Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

A Tanár úr

2017. május 08. - Alibanya1

Trump száz napja elnök. Olvasom, hogy kicsit elpilledt szegény, azt hitte egyszerűbb lesz elnöknek lenni, és nem kell majd annyit dolgoznia. (Ezt honnan vehette?) Csalódott azonban ebben, és még autót sem vezethet. Amire végképp nem számítottam, hogy némi párhuzamot fedezek majd fel Trump és közöttem. Én is azt hittem, egyszerűbb lesz majd a férfiakkal és én sem vezethetek autót, mert el kellett adni. Ez van. A hasonlóság itt véget is ér, amit nem bánok, trump színű hajhoz nagyon nehéz felsőket találni.

Még nem lendültem be teljesen, semmi tudományos felfedezés nem csigázott fel, hogy beszámoljak itt róla. A politika megrázó, de azt most hagyom. Olvasmányaimról is lehetne beszámoló, de azt sem fogok. Egy márciusi tikkadt szürke estén, amikor csak a bogarak és az egerek mozogtak, meg a szomszédok, bevackoltam magam egy takaróba, és mellesleg ismerkedtem. Egyedül voltam a lakásban, gyerekek a nagyinál voltak legeltetésen, illetve generációközi egyeztetésen. Szépen pihenősen elterültem, és a szociális helyzet alakulásáról olvastam egy összeállítást, amikor rám kattintott egy kedves ismeretlen.

dbb834dc0611511f00888c92906b4e76.jpg

Történt már ilyen elégszer, egykedvűen vártam az első megnyilvánulásokat, bemutatkozó mondatokat. Valami különleges éghajlati viszonyok lehettek, mert jó volt, kedves, okos, kellemes - végre. Biológia és magyar tanár egy budapesti szakközépben. Jelenleg nincs párkapcsolata, nem csak délelőtt lehet üzenni neki és nem kell titkolózni, sőt hétvégén is lehet vele beszélgetni. Egészen fel voltam dobódva, sőt dobálódva. Továbbá teljesen kész és normális mondatokat írt, nagybetűvel kezdve és ponttal a végén. Egyetlen egyszer sem kérdezte meg, hogy szeretek e állva, esetleg liftben szexelni. Nagyszerűen éreztem magam. Randit akart, és azt is hogyan: egy kávázóban! Nem a hentes bolt előtt, vagy a nyugdíjbiztosító lépcsőjén. Álompasi, de bizisten. Aznap este, könnyű szívvel feküdtem le, vannak még reményt adó esetek még ezen a nyomorult oldalon is. Igaztalan voltam és savanya. Nem szabadott volna. Lám, lám.

A randit mindjárt másnapra beszéltük meg, merthogy minek húzzuk az időt. Ismerjük meg egymást, hiszen úgyis a valóság a lényeg, nem cset, meg a levelezés. Egyetértettem, meg még szabad is voltam, nem kellett az időmet annyira beosztani.

Másnap szakadt az eső. Nincsen siker megpróbáltatások nélkül. A III. kerületben meneteltem a felhőszakadásban, a Fő tér irányában. Ez egy cuki része a kerületnek, valamiért a panelcsomag közelében hagytak egy kis üde foltot a múltból. Itt kellett találni egy kávézót. Ez meg is oldódott könnyen. Én értem előbb a tetthelyre, de ezt meg is beszéltük, mert hogy én végeztem előbb a munkahelyen. Vettem egy kávét magamnak és várakoztam, kicsit izgatott voltam. Szerettem volna, ha tetszik majd, meg ilyenek.

A terem végében író olvasó találkozó volt író bácsi, és sok olvasó néni. Ez a történet szempontjából teljesen érdektelen, csak olyan aranyosak voltak, aztán megemlítem. A tanár úr megérkezett. Végtelen zavarban volt, az esernyőt nem tudta összecsukni, a telefont háromszor kiejtette a kezéből és így tovább. Segítségére siettem, én is gyorsan fellöktem egy két dolgot és leejtettem a táskámat, így már sokkal jobb lett a helyzet. Mondtam neki, hogy vegyen ő is nyugodtan egy kávét és üljön le. Amíg megvette a kávét, addig megnyugodva tisztáztam, hogy rendben van az ember, tetszik nekem.

Elkezdtünk beszélgetni. Ide, oda ment a dolog, kérdezett, válaszoltam, majd ő mesélt magáról, megint én. Teljesen normális volt minden, olyan üde, emberi. Egyre inkább elkalandoztunk: történelem, irodalom miegyéb. Már Hitler hatalomra jutásánál tartottunk, amikor hirtelen megkérdezte, hogy akkor velünk mi lesz? És elnézést, de ez nem Hitlerről jutott az eszébe, hanem csak úgy. Mi lenne, mondom, hát alakítjuk a dolgot, találkozunk megint. Ezzel ő is egyetértett. Kiderült, hogy közben el is múlt az idő és már tökre este van, úgyhogy futás hazafele. Egy darabig együtt villamosoztunk, a végén puszi és kedves integetés. Öröm volt ez az eső, de tényleg.

Elalvás előtt még kicsit azon töprengtem, nem voltam e megint túl értelmes, miért kellett nekem minden témáról beszélni, meg véleményt mondani. Nem szeretik ezt a férfiak, de aztán csak mosolyogtam, de hát jót beszélgettünk ő is élvezte, ez egy értelmes ember. Meg különben is, az vagyok, aki vagyok.

A következő randit pár nap múlvára beszéltük meg, hogy egy kicsit lazább helyen egy kocsmában találkozunk és majd borozunk. Nosza tehát vártam a jelentkezését. Nem kellett sokat várni, már másnap írt nekem, mégpedig sms-t. Éppen egy telefonhívásban voltam munka jelleggel, amikor érkezett az üzenet, idézem: "Szia nekem jó a péntek, ha gondolod eljöhetsz hozzám"

Néztem hosszan a betűket és mindenféle játszadozott az agyamban. Nem ezt beszéltük meg, ember, nem ebben maradtunk, sőt ez meg sem lett említve. Most mit reagáljak erre, azzal kapcsolatban is már kioktattak hogy én magam helyezem el magam valamiféle polcokon, meg mifene. Vadászat, és így tovább, nyilván a felesleges körök futása is gagyiság, de.... Most mi a fenét írjak vissza? Tépelődtem vagy három órát, közben munka is volt nem is tudtam figyelni az egészre. Végül ezt válaszoltam: úgy emlékszem egy kocsmát beszéltünk meg...

13590395_10154202635753614_2421405548508383213_n.jpg

Ok, mehetünk oda is, majd keresek valami helyet és jelzem -

írta pár perc múlva. A megfelelő kocsma fellelése elhúzódott, még most is tart. Soha többé nem jelentkezett. Nesze neked Hitler hatalomra jutása, meg a német választások. Már megint sok voltam, a fenébe. Lobotómia, ez kéne már nekem. 

A francia választáson, Macron nyert, nagyon szerencsés szerintem ez a fordulat. Én ennek a lehetőségnek szorítottam. Külön érdekes, hogy Macron felesége 24 évvel idősebb nála, valami elképesztő történet. 15 éves korában ismerte meg, az akkor már 39 éves, három gyermekes asszonyt. Majd kijelentette neki, hogy úgyis feleségül veszi, és tényleg. Ha úgy vesszük, be tartja az ígéreteit, mint látható, ez akár még érdekes politikusi tulajdonság is lehet, de mindenképpen eredeti. Izgalmas lenne, ha ezt elmesélnék, ezt a love storyt, hogy ez mi? Hogy volt ez? Reméljük lesz belőle egy amerikai film, vagy online sorozat. Amúgy ám a franciákat ez egyáltalán nem zavarta össze, már ez a történet, megválasztották, mert jónak találták. Ennyi. Lenyűgöző, semmi előítélet, kioktatás, megmondás. A vén tyúkos hozzászólások inkább kelet európai térfélről jöttek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr4912490499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.05.08. 18:46:27

Tipikus sztori. Ezek szerint a tanár úr férfiként egy szimpatikus, vonzó figura - de akkor nemcsak neked, hanem a többi nőnek is, aztán végül valaki beelőzött téged, és elvitte a pénteki időpontot. Legalábbis ezt tartom a legéletszagúbb magyarázatnak a történtekre.

Alibanya1 2017.05.08. 19:30:33

@zpetal: ja natürlich, sehr tipisch, gondolom Hitlerrel basztam el, ejnye, hát vigye a nyertes :) igazad van amúgy

2017.05.08. 21:11:42

"Olvasmányaimról tudnák még írni, de azt sem fogok"

pedig lehetne. Itt olvastam nálad a jó és a rossz közgazdaságtanát, és most olvasom :) mert érdekesnek tűnt minden könyvkritikában... és valóban az :)

2017.05.09. 07:47:16

A nákolas kerülendő ("beszamolnák" "olvasnák"), a tanar úr meg fájó egyben leírva. Amúgy meg fel kellett volna menned hozzá. Valóban beelőztek. És ne legyenek olyan romantikus elkepzeleseid, hogy ha en kellek, keresni fog. Mas is erdekes benyomast tett ra es jelenleg azzal foglalkozik. Veled is foglalkozhatna de lemaradtal. Itt tempo van kerem, verseny, jo ritmuserzek kell az elethez.

Alibanya1 2017.05.09. 08:59:01

@Scheibe: köszönöm a jó tanácsot, szeretek újítani a tanárúr azért van egyben, mert számomra ez lett a neve. Lehet, hogy fel kellett volna menni, de én így döntöttem, máskor azért szedték le a fejem, hogy nem szabad felmenni azonnal, mert akkor ide oda könyvel a pasi, meg nincs meg a vadászélmény. Mindegy ez már, itt így döntöttem ez lett belőle, egye fene. Ha a sors, meg a csillagok, meg a jóisten, meg a javasasszony majd úgy akarja, akkor mindegy lesz, hogy döntök kelleni fogok.

2017.05.09. 10:34:01

@Alibanya1: mit torodsz te azzal masok mit mondanak hogyan itelnek meg?! Ez a pasi tetszett neked. France agyaltad tul.

