Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

A női test legérzékenyebb része

2014. május 30. - Alibanya1

nicewomansbody0702.jpg

Érintésre a nyak, nyomás alatt pedig a csikló és a mellbimbó a legérzékenyebb testrész - derül ki a kanadai Université du Québec á Montréal kutatócsoport friss kutatásából, amelynek során 18 és 35 év közötti, egészséges nők reakcióit vették górcső alá.

A kutatásban részt vevő nőknek egy vizsgálóasztalon kellett feküdniük, miközben a szakemberek - orvosi eszközök segítségével - a különböző testrészeiket ingerelték többféle módon, legalább 1,5 másodpercen keresztül. Az önkéntesek szemeit bekötötték a vizsgálat előtt, így csupán az érzékeikre hagyatkoztak. Később értékelniük kellett, melyik inger milyen reakciót váltott ki belőlük.
Végre az emberiség ezt is megengedheti magának, hogy időt, pénzt, eszközöket nem kímélve tudományosan is eljusson ahhoz a felismeréshez, melyet szerencsés esetben a leghétköznapibb férfi is tud: ha megfogjuk a nő mellét az izgalmas, hogy csak egyet említsek.

A vizsgálat tudományos körülmények között történt, egyeseknek nehogy beinduljon a fantáziája! A cikk írója aláhúzta, hogy a nők ingerlése orvosi eszközök segítségével történt. Ez azért érdekelt volna bővebben. Lehet az írás is valamivel izgalmasabb lett volna, ha legalább néhány kép erejéig, ízelítőt kapunk ezekből ez eszközökből. Csak mihez tartás véget. Mivel piszkálták azokat a szerencsétlen asszonyokat? Ez most komolyan foglalkoztat, olyan vizuális típus vagyok és most valami hidegen csillogó botok lebegnek a szemem előtt, és ez annyira nem kellemes.Nem kaptam kedvet semmiféle piszkálódáshoz. A szövegből még ilyesmi is kiderül: A vibráló mozgás pedig a csiklóra és a mellbimbóra hat a leginkább az összes testrész közül. Lehet, hogy én vagyok kissé elmebeteg, de mégis hogyan? Érdekelnének ezek az orvosi eszközök, vagy elég itt egy vibrátorra gondolni? Amúgy, meg hihetetlen dolgok derülnek ki, alig Is állok már a lábamon.

A szakemberek szerint még több hasonló vizsgálatra volna szükség ahhoz, hogy többet tudjunk meg a női szexualitás – és a különféle szexuális zavarok – hátteréről. Szerintem is, ezzel én is egyetértek, gondolom ezek a szakemberek főleg férfiak. Érdekes lehet, bizonyos szempontokból, ahogy sok-sok önkéntes nő megjelenik, kifekszik a vizsgáló asztalra és várja, hogy ingereljék. Hol itt, hol ott, hol ezzel, hol azzal, miközben vidáman jegyzetel mindenki. Gondolom zömmel a társkeresésben megfáradt hölgyekről lehet itt szó, akik már az sem bánják, ha bottal vagy orvosi eszközökkel, de piszkálja meg már őket valaki. Így hát a végeredmény mindkét felet boldogítja. Múltkoriban olvastam, hogy egy amerikai nő (az ilyen különös dolgok csak ott történnek) kihívta a rendőrséget és megkérdezte, hogy nincs-e kedve valakinek magáévá tenni, mert megőrül, hogy x éve nem járt benne senki. Érdekes helyzet lehetett, végül is a hölgy szemszögéből nézve nyilván vészhelyzet volt...de talán eltértem a tárgytól.
Az emberiség megállíthatatlan tehát, felszámolja az utolsó fehér foltokat is a tudomány térképén, és ezek között ott van végre a női test érzékenysége is! Mint évezredek óta lebegő, ismeretlen talány!? Kíváncsian várom a kutatás további eredményeit.
Sajnos akkor még nem tudták pontosan hol is kell, nem voltak a témához kapcsolódó tudományos felfedezések, így hát érthető a tanácstalanság a hölgy arcán....

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr446234372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comprende 2014.05.30. 14:04:02

Ezek a tudósok . . . már az ókorban is tudták , de talán az őskőkorszakban is , hogy a NŐK legérzékenyebb pontja a fülük ! Bizony , mert ahogy reagálnak egy elsuttogott : tiéd lesz minden vagyonom : autóm , házam , lándzsám , szekercém , testem , lekem . . . . . . . . .
Mint ahogy a legegyszerűbben , leggyorsabban is a fülükön keresztül vezet az út az ágyig:)
Ha csak a test mechanikai stimulálását vizsgálják , akkor persze kapnak valami eredményt , de mit is ?
Amit tényleg mindenki tudott empírikusan is ?
Mert az igazi tudomány , az az empíria !
Mert ahhoz hogy nyomást gyakorolni vagy simogatni lehessen , azért el kell jutni oda :)
Sztem nagyon kevés nő díjazza ha valaki úgy odamegy és birbitélni kezdi a mellbimbóját . .
Persze virtuálisan már megy ez , igaz ? Hiszen erről szól az egész blog :)

