Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

Falevél

2015. december 02. - Alibanya1

Az a helyzet, hogy teljesen kigyógyultam - vagy minek lehet ezt nevezi - végül is, a szex nem betegség. A szex egy élvezetes tevékenység, erről győzögetem magam. Ilyesmiket is olvasok róla. Emlékeim is vannak ezzel kapcsolatban, hogy ez tényleg valaha, valami jó volt, vágytam rá, sőt, imádtam. Most azonban elképesztő ötletnek találom, hogy egy férfi kéz legyen például a mellemen. Mégis mi a fene történt? Nézegettem pucér pasikat, semmi. Gondolkodtam egyéb pikáns dolgokon, csak néztem erre arra, és nem jutott semmi az eszembe, ja de igen, hogy el kell mosogatni.

Pandának álcázom magam

panda-sex-0061_880.png

Lassan négy éve élek egyedül, mármint a gyerekeimmel. Egy darabig volt még egy macska is, de az kidőlt a sorból. Egy évig a romokat takarítottam, eszembe nem jutott volna a szex, de az valahogy más volt, lekötötte a figyelmem az élet újratervezése, a változás, hogy teljesen új alapokra helyezzem az életünket, gazdasági, érzelmi és gyakorlati szempontokból egyaránt, asszem gyökeres változásnak hívják ezt röviden. A feladat sokkal nehezebb volt, mint gondoltam. Nem számítottam arra, hogy így ebben az állapotomban, gyakoraltilag társadalmi hulladék vagyok. Ennyi évesen, két gyerekkel vagy végül is nem tudom pontosan mi az ok, de erre fogom, az ember nem kell már sehová, se párnak, se munkaerőnak, semminek. A munkaerőpiac az egyik legelőítéletesebb terület, amivel valaha is találkoztam, semmi nem érdekli őket, csak az, hogy hány éves vagy, ennyi. Lehetsz a legnagyobb gyökér, lényeg, hogy fiatal vagy. Vagy valami más van a háttérben? Én nem tudom! Megfigyeltem, hogy egy bizonyos cég például, három éve nem talál találkozószervezőt. Nagyon különleges lehet a feladat, néha eltépelődtem rajta, hogy vajon milyen találkozót kell megszervezni, hogy széles kis országunkban nincs ember aki, ezt megcsinálná, vagy megfelelne az elvárásnak Ezt a pályázatot kéthetente megkapom, néhányszor el is küldtem az életrajzom kínomban, mert hát ugye nem akartam tétlenkedni, de persze válaszra sem méltattak. Tényleg izgat a dolog, mi lehet ez vajon? Medúzagyűjtést kell megszervezni? Vagy jegesmedve fotózásra önkénteseket toborozni? Azóta sem nyugodtam meg a kérdést illetően, viszont az én efféle problémám valamilyen szinten megoldódott.

Ezen a képen én vagyok grafikusan ábrázolva, amikor még kicsit hosszabb volt a hajam:

15-things-every-single-girl-can-relate-to-11_880.jpg

Kanyarodjunk vissza a szex problémához, mert végül is arra gondolhatna az ember, hogy ha már az egyik probléma megoldódott, akkor ez a másik téma is felszínre kerülhetne és megoldódhatna. Mint, már ez elején vázoltam, egy évet pihentettem magam. "Megviselt a válás" azt mondták erre - na engem ugyan nem. Az viselt meg leginkább, hogy miért nem léptem jóval előbb, hogy lehettem ekkora marha, birka, juh és egyéb emlős állat? Ezt ragoztam egy éven keresztül, érdekes volt. Fel kellett dolgozni. Az ember olyan könnyen talál kifogásokat, mindenfélére, de azért amikor maga van, akkor nagyon jól tudja, hogy ki ül az álarc mögött. Féltem, béna voltam és nyuszi, meg hülye, meg... és itt hagyok helyet az egyéni kibontakozásra...

Egy év után váratlanul megérintett valami, vagyis valaki, egy kollégám és hirtelen észrevettem, hogy nem egy cserje ő, hanem egy férfi. Ebből aztán heves találkozások lettek, és ez visszarántott a kerékvágásba. Innen már csak egy lépés volt, hogy elkezdjek ismerkedni. Az egyik kolléganőmmel beszélgetve, a szó a társkeresgélésre terelődött és - én tudom ez nagyon bénán hangzik -, de meglepetten néztem körbe, ilyen létezik, szóval van olyan, hogy az ember ezt tervszerűen teszi és nem spontán rátalál az örök szerelem? Mint ebből a mondatból is látszik, totál naiv és felkészületlen voltam. Mondjuk megint kezdhetem a magyarázkodást, hogy ebben a témában teljesen szokványos fordulataim voltak, néhány ismerkedés nagyon felszínes, majd szerelem és házasság, szóval nem voltak oldalakat megtöltő tapasztalatok, meg fordulatos események. Nem akart senki a tenyerén hordozni, és nem bérelte ki a Lánchidat, hogy megkérje a kezem.

Ez is én vagyok ahogy írom a blogot teljesen élethű, még a hajam is  így összecsavarom, persze néhány tincs azért szabadon ficánkol, mint a filmekben az értelmiségi nőknek szokott

15-things-every-single-girl-can-relate-to-16_880.jpg

Bár, nekem nem is hiányzott az efféle szélsőséges érzelmi kibontakozás. Ott álltam, egyedül, férfiatlanul ezen a szép napsütötte szeptemberi napon, és ez a nő néhány fordulattal gyorsan lefotózott, az iroda előtti füvön. Pár perc múlva, már fel is regisztrált engem ebbe az örvénybe, amelyet internetes társkeresésnek titulálnak, mert hát gondolom a felszínes megfigyelőnek arra hasonlított a legjobban, meg hát valami egyszerű és publikus nevet kellett adni a tevékenységnek.

Ártatlanul ténferegtem tehát ebben a virtuális világban és komolyan azt hittem, én nem tudom van ember, aki ezt nekem elhiszi?, hogy ami fehér az fehér, ami fekete az fekete. Állat nem? Én tényleg az voltam, aki, annyi éves, annyi kiló és még magamról is azt beszéltem, amit tényleg gondoltam, és azt akartam, amit mondtam. Nagyon beteges. Döbbenten láttam, hogy leginkább a tőlem 10-15 évvel fiatalabbak érdeklődnek utánam, hogy mindenki azonnal találkozni akar, én meg féltem.

Ez is én vagyok, de itt még élt a macskám és nem sikerült eltalálnom a hajfestéket, valamint a sok sírástól megdagadt a hasam, de aztán az elmúlt.

15-things-every-single-girl-can-relate-to-3_880.jpg

Lényeg, hogy néhány hét vacakolgatás és egy-két félszeg randi után, találkoztam a vesztemmel, egy férfivel, akibe sajnos némi huzavona után rendesen beleestem. Persze megint előjöhetek a naivitásommal, igen. Most már tök mindegy. Ez egy egyoldalú, nyomorult kapcsolattá vált az életemben, mellette próbáltam persze keresgélni, sok sok emberrel beszélgetni, akár még találkozni is, de valahogy senki nem tudott úgy megérinteni mint ő. Hozzá képest mindenki rondább volt, butább, unalmasabb, meg mit tudom én. Asszem ez a szerelem, nem?