Alibanya1 2017.05.09. 10:55:00

@Scheibe: nem agyaltam túl, ez egyetlen üzenet volt, ha ez elég volt arra, hogy eltántorítsa, akkor úgysincs mit tennem. nem az emberek véleménye érdekelt, hanem úgy látszik én voltam mégis bizonytalan, hogy akarom-e. Nincsenek hibátlan reakciók. Ez ennyi volt, oszt kész.

2017.05.09. 11:44:21

@Alibanya1: de tulagyaltad es nem azt mondom hogy legyel hibatlan mert senki sem az csak azt hogy legkozelebb hallgass a megerzeseidre es menj fel ahhoz aki vonz es ne menj fel ahhoz aki nem.

Alibanya1 2017.05.09. 15:03:42

@Scheibe: nem baj, végül is akkor ez is egy megérzés volt,, erre billent :D

2017.05.09. 17:03:54

@Alibanya1: naja, vagy csak siman epp menstrualtal vagy nem epilaltal es emiatt haritottad inkabb a lakason randit ... ismerem en a noi "megerzesek" mukodeset.

Labasmaz 2017.05.09. 22:35:34

@Scheibe: Szerintem nem vaj, ha érdekli, mit gondolnak mások róla. Nem feltétlenül mindig, és nem is feltétlenül mindenki, de azért tenni a világra sem jó taktika.

A tanárúr meg lehet, hogy egyszerre több vasat tartott a tűzben, és egy másik előbb jött be neki. De az is lehet, hogy elsőre adja a szipi pasit, de igazából nem ez a valódi énje, csak a csábításra használja. Csak egy szerep.

Ha a megbeszélés a kocsma volt, akkor ott lesz a folytatás. Simán lehet, hogy onnan egy órán belül a lakásán vannak - de a játékszabályokat be kell tartani. Aki már itt, egy kapcsolat legelején nem képes erre, attól mit lehet várni a jövőre nézve, legyen akármilyen szimpatikus egyébként...?

Labasmaz 2017.05.09. 22:36:27

@Labasmaz: Szimpi pasit, csak elírtam.

tanato 2017.05.10. 07:58:59

Mohamed élete
571-ben (a kutatók eltérõ adatai szerint 569-572 között) született Mekkában. Édesapja szegény kereskedõ volt (mindüssze 5 teve, néhány birka és egy szolgálóleány volt a tulajdona), s fia születése elõtt már meghalt. Az édesanyját 6 éves korában elveszítõ Mohamedet nagyapja, Abdul Mottaleb vette pártfogásába, de õ is meghalt, amikor unokája 8 éves lett, ezért Abu Talib, a legidõsebb nagybácsi nevelte. Mint a legtöbb gyermeknek, neki is dolgoznia kellett. Kezdetben pásztorfiú volt, s ekkor ismerte meg a beduin pásztorok szokásait, fortélyait, életvitelét. Késõbb tevehajcsárként elkísérte nagybátyját a szíriai és egyiptomi útjaira. Eközben nemcsak kereskedelmi tapasztalatokat szerzett, de megismerte az arabokétól különbözõ kutúrákat, vallásokat, mint például a zsidó, a keresztény és a zoroaszter tanításokat, melyeket élénk fantáziája és rendkívüli emlékezõtehetsége révén fel is használt az iszlám tanainak kialakításakor.
25 éves korában egy gazdag kereskedõ özvegyének (Khádidzsa) üzletében dolgozott, majd feleségül is vette a 40 éves özvegyet, s ezzel a házassággal bekerült a gazdag mekkaiak közé. Immáron érett fõvel és anyagi függetlenséggel a karavánok vezetõjeként járta végig a kereskedelmi utakat, s gyüjtött újabb ismereteket, melyek fontos szerepet játszottak az életének 40. évében bekövetkezõ gyökeres vallási átalakulásban.

Mohamednél is 15 év volt a felesége javára.

Alibanya1 2017.05.10. 08:39:47

@tanato: jó hogy emlékeztettél erre a történetre, valóban így van :) van ennek hagyománya...

Alibanya1 2017.05.10. 08:53:38

@Labasmaz: na, így van, jól mondod

2017.05.10. 11:07:07

@Labasmaz: ne legyünk már ennyire naivak, nincs olyan, aki nem tartana több vasat a tűzben különösen ha netes párkeresőkön nyomul és a játékszabályok betartásánál már csak az improvizáció az érdekesebb, én magam ez utóbbira szoktam voksolni

Alibanya1 2017.05.10. 11:10:28

@Scheibe: kedves Scheibe :) azért az is improvizáció, ha betartjuk a megbeszélt találkozóhelyet, majd együtt eldöntjük, hogy esetleg merre tovább, vidámpark, antikvárium, netán valamelyikünk lakása... de akkor legalább látom is a fejét, ami kicsit segít az eligazodásban :D
A több vas mindegy, főleg így az elején, majd letisztul

Labasmaz 2017.05.10. 11:20:39

@Scheibe: Alibanya beelőzött. Lehet, sőt, kell is improvizálni, hiszen nem ismerik egymást. De amiben megállapodtak, legyen az bármi, azt be kell tartani. Több vas detto, amíg nincs megállapodás (megint!) hogy ő az egyetlen, addig nem számít. Utána viszont ezt _is_ be kell tartani. Annyira nehéz ezt félreérteni, olyan egyszerű. Legfeljebb félremagyarázni lehet (ne vedd magadra, nem te, hanem a pasi). :-)

csevely 2017.05.10. 11:44:05

@Mia and me: @Alibanya1:
Ha tényleg szereted az olyan nagyon elgondolkodtató írásokat, akkor javaslom :
Yuval Noah Harari SAPIENS című könyvét.
Nagyon lassan lehet csak olvasni. Mert olyan gondolatok vannak benne.
Egy teljesen más értelmezése az emberi történetnek.
Az alcíme amúgy : Állatból Istenné ?

Ha pedig a mai nyugat realitása, a közeljövő ( mármint ott ) lehetősége érdekel, akkor :
Martin Ford : ROBOTOK KORA
Alcím amúgy : Milyen lesz a világ munkahelyek nélkül?
( önmaguknál jobb robotokat tervező robotok, öntanuló mesterséges intelligencia, tanuló szoftverek. )
És egy részét már mi is használjuk a net használatával.

Banyám várom írásaidat, mint ahogy fiatalon vártam a képregények legújabb fejezetét.
És mint mindig, most is biztatlak a folytatásra.

Alibanya1 2017.05.10. 11:45:30

@csevely: biztass is, mert szükségem van rá :)

Comment.Elek 2017.05.10. 12:10:02

Szerintem (is) jol tetted, hogy igy valaszoltal; valszeg zsigerbol erezted, hogy valami nem kerek.

csevely 2017.05.10. 12:11:20

@Alibanya1:
Tudod egy lehetetlen küldetést vállaltál a bloggal.
Mármint a soha egymást meg nem értő férfi és nő hozzáállását a közös élettel kapcsolatban. Valamikor évekkel ezelőtt írta valaki( tudom ki, csak nem nevezem meg) hogy ugye a nő a férfit akarja a férfi meg a nőt . Azaz kibékíthetetlehetlen az ellentét.
De valami elemi érzelmi hozzáállást látok a kezdetektől, és a stílusod, az fergeteges első perctől fogva. Szeretem az első perctől!
Valszeg nagyon sokan olvasnak, csak nem írnak. Bár nemtom miért nem.
Monnyuk én is ritkábban járok errefelé időhiány miatt.
De visszaolvaslak,és a kommenteket is.
Önzően írom : nagyon sokáig szeretném olvasni gondolataidat, érzéseidet, érzelmeidet.
16 éves voltam, mikor félénken álltam a nő kérdésnek, de egy tünemény azt mondta, hogy csak rajta, mert lesz jó és rossz tapasztalat, de legalább lesz mit mesélni unokáknak.
Tudod tisztellek, becsüllek a kitartásodért.
Ennyi negatív után én már régen feladtam volna !
Persze én fiúból vagyok.
Tehát: Banyám, folytasd , felnézek rád fiúként, én már feladtam volna a keresgélést.
Várom következő írásod.
/ csak az FF , BB hiányom ne lenne :)))))) /
Merthogy azt is innen kaptam:D

2017.05.10. 17:09:13

@Comment.Elek: semmi soha nem kerek, nem kellenek ehhez zsigerek, tudvalevő ez anélkül is. Alibanyának ügyeskednie kellett volna, hogy legyen folytatás, nem szabadott volna így lecsapnia a dolgot, ha kicsit is tetszik neki a férfi. Persze, lehet, hogy egy sármos baltás gyilkost úszott meg, de lehet, hogy épp ellenkezőleg, valami nagyon jót és emlékezetest hagyott ki. Ez az, amit már sosem fogunk megtudni.

2017.05.10. 17:52:22

@csevely: Köszi a könyvajánlót :), felírtam őket. Két gyerek mellett listám van ugye a z elolvasandókról... amiket vagy letöltök vagy levaterázok :D.

A képregények is jók :), én is szeretem őket, azt is régieket szoktam vadászni, a mangák nem annyira jönnek be.

A világ munkahelyek nélkül tiszta jó lenne :). Főleg hogy tényleg a kimondottan termelő vagy kiszolgáló munkákon kívül az összes többi csak olyan hiábavalóság, generált munka, b.szakodás ahogy szoktam nevezni.
Utópiámban :) van ilyen elképzelés is, persze ehhez kell egy olyanfokú szellemi magasság ;-) hogy a föld teljes lakossága felfogja és betartsa az utópia szabályait :) , ami által senki nem hal éhen, de az gazdagszik aki tényleg dolgozik ;-)

2017.05.10. 18:35:05

@Labasmaz:

"a játékszabályokat be kell tartani. "

Abban a korcsoportban, ahol már a hölgyek annak is őszintén örülnek, ha egy irántuk érdeklődő férfi nagy betűvel kezdi a mondatot, és pontot rak a végére, nem kérdez rá az első levélben a liftben szexelésre, és kávéházba hívja őket a randira a nyugdíjfolyósító lépcsője helyett (de a saját kávéját a randin már a nő fizeti), el kell fogadni, hogy a játékszabályokat már a férfiak írják.
És ha egy, a játékban részvevő hölgy ehhez nem hajlandó alkalmazkodni, annak lehet, hogy igaza lesz, de normális párja nem.

