Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

A presszó

2017. április 25. - Alibanya1

Van néhány szösszenet, amely az ínséges billentyűzetmentes szomorúság során keletkezett, azokat próbálom összerázni valami egésszé.

2017, sehogy nem akarok ráhangolódni az évre. Feltételezem számmisztikai magyarázata van, az évszám végösszege 1, ami ugye semmi jót nem jelent. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy a gyerek kólát öntött a laptopba, szóval még írni sem lehet. (közérdekű közlemény) Siralom.

A terveim azonban nem változtak, férfit akarok magam mellé, valamint el akarok utazni Berlinbe. Nincs új a nap alatt. Még azt a felfedezést tettem, hogy -5 fok alatt nem működöm, legalábbis eddig, ebben az évben. Teljesen megállt bennem az élet, nincs gondolatom, szürke vagyok és egy helyben ülök vagy állok. Nem szeretem. Rémesen szomorú progmetált hallgatok, az sem az a feldobós fajta.

Megyek a kávézóba, halkan potyog a hó körülöttem, az ég sötétszürke. Az emberek lehajtott fejjel torlódnak a kásás úton. A fejemen kívülről sapka hatalmas bojttal. A fejemben belülről zavaros gondolatok. A kávézóban egy férfivel fogok találkozni, szereti a metálzenét és egy ír akusztikus zenekarban játszik. Barna hajú 173 cm magas. Mit várhatok ettől a kombinációtól? Ez az, amin egyáltalán nem gondolkodtam. Szimpatikusnak tűnt. Megnézem, ennyi volt az elvárás. Éppen az imént hívott, hogy már ott van, mondtam menjen be, ne álljon már a hidegben. Most fordulok a kávézó elé. Nem ment be, ott áll az ajtóban.

- Szia - mondja.

- Szia - nézem az embert, továbbra sem gondolok semmit, - talán menjünk be mit gondolsz? Igen igen, mondja.

Leültünk egy asztalhoz. A kép amit látok a valóságban, nem az a kép, amit eddig láttam, valami egészen más, de ezt már teljesen megszoktam, volt már ilyen. Nagy gyakorisággal az ember akivel beszélgetek, és akiről fényképet kapok, az egész más. Ezen már annyit nem is kell agyalni. A kulcs a személyiség, az vajon áthidalja-e az előzőből fakadó esetleges csalódást. Ezt fogom most akkor kitapasztalni, hátha.

Kávézunk és mesél mesél. Vidéki fiú, de már pár éve itt él a városban, imádja a gitározást ezért három együttesben is játszik, emiatt nincs ideje egy valódi kapcsolatra (értem csak dugni szeretne). Részletes leírást kapok az egyes zenei formációk programjairól és az ő szerepéről ezekben (zseni, pillanatok alatt összedob egy top listás számot). Majd megtudom, hogy női rokonai, anyukája nagynénije, keresztanya gyakran csomagolnak neki, mert ugye köztudott, hogy a városban nehéz élelmiszerhez jutni. Ha, már így van, akkor ezeket meg is kell ennie, ami, hát meglátszik most rajta. (rövid indoklás a kép és a valóság közötti eltérésre) Ja, és pókjai vannak, ez a házi kedvenc. Itt egy gyenge kísérletet teszek, hogy én is bekapcsolódjak a beszélgetésbe, és megemlítem, mintegy mellékesen, hogy nekem macskám van. Azonban ez az információ, mint érdektelen, elporlad a légtérben, megtudom a hét pók történetét, mikor vette őket és melyik mit eszik, valamint mikor vedlette le a bőrét vagy milyét. Van szelíd pók és dühös pók, de a szelíd pókot sem lehet sokszor kézbe venni, mert bármikor megdühödhet és onnantól a dühös pók kategóriába tartozik. Renget pók elfér egy lakásban - mondom erről én is tudnék mesélni - de csak mosolygott és elmagyarázza, hogy hány köbcentire van szüksége egy póknak és van, hogy napokig meg sem mozdulnak. Egyszer azt hitte meghalt az egyik, de aztán megnézte a gugliban és halott pók összegömbölyödik és furcsa alakzata lesz és a lábai nagy valószínűséggel az égnek merednek. Ebből tudta, hogy mégsem halt meg a pók, csak ül. Továbbá most még munkát is keres, mert összeveszett a főnöke fiával, ebből kifolyólag bizonytalannak érzi helyzetét a cégben, (pedig tudja jól, hogy pótolhatatlan) szabadságra sem nagyon engedik, akkora nagy a szükség rája. További információ, anyukája egy bohókás néni, aki már egy metál koncertre is elkísérte.