Nincs mit tenni, ha a szerelem egyszer létrejött, nem válhat már újból semmivé. Mivel nem tudom elviselni elmúlásának fájdalmát, így hát nem akarom, hogy elillanjon.

Xue Yanping

Nos, ez az irodalmi beugró pontosan körülírja a helyzetet, amibe kerültem, mintha csak én magam írtam volna, ami sajnos nem igaz, mert akkor már lenne egy sikeres regényem. Közben elszaladt három év, és én meg belefásultam és belerögösödtem ebbe a feladatba, már képtelen vagyok annyi energiát összeszedni, hogy valakivel épkézláb beszélgetést folytassak a neten, mert annyira közhelyesnek és unalmasnak találom, előre tudom mindennek a végét, és csak menekülök. Nem az ő hibájuk, én ürültem ki, feladtam a reményt is, hogy egyáltalán valakire rátalálhatok, ezen a módon, vagy akárhogy. Erre meg mondhatja mindenki, hogy de végül is hogy is van ez? Van egy férfi a lelkedben, de mégis keresgélsz, akkor mire is számítottál? Mondhatja, és igaza van. Nem tudom mire számítottam, reménykedtem, hogy az a kérdés megoldódik valahogy magától. Reménykedtem, hogy közben megtetszik valaki más, és kihajlok ebből az emberből, de semmi hasonló nem történt. Én meg szállingóztam egyre lefele, mint a sárguló falevél a szakadék alja felé. Na, most már akkor itt vagyok lent a fenébe. Dugni kéne, asszem. Gyógypedagógiából.

Pandának öltöztem, hogy ne kívánjanak meg: 

panda-sex-0081_880.png

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr638134188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pixynor 2015.12.02. 21:24:42

"feladtam a reményt is, hogy egyáltalán valakire rátalálhatok"

"A remény arra csábít, hogy ne akarjuk elfogadni a valóságot."

hello73 2015.12.02. 21:39:33

Mint mindig a képek fergetegesek:)

Telik-múlik az a kurva idő...
Nekem is voltak ilyen feladási rohamaim, már épp macskát vettem volna, hogy én legyek a lakótelep öreg macskás hölgye.

De aztán nem így lett.

www.youtube.com/watch?v=riANXPBowVI

Alibanya1 2015.12.02. 22:04:43

@hello73: azért remélem kicsit a duma is tetszik :)

Terézágyú 2015.12.03. 07:16:42

Szóval akkor négy éve senki, kivéve három évvel ezelőtt a nagy szerelmet...?

csepke 2015.12.03. 07:34:42

Banya ez nagyon jó lett.

Alibanya1 2015.12.03. 08:00:23

@Terézágyú: most feltétlen összegezni szeretnéd?
@csepke: kösz, igyekszem visszatalálni :)

Terézágyú 2015.12.03. 08:07:06

@Alibanya1:
csak gondoltam legyünk őszinték...
az egyik oldalon ott van az, hogy "bakker, már nem voltam nővel... két órája!"... a másik oldalon meg: utoljára három éve érintettem meg egy ellenkező neműt...

sirok0001 2015.12.03. 08:13:04

Alibanya mitől félsz?
Nem hiszem azt, hogy valaki egyedül nem élhet le egy boldog életet. Attól félsz, hogy úgy élsz le egy életet, hogy az időt rosszul használtad el? Nem találtad meg, amit a reményeid szerint kellett volna? Vagy csak szimplán épp du*ni vágysz? Szerelemre vágysz? Vagy társra? Az igazira? Arra, hogy melletted legyenek? Hogy ne legyen probléma?

Elárulok valamit: problémád mindig lesz, amíg el nem érsz egy kort dug*i mindig akarni fogsz, ez a világ nem tökéletes, az emberek nem tökéletesek, és akkor felmerül a kérdés, hogy mi is lenne ennek az életnek az értelme? nem? vagy lecsekkoljuk avval, hogy vagyunk élünk meghalunk?, de nyugodtan filozófáljunk....

Az írás egyébként tetszik.

Terézágyú 2015.12.03. 08:15:43

@sirok0001:
most akkor du*ni vagy dug*i? :)))))))
de inkább írd azt, hogy szexelni :))))

Alibanya1 2015.12.03. 08:59:46

@sirok0001: A férfiaktól félek, mert a férjem bántott, és egyáltalán nem látszott ez rajta, ez úgy jött. Ez megingatott, ha ennyire nem tudom felismerni, hogy kiben mi rejtőzik, hogy merjek találkozni ismeretlen emberekkel. A többi felvetett kérdéstől nem félek. egyedül is le tudom élni az életet, de persze vágyom is valakire akivel jól érezhetem magam, az élet értelme? Tudunk mosolyogni egy egy este a nap után akkor jó :)

Terézágyú 2015.12.03. 09:06:44

@Alibanya1:
"A férfiaktól félek, mert a férjem bántott, és egyáltalán nem látszott ez rajta, ez úgy jött. Ez megingatott, ha ennyire nem tudom felismerni, hogy kiben mi rejtőzik, hogy merjek találkozni ismeretlen emberekkel."

Ennek a felismerése már egy jelentős lépés előre. Mert ugye eddig azt mondtad, hogy nincs veled semmi baj, a pasikkal van a baj.

Így már tisztázható, hogy két lehetőséged van. Meg kell tanulnod legyőzni ezt a félelmet, mert csak így fogsz összejönni egy férfival - vagy elfogadod azt, hogy neked ezután nem is kell már pasi, jól elvagy te így is.

Hosszú Haj 2015.12.03. 09:24:44

@Alibanya1: na de most már felismernéd, nem? ha nem is első találkozásra, de azért a jeleket biztosan látnád idővel, plusz nem maradnál benne egy ilyen kapcsolatban, hanem lépnél azonnal.

Alibanya1 2015.12.03. 09:24:47

@Burgermeister: hát jah, erre kellene ráállni :)

Terézágyú 2015.12.03. 09:26:33

@Alibanya1:
igen, ezt kihagytam, mint harmadik lehetőséget :)

2015.12.03. 09:38:50

@Alibanya1: Jako mi je žao zbog onoga što se događa. Bog daje otkupljenje. Nadam se.

Alibanya1 2015.12.03. 10:11:05

@Kulics: Bog nema vremena da rammislja o meni :D :D bolje da to sredim ja

Terézágyú 2015.12.03. 10:13:53

@Alibanya1:
Možda ste bili loša djevojka.

hello73 2015.12.03. 10:21:26

@Alibanya1: igen:)
csak engem elsőre mindig a képek varázsolnak el.

Terézágyú 2015.12.03. 10:22:28

@hello73:
engem is. főleg ha ki lehet színezni őket...

2015.12.03. 10:23:40

@Terézágyú: mióta magázódtok Alibanyával ?

@Alibanya1: hehe istina imaš

Terézágyú 2015.12.03. 10:26:21

@Kulics:
U znak poštovanja magázódás

:)))))

Terézágyú 2015.12.03. 10:29:35

Egyébként figyelemmel kísérem, a Tvoje lice zvuci poznato-t.