A kérós randi váratlan felajánlását pedig lehetett volna viccesen is kezelni ("Mesélj, mégis mit tervezel te ott a lakásodon?"), lehetett volna komolyan is ("Nézd, szimpatikus vagy nekem, de nekem gyors ez a tempó""), és Alibanya talán nyeregben maradhatott volna. De ez a kb. "nem ez volt a kontraktban" szintű válasz tényleg olyan semmilyen és "savanya" volt, őszintén meg tudom érteni a faszit, hogy ha volt/van alternatívája, akkor Alibanya a következő shortlistre már nem került rá ezzel.

@Scheibe:

"Alibanyának ügyeskednie kellett volna, hogy legyen folytatás, nem szabadott volna így lecsapnia a dolgot, ha kicsit is tetszik neki a férfi."

Sajnos ebben a korcsoportban már sok az eszkimó hölgy, és kevés a fóka, a tizen-, huszonéves kori pasizási algoritmusok (=csak ülünk és versenyeztetjük a ránk nyomuló hercegeket) már nem működnek. Egy nőnek itt már aktívnak és nyomulósnak kell lennie, és a jó pasikért ki kell lépnie a komfortzónájából. Persze lehet ülni és a Herceg üzenetét várni a társkeresőn, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, többnyire csak erősen mérsékelt eredményességgel.
Én pl. nem értem, hogy Alibanya miért nem kereste azóta a pasast? Akár az is lehet, hogy szegény balesetet szenvedett, és valahol egy kórházban fekve gondol Alibanyára.

2017.05.10. 18:55:46

"Külön érdekes, hogy Macron felesége 24 évvel idősebb nála, valami elképesztő történet. 15 éves korában ismerte meg, az akkor már 39 éves, három gyermekes asszonyt. Majd kijelentette neki, hogy úgyis feleségül veszi, és tényleg. Ha úgy vesszük, be tartja az ígéreteit, mint látható, ez akár még érdekes politikusi tulajdonság is lehet, de mindenképpen eredeti. Izgalmas lenne, ha ezt elmesélnék, ezt a love storyt, hogy ez mi? Hogy volt ez?"

Tényleg érdekes, hogy egy 39 éves nő - 15 éves fiúcska (aki a nő iskolai tanítványa volt az életrajz szerint) felállásnak minden középkorú nő tapsol, de fordítsuk meg ezt elméleti szinten, hogy egy elnök 39 éves férfiként jön össze egy 15 éves lány tanítványával, hát azt hiszem, akkor ugyanezek a nők már véres szájjal pedofiloznának, meg a lemondását követelnék. :DDDD

2017.05.10. 20:23:45

@zpetal: "Tényleg érdekes, hogy egy 39 éves nő - 15 éves fiúcska (aki a nő iskolai tanítványa volt az életrajz szerint) felállásnak "

Látom ez a mániád, meg a társkeresőkön az "átlagos testalkatú" kövér nők :D.

15 volt mikor megismerte, 17 mikor udvarolni kezdett neki, és 18 mikor ténylegesen elkezdtek komolyabban ismerkedni.
AMúgy képek alapján nem gáz a korkülönbség, a nyanya f.szán tartja magát :D, a fickó meg az a fajta, aki valszeg 18 évesen is pont így nézett ki meg 60 évesen is így fog.

Szerintem az elfogadás, nem elfogadás abból jön, hogy a pasik beállítottságéból adódóan nehéz elképzelni, hogy bármi is létrejön egy fiatalabb férfi és egy idősebb nő között, HA A FÉRFI NEM AKARJA minden téren és minden ízében azt a nőt,- míg fordítva, fiatal lány, idősebb férfi esetében elég sok olyan "ráható" tényező, vagy hatalommal, befolyással történő " megtámogatás" jöhet szóba, ami tulképp egyenlőtlenné teszi a kapcsolat "akarását".

2017.05.10. 20:55:30

@Mia and me:

Nekem ugyan nem mániám, te szövegelsz állandóan a csodásan kinéző idősebb nőkről (én legfeljebb azokra reagáltam máshol), de most már legalább látszik, hogy mit tekintesz te jó külsőnek ilyenkor. :DDDD

"15 volt mikor megismerte, 17 mikor udvarolni kezdett neki, és 18 mikor ténylegesen elkezdtek komolyabban ismerkedni."

Ez nem igaz, a wikipédia szerint a románc így zajlott, és az USA-ban bizony a tanár néni gyorsan börtönben végezte volna, akárcsak több más ottani kolléganője:

"They first met when he was a 15-year-old student in her class, and she was 39, but were officially a couple only after he turned 17. His parents initially attempted to separate the couple by sending him away to Paris to finish the final year of his schooling, as they felt his youth made this relationship inappropriate(...)."

A képeken meg tényleg faszán néznek ki, kb. mint nagymama az unokájával.

media.gettyimages.com/photos/french-economy-and-industry-minister-emmanuel-macron-reacts-as-his-picture-id591894078

"a pasik beállítottságéból adódóan nehéz elképzelni, hogy bármi is létrejön egy fiatalabb férfi és egy idősebb nő között, HA A FÉRFI NEM AKARJA minden téren és minden ízében azt a nőt,- míg fordítva, fiatal lány, idősebb férfi esetében elég sok olyan "ráható" tényező, vagy hatalommal, befolyással történő " megtámogatás" jöhet szóba, ami tulképp egyenlőtlenné teszi a kapcsolat "akarását". "

Ez meg elég légből kapott, izzadtságszagú szerecsenmosdatási és bizonyítvány-magyarázási kísérlet. Szerintem meg egyszerűen csak olyan kettős mércéd van neked is, hogy a Holdról is látszik. :D
Ja, megjegyzem, társadalmilag épp az idősebb férfi - fiatalabb nő felállás az elfogadottabb, én kifejezetten a középkorú nők közötti elfogadásról beszéltem. :DDD

2017.05.10. 21:05:06

@zpetal: Ennek a nőnek jobb külseje van, mint trump fiatalabb feleségének, már csak azért is mert ezen a nőn látszik hogy szeretik és látszik hogy boldog. Élettelibb mint a másik, még ha öregebb is.

A jó külső nem csak combok, feszesség, tökéletes cici és száj, hanem sugárzás. Most megnéztem egy halom képet róluk és ezek a képeken élnek és boldogok együtt. Ha nagymamaként az unokájával, akkor úgy. :)

2017.05.10. 21:12:31

@zpetal: "társadalmilag épp az idősebb férfi - fiatalabb nő felállás az elfogadottabb,"

Azért mert arra vagy társadalmilag idomítva, hogy a férfi legyen befolyásosabb, erősebb, gazdagabb, stb. a nő meg legyen szexi meg egészséges meg termőképes meg minden. SZóval hogy társadalmilag az az elfogadott, amely felállás lehetővé teszi, hogy a férfi úgy nemzzen :) minél több kis rabszolgát, hogy el is tudja tartani legalább addig amíg rabszolgasorba nem állítható, a nő meg minél többet szüljön is meg és lehetőleg mindet etesse meg szolgálja ki 20 évig, amíg beállítható rabszolgának.

A "társadalmi elfogadottság" csak a szaporodás és rabszolgatermelés nézőpontjából van meghatározva évezredek óta...

2017.05.10. 21:30:08

@Mia and me:

Az ember társadalmi lény, és a társadalom egyszerűen így működik hatékonyan. És az, aki akarja, nyugodtan megtalálhatja a módját arra , hogy kilépjen a társadalomból. De valahogy a gyakorlatban nem sokan akarják. :)

2017.05.10. 21:35:05

@zpetal: az a ficko aki nem keresi a randi utan a not az nem balesetet szenvedett hanem epp egy masik not kefel. Aki ott volt jobb volt ugyesebb ... Senkinek ne legyenek illuzioi. En a blogger helyeben dobnek a faszira egy smst barmilyen vicces randira hivo vagy pajzan uzenettel. Jatszani kell. Ez az elet. Aki nem tud akar szeret jatszani az kivul marad az eleten. Ilyen egyszeru.

2017.05.10. 21:43:05

@Scheibe:

"En a blogger helyeben dobnek a faszira egy smst barmilyen vicces randira hivo vagy pajzan uzenettel. Jatszani kell."

És több évtized házasság után a legtöbb hölgynek újra meg kell tanulnia azt, hogy hogyan kell ismerkedni + pasizni+ csábítani.

2017.05.10. 21:47:06

@zpetal: pontosan de ennek orulhetnenek is mert ez egyben nagyszeru alkalom a visszafiatalodasra --- eljenek a pajzan pajkos kis milfek ; D

2017.05.10. 22:33:38

A valódi igaz szerelemnél semmit nem jelent a külső, akár nőről,akár férfiról legyen szó.
A virutális világ remek lehetőséget nyújt arra, hogy csak a színtiszta embert ismerje meg valaki,minden féle köret és hab nélkül.

2017.05.10. 22:34:23

Alibanya társtalanságának okaként én a tűz és a szenvedély hiányát látom.
2 féle nő létezik. A szenvedélyes amelyik szertőnek jó és a halvérű amelyik asszonynak való. Nagyon ritka az, hogy mindkettő jelen legyen egy nőben. Ezért az elsőt nem veszik feleségül a másodikat pedig megcsalják többnyire.

2017.05.10. 22:39:53

@zpetal: Nekem a posztok alapján az jön le, hogy Alinak már nagyon hiányzik a szex. Ami teljesen normális mellesleg.
Ám de a férfiakat nem tudja arra az egyetlen dologra használni,amire valójában valók.

2017.05.10. 22:50:14

@Diorella Queen:

"Ám de a férfiakat nem tudja arra az egyetlen dologra használni,amire valójában valók. "

Az írásaid alapján gyanítom, a pénzszerzésre gondolsz. :)

2017.05.10. 23:26:15

@zpetal: Véletlen sem arra gondotam most kivételesen.:)

2017.05.10. 23:36:36

@zpetal: Azért nem működik nála a szex, mert nincs meg hozzá a lelkitársa.
A kulcsszó tehát a lelkitárs Alinak!
Amit nem olyan nehéz meglelni most, hogy már adva van hozzá a mindent lecsupaszító internet. Ahol a másik embernek a lelkébe jobban bepillanthat egy ember, mint bármikor a történelem során.
Lehet hogy más blogba is kéne kommentelni néha ( nem,nem magamra gondoltam),más témák és gondolatok iránt is kéne érdeklődést mutatni. Mert soha nem tudhatod hogy melyikben bújkál a lelki társad Ali.