Észrevétlen megnézem az órámat, tényleg nem akarom megbántani, de úgy éreztem egy óra idő az méltányos lesz erre. Arra gondoltam ennyi elég egy első randiból. Kérdeztem, hogy érzi kifizessem a kávét, mit szeretne. (voltak itt már bonyodalmak) Alaphelyzetben nem volt baj vele, csak nekem valahogy nem ragadta meg a fantáziámat. Nem éreztem semmit, vagy némi bágyadtságot, egy randival több, végül is nem rossz, de nem is jó. Ez sem jött össze igazán. Megpróbálom új alapokra helyezni ezt a keresgélést. Úgy látom én ezt: megint tettem egy lépést, hiszen előbb utóbb lesz valaki megint. Lépteim alatt rotyog a frissen esett hó, távolodok a kávézótól. A telefon megzizzent, üzenetet kaptam, nagyon tetszem, szeretne velem szeretkezni. Nézem, így okos telefonon leírva, fehér háttér, zöld felhőcske. szeretkezni. Régen használtam ezt a szót, ahogy így nézegetem újabb üzenet érkezik: szombaton 14-17 óra között ráér, tudna fogadni a lakásán. Puff, gondolom ott lehetne "szeretkezni", miközben körülöttem pókok ülnek és gondolkodnak. Szép péntek este van. A hó tovább potyog a szürke égből.

Update: a randi után még tovább leveleztünk, nem akartam csak úgy elvetni, mert végül is nem tett rám igazán rossz benyomást és hát ugye, meg kell ragadni az alkalmakat, harcolni kell minden potenciális férfiért. Némi küzdelem után kiderült, hogy csak szexet szeretne, sajnos nem tud, tényleg nem tud semmilyen energiamorzsát sem erre a területre biztosítani. Inkább ül a számítógép előtt és órákig levelezget nőkkel, az ügyben, hogy nincs erre ideje, csak egyet akar dugni és értsék már meg végre. A minap megint jelentkezett, hogy nem gondoltam-e meg magam.

Sajnos nem.

Szerintem depressziókutatásba kezdek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr2012453031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.04.26. 09:35:51

Mikor majd az unokáknak meséled hogyan jöttél össze nagypapival ,aki pókbuzi volt és pengetett, fel se fog tűnni nekik ,hogy április volt és esett a hó, mert neki ez már természetes lesz :)

Alibanya1 2017.04.26. 13:46:42

@szociál: hm, nem úgy áll a helyzet, ebből nem lesz semmi :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.04.26. 13:51:24

Azért iparkodj mert Júniusban még eshet a hó :)

cso zsi 2017.04.26. 19:07:09

@Alibanya1: Leírva élményesebb, mint a helyszínen kínok közt... :))))
Miért pont Berlin? Nekem spec tetszik, de tartok tőle, hogy már nem az, mint ~35 éve volt.

Alibanya1 2017.04.27. 08:53:50

@cso zsi: Azért Berlin, mert ott még nem jártam, és valahogy nem tartozik a népszerű városok közé, de érdekes kortárs építészet található ott, meg néhány fontos antik emlék, a pergamoni oltár és az a perzsa kapu megvan Istár kapu ezeket megnézném.

cso zsi 2017.04.27. 09:18:09

@Alibanya1: Pergamont nem vitték még haza a görögök? Volt egy idő, amikor erősen reklamáltak miatta. :)))

Alibanya1 2017.04.27. 10:20:17

@cso zsi: ennyire még nem jártam utána, ha hazavitték, akkor majd követem és oda is elmegyek :D

2017.05.04. 06:20:20

Ha megtalálnád az igazit,akkor miről írnál blogot?