tájfun 2014.05.30. 14:14:48

Elég egy vibratorra gondolni.:-)
Elvégre, mint tudjuk, orvosi találmányként, orvosi eszközként kezdte áldásos karrierjét.:-)
Tehát, erdeketekben szólva, ne nevesd ki ezeket a tudományos kísérleteket, mert sulhet ki belőle valami jó is nektek!
Hogy férfiak végzik ezeket a kísérleteket? Egyfelől nem tudjuk, de ha igen, csak oruljetek neki, hiszen torodunk veletek!
Megjegyzem az sem lenne baj, ha női kutatók pedig a férfitestet kutatnank, mert elettapasztalatom azt mondatja velem, hogy bizony a nők hátrébb járnak a férfitest rejtelmeinek ismeretében, mint a férfiak a női testek területén. Bizony, nem csak farkunk van, ráadásul még eme közismert szerszám is összetettebb, mint ahogy azt a nők gondolják!
Az alanyok meg, hidd el, jó pénzért vállalják a szerepet, nem a kielégítetlenseg miatt vannak ott.
Ami engem illet, ugyancsak jó pénzért önként jelentkezem női kutatók kutatási tárgyának!
Nem önzetlenül így férfitársaim közérdekét is szolgálhatnám! :-)

Alibanya1 2014.05.30. 15:22:39

@Comprende: :) azért próbálom színesíteni az olvasnivalót :)
@tájfun: igen találtam a fordítottjáról is cikket három pont a férfi testen... csak még az ihlet kell hozzá, hogy egy jópofa kis szöveg legyen belőle :)

tájfun 2014.05.30. 16:00:20

@Alibanya1: :-) várom!:-)
Azaz nyilván a többiek is, tehát: várjuk! :-)

tájfun 2014.05.30. 16:05:43

@Alibanya1:
Ja, és persze kíváncsi vagyok, hogy az "okosak" szerinti pontok mennyire esnek egybe az önismeretem szerintiekkel. Bár biztos lesz eltérés, mert magamon többet tudok háromnál...:-)

Comprende 2014.05.30. 17:45:34

@Alibanya1:
Hát a szinesítés , az nagyon sikerült !
A való világban a különféle kütyük , amik csak és kizárólag azt a célt szolgálják hogy a nőknek jó legyen , hát az elképzelhetőség , elfogadhatóság határait súrolja .
Nem mintha irígy lennék :) sőt . . .
Előszőr talán Freud kezelte a hisztériát mechanikus kielégítés módszerrel .
Aztán persze belendült az ipar . . .
A mostani állapotban , ha én nő lennék , hát nem tudnám mit is kivánnék a fiúmtól ! Valami remegő esetleges , érzéki vágytól dagadó dolgot , avagy egy hidegen számító , mindent tudó technocrata eseményt !
Viszont fiúként tudom , hogy egy hangszer a női test , és nagyon szép dallamokat rejt . Már ha van aki ezt ki tudja csalni belőle . . . . .
És ezt nem tudják empíria nélkül a " kutatók " sem :)

2014.05.30. 20:23:31

Azért gyanús hogy az említett tudósoknak nem sok lövésük lehet a nő test izgatása terén. :D Így legalább néhány közelébe kerülhettek és tudományosan bizonyítottak is. :D
Én is elképzeltem ahogy azok a szerencsétlenek ki vannak terítve, és valami fémes vacakkal piszkálják őket. Remélem legalább jól megfizették őket.

Alibanya1 2014.05.30. 20:27:35

@P80TDM: ugye izgi és még hidegek is lehetnek brrr...

Alibanya1 2014.05.30. 20:29:02

@tájfun: elkészült :) férfiak érzékeny pontja :)

FrankaZsül 2014.05.31. 07:24:13

Vicces kis iras, ugyanigy gondolkodom en is... Meg a vegen kiderul, hogy egy ferfi irja a blogot? ;-)
Olvasas kozben arra gondolok, hogy mintha a blogiro azonosulna a vizsgalatban reszt vevo holgyekkel vagy a rendoroket kihivo novel... ;-)
A multkor emlitetted, hogy valami profi tarskereso guru siet a segitsegedre. Nem jott meg ossze a dolog, vagy meg nem vezetett eredmenyre.