2015.12.03. 10:32:38

@Terézágyú: google fordító nem pótolja a nyelvtudást :-P

Terézágyú 2015.12.03. 10:33:14

@Kulics:
ez az én nagy bánatom....

csepke 2015.12.03. 10:46:02

miért falevél? ezen tűnődtem..
mint a fapina...azért?

Terézágyú 2015.12.03. 10:48:46

@csepke:
hé..... nem gondolsz sirokkóra...

Terézágyú 2015.12.03. 11:05:24

@TBal:

Szerbusz tasa!

(bocs, ez politikailag nem korrekt)

TBal 2015.12.03. 11:11:26

@Terézágyú: sajnos nem értem a szerb nyelvet, csak a nyugatiakat...

Terézágyú 2015.12.03. 11:14:15

@TBal:
hagyjuk a dicsekvést...

TBal 2015.12.03. 11:20:02

@Terézágyú: nem dicsekvés. Valaminek a nem ismeretére nem vagyok büszke.

Terézágyú 2015.12.03. 11:21:44

@TBal:
nem atz a része volt dicsekvés, hanem az, hogy a nyugati nyelveket viszont érted...

csepke 2015.12.03. 11:23:50

@Terézágyú: én értettem a poént!;)

csepke 2015.12.03. 11:24:59

@csepke: ezt csak hogy sikerélményed legyen

TBal 2015.12.03. 11:29:10

@Terézágyú: nem dicsekedni akartam, csak jelezni, hogy van tudásom, csak nem ez. Ez dicsekvés?
"Megmosod a segged szarás után, de tudsz angolul? Buzi-e vagy?"

Terézágyú 2015.12.03. 11:31:14

@csepke:
Hát, nem hiába szeretlek (annak ellenére, hogy Pixyvel jársz)

Alibanya1 2015.12.03. 12:43:41

@csepke: nem a fapina az egész más, a völgybe aláhulló falevél lírai képe ihletett meg...

Kell valakinek szerb fordítás? megyek

Terézágyú 2015.12.03. 12:50:19

@Alibanya1:
"Kell valakinek szerb fordítás? megyek "

Lehet, hogy tőled nem is randit kéne kérni, hanem egy sürgős, a lakásban elvégzendő szerb-fordítást :)))

TBal 2015.12.03. 13:11:55

@Alibanya1: fall-levél :)
Szerintem amúgy bármikor összefuthatsz valakivel, aki forgószélként felkavar a völgyböl, és jól felemel.
Mondjuk a völgyben pihenö falevélnek is van jó aspektusa: annál lejjebb már nem eshet :).

közben a fapina és a falevél szavakból megalkottam a pinalevél fogalmát, már csak arra kéne rájönnöm, hogy mit jelent...

Nem tudom, ki lehet-e szúrni az eröszakos férfiakat, gondolom, némelyiket igen, másikat nem. Sajna kis rizikó meg bizalom nélkül nem megy párkapcsolatosdi. Amit lehet, hogy az elsö pofon után intézkedik az ember, hogy ne legyen második. Viszont ha már elöre félsz, akkor addig se fogod jól érezni magad, amiért kár lenne.

Az írás amúgy tetszik, szellemes :)

TBal 2015.12.03. 13:13:40

@Alibanya1: a borotválkozós képen azért gondolom a lábad az anatómiailag nem teljesen helyesen van ábrázolva...

csepke 2015.12.03. 13:24:38

@TBal: egyébként szerintem ebben a korban már nem az erőszakos férfiak okoznak gondot, hanem a punnyadtak, azt nem lehet kiszűrni. ;) na meg az olyanokat, mint egyszer meséltem a barátnőmhöz pár randi után be akart jelentkezni egy pasi. lakcímileg. szóval mikorunkbeli nőknek ezeket kellene tudni kiszűrni, aki érzelmeket mímelve csak le akar húzni minket anyagilag. sajnos időről időre hallani ilyet. én mindig szomorú leszek ettől. hogy hány reménykedő középkorú nő van, akik prédái a csalóknak, akik ott támadnak ahol a legjobban fáj amúgy is. az érzelmeiken keresztül.

Terézágyú 2015.12.03. 13:26:05

@csepke:
"egyébként szerintem ebben a korban már nem az erőszakos férfiak okoznak gondot, hanem a punnyadtak, azt nem lehet kiszűrni. ;)"

dehonnem. te is hogy kiszűrtél engemet....

TBal 2015.12.03. 13:56:11

@csepke: hát, azért kérdés nélkül csak nem jelentkezik be hozzád, nem?
Ha meg megkérdezi, akkor elküldöd a fenébe, és keresel olyat, aki nem kérdezi meg.
Egyszerüen tudni kell nálad hogy hol a határ, és nemet mondani, akkor is, ha nem egyböl akarja átlépni a másik, hanem kis lépésekben, sunnyogva.
Annyit tehetsz, hogy amint rájössz, hogy a hapsi a punnyadt kategóriába tartozik, dobod - mint az alábbi képregény föhöse:

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12240092_459699330886900_8592610809148280047_n.png?oh=f178772695ae0171db2526c745484f08&oe=56EE6652

csepke 2015.12.03. 14:05:33

@TBal: "hát, azért kérdés nélkül csak nem jelentkezik be hozzád, nem?
Ha meg megkérdezi, akkor elküldöd a fenébe, és keresel olyat, aki nem kérdezi meg."
persze hogy nem. a barátnőm azonnal megszakított vele minden kapcsolatot. de ebben nem (csak)ez a görénység. hanem az, hogy udvarol, felépülni látszik egy kapcsolat, már már elhiszed hogy szerethető vagy, és akkor paff lelkitökönrúgás. ez is elég szar. de ha meg ráadásul nem is vagy észnél, mert olyan jól sikerült az altatás, akkor a lelkitökönrúgáson felül meg is kopasztanak. ez a fickó elszámította magát, azt hitte olyan feledhetetlen volt a teljesítménye ;)) szerencsére a barátnőm észnél volt.

Terézágyú 2015.12.03. 14:08:56

Én egyszer randiztam egy nővel, aki szeretett volna felcsábítani a lakására, de én nem mentem, viszont meghívattam magam egy kínai gyorsétterembe...

sirok0001 2015.12.03. 14:18:17

@Alibanya1: :( Nem könnyű megbízni amúgy sem az emberekben.

TBal 2015.12.03. 14:19:35

@Terézágyú: öhm, én ezzel nem dicsekednék... szerintem ma sem lettél vonzóbb :)

@csepke: Na ja, az alacsony önértékelés nagyobb úr néha, mint a Darth Vader. De mivel ez meximálisan csak saját magadon múlik, érdemes kiiktatni.
Egyébként ismerösi körben volt egy eset még az iwiw-korszakban (az illetö egy aranyos, jó fej, de nem modellszépségü lány), hogy kinn van az illetönél (aki akkor olyan 25-6-7 éves lehetett) néhány kép a hapsijával, eljegyzés, esküvötervezés... aztán amikor legközelebb ránézek, nincs nyoma pasinak. Aztán egy ismerösöm mesélte, hogy a kettö között az történt, hogy a pasi a lány távollétében kifosztotta a közös lakásukat és lelépett. Fura emberek vannak...
A barátnödnek gratulálok, neked meg úgy amúgy fel a fejjel, nem a pasik mondják meg, hogy mennyire vagytok szerethetöek. Azt tudni kell egyszerüen, hogy azok vagytok. Tudom, hogy mondani könnyebb, mint csinálni.