Alibanya1 2017.05.04. 09:16:46

@Diorella Queen: helló, rég jártál erre, nem keresem az igazit, mert nincs is olyan. Keresgélek az emberek között, aztán hol van, hol nincs valaki.
Rengeteg egyéb van amiről írhatok: pszichológia, építészet, kamaszok terelése, vannak dolgaim, még akár politizálhatnék is. Szép napot

Rebelde 2017.05.04. 22:07:23

Rutinos versenyző vagy már, megannyi csalódással és jó élményekkel is, de mégis miért pazarolsz 3 másodpercnél több energiát olyan emberekre, akikről tudod, hogy egyáltalán nem pálya?
Aki keres az nem talál, amúgy... legalábbis nekem ez a tapasztalatom
Utazz el Berlinbe aztán meglátod :)

2017.05.04. 22:52:08

Ajaj. Megragadt a 17-18 éves szinten.

Anyu, nagynéni kiszolgálja. Egzotikus állatokat tart, amikért odavan. Mindenki más hülye, a főnöke is, csak ő az okos. Zenei buzulása pedig felülemeli őt a többi átlag-férfin- gondolja- tehát ő megteheti hogy csak dugni akar és keseregni a neten, hogy nem dughat :).

Berlin jó :). Van egy nagyon európai és nagyon nosztalgikus feelingje.
Én mondjuk csak utcáztam, nem kulturálódtam, meg már vagy 10 éve, de nekem tetszett. Menj, mások ott a férfiak is ;-)

Alibanya1 2017.05.05. 09:17:04

@Rebelde: Rutinos?! haha, olyan ez mint egy hullámvasút, hol elbizonytalanodom hol magabiztos vagyok. Nem szeretek senkit megbántani, úgy vagyok ezzel, hogy mindenkivel lehet egy órát beszélgetni. Ezenfelül, meg azt gondolom, hogy nem minden az első benyomás, fontos, de nem minden. Aki keres nem talál? Aki meg nem keres, az meg végképp nem, irodától hazáig a villamoson, nagyon ritkán fut bele az ember ismerkedésbe....

Alibanya1 2017.05.05. 09:20:23

@Mia and me: befolyásolható vagyok, itt már annyiszor elhangzott, hogy a magamféle ugyebár már húzza be fülét farkát, illetve Dunát lehet rekeszteni a magamféle "magányos" nővel, szóval elhajlok kompromisszumokat keresek. Kezdem azonban azt gondolni, hogy ez hülyeség.

2017.05.05. 22:59:44

@Mia and me:

Nem tudjuk az életkorát, simán lehet, hogy (jóval) fiatalabb volt. :) És legalább ő tényleg szexelni akart Alibanyával, nem úgy, mint a múltkori, vacsorázó + elszunyókáló makettos fiú. :)

Viccet félretéve, nem attól lesz érett egy férfi, hogy neki is csak az "irodától hazáig a villamoson"-ról szól az élete. :) Ez a férfi őszinte volt, sokszínű és érdekes életet él, és teljesen reálisan látta, hogy ebbe egy komoly kapcsolat nem fér most bele, és ezt őszintén jelezte is. Jobb lett volna, ha azt csinálja, mint a legtöbb társkeresős milfhunter, hogy hülyíti a komoly kapcsolattal a nőt, aztán a harmadik-negyedik dugás után meg már elfelejti őt újra felhívni?

Különböző emberek vannak a társkeresőn, különböző célokkal, nem KELL ott komoly kapcsolatot keresni. Ennek a férfinak eleve megvan mindene, ami egy kényelmes és színes élethez kell, egy nő melletti lehorgonyzás csak felesleges kompromisszum lenne. Lehet, hogy pár év múlva már ő is elkötelezi magát egy komoly kapcsolat mellet, de akkor meg már valószínűleg gyereket is szeretne, SAJÁTOT, és akkor meg nyilván nem Alibanya korosztályában fog keresgélni (két gyerek után a nők már nemigen akarnak szülni, plusz ebben a korcsoportban már biológiailag is problémás lenne).