2017.05.11. 07:47:55

@Diorella Queen: latom, nagyon belegabalyodtal egy url kapcsolatba, de elarulom, minden latszat es romantikus elkepzeles es nagyon akaras ellenere egy ember nem megismerheto pusztan az irasaibol persze egy vagykepet felepithettek akar kolcsonosen is egymasrol de az inkabb vagytok ti sajat magatok mint a a masik ... sokan elnek ilyen virtualis kapcsolatokban vagyakat kivetito teremtett vilagokban ... szomoru

Alibanya1 2017.05.11. 08:53:20

@zpetal: ha szegény ember a kórházban fekszik az borzasztó lenne, de még ott is van térerő és egyebek, szóval lehet jelentkezni. Úgy látszik a kellemes beszélgetés ellenére mégsem volt közöttünk feeling és ennyi. Nem zavar ez engem, ha tényleg lett volna, bizonyára másként reagálok. Úgy döntöttem, ezt inkább elengedem.

Igen, szimpatikusnak találom Macron szerelmi történetét, mert kitartás és felvállalás van benne. (azt, hogy folyton valami kettős mércét szeretnél rám erőltetni, most nem veszem figyelembe) 15 évesen ismerte meg a nőt, ez nem azt jelenti, hogy akkor jött össze vele, a kapcsolat 17-18 éved korában indult és a mai napig tart ami kb. 20 év. Talán ez elég sokat mondó. Hogy a felületes szemlélő számára ez visszatetsző, nem szokványos - szemmel láthatóan nem zavarja őket, felvállalják egymást és tesznek egymásért. Nekem ez számít és ezért sszimpatikusak

Alibanya1 2017.05.11. 09:01:19

@Scheibe: nem kell a bloggolónak ügyeskednie, és minden egyes pasiért harcolnia, nem erről szól a világ. A blogoló harcol azért a pasiért akiért akar, aki megmozgat benne ösztönösen valamit. Ez itt és most nem történt meg. Nem baj. Amúgy az sem feltétlen igaz, hogy rohant másik nő karjába, nem minden úgy van ahogy egyes férfiak állítják és elmesélik. A valóság ennél egyszerűbb. Ők ugyanúgy botladoznak ahogy én meg másik nők. De felőlem a világ összes nőjét végig dughatja, ha egy sms-sel elrontottam a lehetőséget, akkor nincs mit egymással beszélnünk. Nem mesterkedem, nem játszadozom ilyen szinten. :)

Alibanya1 2017.05.11. 09:02:56

@Diorella Queen: Drága Diorella, nagyon nem ismersz :) na mindegy itt a blogon belül is számtalan témával foglalkozom, nem értem, hogy ez hogy nem jött át neked.... mindegy. A szexet is megoldom, ide arról írok, ami megihlet, hol ez hol az. A szomorúbb történetek valahogy jobban megírhatók, legalább is nekem.

Alibanya1 2017.05.11. 09:25:46

@zpetal: tudod mi jutott még eszembe, igen valóban igazad van, hogy az embernek idővel váltania kell, az ismerkedési technikákon. Másként kell viselkednie, nyitottabbnak elfogadóbbnak kell lennie. Ezt igyekszem figyelemben venni. ugyanakkor szánalmas önfeladásnak találom, amikor egyes nők, mindent feladva, rohannak a férfi ágyába első füttyentésre, első randikat rendeznek a pasi hálószobájába, annak reményében, hogy ezzel az igyekezettel meg is szerzik majd az embert. És végre végre lesz egy kapcsolatuk. Én erről másként gondolkodom - nekem nem pénzügyi okokból, nem magány ellen és nem bármi áron kell társ. Kell, mert én is ember vagyok és szeretnék valakit szeretni, valakihez valamilyen szinten tartozni, ugyanakkor így is teljes ember vagyok, ezt már csak bizonyos határig akarom feladni.

Scheibe (törölt) 2017.05.11. 10:02:43

@Alibanya1: fájó a szó, amit használsz: (ön)feladás. Félelmekre, rossz tapasztalatokra, beidegződésekre utal. Pontosan érezteted vele, hogy alapvetően bizalmatlan és végtelenül zárt vagy.
Minden emberrel egy új világ nyílik ki. Minden ember, akit megismerünk, kiteljesít minket. Akár a jó, akár a rossz tapasztalatok révén. Nincs ok a félelemre, mert senki nem veszélyeztet téged. A világ egy hatalmas játszótér, a kíváncsiság, a megismerés vágya, a játék élvezete mozgatja. Akik erre nem képesek, azok kívül maradnak azon, amit életnek hívnak.

Alibanya1 2017.05.11. 10:23:15

@Scheibe: nem. Azt hittem ismerjük egymást, akkor tévedtem, én egy nagyon nyitott ember vagyok, ezért pontosan tudom:
Nem nyílik meg minden emberrel új világ.
És nincs is szükségem ennyi új világra. A világ nem játszótér, hanem egyszerűen a világ: gonddal, bajjal, örömmel, játékkal. Az élet nem csak játékból és játszmázásból áll, hanem sok egyéb más érzésből is. Nem csak a vágyaink irányíthatnak, hanem sok más érzés is. Nem csak azok a kiválasztottak, akik élvezetet és játékot keresnek az életben. Az élet ennél sokkal nagyvonalúbb és sok egyebet is tartogat. Elmélyedést, áldozatot, féltékenységet, akaratot, küzdelmet és így tovább, ezekkel együtt színes az élet és ez az élet maga. Az önfeláldozást nem magamra használtam egyébként Önfeláldozni bőven lehet és kell is tudni, ha van értelme.
A világ számtalan más kapcsolatból is áll, nem csak a férfi- nő reláció van, van szülő gyerek, testvéri, baráti, ismerősi szomszédi ....
Valamint szerintem igen naiv dolog kijelenteni, hogy a világban nem veszélyeztet senki engem, de igen veszélyeztet pontosan azok az emberek és ne értsd magadra, akik játszásnak, játszmának fogják fel az életet. Nem kell állandó készenlétben járni az utat, sőt de azért kiszolgáltatni magunkat mindennek is teljesen felesleges. Az élet teljessége megismerhetetlen, erre törekedni képtelenség. merítsünk belőle és élvezzük saját mércénk szerint. Köszönöm

2017.05.11. 10:34:11

@Scheibe: "A világ egy hatalmas játszótér, a kíváncsiság, a megismerés vágya, a játék élvezete mozgatja"

Akkor valami nagyon el van b.szva ezen a játszótéren, mert én többnyire olyan emberekkel futok össze, akik szenvednek, kihasználják őket, nyúvasztják a melóhelyen, érzelmi zsarolják a szüleik, tanáraik, családjaik, többnyire túlélésre "játszanak" mert az is akkora erőfeszítés hogy majd belerokkannak. És akkor még az afrikai meg indiai éhezőkről nem is beszéltünk...

Szerintem az emberiség 80%-a nem a szenvedést "vágyott megismerni" amikor leszületett a földre.
Úgyhogy ez a játékelmélet szerintem eléggé egy f.szság már bocs. :)

2017.05.11. 10:47:05

@Mia and me: erre majd azt fogja válaszolni, hogy azért találkozol elbaszással az életben mert te magad vagy elbaszva. A világ csak tükröt tart neked. Magadat változtad meg és majd a világ is megváltozik körülötted. Ha tebenned csupa derü és románc lesz akkor az kihat majd a környezetedre is sáláláláláááá

Ismerjük már ezeket a vulgárezoterikus közhelyeket

csevely 2017.05.11. 10:54:09

@Mia and me:
A munkahelyek nélküli világról fogalma sincsen senkinek.
Tényleg utópia, de mi most élhetnénk át a történelmi változást.
A könyv ajánlóban:
A legifjabb Henry Ford és az autóipari szakszervezetek elnöke nézte meg a legújabb, már robotokkal, szinte ember nélküli Ford gyárat.
És a kis Henry gúnyosan megkérdezte , " hogy fogod rávenni a robotokat, hogy szakszervezeti tagdíjat fizessenek ?"
Válasz :
" És te hogy fogod rávenni őket, hogy autót vegyenek tőled ? "

Mert nemcsak a fizikai munkát veszik el a gépek, de önvezető autók, buszok, kamionok, infravörös fényben látó rákos daganatot mikron pontosan kiműtő robotok, a 3D nyomtatással már akár emberi , szivet májat, csípőprotézist. . stb készítő gépek ott már vannak.
És persze a röntgen, vér, CT, akármi leleteket már nem emberek elemzik, sőt már sok helyen a diagnózist, kezelést is a mesterséges intelligencia végzi, Lassacskán nem lesz munkahely az embernek, így nem lesz jövedelmük sem, így nem fognak vásárolni sem.
Csak példának hozza fel, a méreteket érzékeltetni.
Egy USA kisvárosban 500 hektáron építettek csarnokot. A helyiek örültek, lesz itt munka dögivel. Na nem lett, ugyanis a több százezer komputer telepítése után, ami a " felhő " , csak 50 ember kell az üzemeltetéshez, és többségben biztonsági őr.

Kis kontraszt :
Januárban lett egy új, elektronikus személyi igazolványom, ami mindenre jó lehetne. De nem jó, mert ott az okmányirodában sem volt leolvasó, amin aktiválták volna, így kaptam egy másik kártyát, amivel, ha találok bárhol egy olvasót, aktiválhatom. Sokfelé megfordultam, rákérdeztem, olvasó sehol...