Terézágyú 2015.12.03. 14:20:54

@TBal:
"öhm, én ezzel nem dicsekednék..."

ma van az igazság napja... Ali is kitárulkozott...

egyébként akár dicsekedhetnék is vele, hogy valaki engem akart mindenáron...

Terézágyú 2015.12.03. 14:21:44

@csepke:
bizonyára már akkor is punnyadt voltam...

TBal 2015.12.03. 14:27:39

@Terézágyú: és mi volt a kifogás, amiért nemet mondtál neki?

csepke 2015.12.03. 14:30:28

@TBal: terézágyú úgy látszik ráment erre e woodyallen stílusra. ;) van benne alaphangon is, de szerintem csak rátesz pár lapáttal. ennyire nem lehet az, ennyire még maga woody allen sem woody allen.

csepke 2015.12.03. 14:31:31

@Terézágyú: :D de legalábbis egy kínai kaja áron! ;)

Terézágyú 2015.12.03. 14:32:40

@csepke:
na jellemző. az ember őszinte, és ez is baj.

Terézágyú 2015.12.03. 14:33:15

@csepke:
hát, én megelégedtem ennyivel :)

TBal 2015.12.03. 14:37:10

@csepke: hja, végülis... :) de azért különbözik is töle legalább 2 dologban, nem sikeres a nöknél és nem eröszakolja a nevelt lányát.

Terézágyú 2015.12.03. 14:38:21

@TBal:
"és nem eröszakolja a nevelt lányát. "

ez ugrik be neked Woody Allenről?

csepke 2015.12.03. 14:40:09

@TBal: igen. bár nekem a filmjei ugranak be róla, ;) egész konkrétan nem tudom melyik volt amikor a spermák ültek a padon bevetésre várva, és ott ült kis szerencsétlen spermaként wa. ;)

TBal 2015.12.03. 14:42:18

@Terézágyú: hát, ez is. Az emberek összetettek. Neked mi ugrik be Polanskiról?

csepke 2015.12.03. 14:46:13

@Terézágyú: valami díva volt aki, nekem szívtelen hidegségnek tűnt, mesélte, hogy igenis egy nőnek nem szabad elfogadnia akármilyen szar/ízléstelen/olcsó/sebtében összeszedett...stb. ajándékot. konkrétan ő volt hogy visszaadott valami vacak bonbont, hogy ezzel pedig ne sértegessék. azt hiszem így kellene. van egy szint ami alá nem ereszkedik az ember, és ha a másik van olyan pofátlan, hogy megpróbálja leértékelni, akkor határozottan udvariasan vissza kell utasítani az ilyen "gesztust". talán a gábor zsazsa engedte ezt meg magának. nekem égne a pofámról a bőr... a másik helyében is. de igen rossz ha valami olyat kapsz amit legszívesebb a kukába dobnál mert olyan minőség

Terézágyú 2015.12.03. 14:47:20

@csepke:

ööööö... ezt nem értem.

csepke 2015.12.03. 14:47:49

@Terézágyú: nekem meg az hogy elolvasnám a roman by polanski c könyvét de nem lehet megvenni

csepke 2015.12.03. 14:49:25

@Terézágyú: ez csak beugrott arról hogy mondtad hogy te megelégszel a kínai kajával. csak laza asszociációs mező volt a megelégedés vagy sem meg mennyivel meg randi

Terézágyú 2015.12.03. 14:52:38

@csepke:
igen, tudom, te mondtad, hogy aki igénytelen az annyit is ér...
de most azt akartad mondani, hogy túl keveset kértem?

TBal 2015.12.03. 14:53:43

@csepke: amiröl itt te meséltél az a vámpírok bája volt inkább :).
Polanski filmjeit imádom amúgy, a halál és a lányka, a keserü méz, a kilencedik kapu... jók :)
WE munkásságát annyira nem ismerem.

csepke 2015.12.03. 14:55:20

@Terézágyú: hát ha már a lakására akart felhívni, akkor megerőltethette volna magát ;)

Terézágyú 2015.12.03. 14:56:22

@csepke:
ékszer? jegygyűrű?....

Alibanya1 2015.12.03. 15:10:32

@TBal: de ilyen gumi lában van :D

Terézágyú 2015.12.03. 15:11:18

@TBal:
nyilván nem egyértelműen mondtam nemet, csak húzódoztam.

csepke 2015.12.03. 15:19:27

@Terézágyú: inkább azt gondolom bármi is az amit gesztusnak szánunk, lehet kicsi, de a kategóriájában az átlagnál magasabb minőségű legyen. ha csak bonbonra van pénz akkor abból ne a m2 nyi méretű tescos, hanem 2 cm3-s finom. ha étterem, akkor ne kínai kaja. ha ékszer akkor ne gagyi...stb.
mondok példát. esküvőnkre kaptunk egy ismerőstől evőeszközkészletet, volt vagy 20 személyes, de olyan szar tesco minőség, hogy a férjem azzal a lendülettel másnap dobta a kukába, hogy ilyet ő a telekre nem venne. az illető inkább hozott volna valami kicsi mást de abból jót.

Terézágyú 2015.12.03. 15:21:17

@csepke:
Én nem akartam volna étterembe menni :)
Nem is voltam soha étteremben.

Kidobni az étkészletet??? Én ha műanyag kanalakat kapnék, azt se dobnám ki.

csepke 2015.12.03. 15:34:15

@Terézágyú: pedig fontos a formakultúra. legyen kevesebb "cucc" de ne nyomortelep hangulatú legyen, rányomja a bélyegét az életedre

Terézágyú 2015.12.03. 15:35:18

@csepke:
egy punnyadt ember így működik.

2015.12.03. 15:46:22

@csepke: vannak pici gyémántok is fél millióért. a nagyobbak, már látható méretűek 30 millánál kezdődnek.

2015.12.03. 15:52:39

@Alibanya1: A férfiaktól félek, mert a férjem bántott,..

Válasz erre;
Nem akarlak elszomorítani, de te is jól tudod, hogy minden okod meg is van rá.
Még hogy csak szélhámosak, vagy a fiatalabbak a biztos lakhatást esetleg kitartót keresnek, csak hagyján. De elég ocsmány egy népség a maga módján. A legtöbb alkesz, kurvás, csavargó.Kártyázik vagy gépezik, esetleg egy végtelen lusta disznó.Az agressziójukról már nem is beszélve.A többség csóró és el van adósodva és ez még a jobbik eset.
Akinek nem inge az ne vegye magára, de a legtöbb férfi az ilyen.

2015.12.03. 15:58:08

@Diorella Queen: egyetértek veled ! A legtöbb férfi alkesz csóró szélhámos és agressziv állat. Ki kéne irtani mindet a pi**ba...
Már fejlesztik a nőknek szánt és csak férfiakat lelövő kézifegyvereket.