A férfiak komoly kapcsolat - vagy sokszor úgy általában a nők - iránti passzivitása, és csak az önmegvalósításnak élése meg a fejlett országokban egyre növekvő trend (google: MGTOW), Japánban meg már a "herbivore men"-jelenség állami szintű probléma... Szóval jobb, ha mindenki hozzászokik, hogy egyre több lesz az ilyen férfi, és a szexuális igényeiket pedig kiszolgálják az alkalmi kapcsolatot kereső nők, vagy épp a szexipar. (Férfi hősünk se maradt szerintem szex nélkül szombat 14-17 között, végső esetben gondolom a r*lányokon kötött ki, de előtte még nyilván úgy volt vele, hogy minek fizessen több ezret olyanért ,amit kis szerencsével akár egy kapucsínó + egy órányi duma befektetésével is megkaphat. :) )

2017.05.05. 23:11:46

Ja, az meg olyan bájos, hogy ha egy férfinak érdekes és HASZNOS hobbijai vannak (ha a pasasnak olyan hobbija van, amivel pénzt is lehet keresni, ilyen pl. az említett zenélés, kincset tud ám érni mondjuk egy anyagi nehézség esetén, csak szólok, hölgyeim) , akkor az beszűkült, infantilis buzi.

De ha egy nő menekül fanatikusan a kommersz ezotériába, a bulvárpszichológiai-önfejlesztő ponyvairodalomba, vagy válik bekattant fitnesz- és táplálkozásbuzivá (mindegyik elég tipikus a 30-50 közötti nőknél), az persze teljesen rendben van. :)
Csak a szokásos kettős mérce. :)

Alibanya1 2017.05.06. 10:32:15

@zpetal: tulképpen teljesen egyetértek veled, én csak azt nem értem, hogy színes és tartalmas élete mellett, minek pazarol akár egy órát is holmiféle kávézásra, lotyogásra? Érthetetlen. Nézzük gazdasági szempontból például: egy óra kávézás egy óra utazás, a kávé és üzemanyag költsége, 1000 forintos órabérrel számolva is odaver 4 ezer forint körüli összegre. két randi árából meg megvan a szolgáltatás és zéró fáradság és mindenki számára korrektebb lenne. Megvannak az erre szakosodott intézmények, oldalak, egy telefon és a megrendelt szolgáltatás pontban 14 órára ott kopog az ajtón, majd a megrendelő igénye szerint távozik. Színes és tartalmas életéből így leghatékonyabban, időveszteség nélkül tud pár órát a szexre fordítani. Tiszta sor. Mindenki jól is járt, ő megkapta lacafaca nélkül az igényeinek megfelelő időtöltést, a hölgy bevételre tett szert, a társadalom pedig nyert, hiszen a hölgy által megkeresett pénz áfával terhelten kerül majd elköltésre.
(mellesleg én egy szóval nem bíráltam a zenélését, vagy a pókjait lelje örömét benne)

Scheibe (törölt) 2017.05.06. 10:48:09

A csak szex akkor deal, ha te is csak szexet akarsz.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.05.07. 08:17:01

Ennyit én is tudok nyújtani, csapj le rám, haha.

2017.05.07. 11:34:32

@Alibanya1:

Gondolom, a vadászat/horgászat öröme is megvan így, aztán ha nincs zsákmány, még mindig be tud ugrani a boltba hazafele.

Egyébként téged önmagában az tény zavar, hogy valaki nem komoly kapcsolatot keres, vagy az, ha ezt nyíltan ki is mondja már az elején?

Egyáltalán te tudod már, hogy milyen kapcsolatot keresel? Komolyat? Házasságot, együttélést?

2017.05.07. 11:38:31

@Alibanya1:

Azt azért gyanítom, hogy ha ez a pasas nem mondta volna már meg az elején, hogy csak kötetlen kapcsolatot akar veled, és összejöttök, aztán pár alkalom után elköszön, hogy bocs, nem egymást keressük, akkor szintén egy rohadék mocsok lett volna.

2017.05.07. 17:06:48

@zpetal: "az említett zenélés, kincset tud ám érni mondjuk ....-, akkor az beszűkült, infantilis buzi."

A buzulást nem úgy értettem :D, hanem hogy a fél életét az tölti ki hogy zenél. Persze jó az, csak én még olyat nem láttam aki megélt belőle, vagy ha igen, akkor meg nem randizgatott csak dugásért, mert egy-egy fellépés után 70 nő akar vele elmenni, tehát tud válogatni.

