutatott "Igazit" (a filmben Javier Bardem alakítja - na megint a spanyol kapcsolat és Barcelona, csak Vicky és Cristina nélkül) egy ..... nőre. Szóval a megtalálni vélt "Tökéletes" sem jelent minden esetben sírig tartó kapcsolatot.

csevely 2016.11.16. 12:03:29

@Alibanya1:
Egy hetet voltam abban a városban, egy nagyon aktívan "mindent megmutatunk" családnál.
És a felét sem láttam szerintük a városukból.
És az amit láttam, az is több volt, mit az egész kis hazánkban megnézhető.
A Gaudi által alkotott házak, abban eltölteni pár órát. . .
Hát irigyellek, irigyellek. . .ne írd, nem lehet , azt vagy átéli az ember, vagy el se hiszi kategóriába teszi.
A hajókról, vízről végképp ne írjál.
De most is: "irigyellek" , pedig nem vagyok építész.

Alibanya1 2016.11.16. 12:28:20

@szalonnás lecsó: ja, nem állítok be ilyen határokat, vagy nagyon tágat, esélyt adok én...

csevely 2016.11.28. 11:47:41

@Alibanya1:
A most feltett zenétől borsózik a hátam.
Ez itt a kedvencem tőlük.
Down on the Corner:
www.youtube.com/watch?v=nJAjOlp4Tas&index=6&list=RDw6iRNVwslM4
Nem a leghíresebb tőlük, de ugye Bach sem írt mindennap fugákat.

Tanulom ezt a computer dolgot. 50+ oson .
Most éppen 4 NET piszkáló van egyszerre a gépen, sőt egyszerre megnyitva is.
És mindegyiken más az oldalad megjelenése.
A Chrom a legjobb, ott mint egy spirálozott füzet jelenik meg mit írsz.
Itt az internet explórelen a szokott módon, az outlook egy megint más mese.
A firefox, na az extravagáns:)
Sajnos, vagy sem, egy másodgenerációs játékgépem van, azt kapom mindíg a fiamtól. Ha újít, megkapom a régi övét:D
Sajnos winnel együtt, / örök tanulás /.
Bár szerinte egy átlag gépet pillanatok alatt resetelnék
Egy excell megsem rezegteti a processzort. . .akármekkora táblázatot csinálok is.
Kérdésem csak annyi, hogy neked mennyi ráhatásod van a képi megjelenítésre?
Vagy tényleg az olvasó szoftver teszi mássá a megjelenést?
Vagy csináljak egy blogot, és tapasztaljam meg magam ?
Lehet az lesz, mert az örök kiváncsiság, ugye???

De azt is mondjad mi volt Barcelonában?
süti beállítások módosítása