2015.12.03. 15:58:26

@csepke: Baromi egyszerű.
Nem kell csóringer faszkalapokkal kezdeni.
Vagy legyen kő gazdag iparmágnás, szellemes, kedves, nagylelkű és okos, vagy ne legyen senki.
:D:D
Az utóbbi az esetünkben persze sokkal valószínűbb.:)))

Nem tudom ki hogy van a szexel ebben a korban, de én azt várnám el magamtól, hogy remegjek érte, mert állítólag ebben a korban a nők jobban kívánják vagy mi.
De nálam semmi, bár még simán szülhetek, lehet emiatt nem kívánom a szexet?:D:D

2015.12.03. 15:59:10

@Kulics: Nem kell lelőni őket, felőlem elférnek ezen a bolygón, csak engem kerüljenek el nagy ívben az ilyen átlag idióták.

Terézágyú 2015.12.03. 15:59:33

@Kulics:
Én nem vagyok alkesz, mert még sosem voltam részeg.

2015.12.03. 16:02:51

Tökmindegy ki mit véleményez, de Alinak igen is van félnivalója, főleg mivel rossz emberismerő ahogy én megismertem , illetve tapasztalatlan, tulajdonképpen " kezdő" egyedülálló.

2015.12.03. 16:04:17

@csepke: Ezaz!
Ha már arany gyűrű és köves, akkor minimum hogy brilles.:D:D
Mellesleg a brillek tök elérhető áron vannak a zálogházakban és antikosnál , nem új állapotukban.:)

2015.12.03. 16:08:57

@Diorella Queen: Te akkor biztos egy hat nyelvet beszélő 25 éves topmodell vagy, az előkelő körökből. A kőgazdagok azokkal kevernek. Csak szólok.

2015.12.03. 16:36:44

@Kulics: Általánosítás.Ez egy ostoba általánosítás.
Az én korosztályom potenciális célpontja a pasiknak.A gyerek már nagy, nem nyűglődik. A házasságokból általában akinek van némi sütnivalója, az nem egy sátorral és egy tescos szatyorral száll ki. Tehát az esetek nagy részében a lakás adott.A hülye vágyakozások és magányos nyafik miatt könnyen csábíthatók és nagyon sok esetben jobban tartják magukat mint némelyik 20 éves.

2015.12.03. 16:48:03

@Diorella Queen: te kőgazdag milliárdosokról beszéltél, hogy neked csak az kell.
Erre válaszoltam hogy azok meg a monacoi yachkikötő bárpultjánál szedik fel a topmodelleket, nem egy magyar blogon.

2015.12.03. 16:49:06

@Kulics: Az én korosztályom már nem nyafog a gyerekért, sem a karikagyűrűért. Általában kiváló háziasszonyok, tudnak főzni és meleg, barátságos otthonokban laknak. Megértőek és figyelnek a férfiak igényeire.
Az életük nem kizárólag bulihegyekből áll, mint fiatalabb társaikank, Mindemellett még sokkal megbízhatóbbak is hűség terén.
Ezen tulajdonságok ismeretében mindegyik férfinak és majd minden korosztálynak potenciális célpontjai vagyunk. A gazdagok szexelni járnak a húszéves topmodellekhez ha fizetnek érte.
De szerelmet,. megértést, figyelmet és otthont sosem fognak a pénzükért kapni és ezt ők is tudják nagyon jól.Tehát akár gazdag akár szegény a férfi, ha nem kizárólag szexet akar, márpedig egy bizonyos kor után úgy általában ennél jóval többre van igény kapcsolaton belül, akkor nem választ húszéves csajt partnernek.

2015.12.03. 16:57:09

@Diorella Queen: sajnos csak a pozitiv oldalát irod le.
Azt nem hogy a nők 40-50 körül már jó pár csalódáson, lelki sérülésen vannak túl, bizalmatlanok, átesnek a ló túloldalára, mint most te, hogy csak kőgazdag tökéletes királyfiakkal randizzanak.
Sajnos itt keleteurópában az emberek 40-50 éves korukra annyira kiégnek és olyan defektesek lesznek ami már alkalmatlanná teszi őket a párkapcsolatra. Az önértékelési defektjeik mániákká növekszenek. Hiába fiatalosak a mai emberek ennyi idősen, ha a lelkük elhasznált, pesszimista, hazug és gyáva.

2015.12.03. 17:03:09

Alibanya legyen előtted elrettentő példa ő ;
hairstyleholic.com/demi-moores-sexy-long-hairstyle-for-2014/demi-moore-long-hair-2014/
És a hármas történet, amibe majdnem belehalt ez a nő. Rettentően sajnáltam és a Kucher gyerek az új asszonnyal ( bár sokkal fiatalabb) piszkosul mellényúlt.:D:D
Nézd;www.shroomery.org/forums/showflat.php/Number/18592554/fpart/all/filter/i/vc/1

2015.12.03. 17:05:34

@Kulics: Nekem van partnerem, nem vagyok teljesen egyedül.SM előkerült, jött mint a rakéta.

Viszont én azt mondom, hogy a pasi legyen vagy szép, vagy kő gazdag.
Ha a kettő párosul ( amúgy szinte soha, csak a mesékben) az a legjobb.

2015.12.03. 17:36:26

@Kulics: Minden hiába amúgy.
A szerelem az úgy is jön, ha jönni akar. Pénztől , időtől, világoktól függetlenül:)
És ahogy elnézem, Ali pont ezt szeretné.:))

Nemtudommirejónekiaszenvedésnomindegy.

Gour 2015.12.03. 20:04:29

@Alibanya1:

Jó volt az írás, nem véletlenül kampányolok én sem a dugás mellett. ;)

Friss történés, ülök az autóban hazafelé, és barátom ( feleség+sok szerető) indulatosan meséli ahogyan szingli ( fél éve otthonról kirugott) barátjának próbált csajokat szerezni de mindegyik ismerkedés gyászos kudarcba fordult, a csajok egy két szex után kiábrándultak a srácból mert képtelen volt normálisan kommunikálni velük. Legutóljára a felesége szingli barátnőjével akarta összehozni de a srác elefánt volt a porcelánboltban és csak tovább taszította a lányt a depresszió felé és ahhoz, hogy teljesen kiábránduljon a férfiakból egy életre.

Csak véletlen lehet, hogy kivétel nélkül mindegyik tartósan szingli pasi ismerősöm egy igazi fasz a nőkkel? Nem hinném. Egyszerűen ez a valóság, amelyik férfi képtelen a normális viszonyra egy nővel az érdekes módon a pasiknál sem jobb, nincsenek barátaik, nincsen életük, egy szűk mezsgyén mozognak csak a világban.

Ha legközelebb randizol csak egyet kérdezzél a férfitól: vannak barátaid? Ha pedig nem a válasz akkor nincsen mit keresni ott tovább.

Gour 2015.12.03. 20:09:45

@Diorella Queen:

"Tehát akár gazdag akár szegény a férfi, ha nem kizárólag szexet akar, márpedig egy bizonyos kor után úgy általában ennél jóval többre van igény kapcsolaton belül, akkor nem választ húszéves csajt partnernek."

Azt mondod? Egyetlen férfit sem ismerek aki 35 feletti csajjal járna, inkább 25-30. Igazad van, érték amit írtál csak éppen az önigazolás keresés+fiatal punci mindent visz. Ha szingli lennék legfeljebb csak havernek tartanék negyvenes csajt de nem másra. Ez van.