"De ha egy nő menekül fanatikusan a kommersz ezotériába, a bulvárpszichológiai-önfejlesztő ponyvairodalomba... az persze teljesen rendben van. :) "

Ki mondta ezt ? Ezek a bekattanások pont nem NEMfüggők :), én pl. veszélyesebb faszi ezoterikusokkal találkoztam mint nőkkel, mert a nők ebben is inkább "fogyasztók" meg elszédítettek (magyarul beetetik őket mert annyira akarnak már valamit hinni meg valamiben lelkesedni)- míg a hasonló ezo vagy épp táplálkozás buzi faszik meg meg vannak győződve hogy csakis ők járnak az egyetlen és helyes úton, önjelölt megváltók , tanítók és kisistenek, és a legtöbb nem nyugszik míg rád nem erőszakolja a "hitét", vagy amíg el nem menekülsz a közeléből :) ha nem akarsz egész életedben leveleken meg vízen élni (mint a nagy mester ).

2017.05.07. 17:31:55

@Mia and me:

Zenélésből nem feltétlenül megélni kell (ő sem abból él), hanem átvészelni mondjuk egy munkanélküliséget (a nulla jövedelemnél minden jövedelem jobb). Egyébként nem hinném, hogy haknizás mellett olyan sokan halnának éhen.

"én pl. veszélyesebb faszi ezoterikusokkal találkoztam mint nőkkel, mert a nők ebben is inkább "fogyasztók" meg elszédítettek (magyarul beetetik őket mert annyira akarnak már valamit hinni meg valamiben lelkesedni)"

A faszi ezoterikusok mindkét nemet csábítják. Akik specifikusan a hinni meg lelkesedni akaró nőkre (meg a pénzükre :) erősen hajtanak, azok pont az online feminista női közösségek. :D

Alibanya1 2017.05.07. 21:21:01

@zpetal: a randit általában megelőzi ismerkedő levelezés beszélgetés a cseten, el sem megyek randizni olyannak, aki jelzi, hogy egy éjszakás kalandot keres, mert nem akarok olyant. Egyszerűen másra vágyom. Mondjuk neked talán felesleges erről beszélnem, mert súlyos közhelyekkel, előítéletekkel és általánosításokkal vagy terhelve, melyeket én bozótvágó késsel sem tudnék áttörni - mondjuk nem is akarok. A kapcsolat milyenségét meghatározni nagyon nehéz, nem lehet előre görcsösen berendezkedni valamire. egyet tudok, hogy nem szexkalandot keresek egy napra, és nem is férjet, vagy eltartót a gyerekeimnek, ahogy te szoktad kedvesen jellemezni. Szexet tudok találni, ezt már megtapasztaltam, egy egy ilyen megmártózás elég volt, nem akarom ezt az érzést elégetni, elhasználni. A gyerekeimnek van apja ergo apát sem keresek. Anyagilag elvagyok, keresek pénzt, ha törik szakad, a gyerekeknek megint csak van apja, vélhetőleg nem hagyja éhen veszni őket, vagyis mecénásra, szponzorra sincs szükségem. Egy társat szeretnék, akivel kiegészítjük egymást, megtámogatjuk egymást és kellemes időt biztosítunk egymásnak. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a terv megvalósíthatatlan, hát majd meglátjuk.

Alibanya1 2017.05.07. 21:26:54

@Scheibe: igen egyetértek, ezért kell már levélben, vagy cseten közölni és az ember elköszön, vagy tudja ég él a lehetőséggel. De randizni kávézgatni, elkezdeni ismerkedni? Nem is értem, ha csak szexet akar, minek mesél nekem a zenéiről a pókjairól? Miért várja, hogy én csillogó szemekkel hallhassam, akkor ne várjon semmit. Illatminta, oszt gyerünk. Bocsánat a sarkos fogalmazásért. Nem is randiztam volna vele, ha előre megírja azt, amit a randi után tett meg.

2017.05.07. 21:52:49

@Alibanya1:

A gyerekeidnek van vér szerinti apja, de azért ez a "vélhetőleg nem hagyja éhen veszni őket" nem hangzott túl meggyőzően és magabiztosan.