Scheibe (törölt) 2017.05.11. 12:30:58

@Kulics: nem-nem, én nem gondolom, hogy bármi el lenne baszva, minden úgy van jól, ahogy van ... hehe :D

2017.05.11. 12:32:18

@csevely: "Lassacskán nem lesz munkahely az embernek, így nem lesz jövedelmük sem, így nem fognak vásárolni sem"

Az én utópiámban van alapjövedelem :) (ami nem az amiről mostanában beszélnek), hanem más alapján lesz megállapítva, országonként és területenként. Aki annál többet akar, annak kell plusz értéket előállítania.

Scheibe (törölt) 2017.05.11. 12:39:01

@Mia and me: nem ugyanazt értjük játszás alatt, én nem úgy értem, ahogy te, hogy örömöt adó, sem úgy, ahogy Alibanya, hogy játszmázás, játszadozás, én nem adok neki előjelet

2017.05.11. 12:54:06

@Scheibe: "a játék élvezete mozgatja"

Nekem ebben volt előjel.... :) (és ehhez az előjelhez képest a többség meg a másik előjelest tapasztalja meg, sz.patás a játék címen :))

Persze ha az életet a mazohistáknak, perverzeknek találták ki, úgy már érthető. Csak akkor meglehetősen sok olyan lélek játszik itt akik vélhetően eltévedtek ;-).

Földi értelemben a játék olyan ami élvezetes, örömet ad, felemel, épít, éltet. :)

De ez nem ezo-blog :) úgyhogy OFF befejezve.

Alibanya1 2017.05.11. 13:03:34

@Scheibe: én sem adtam előjelet, illetve figyelembe vettem, hogy van mindkettő pozitív és negatív is, igen felületes lenne ezt semleges jelenségként kezelni - nem az.

2017.05.11. 17:24:09

@Alibanya1:

"15 évesen ismerte meg a nőt, ez nem azt jelenti, hogy akkor jött össze vele, a kapcsolat 17-18 éved korában indult és a mai napig tart ami kb. 20 év. Talán ez elég sokat mondó. Hogy a felületes szemlélő számára ez visszatetsző, nem szokványos - szemmel láthatóan nem zavarja őket, felvállalják egymást és tesznek egymásért. Nekem ez számít és ezért sszimpatikusak"

Szerintem azon, hogy "They first met when he was a 15-year-old student in her class, and she was 39, but were officially a couple only after he turned 17" egyszerűen nincs mit magyarázni, az hogy "hivatalosan" a fiú 17 éves kora óta vannak együtt (tehát NEM 17 évesen kezdett el udvarolni), több, mint utalás arra, hogy "nem hivatalosan" már jóval régebben. :D De hát azt ugye nyilván ciki lett volna ezt felvállalni, hogy a first lady egy alig középiskolás tanítványával kavargatott majd' 40 évesen. :D

Te helyénvalónak érzed ezt, én meg nem (és mások sem, pl. az USA-ban ilyenkor törvény vélelmezi a nemi erőszakot, még akkor is, ha a tanítvány kezdeményezte). Egy felelős pedagógus pedig, ha a középiskolás, neki alárendelt helyzetben lévő tanítványa kikezd vele, egy dolgot tesz: beszél a tanítvánnyal, hogy ez nem helyénvaló, adott esetben a szülőkkel vagy az iskolai vezetéssel is, és ha ez sem használ, akkor kéri, hogy különítsék el tőle a gyereket egy másik osztályba.

2017.05.11. 17:38:12

@Mia and me:

"Ha nagymamaként az unokájával, akkor úgy. :) "

Na most kigyűjtöttem neked azt a véresszájú őrjöngést, amit az elvbarátnőddel/másodnickeddel rendeztetek, amikor felhívtuk a figyelmeteket néhány jogszabályi hivatkozásra. Ott még féltéglával vertétek a melleteket, hogy egy tinédzser még gyerek, és duhaj beteg pedofilozásba kezdtetek, amikor valaki megemlítette tárgyilagosan, hogy a beleegyezési korhatár 14 év. :D (Mellesleg már összevissza kevertétek a hozzászólókat, nekem is állandóan olyan dolgokat adtál a számba, amiket nem én mondtam.)

Emlékszel még?

ferfiszemmel.hu/2017/03/31/itt_rontjak_el_a_ferfiak_a_parvalasztast/full_commentlist/1#c32861231

"Egy 16 éves még gyerek.(...) Olvasgassátok kicsit a civilizációtok törvényeit is. (...)
Még a 18-20 éves korsztályt is gyerek-kategóriába sorolnám, hiszen nagyonnagyon befolyásolhatóak, és ez nem az ő hibájuk!"

ferfiszemmel.hu/2017/03/31/itt_rontjak_el_a_ferfiak_a_parvalasztast/full_commentlist/1#c32885921

"A beidézett hozzászólás emlékeim szerint egy 40-es nő és egy harmincas pasi kapcsolatáról szólt, nem tudom a pontos korokat, viszont ez azért nem az a kategória amikor te aki 35+os vagy és nagykorú, 14-16 évesekről beszélsz "punciként", akik meg ugye kiskorúak...és akiknek te nagy jóindulattal is csak bácsi vagy."

ferfiszemmel.hu/2017/03/31/itt_rontjak_el_a_ferfiak_a_parvalasztast/full_commentlist/1#c32886195

"(...) valaki leírta hogy a 14 éves jogilag dugható. Ami lehet hogy így pusztán paragrafus szintjén igaz (bár nem ilyen egyszerűen megfogalmazva) mégis a legtöbb ember inkább kivetnivalót talál benne."

ferfiszemmel.hu/2017/03/31/itt_rontjak_el_a_ferfiak_a_parvalasztast/full_commentlist/1#c32888557

"mégis ha 16 éves gyerekekről olvasok, akkármekkora mellük volt, vagy akármit is csináltak, azok még GYEREKEK, míg egyes férfiak hozzászólásaiban itt rendre nőként és "jogilag dugható" punciként vannak emlegetve."

Na most mindezek után adott egy majd negyven éves nő, és egy neki alárendelt helyzetben lévő, gondjaira bízott tanítványa (aki tehát szerinted még GYEREK, és akinek a tanárnő legnagyobb jóindulattal is csak néni lehetne :) ), akivel kavarni kezd (most lényegtelen, hogy 15 vagy 17 évesen jöttek össze, de még az iskolában, ld a szülők reakciója), és ez a "nagymama az unokájával" történet MOST szerinted teljesen RENDBEN VAN. :DDD

Egyedül jutottál el rövid időn belül ilyen éles paradigmaváltásra, vagy többen használjátok a nickedet, különböző attitűdökkel, és nem egyeztettek egymással, hogy ki miben hogyan foglal állást?

2017.05.11. 17:51:56

@csevely:

"Lassacskán nem lesz munkahely az embernek, így nem lesz jövedelmük sem, így nem fognak vásárolni sem."

Ezt az armageddon-jóslatot már előadták a szövőszék meg a gőzgép feltalálásakor is, aztán annyi történt, hogy pár év múlva a gyerekeket meg a nőket is be kellett a férfiak mellé hajtani a munkaerő-piacra, annyi munkahely lett hirtelen az új találmányoknak köszönhetően.

"New technology doesn't destroy jobs – it only changes the composition of jobs in the economy."

technostism.wikia.com/wiki/Luddite_Fallacy

2017.05.11. 21:46:47

@zpetal: Fú már megint kezded hogy tök oda nem illő dolgokat vágdosol ki a fél internetről meg 30 másik blogról valahová, ahol te meg akarod támogatni a saját véleményedet?

Vazze, ez a 15 éves a képek alapján minimum 40 a felesége meg 64, kurvára okésan néznek ki a képeiken, látszik hogy - tök mindegy milyen fajta kapcsolatban- de jól megvannak egymással, nem olyan kelletlen merev idegrángós a mosolyuk mint az amcsi házaspárnak, és nem mellesleg nem amerikában élnek. 25 évvel ezelőtti "sztoriról" téped a szád, ÚGY hogy közben látjuk hogy ezek azóta is együtt vannak, kiállnak egymás mellett, támogatják egymást, jóban rosszban együtt vannak. Nem volt sehol a sztoriban ráhatás vagy erőszak vagy bármi amit valaki a kettő közül nem akart. Legalábbis ez a médiában így olvasható. Hogy meg mi volt azt senki nem tudja, de mivel azóta is együtt vannak, valami csak lehet köztük. Pl. tisztelet meg szeretet, ami bőven elég lenne sok házasság összetartásához (ami itthon szétmegy, mert pont e kettő hiányzik és ha szex nincs a faszinak, vagy pénz nincs a nőnek, akkor dobják a másikat)..

A másik blogon meg iszlámisták által elcsábított két tudatlan kiscsajról volt szó akiket 15 évesen már felhasználtak arra hogy szüljenek katonákat allah szolgálatára. és már fél év múlva nem is volt olyan szupi a csajoknak, mert a komment társad pont azért vetette fel a történetet, hogy a "hülye picsák most már sírnak és visszatérnének a civilizációba".... Vagyis nem élnek heppyendben 20 éve....
Ember, hol látsz itt te párhuzamot a francia love-sztorival?

Semmilyen keveredős véleméynem nincs.
(mellesleg te is kevertél a másik blogon engem és a mondottakat legalább egy másik nick-kel..)

2017.05.11. 22:10:46

@Mia and me:

Most akkor helyénvalónak tartod-e, ha egy 39 éves pedagógus a felügyeletére bízott 15-17 éves tanítványával kapcsolatot folytat?
a) igen b) nem

"A másik blogon meg iszlámisták által elcsábított két tudatlan kiscsajról volt szó"

NEM. Utána már általánosságban a tizenévesekkel folytatott kapcsolatról volt szó, és te is általánosságban reagáltál, aki akarja, pontosan elolvashatja az eredeti környezetében is (meg annak a nicknek a hozzászólásait is, akinek te lelkesen bólogattál a témában).

Arra azért kíváncsi leszek majd, hogy ha esetleg a te lányod zúg bele 15-17 évesen a 39 éves, nagy bajuszú tornatanárjába, és romantikázgat majd vele a szertárban, akkor is ilyen liberális elveket vallasz majd-e, hogy talán ő is megtalálta végre a tanár úrban élete párját, és olyan boldogok lesznek ők is, mint a francia elnökpár, vagy újra előveszed majd a pedofilozó vérfeminista énedet. :D

A közszereplőknek meg te maximum a pr-boldogságát látod a médiában, arról, hogy valójában mi tartja össze a házasságukat, fogalmad sincs, mint ahogy arról se, hogy esetleg anyu hányszor esik át esténként egy vak komondoron.