2015.12.03. 20:40:31

@Gour: " inkább 25-30. "
Egy ilyen fiatal nőnek gyerek kell. Aki pasinak meg már előző házasságból vannak, meg felnevelte őket az a pasi szeretne megint szaros pelenkákat kerülgetni, meg kisgyereket strandoltatni és újra végigélni a hisztiket ?
Láttam ilyet is hogy a pasi 50+ osan két gyereket csinált a 30-as feleségének és utána az asztalra borulva kinlódott a kocsmában, hogy nem tudja eltartani őket, meg szorong a jövőtől. Hát ehhez is gratulálok.
Én például menekülök azon nőktől, akinek nincs gyereke és 40-hez közeledve most akarnak... inkább beállnék a szerzetesrendbe :--)

Gour 2015.12.03. 21:06:46

@Kulics:

Így van. Viszont sokszor az ősz rókák pont azzal fognak fiatal puncit, hogy beleállnak a sztorijukba és gyereket csinálnak nekik. Ahová ebédelni járok ott is van egy ilyen pár, 20-as csaj és 40-es kispapa. :) Illetve sokan vannak úgy vele, hogy már van nagy gyerekük akit nem tudtak érdemben felnevelni és lecsillapodva szeretnék újra megélni az apaságot, pelus ide vagy oda.

hello73 2015.12.03. 21:51:17

@Kulics: szerintem nem a gyémánt a lényeg.
Hanem,ha ajándékozásra szánod rá magad, akkor az olyan legyen, ami passzol ahhoz, aki kapja. Amit adsz, az mutassa, hogy érted őt, hogy figyelted, hogy amikor megvetted/készítetted/ csomagoltad akkor ott voltál teljesen. Szívvel lélekkel.

csepke 2015.12.03. 22:59:52

@Diorella Queen: ez gyönyörű volt! ;) én még az impotenst azért beleszőttem volna ;)

csepke 2015.12.03. 23:02:50

@hello73: szerintem meg az a lényeg, ha már adsz valami tárgyat az fejezze ki a megbecsülésed a másik irányába. én ajándékba olyat mernék csak adni amit esetleg még magamtól is megtagadnék. nem hétköznapi vackot. de én ritkán ajándékozok tárgyat.

Gour 2015.12.04. 04:30:59

Facebook-os hölgyismerőseim gyakran meglepnek valami őrületes bölcsességgel az üzenőfalukon, na kíváncsi vagyok mit szólnak ma hozzá amikor ezt megosztom. ;)

index.hu/tudomany/2015/12/03/tudomanyos_breking_az_ezoterikus_eletbolcsessegeket_bekajalok_hulyek/

Terézágyú 2015.12.04. 07:38:32

@Gour:
"amelyik férfi képtelen a normális viszonyra egy nővel az érdekes módon a pasiknál sem jobb, nincsenek barátaik, nincsen életük, egy szűk mezsgyén mozognak csak a világban.

Ha legközelebb randizol csak egyet kérdezzél a férfitól: vannak barátaid? Ha pedig nem a válasz akkor nincsen mit keresni ott tovább. "

Ez egy nagy igazság.

Terézágyú 2015.12.04. 07:40:51

Csaxólok, hogy az én sztorim nem az ajándékozásról szólt :)

Gour 2015.12.04. 08:16:43

@Terézágyú:

Örülök, hogy egyetértünk. ebben.

Terézágyú 2015.12.04. 08:19:15

@Gour:
Hát, mi minden ÁLTALÁNOS dologban :)

Gour 2015.12.04. 08:23:11

@Terézágyú:

:) A speciálisakban is egyetértenénk ha ugyanaz lenne a tapasztalati hátterünk. Egy idő után mindegyik férfi ugyanazt gondolja élethelyzetekről, legfeljebb nem tudja mennyire sokan vannak ezzel így.

Terézágyú 2015.12.04. 08:28:14

@Gour:
Akkor acc féláron klímát, cicafiú? :)

2015.12.04. 08:55:31

@Gour: persze ez is egy minta és érthető a mögöttes szándék.
Csakugyebár megbeszéltük, hogy a legtopmodellebb csajt is meg lehet unni és akkor ugye mi marad a sok örömből pár év múlva, egy hisztiző kisgyereken kívül.
Bonusz kérdés: lesz-e energiája 60-70 évesen a pasinak felpörögni a gyerekéhez... hahaha /kárörvendő kacagás/

Gour 2015.12.04. 09:05:24

@Terézágyú:

Harmad áron is. :) Mindegyik szeretőmhöz felszereltettem egyet a srácokkal, hogy ha megyek szexelni akkor ne legyen melegem.. ;)

Terézágyú 2015.12.04. 09:08:48

@Kulics:
"lesz-e energiája 60-70 évesen a pasinak felpörögni a gyerekéhez... hahaha /kárörvendő kacagás/ "

Vannak energikus nagypapák...

Gour 2015.12.04. 09:09:44

@Kulics:

Ebben egyetértünk tökéletesen. Mindegyik csajt unja valaki. Az egyik barátom mesélte a minap, teniszetek az üzlettársával, ott voltak a csajaik is, felsóhajt a srác, nézd meg a nőmet milyen jó csaj de inkább megdugnék egy háromezer forintos román kurvát... Őszinte férfiak egymás között. :)

A maradandó értékekben van a ráció, ezért is vagyok a párkapcsolatomban, emberileg imádom a nőmet csak az a fránya szex ne lenne és semmi baj nem volna. Ahogy elnézem nagyon sok barátomnak azért stabil a kapcsolata mert szépen kiegészíti ahogyan csak tudja.

2015.12.04. 09:16:27

@Gour: áá ne csüggedj, a szex késztetés elmúlik.
Nekem már a hatvanhoz közeledve tökjól elmúlt. Olyan szép így az élet, ülök a kandalló mellett és a világirodalom klasszikusait olvasgatom. Megetetem a kanárit és este meg nyugodtan alszok.

Terézágyú 2015.12.04. 09:17:11

@Gour:
"felsóhajt a srác, nézd meg a nőmet milyen jó csaj de inkább megdugnék egy háromezer forintos román kurvát... "

Hát, ez a kívánság a könnyebben teljesíthetők közül való :)

Gour 2015.12.04. 09:22:48

@Kulics:

Igazából tudom, hogy ez lesz velem is, látom a most 53 éves barátomat ahogyan az elmúlt 10 évben lecsillapodott szépen lassan. Amikor megismertem még jobban hajtotta a nőket mint én, napi 4-5 randi, őrületes ámokfutás. Most pedig szépen nyugisan éldegél a nőjével, néha elkap egy csajt de már csak azt akin átesik, nem megy egy lépést sem utánuk. Többre becsül egy jó steak-et mint egy puncit és ami azt illeti igaza is van.

Gour 2015.12.04. 09:24:54

@Terézágyú:

Igen ez így van de nagyon sokan vannak úgy, hogy nincsen kidolgozott protokolljuk arra az esetre ha szex kell. A kurvázás nem mindenkinek olyan mint meginni egy pohár vizet, csajozni nem tudnak/mernek vagy nincsen lehetőségük rá és így gyűlik bizony a káros feszültség.