Ez a "nem apukát keresek" szöveg meg olyan, mint az mlm-nél a "nem pilótajáték". Nem pilótajáték, de ha az új emberek beszervezésével lehet csak reális jövedelemre szert tenni, akkor a működési elve ugyanaz, mint a pilótajátéknak.
Ugyanígy, "nem apukát keresel", de egy közepesen komoly kapcsolatban elkerülhetetlen, hogy a férfi legalább részben ne apaként funkcionáljon, mert az apaság erkölcsi és anyagi terhei mindenképp át fognak csúszni rá valamennyire.
Mindezért cserébe viszont az apának kijáró tiszteletet és hálát jó eséllyel soha nem fogja megkapni a gyerekeidtől (élhettek ti évekig együtt, egy szakítás után pár hónappal a gyerekeid viszont már a nevére se nagyon fognak emlékezni).

Alibanya1 2017.05.07. 22:11:39

@zpetal: nem baj, ha nem hangzik meggyőzően és magabiztosan, nem is téged akarlak meggyőzni, én meg tudom mi a helyzet.
Nem nem kell apukát játszania, egyáltalán nem ez a feladata, az én társam kell, hogy legyen, alapvetően nem is együttélésre rendezkedtem be, de tegyük fel, hogy oda fejlődik a kapcsolat. A gyerekeimmel lakótársak lesznek, ennyi. Nem kell, hogy apaként szerepeljen az életükben, nem kell ilyen felelősséget magára vállalnia és a gyerekek sem kell, hogy gyerekei legyenek. A lányaim már egyébként is nagyok, pár év és önálló életet fognak élni. szóval nem ez a berendezkedés célja. Persze örülnék, ha egy kellemes, baráti viszonyba kerülnének, ha mindez összeállna és optimális lenne. Jelen pillanatban ezzel még nem kell foglalkoznom, ha majd igen akkor meg megfogom oldani.

2017.05.07. 22:35:28

@Alibanya1:

És - még ha nem is éltek együtt - a gyerekekkel bármi nehézség, probléma, váratlan anyagi kiadás stb. lesz, akkor úgy gondolod, hogy ő csak hátradőlve nézze?

Vagy mondjuk akárcsak egy közös programra, kirándulásra stb. mentek, ő is ugyanúgy felel a gyerekért, és adott esetben ugyanúgy rá kell szólnia, vagy fegyelmeznie kell, ezt nem lehet megkerülni. És ha már "nagyok" a gyerekek, akkor sajnos még rosszabb, mert előbb-utóbb jó eséllyel ki fog csusszanni ilyenkor valamelyikük száján a klasszikus "kussoljál, te nem vagy az apám" mondat. :)

2017.05.07. 22:37:47

@Alibanya1:

A gyerekek vér szerinti apjával meg mi is tudjuk, mi a helyzet, ha jól emlékszem, már súlyos beteg volt, amikor elhagytad, és legutóbb azt írtad, hogy tartásdíjat sem fizet. (Bár mindkettőt régebben írtad, remélem, azóta javult ez a helyzet.)

Alibanya1 2017.05.08. 08:44:43

@zpetal: felesleges nekünk erről ezen a szinten beszélgetni, mert egyszerűen másként látjuk a világot és nekem úgy tűnik, hogy te nem tudod elképzelni azt, hogy van a ki másként látja a párkapcsolatot, mint te. Nem kell, hogy feleljen a gyerekeimért semmilyen körülmények között egyszerűen azért mert nem a dolga. Baráti társasággal is elmész kirándulni és korlátoltan vagy felelős a többiekért. Ilyen ez. A gyerekeim megfelelő nevelést kaptak ahhoz, hogy ne beszéljenek abban a stílusban, amit megemlítettél, és rájuk ugyanaz a szabály vonatkozik, nem az apjuk, tehát nem is bánthatják meg ilyen formán, nem várhatják el, hogy mindent elnézzen nekik, mint esetlegesen egy szülő ergo meg kell hogy gondolják mit mondanak tesznek.
A helyzet igen valamit javult, belátta, hogy neki is vannak kötelezettségei a lányaival kapcsolatban. Ezenkívül van saját családom is, akikre számíthatok, mint kiderült. Egyszó, mint száz, a férfire nem ezért van szükségem, személyesen nekem kell.

Scheibe (törölt) 2017.05.08. 08:48:59

@zpetal: micsoda egy szivtelen erzekezlen barom vagy te! Most mit basztatod a gyerekeivel?? Az ember a masikkal megkapja kapcsolt arukent annak szuleit testvereit baratait a rozzant autojat nyaralojat a szomszedjait a fonoket a novenyeit es haziallatait is. Itt sem lehet kikotes hogy jo baby te johetsz de az anyadat latni se akarom! Gondolkozzal mar ember. Ha mar szived nincsen.