2017.05.11. 22:20:20

@Alibanya1: nekem nem pénzügyi okokból, nem magány ellen és nem bármi áron kell társ.

Válasz erre;
Ne haragudj hogy ezt kell írjam, de ez kicsit hazugság. Mégpedig olyan hazugság ez,aminek te magad sem vagy tudatában. Mindannyian tudjuk jó, még ha nem is beszélünk róla, hogy ha még is megérjük az öregkort, akkor az számunkra kínkesresves lesz. Éhezni fogunk és fázni. Mert a nyugdíjunk a béka segge alatt lesz a sok félállás miatt meg a sok minimálbér miatt. Nem beszélünk róla mint ha nem tudnánk hogy mi fog ránk várni. De azért ott van az a tudat legmélyén a kétségbeeséssel és minden mással együtt. És nagyon nem lesz mindegy, hogy egyedül lesz valaki majd, vagy netán lesz mellette valaki.

2017.05.11. 22:22:41

Egészen pontosan lehet hogy az életünk fog múlni rajta.
Remek jövőkép és enm akarok senkit sem elkeseríteni. De ez a valódi igazság.

2017.05.11. 22:28:16

@zpetal: "mint ahogy arról se, hogy esetleg anyu hányszor esik át esténként egy vak komondoron"

_ mondjuk speciel pont ez, az amerikai házaspárnál jobban esélyes, már úgy a nő feje, mosolya, rezdülései, magára erőltetett általános "média"-arckifejezése alapján.

"nagy bajuszú tornatanárjába" - te valamit keversz megint, ebben az országban csak Kövérnek van nagybajúsza :)

De engem ENNYIRE nem érdekel ez a téma. A franciák meg amúgy is mindig pikánsabbak és furcsábbak mindenben, szerintem ődóguk ...

2017.05.11. 22:36:10

@Diorella Queen: "És nagyon nem lesz mindegy, hogy egyedül lesz valaki majd, vagy netán lesz mellette valaki." .-aki elveszi és elissza azt a kis nyugdíját is ...:D
Nagyon optimista vagy :).
A magyar férfiak azért halnak hamarabb a sokkal rosszabb egészségi általános állapotban lévő nyanya nőknél, mert halálra isszák meg dohányozzák magukat. és az bizony sokba kerül.

2017.05.11. 22:41:19

@Mia and me:

Ahhoz képest, hogy nem érdekel, kicsivel arrébb még elég véres kirohanásokat rendeztél a témában. :DDD
(Engem sem annyira ez a téma érdekel, inkább az, hogy te miért tapsolsz te az egyik pillanatban annak a jelenségnek, amit nem sokkal előbb még elítéltél - hiszen a korábbi hozzászólásaid alapján ugye a francia elnök felesége maximum csak egy néni lehetne neki, aki anno még gyerekként kezdett vele kapcsolatot. :) )

Tehát akkor újra:

Most akkor helyénvalónak tartod-e, ha egy 39 éves pedagógus a felügyeletére bízott 15-17 éves tanítványával kapcsolatot folytat?
a) igen b) nem

És mi lenne a véleményed, ha a lányod lenne hasonló románcban érintett egy középkorú tanárjával? (Tőlem akár lehet tanárnő is, legyünk tényleg nyitottak.)

Ha korábban olyan határozott véleményed volt a témában, most miért próbálod ilyen izzadtságszagú szar poénkodással megkerülni a választ?

2017.05.11. 22:59:19

@zpetal: Honnan tudjam hogy "Mi lenne ha" - majd ha lesz adott szituáció, akkor mindent egybevetve mérlegelünk. (tudod ketten azzal a hülyével aki szokott palacsintát is sütni és mégse száradt még le a f.rka ettől, hogy belekontárkodik az állam által előírt "principiumomba")

A francia nénit meg valaki csak feleségül vette...

"Engem sem annyira ez a téma érdekel, inkább az, hogy te miért tapsolsz te az egyik pillanatban annak a jelenségnek, amit nem sokkal előbb még elítéltél"

értem, szóval én érdekellek? :D Már persze pusztán gondolati szinten értem.
Ez egy internetes fórum még mindig , percenként lehet más véleméynem, már csak azért is mert nem robot vagyok, vagy mert figyelem a reakciókat a bármilyen felmérésemhez ,vagy mert hülye vagyok, vagy mert férfi vagyok, vagy akármi. Nem tök mindegy? Mindent egybevetve itt ez volt a véleméynem, mindent egybevetve a másik blogon meg ahhoz a történethez az volt a véleméynem. ennyi.

2017.05.11. 23:09:10

@Mia and me:

Most akkor ebben a percben helyénvalónak tartod-e, ha egy 39 éves pedagógus a felügyeletére bízott 15-17 éves tanítványával kapcsolatot folytat?
a) igen b) nem

2017.05.11. 23:16:39

@zpetal: Nem helyénvaló és a fene a gusztusát mindkettőnek.
De a szerelem az VAK mint tudjuk.
De azért csak óvatosan duhajkodják ezekkel a lenézésekkel, mert ki ne csesszenek veled az égiek fentről jókedvükben.
Azt a végén beleszerelmesedsz a szomszéd 90 éves nénibe.

2017.05.11. 23:18:15

@Mia and me: Felgmáskodj kicsit neki.
Mondd, hogy mert megteheted és kész! :D

2017.05.11. 23:23:20

Most ebben a percben azt tartom helyénvalónak hogy én folytatok kapcsolatot a zuhanyrózsával. Pusztán egy 8 perces kapcsolatot, ami egyirányú lesz és vizes jellegű.

a tanár és tanítvány között VAN mindig valamilyen kapcsolat, te milyen jellegű kapcsolatra gondolsz a kérdésedben?

(tisztelet jellegű, mester-tanítvány jellegű, baráti, szellemi, haveri, szerelmi, szexuális, testvéri, hivatalos, ellenséges, bajtársi...és így tovább )?

2017.05.11. 23:26:48

@Mia and me:

Pontosan érted te, hogy milyen kapcsolatról van szó.

2017.05.11. 23:28:21

@Diorella Queen: Hát isten nem ver bottal az biztos. Még a végén nálunk is beköszön "csókolomot" pár év múlva valami nálam öregebb bajszos tornatanár :D....

2017.05.11. 23:31:42

@zpetal: Nem nem értem. A francia példában ugyanis nem tudom hogy mikor hány évesen milyen kapcsolat volt köztük.

Azt tudom ami most van. És amit a média ír, abból nem lehet tudni hogy mit kellene nekem pontosan tudnom a kérdésedben a kapcsolat jellegére vonatkozóan.

Na jóéjt, .... az én munkámat még nem robotok csinálják :(

2017.05.11. 23:52:18

@Mia and me:

"A francia példában ugyanis nem tudom hogy mikor hány évesen milyen kapcsolat volt köztük."

Hagy segítsek újra: amikor a fiú betöltötte a 17-et, akkor vállalták fel "hivatalosan" a párkapcsolatukat (amiből erősen következik, hogy titokban már korábban is együtt voltak), és ekkor küldték át a szülők máshova a fiút, mert nem tartották helyénvalónak.
De szerintem értenéd te, ha akarnád. Csak nem akarod.

"az én munkámat még nem robotok csinálják :( "

Addig jó, de sajnos ami késik, az nem múlik. Amúgy pár hete még mintha gyeden lettél volna, de sebaj. :D

2017.05.11. 23:53:49

@Mia and me:

Persze megértem, hogy mellébeszélsz és maszatolsz, épp eléggé segget csináltál már a szádból. :)

Alibanya1 2017.05.12. 08:55:56

@Diorella Queen: és ha kicsi hazugság? Nem látom a problémát, tudatosan így fogom fel, így érzem. Ez segít abban is, hogy felkészüljek arra, ha kell egyedül leszek öreg. Van pár ilyen néni már. Ez van. Ahogy elnézem az eddigi magamat, azt is megoldom majd. A vége meg mindenkinek egyforma.

Alibanya1 2017.05.12. 09:42:33

@zpetal: az jó istenre, lazulj már el! mit szeretnél, a nőt vigyék el bilincsben? vagy mi, nyilvános égetés? vannak dolgok. amelyek határokat feszegetnek, ez ilyen. 39 éves férfi egy 64 éves nővel. Neked nem tetszik, ámen. Törvényt nem sértettek, Franciaországban 15 éves a korhatár, tehát bármit tettek ezután, nem volt törvénysértő. A tanító diák íratlan szabályt nyilván feszegették, de valószínűleg nem lépték át, mert akkor az iskola lépett volna. A fiút eltávolították, hogy megelőzzék a bajt. Hogy titokban mi történt, arról miért beszélgetünk? Nem tudjuk, vagy történt, vagy nem. Kész. A történet folytatása viszont őket igazolta, együtt vannak, több mint 20 éve. A pasi miniszterelnök lett, nekem úgy tűnik nem marta szét a nő, mit gondolsz? Számomra a történet pozitív, még ha a legkevésbé sem szokványos, szeretik egymást, támogatják egymást és kiállnak egymásért, nem kell több. (és leszarják az összes véleményt mellesleg..., kivéve a saját családjukét, de ott megszerezték a beleegyezéseket, amely számomra újfent szimpatikus ) Számodra nem szimpatikus okés, elmondtad, nekem meg másnak az, itt a blogon, mi is elmondtuk ennyi. És nem, nem akarom, hogy a 15-16 éves lányokat, fiúkat tanárok cserkésszék be. Ez a történet se nem pro és nem is kontra. Egy kivétel, nem fog divatot csinálni, nem fognak tömegesen férfiak a nyugdíjas otthonban feleség után nézni. Másfelől, ha nő beteg lenne, már régen nem érdekelné a férfi, másik fiúcska után nézett volna....

csevely 2017.05.12. 10:18:50

@zpetal:

1. Nem neked írtam.

2 Nem a saját véleményemet írtam, hanem egy USA egyetem nemzetközi hírű professzorának könyvéből az ő véleményét idéztem.