Terézágyú 2015.12.04. 09:27:11

@Gour:
"A kurvázás nem mindenkinek olyan mint meginni egy pohár vizet"

nekem mondod? :)

De azt hittem, hogy a te ismerőseid (ismerősei)nek nem gond az ilyesmi, és háromezer forintjuk is akad... :)
Annyim még nekem is lenne :)

sirok0001 2015.12.04. 09:33:37

@Gour: "A kurvázás nem mindenkinek olyan mint meginni egy pohár vizet"
ebben nagyon egyetértünk

Gour 2015.12.04. 09:35:35

@Terézágyú:

Nem homogén a társaság, ismerek teljesen átlagos srácokat, azokból van sokkal kevesebb akik hozzám hasonlóan gondolkoznak és élnek.

Terézágyú 2015.12.04. 09:36:40

@sirok0001:
Ma ilyen nap lesz, hogy egyet fogunk érteni Gourral :)))

De te már nem kapsz klímát :)

Gour 2015.12.04. 09:37:48

@sirok0001:

Pedig egy idő után pontosan olyan, csak elkezdeni nehéz. Tele van az ember gátlásokkal, téveszmékkel, minden helyzet más. Amikor már fix helyre mész és elengeded magad akkor viszont nem különbözik egy szimpla masszázstól, egy kis extrával.

Gour 2015.12.04. 09:39:03

@Terézágyú:

Több dologban értünk egyet szerintem mint amiben nem a nők terén, legfeljebb csak a miértek mások és a hogyanok...;)

csepke 2015.12.04. 09:41:10

nahhh világbéke...;) terézágyú meg gour...;)

Terézágyú 2015.12.04. 09:46:06

@csepke:
irigykecc mi? :)

pedig téged akartalak választani eredetileg, nem Gourt :)

csepke 2015.12.04. 10:01:03

@Terézágyú: szerintem ne klímát kérj tőle, hanem mutassa meg, hogyan kell felvenni a fonalat a kis masszázs extrákkal életben.

sirok0001 2015.12.04. 10:05:49

@Gour: Azt mondják a gátlás feloldására a pia is megfelelő...hozzam párhuzamba az alkoholizmussal a kurvázást? :)))
Ez nálam nem opció, valahogy nem hoz lázba az, hogy elmenjek, fizessek és egy vadidegen nővel legyek, ehhez kell egyfajta "lelki megérés". Inkább azt d**** meg, akit ismerek és szeretek és beosztása az asszony.

sirok0001 2015.12.04. 10:08:22

@csepke: te is megmutathatnád neki, eléggé kétségbeesetten próbálkozik, nem sajnáltad még meg?

Terézágyú 2015.12.04. 10:11:58

@csepke:
"hogyan kell felvenni a fonalat a kis masszázs extrákkal életben. "

ezt a mondatod nem is értem...

Terézágyú 2015.12.04. 10:13:44

@sirok0001:
"télre minek? "

ez egy nagyon földhözragadt kérdés :)

Terézágyú 2015.12.04. 10:15:08

@sirok0001:
"Inkább azt d**** meg"

:D

nyugodtan használd azt a szót erre, amit kedvelsz, és le mersz írni: meg fogjuk érteni azt is :)

sirok0001 2015.12.04. 10:21:48

@Terézágyú: változatosság gyönyörködtet

csepke 2015.12.04. 10:50:36

@sirok0001: sirok lassan elfogynak a betűid! ;) és maradnak a csillagok

Gour 2015.12.04. 10:52:58

@sirok0001:

Dear sirok0001, ha hiszed ha nem sokan vagyunk akik komolyan irigyek azokra a férfiakra akik százezredjére is úgy dugják meg a nőiket, hogy találnak benne bármi izgalmasat. Egy idő után ez lecsökken zéróra, majd a gondolata az otthoni szexnek is pont annyira lesz kellemes mint egy gyomorfekély. Persze aki kezdő házas az el nem tudja ezt képzelni, alig várja, hogy péntek este legyen és két tévéreklám között ledöntse misszionáriusba a hitvesét. Annak az útnak az elején vagy még aminek én már a végét is elfelejtettem, honnan is tudhatnád... ;)

csepke 2015.12.04. 11:01:56

@Gour: ez csodálatos kép! szinte kedvet kaptunk! d***** ;) ugye sirok?

sirok0001 2015.12.04. 11:03:46

@csepke: és te hogy állsz evvel a kérdéssel? vagy még mindig a bolygó körüli pályán mozogsz?

sirok0001 2015.12.04. 11:09:32

@Gour: A nagy szerelem sem tart örökké, ez sem..., de azért nem hiszem, hogy 5 csajt kellene tartogatni a feleség mellé, hogy jó legyen az illetőnek...ezt nem gondolnám, nem tenném...nyilván silány lenne az életem úgyhogy 50 évesen szeretettel nézek rá feleségemre, annak ellenére, hogy néha megjön neki...nem hiszem...nem tudom...nem remélem...mert akkor reménytelen sok minden...a valóságot mindenki maga írja, maga dönti el

sirok0001 2015.12.04. 11:10:52

@csepke: ja, ***** ********** ********* ******** **********

csepke 2015.12.04. 11:13:18

@sirok0001: 50 évesen nem nagyon jön meg már...emiatt ne aggódj;)

sirok0001 2015.12.04. 11:18:35

@csepke: arra, hogy cd-t kell vennem és találnom kell egy boltot

sirok0001 2015.12.04. 11:19:37

@csepke: nekem tuti nem ;) (köszi az infót)

Terézágyú 2015.12.04. 11:21:17

@csepke:

- Nem tudom megjön-e ma az uram...
- Miért?
- Ma lett ötvenéves... ötvenévesen már nem jön meg, azt mondják...

Terézágyú 2015.12.04. 11:22:23

@sirok0001:
"(köszi az infót)"

hm.......

Gour 2015.12.04. 11:28:21

@sirok0001:

Igen, ez jól hangzik, hogy az ember maga dönti el, most alá is írnám ha lehetne de nem így van. A habitusod dönti el, semmi más! Akinek ilyen a vérmérséklete annak nem kell félnie semmitől sem, de aki otthonról azt hozta, hogy a férfiak mennek a farkuk után annak egyszerűen nincsen választása. Csak bízzál benne, hogy Nálad ez nem következik be. Nálunk dédapáig van hagyománya annak, hogy a férfiakat hajtja a vérük, és bizony van ezzel baj bőven de nem egy kikapcsolható funkció. Azért szeretem magam körül azokat akik ilyenek mert pontosan tudják miről beszélek.