Alibanya1 2014.05.31. 07:42:16

@FrankaZsül: nem nő vagyok teljesen, azt hiszem :D
nem vezetett eredményre, de nem az ő hibája, egyszerűen nekem nem jön össze, nem könnyű vagy mivan, a fene tudja

Gour (törölt) 2014.05.31. 08:03:45

Az amerikai példa közel sem egyedi, konkrétan tudom, hogy az egyik hazai kábeltévés társaság ügyfélszolgálatát rendszeresen akkor hívja fel hibabejelentéssel egy hölgy amikor dugni akar. A szerelők fiatal srácok és amikor bejön a hívás akkor megbeszélik kinek van kedve éppen szexhez és az megy ki "szerelni".;-) A nő már rutinosan egyszál köntösben fogadja a szerelőt és mindenki elégedett a szereléssel a végén. :-)

Gour (törölt) 2014.05.31. 08:13:18

@FrankaZsül:

Èn voltam aki próbálta képbe hozni Alibanyát, de a sikerességi rátát nem tudom fokozni egy olyan "piacon" ahol éppen száz nő jut egyetlen normális férfira. Legfeljebb a miérteket tudom más nézőpontból megvilágítani de ez csak egyes szituációk megértésében segít, pasit ritkábban hoz a házhoz. Az ismerős lányoknál már régóta tudom, hogy csak a férfi viselkedésminták felismerését, a kapcsolat dinamikáját lehet kielemezni, de ez csak a hibák kiküszöbölésén csiszol, mondjuk ez is sokat jelenthet annak aki nincsen képben hogyan működnek a párkeresős férfiak.

Alibanya1 2014.05.31. 08:48:48

@Gour: Sok hasznos tanács volt a többi meg rajtam múlik :D

Gour (törölt) 2014.05.31. 09:05:54

@Alibanya1:

Szorítok Neked, hogy jobban menjen a szekér. :-)

Tudom, hogy sokan csak magukban keresik a hibát, pedig általános jelenség az ismerkedési krízis, itt az győz aki képes új megközelítések elsajátítására és alkalmazására. Te pedig egy nyitott, gondolkodó nő vagy, meglesz ennek az eredménye idővel.

SadBoobie (törölt) 2014.05.31. 11:07:31

A kanadai urak (?) elég felületesek voltak...a koponya két oldalán a fül feletti részt, az orr hegye,a lapockák közötti terület a háton és még nagyon sok mindent kihagytak....
Ám mivel nem nevezték meg pontosan milyen eszközöket használtak, ezért nehéz komolyan venni.....egy kiskalapáccsal például egész más eredményre is juthattak volna: a legérzékenyebb kettő így a két kislábujj lett volna :-D

Alibanya1 2014.05.31. 11:20:57

@SadBoobie: de a legis legérzékenyebbet keresték... nem felsorolni akarták és ebből ez jött ki nyertesnek :)
A másik esetben erősen torzított a minta skót jellege...

Alibanya1 2014.05.31. 11:21:32

@Gour: Köszi, de alábbhagyok vele most, majd a nyári melegben :D

Pixynor 2014.05.31. 18:34:12

Háát ez haláli, nekem a cikkről szintén egy Mengele féle labor jelent meg a fejemben, ahol hideg fémasztalokon, mindenféle kínzóeszközökkel stimulálják a nőket :) jaj :) És bár nem tudom mikori a cikk, de szerintem erről az információról már elég régóta tudomással bírunk mi mind nők és mind férfiak :)

Nekem nem volt új ez a felfedezés :) sőőőt, én kiegészíteném a háttal is :) Mindkét nem szereti ha simogatják a hátát :) Ésss ez saját kísérlet :) és még doktor sem vagyok :)

cso zsi 2014.06.01. 10:28:30

@Alibanya1:
"nem nő vagyok teljesen, azt hiszem :D"
Hanem?

A szöveg kétféle, egymással ellentétes értelme csupán a vesszők alkalmazásával áll elő:

A királynét megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem, ellenzem.

A királynét megölni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem.

takaba 2014.06.01. 11:18:37

Nem szerencsétlen nők, hanem egyszerűen részt vettek egy kutatásban. Semmivel nem extrább ez a kutatás, mint a cirkadián ritmus vizsgálata, órákra ánuszba dugott hőmérővel.
Egyedülálló nőkről meg azt feltételezni, hogy semmi másra nem vágynak, mint hogy megpiszkálják őket - ez rosszízű kijelentés, általánosító és előítéletes gondolkodás. Olyan a cikk, mint egy felizgult kamasz szövege, akit beindított a "pucér nők a nagy fehér doktor előtt" fantázia, és most zavarában összevissza beszél.

Alibanya1 2014.06.01. 11:57:37

@cso zsi: igen igazad van, nem figyeltem

cso zsi 2014.06.01. 14:36:49

@Alibanya1: És mi lett az eredmény? :)))

Alibanya1 2014.06.01. 15:11:14

@cso zsi: nem, nő vagyok teljesen, azt hiszem :D

cso zsi 2014.06.11. 21:52:27

@Benjamin Eisenberger: Gusztustalan?
Hát b+ az élet pár ezer éve erről szól.
süti beállítások módosítása