3. " a gyerekeket meg a nőket is be kellett a férfiak mellé hajtani a munkaerő-piacra, " na igen, a legnagyobb költségcsökkentés, nyereségnövelés érdekében.
Mert ugye akkor alakult ki a kapitalizmus. És ha egyszer feleannyi pénzért is megkapható valami. . .

4. Utálom ezt a vélemény terrort, amit itt csinálsz, azaz azt mint akár bármelyik fidesz birka, ha lát egy nem vele kompatibilis véleményt, azt azonnal, gátlástalanul letámadni, elsöpörni, megsemmisíteni.

5 . Volt egyszer valahol egy messzi messzi galaxisban, ahol elhangzott egy hozzád hason@Mia and me: ló fazon arcába mondva :
" nagyon szar életed lehet, ha mindig a máséval foglalkozol "

2017.05.12. 11:09:31

@Alibanya1: Mi lenne ha randiznál zével?
Megírhatnád nekünk,. hogy mekkora nyomorék,neked kellett kifizetni a kávédat is,gyűrött volt az inge és csak fújta a saját hülyeségét élőbenis. Ennyi kommentelés után már különben is ideje lenne egy pofavizitnek, nem?
Szerintem ez remek ötlet lenne és én imádok remek ötleteket osztogatni, főleg mivel ingyen van.
Nem is kell megköszönni:)

2017.05.12. 12:32:46

@zpetal: én nem olvastam ennyire utána a témának - gőzöm sincs és nem is érdekel, hogy mikortól "dugnak"... Merugye a másik blogon a lányok kapcsán ez volt ami borította a nőnemű kommentelőknél a bilit, hogy egyik férfi kijelentette, hogy "a 14 éves kiscsaj jogilag dugható. pont." - és erre te helyeseltél.

Én meg erre nem helyeselek most sem.

A francia példában senki nem tudja mikor mi történt, milyen jellegű volt a kapcsolat amíg feleségül nem vette, stb. Találgatni meg bármit lehet...
Alibanyának van igaza, ez 20 éve történt, az idő őket igazolta és kiállnak egymásért és vállalják egymást - 20 év távlatából tökre mindegy hogy mikor tértek át a bármilyen kapcsolatukban a "dugásra", de gyanítható hogy akkor amikor az ottani törvények megengedték, mert különben egyik sem itt lenne és ilyen pozícióban.

Arról meg ezek szerint nem tájékoztatott a tisztelt kormányod hogy ahol nagyon éhen akarnak halni az egy FÉRFI fizetésből, ott már gyed mellett is lehet rabszolgáskodni a nőnek negyed pénzért- nagy családbarát mosollyal és hálával persze... (tudom most jelented a navnál hogy külön figyeljenek az adóbevallásomra :)

2017.05.12. 18:07:19

@csevely:

1. Egy nyilvános fórumra beírt hozzászólásodra válaszoltam, ha nem tetszik, levelezz a lelki társaiddal.

2. Mondták már professzorok azt is, hogy a Föld lapos, és a nap kering körülötte. Jó, ha megismersz valamit más szempontból is (ld. pl. az óriási munkaerő-hiány az IT szektorban, ami pont a munkaerő-piac átrendeződését támasztja alá), és kialakítod a saját véleményedet. Egyébként meg a professzor véleményére reagáltam.

3. Azért gondolom, te is olyan eszközről sírod ezt ide, amit a kínai gyárvárosokban biorobotok termeltek neked, és hiperben veszed meg a termékeket, nem pedig a kistermelőtől háromszoros áron.

4. Mindössze ellenvéleményt írtam ide, nem kötelező rá reagálni, Banyának meg ha nem tetszik, kitörli, ennyi. Tehát nincs szükséges a fogadatlan prókátorságodra. :) De látom, szerinted a vélemény szabad, egész addig, amíg azt mondják, amit hallani szeretnél. :D
És igazad van, túl békés itt a légkör, indíts politikai trollkodást. Kezdheted azzal, hogy megmondod, kire szavazzunk, aki majd kihúzza a szarból az országot.

5) Mindössze a kétszínű viselkedésére és az ellentmondásos kijelentéseire hívtam fel a figyelmet. Egyébként nem gondolod, hogy ti is egy kicsit sokat foglalkoztok velem?

2017.05.12. 18:26:53

@Mia and me:

Az, hogy egy 14 éves "jogilag dugható-e", szimpla TÉNYkérdés, az meg, hogy te helyesled és implicite helyénvalónak tartod egy középkorú nő és a neki alárendelt helyzetben lévő tanítványa kapcsolatát, szimplán erkölcsi beállítottság kérdése. Ami nálad - mint kiderült - elég gyorsan változik, persze nincs ezzel gond, csak akkor helyén kell kezelni. :D

A másik topikban meg SENKI nem mondta egyébként, hogy egy 14 évessel folytatott szexuális kapcsolat helyénvaló lenne, csupán a én kifejezetten le is írtam, hogy nem helyénvaló egy középkorú felnőtt és egy középiskolás kapcsolata. Emlékszel még erre, vagy beidézzem ezt is neked? :)
És beidézzem a barátnődet/másodnickedet, aki hatalmas, pedofilozós dörgedelmeket zengett egy felnőttnek és a vele függelmi viszonyban lévő kiskorúnak a börtönnel fenyegetett kapcsolatáról? És aminek te lelkesen tapsoltál? :D (Jó tudjuk, tudjuk, percenként változhat...)

A francia tanár néniről meg annyit tudunk, hogy amikor 17 éves lett a tanítványa, akkor vállalták fel nyíltan a párkapcsolatukat, ha minden rendben volt jogilag és erkölcsileg, akkor miért ködösítenek erről az időszakról szerinted? De nyilván készséggel elhisszük neked, hogy a kezét se fogta meg a házasságkötésig. ;-)
A kapcsolatukat meg bármi összetarthatja (pl. a férfi részéről az anyaszerep iránti igény a párkapcsolatban), de készséggel elhiszem neked, hogy jó a kapcsolatuk, mert te azt nagyon jól látod a fényképes pr-mosolyuk alapján.

Azt meg tényleg sajnálom, hogy az urad mellett dolgoznod kell a gyed alatt is, látod, egy férfi vagy dolgozik/tanul/előrelép, és viszi a pénzt haza a családnak, vagy otthon házimunkázik meg palacsintát süt. :) (Ezzel sincs egyébként gond, csak akkor anyu ne lepődjön meg, ha neki is keményebben oda kell tennie magát a pénzkeresetnél. )

2017.05.12. 22:20:51

@zpetal: "A francia tanár néniről meg annyit tudunk, hogy"... de minket nem is érdekel annyira, hogy mit "tudunk" 20 év távlatából. Annyit tudunk amennyit ők megosztottak magukról. vagy amit olvasni lehet. Engem hótra nem érdekel, hogy mit csinált a fickó ezzel a nővel 15 évesen. Bár gyanítom hogy rajongott meg együtt színjátszóköröztek és halálszerelmes volt belé...
De nem látunk banyahordákat akik 15 éves fiúcsoportokat csábítanának el erőszakkal tömegesen, szóval teljesen érthetetlen az erkölcs-csősz kirohanásod. Senki nem annak tapsikolt hogy ezek vajon mikor "dugtak" és elítélendő-e, hanem a kitartásért, a szellemi összekapcsolódásért, a bármilyen tiszteletért, ami nélkül egykorú emberek között se működik semmi pár évet túlhaladóan. (a szex, a láng 3-4 évet mozgat egy kapcsolatot, ha nem volt más alapja, akkor széthullik akármennyire egymáshozvalók is korban meg kémiában meg egyéb paraméterek mentén).
A siker meg a rossznyelvek :) még őket is szétszedhetik, már gondolom előre kárörvendsz arra az időre amikor kiderül valami botrány ezekről, hogy idedörgölhesd majd hogy látod Mia a nagyszerelemennyi volt..... Csak akkor is már több mint 20 éve vannak együtt, tehát már négyszeresen lekörözték a sima egyszerű magyar átlag-házasságokat, ahol minden klappol erkölcs-csőszileg is meg bőrszinre meg kasztra meg mindenhogy...

A "14 éves jogilag dugható" - így - ilyen megfogalmazásban meg lehet hogy neked "tény"kérdés, nekem meg azt sugallja hogy aki így gondolkodik vagy ilyen kijelentést tesz -függetlenül attól hogy TÉNYkérdés - azzal majd 40 évesen se "dugnék" erkölcsi megfontolásból :).

Ne sajnáld hogy dolgoznom kell, mert szeretem amit csinálok, és nem az "uram" mellett. Én vagyok a papíron tanultabb, így járunk jobban még a rosszabb fizetésemmel is, (vagy úgy ha ő menne gyed-gyes-re csak az magyarhonban akkora szitok, hogy ki is rugják rögtön az férfiembert, aztán utána tényleg lehet a küszöböt enni. ) Valamint ilyen ultra-szabad liberális korcsok vagyunk, hogy ő is főz meg én is tudok szöget beverni, tehát semmi gond hogy mindenki dolgozik is. A negatív előjel annak szólt hogy ezt hívják családbarátságnak, ahelyett hogy tisztességes fizetést adnának (gyed) a pár évig gyermekgondozással foglalkozó szülőnek (akármelyik is az).

2017.05.12. 22:41:52

@Mia and me: Én már 9 éve full szerelmes vagyok és még mindig nem múlik .
Ugyan úgy működik a kémia is.

2017.05.12. 23:24:12

@Diorella Queen: Hát de nem huszon harmincas vagy ha jól sejtem :)

Ti még legalább szerelmesek tudtok lenni. Az új generáció szerintem elvétve...

2017.05.12. 23:38:26

@Mia and me: 48 vagyok .
A szerelemnek nincs köze a generációkhoz.