2017.05.08. 09:20:26

@zpetal: nagyon érdekes mennyire erőlködsz, hogy a saját véleményedet ráhúzd egy csak-a-netről felületesen megismert emberre. Ha ennyire érdekel alibanya, akkor hívd meg egy sörre és élőben beszélj vele és ébreszd rá a sötétben bolyongó énjére. Lehet hogy igazad van, lehet hogy nem. De ez ebből a virtuális bozótharcból, amit itt folytattok, sosem fog kiderülni.

Alibanya1 2017.05.08. 09:26:41

@Kulics: micsoda igazad van, lámpást kérek sötétben bolyongó énemhez és ténylet hátha zpetál lesz az aki megvilágít.
@Scheibe: :D igen így van

Alibanya1 2017.05.08. 09:27:31

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): már nem csapok le senkit, az az idő elmúlt :D, olyan kedves vagyok

2017.05.08. 18:35:08

@Scheibe:

A fölényeskedő mocskolódás nagyon megy, de a hozzászólásaimat te is feleslegesen olvasgatod. Igen, UGYANAZT mondtam én is, hogy nem lehet megkerülni, hogy megkapja vele együtt a gyerekeit is, Alibanya próbált győzködni ennek az ellenkezőjéről. Azt meg minden férfi hagy döntse már el, hogy kell-e neki a nő az adott árukapcsolásokkal együtt.
Te most vagy tényleg funkcionális analfabéta vagy, vagy így akarsz Alibanyánál bevágódni.

@Kulics:
Ezt már milliószor megbeszéltük, elmondtam Alibanyának is. Leírom a véleményemet (sokkal kevésbé cinikus stílusban, mint az ő bejegyzései/hozzászólásai) hogy én férfiként hogy látom ezt, aztán ő azt kezd vele, amit akar. Akár törölhetné, átgörgethetné is, de nem teszi, szóval nem hiszem, hogy szüksége lenne a te fogadatlan prókátorkodásodra.
Alibanya meg már jó pár éve bolyong a sötétben, tőlem aztán blogolgathat itt akármeddig, engem nem zavar, de azért ha leír ilyet, hogy "Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a terv megvalósíthatatlan", akkor TALÁN érdemes elgondolkodni azon, hogy valamit ő csinál rosszul.
A komment szekció meg miről szólna, ha nem lenne itt a mi "bozótharcunk" (ami néhány hozzászólásváltást jelent egy kihalt blogon)? A ti építő/szépítő hozzászólásaitok igencsak akadoznak...

@Alibanya1:

Igen, így van? Tegnap est még azt írtad, hogy csak a te társad kell, hogy legyen, és nem kell, hogy apaként szerepeljen a gyerekeid életében, még összeköltözésnél is csak max egy baráti lakótársi viszonyban kéne lennie a gyerekeiddel. :)
Most akkor a kettő közül melyik az igaz?

2017.05.08. 18:44:32

@zpetal: o jajj, nem érted az iróniát. Én nem gondolom, hogy Alibanya sötétben mászkál és azt sem hogy te tudod a tutit. Összesen annyit látok, hogy elbeszéltek egymás mellett és olyan képet vetítesz őrá, ami a te fejedből jön ki és nem az őp valósága. A virtuális kommunikáció nem ad valós képet. Ezért mondtam hogy jobb lenne élőben beszélgetnetek. Mert ez az egymás mellett elbeszélés idő-, energia pocsékolás.

Alibanya1 2017.05.08. 18:50:55

@Kulics: így van kedves Kulics, lámpást adott nékem az úr... jó van ez így, szerencsénk, hogy időt energiát nem kímélve idefárad ezen halott blogra és átsegít a nehéz helyzeteken. Most is kérdést tett fel, amit nem értek, de majd kisegít ebben is :)
@zpetal: teljesen igazad van

2017.05.08. 21:02:39

húb.sszus itt mindenki így ráér munkaidőben....? :D

Amúgy a csávó pókjait megnézhetted volna :), én tuti mondtam volna hogy oké, menjünk hozzád (mondjuk valami idegméreggel a zsebemben persze :).
süti beállítások módosítása