2017.05.12. 23:39:27

@Mia and me: Sem a külsőhöz,mint ahogy a francia példa is mutatja.
Ez az amúgy amit sokan el sem tudnak képzelni.Pedig a szerelem tényleg vak.

s 2017.05.13. 01:23:14

@zpetal: A síparadicsomok tele vannak férjekre vadászó fiatal lányokkal és fiatal lányokra vadászó férjekkel, de mindenki érzi, hogy a helyzet nem teljesen szimmetrikus.

s 2017.05.13. 01:40:42

@Scheibe: "egy ember nem megismerheto pusztan az irasaibol"
Sokan ezt roppantul sajnálnák. Nyilván nem csajozni akarnak, de mégis. Madách, Galilei, Szókratész . . .
Méltatlan személyemet is ide sorolnám. Mindkét szempontból.

s 2017.05.13. 02:41:37

@Mia and me: "A magyar férfiak azért halnak hamarabb a sokkal rosszabb egészségi általános állapotban lévő nyanya nőknél"
A nők jobb egészségi állapotban vannak, mint a fickók. A hormonjaik miatt (progeszteron). A tesztoszteron gyilkolja a szervezetet. Öreg fószernak persze már kevés van, de amit fiatalon művelt vele, azt nehéz kiheverni. Meg dolgozik, mit az állat. Abban is elkopik. A nők meg amúgy is többet foglalkoznak az egészségükkel és hosszú távon ez is feléjük billenti az egyenleget. Nyugatabbra nincsen ekkora különbség a két nem várható élettartama között és nem csak a pia miatt. Másként használják az egészségügyi ellátó rendszert (kiegyensúlyozottabban).

2017.05.13. 09:42:29

@Diorella Queen:

Egyrészt simán látszik rajtatok a korkülönbség, másrészt óvatosan a fiatalabb férfiakkal. Pont a fiatalabb faszik szokták azt csinálni, hogy felépítik magukat anyagilag/emberileg egy őket pótanyaként kiszolgáló idősebb hölgypartner mellett anélkül, hogy ők maguk bármi különösebb erőfeszítést tennének a nőért a kapcsolatban, aztán negyvenvalahány évesen tovalibbennek egy fiatalabb virágszálra.

2017.05.13. 16:26:12

@zpetal: "A férfiak nem foglalkoznak azzal, hogy másokhoz viszonyítgassák magukat..."
Ezt komolyan mondod ?
Férfiak is rendszeresen faszméregetést csinálnak, csak nem az arcukkal meg az alakjukkal, hanem a hatalmukkal, kocsijukkal, vagyonukkal kérkednek. Pont ugyanazok a reflexek, mint a nőknél, csak más a kifejezési terepe.

Alibanya1 2017.05.13. 18:56:07

@zpetal: @Diorella Queen: ez miez itt? barátkozzatok privátban, ne itt a blogon köszi

2017.05.14. 09:51:53

A Macron-temahoz: Tibi bácsi nagyon jó kérdéseket vet fel az írásában. Jót tesz-e Európának, ha egy 67 milliós atomhatalom vezetője és felesége - Tibi bácsit idézve - aberrált? És milyen mértékben hathat ki ez a pszichejükre?

www.antalffy-tibor.hu/?p=21502

2017.05.14. 10:06:03

És minden kommentár nélkül, ilyen volt az elnöki pár, amikor a titkolt romancuk kezdődött:

i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/04/24/22/3F8EA96100000578-0-image-m-5_1493069121068.jpg

csevely 2017.05.15. 14:57:21

@zpetal:
Némi pontosítás.:
". Azért gondolom, te is olyan eszközről sírod ezt ide, hiperben veszed meg a termékeket, nem pedig a kistermelőtől háromszoros áron."

nem , nem a hiperben, nem ott veszem. Eredendően Kínából rendelek minden elektronikus bigyót ( alaplap, tápegység, processzor, mobiltelefon., okosóra..) és bizony 1/5 áron.
És nem a lőrinchez megy a különbség.
Nekem kell összerakni, installálni, de még megy a dolog. Nem úgy mint a mai informatikusoknak. A mai fiatalok szövegértése jelzi a szintet.
Nekem alt.iskolában, 3. osztályban számtanórán kellett szöveges feladatokat megoldani. Mostanság érettségin bukó van belőle.....mármint szövegértésből.
Ja télleg a USA kiszervezte az informatikus hiányt sokkal olcsóbb Indiai, Kínai programozókra, akiknek még irodát, hardvert sem kell biztosítani. És ott a két országban vannak rendes számban jó elmék!
Persze itt erre nincs szükség, egyrészt nem kellenek a robotok, öntanuló mesterséges intelligencia sem, másrészt a főni szerint is van 1 millió rejtett tartalék. Ha azok belelódulnak. . . .

Sokszor szoktam röhögni a reklámokon, mikor büszkén mondják, ez magyar minőség.
És tényleg, akkora szar hogy fogalom. Már mint azzá tették.
Lassan minden napi cuccost Ukrajnából, Szerbiából, Szlovákiából veszek.
Az hál isten még nem Magyar minőség. ( ámbár az ott élő Magyar kisebbségtől származik ) és szintén fele áron.

"Egyébként nem gondolod, hogy ti is egy kicsit sokat foglalkoztok velem?"

3 éve soha senkitől meg nem kérdeztem itt a blogon, hogy hol lakik, mit csinál, van e családja, gyereke. . . . tőled sem kérdeztem, sőt soha nem is fogom.
És ha tőlem kérdezné bárki, nem válaszolnék.

Ja és a fene foglalkozik veled !!

cso zsi 2017.05.17. 09:38:59

@zpetal: "És több évtized házasság után a legtöbb hölgynek újra meg kell tanulnia azt, hogy hogyan kell ismerkedni + pasizni+ csábítani. "

Halkan jegyzem meg, hogy a 35 éve "a legyet röptében is" típusú pasi párszor elkötelezte magát, mire férfi lett.
...és elő kellett kotorni a fiók mélyéről azt a hozzáállást, amit betakart pár fészekalja nevelgetése, hűség (nem vakság) az aktuálishoz, családi hétvégék-ünnepek az aktuális anyóséknál, igazodás az ő időbeosztásukhoz, valamint a saját szülőkkel ugyanígy.
Nem játszmázás, mert az sosem vezetett célra, bár ezt a nők nem veszik észre.
Túlkombinálnak, majd nem értik, hogy miért nem jelentkezik a "friss hús".
Nem szabad hasonlítgatni a régihez, az előzőhöz, ha igen, akkor csak annyit, hogy vele a jó pont olyan jó, mint a "Hufnágel Pistával" volt.

2017.05.20. 17:46:18

@zpetal: "És minden kommentár nélkül, ilyen volt az elnöki pár, amikor a titkolt romancuk kezdődött:-link"

:D hát baszki ezen is a nő néz ki jobban :D
Konkrétan az nem sokat változott, a faszi viszont rendesen megöregedett ;-)

2017.05.20. 20:19:36

@Mia and me:

Megöregedett a faszi? Nahat, kicsivel feljebb meg azt mondtad, hogy az a szerencsés alkat, aki ugyanúgy fog kinézni hatvanakarhany évesen is, mint 18 évesen.
A nő viszont már ugyanolyan tropa volt akkor is, mint most, ez ketsegtelen (39 évesen, dúsgazdag család tagjaként ilyen anyoskulsot villantani elég gáz) . De nem ez a kerdes.

Hanem egyreszt az, hogy ezen a képen te egy fiatal, de érett férfit látsz, vagy egy gyereket?

A másik, hogy olvasd nyugodtan a belinkelt írást, és a kommenteket, amik felhivjak a figyelmet arra, hogy egy nimand csinovnyikbol milyen gyorsan pörgött fel a karrierje a házasság utan (ugyanis nem olyan régen vannak együtt ujra), a second life-jara, meg a felesége befolyasara.

2017.05.20. 21:31:59

@zpetal: te most mégis angliában vagy (de csak félig) vagy ennyire siettél a válasszal a telódról hogy hol van ékezet hol nincs...?

Nincs ebben ennyi, -már az elnöki pár kinézetében - viccnek szántam - de ezek szerint nem ment át, sótlan egy f.szi lehetsz hallod.

nem olvasgatom a kommenteket mert nem érdekel, nem a szívügyem a pár közmédiabeli megítélése - csak a fotót néztem meg.

2017.05.20. 22:01:27

@Mia and me:

És ha megnézted a fotót, akkor azon te egy gyereket láttal, vagy egy férfit?

Nem kell a kozmediabeli megítélésével foglalkoznod, elég, ha csak elolvasod az önéletrajzát, vagy azt, amiket ők maguk nyilatkoznak, es egyrészt máris kiderül, hogy pl. nem annyi ideje vannak együtt, ahogy te azt állítottad, másrészt eldöntheted te magad, hogy ez a karrierut mennyire életszerű, a kapcsolatuk mennyire egészséges, és politikailag jo-e, amit ez a fazon ígérget a nyilatkozataiban a feleségének juttatando hatalommal kapcsolatban.

Azert örülök, hogy a szöveget sikerült így is megertened, amit peldig te humornak gondolsz, az meg szimplán csak izzadtsagszagu erőlködés a válasz megkerülésére.

2017.05.21. 11:10:32

@Kulics:
- Nem én hoztam fel újra a témát.
- Ha egy fórumon vannak számodra unalmas részek, görgess át rajtuk nyugodtan. Vagy indíts és tarts fenn egy számodra érdekes threadet, még az is lehet, hogy másokat is érdekelni fog, és lesz olyan témában beszélgetés, amilyet szeretnél.
Amúgy az megnyugtatóbb lenne számodra, ha csak a kihalt kommentfalat nézegetnéd itt? Mert a párbeszédek és a hozzászólások már jó ideje igencsak akadoznak.

2017.05.22. 10:51:51

@zpetal: felesleges zajt keltesz, a kötözködésed nem ad élményt. Léptem is.

2017.05.22. 16:44:00

@Kulics:

- nem én hoztam fel újra a témát (de az, aki felhozta, úgy látszik, nem nagyon zavart téged.)

- sajnálom, ha nem vagy elégedett, a pénztárnál visszakerheted a penzedet. Egyébként akkor miért rugozol a hozzaszolasomon és miért foglalkozol velem? Kényszerít valaki, vagy szereted, ha fáj? Esetleg ez élményt ad neked?

- "Léptem is." - Javaslom, hogy legközelebb rogton tedd ezt. Es csendben.
süti beállítások módosítása