Miért 5 nője van neki? Nos én a 6-ra esküszöm, nem az 5 re. Akkor vagy abban az állapotban, hogy nem vagy kiszolgáltatva a szeszélyeiknek és akkor szexelsz velük amikor Te akarsz, ha az egyiknek nem jó akkor ott van a másik. Tudom elég ridegen hangzik de a nők 1 az 1 ben kezelhetetlenek, viszont ha felülről tudod nézni őket akkor lehetnek értékes és érdekes barátaid is mert vagy rájuk utalva, ez pedig óriási különbség hidd el nekem.

sirok0001 2015.12.04. 11:32:07

@Terézágyú: nem tudtam, most ezen ki vagy akadva, inkább udvarolj csepkének

Terézágyú 2015.12.04. 11:33:25

@sirok0001:
nem vagyok kiakadva... azon filóztam, hogy neked ez valóban új infó volt-e...

sirok0001 2015.12.04. 11:33:35

@Gour: ez tény, de a cigiről is le lehet szokni... :)))

sirok0001 2015.12.04. 11:35:08

@Terézágyú: :)))))) csepkének eddig kb csak hü**eséget írtam, na jó cd-t azt tényleg kell vennem..., nem tudom meddig bírja...csak kísérletezgetek

Terézágyú 2015.12.04. 11:40:21

@sirok0001: hm... szóval tudtad ezt, vagy nem tudtad?

sirok0001 2015.12.04. 11:40:54

@Terézágyú: hogy csepke 50 éves és már nem jön meg neki?

Gour 2015.12.04. 11:52:02

@sirok0001:

A cigi egy rossz szokás, a nőket pedig ösztönből hajtja az ember, komoly különbség.:) Ill miért is kellene leszokni?? Őőő, várj, társadalmi elvárás? :) Kinevetem. Erkölcs? Még kevésbé érdekel. Akkor most miért is ne csináljam azt amit a kedvem diktál? Senkinek nem ártok vele, diszkréten intézem, mi a baj ezzel? Semmi.

Terézágyú 2015.12.04. 12:25:38

Már találkoztam olyan huszonéves lánnyal, aki éppen az esküvőjére készült - és nem tudta mi az a menopauza, sosem hallotta ezt a szót...

hello73 2015.12.04. 17:16:36

@csepke: Hm... Utóljára egy cserepes virágot adtam meglepi ajándéknak :)
Még megvan :)

hello73 2015.12.04. 17:24:16

@Gour: Ezen apropóból én is kerek klímát :)
No nem veled szexelnék, csak a nyári aktivitást növelném. :)
Így is van kedvezmény?

hello73 2015.12.04. 20:00:19

@csepke: no, ugye ez a jópasi kategória is változó.
Kinek a pap, kinek a papné:)

sirok0001 2015.12.04. 20:33:24

@Gour: Engem nem zavar...te életed, te döntéseid, egyébként ne vedd komolyan a "leszokni" szót, az önmegtartóztatásra értettem (metafóráltam :D), max. nem értek veled egyet. Ettől függetlenül nagyon is érdekel miket éltél meg, milyen tapasztalataid vannak, tanulok belőle (ha bírok), máskor meg nem értek veled egyet, de igaz, hogy nem tudhatok sok dolgot, de van az is, hogy mit próbálnék ki és mit nem. :)

sirok0001 2015.12.04. 20:37:09

@Terézágyú: miért nem tudtad? mi hümmögsz? neked ezt jobban kellene tudni, mint nekem...hümmögés helyett inkább udvarolj

csepke 2015.12.04. 21:10:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nari emlékszel a muppet showból a két öregre hátul?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.12.05. 05:48:02

@csepke: tán hozzájuk hasonlítasz engem? hm? hmmmmm????? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

csepke 2015.12.05. 08:27:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ühüm ;) de egyszemélyben mind a kettő! ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.12.05. 10:48:47

@csepke: tudod melyik volt a kedvenc részem? amiben sorra kinyírtak mindenkit, úgyhogy vigyázz ;)))

Csakegyvalaki 2015.12.05. 15:37:16

Vannak posztok, ahol gyorsan 100 felé megy a kommentek száma, ez is ilyen, már 170 felett jár. Belefogtam és elolvastam őket. (csak most pár nap után holmi külföldi biznisz miatt)
Először is gratulálok Alibanya! Nagyon jó kis poszt kerekedett ki az ujjaid alatt kattogó billentyűzések sorozatából! :)
Tépelődéseidet olvasva az járt a fejemben, hogy mért affelé tendálsz mindig, hogy veled van a baj? A társkeresős történetek elenyésző része sikertörténet. Statisztikailag tehát nem egyszerű a sikeres részhalmazt megcélozni. Ha valakire rátalálsz, még mindig ott van a másik oldalról a kérdés, a másik oldalnak bejössz-e? Szóval nem egyszerűek ezek a dolgok.
Ugyanakkor a fiatalabb életkor elmúltával mindannyiunkra rárakódnak olyan tulajdonságok, melyek megváltoztatása egyre nehezebbé válik akár magunk által is, és ez is ellene hat az új kapcsolat kibontakozásának.
Olvastad "Márai: Az igazi" című alkotását? Vannak benne kapcsolódó gondolatok.

Gour 2015.12.06. 08:39:00

@sirok0001:

Köszönöm, jól esik amit írtál.

Az egyik legközelebbi barátom 53 éves, idén volt tíz éve, hogy barátok vagyunk és nagyon intenzív a kapcsolatunk. Minden hétköznap együtt ebédelünk, bárhol is járunk a városban a szokásos időben összecsörgünk és találkozunk, utána pedig megteázunk és beszélgetünk. Nagyon sokat tanultam tőle minden téren és ha mond valamit akkor tudom, hogy talán éppen most nem aktuális nálam de majd az lesz ha eljön az ideje. Van egy jövőképem és ez rendkívül sokat segít abban, hogy mit és hogyan intézzek a jelenben mert a rossz példa is példa ahogyan a jó is az. Amikor megismertem őt egy óriási felfedezés volt, hogy nem vagyok egyedül a bolygón a furcsa kis világképemmel az életről, nőkről, kapcsolatokról. Pontosan ugyanazt éltük meg az életünk különböző szakaszában és ha egyikünk elkezd egy történetet akkor a másik pontosan tudja mi miért történt úgy. Alapesetben az apáknak kellene ilyen mentornak lenni de erre csak nagyon kevés példát láttam eddig, pedig rengeteg ballépést lehetne mindegyik férfinak megspórolni ha valaki huszonévesen leültet magával szemben és azt mondja, figyel rám, ez így és így lesz majd, készülj fel rá. Apám csak annyit mondott mindig, fiam, soha ne nősüljél meg, de azt már nem mondta el, hogy miért nem, vagy mit csináljak másképpen, hogy ne bukjam el. Mindenkinek kellene pedig pár igazi tanács, ami nem fogja ugyan megoldani a helyzeteket de legalább rávilágít a miértekre, mert sokszor ez a legfontosabb, hogy tudjunk tanulni a hibáinkból.

Csakegyvalaki 2015.12.06. 22:26:10

@Gour: Aláírom én is, hogy az ilyen barát óriási szerencse!

tetrahidrokannabinol 2015.12.07. 04:25:03

@hello73:
"Telik-múlik az a kurva idő..."

És ezt egy nő írja?

Terézágyú 2015.12.07. 09:39:47

@sirok0001:
???? ezt úgy értsem, hogy még neked áll feljebb???

sirok0001 2015.12.07. 09:49:34

@Terézágyú: ? nem tudom, az akkor volt..., igazából nem értettem szerintem mit hümmögsz..., csepkét meg nem nagyon érdekelte a dolog, féltékeny vagy? inkább udvarolnál neki. :)))

Gour 2015.12.07. 13:09:21

Ezt most találtam és igazán minden gondolatával egyetértek. Induljon a forradalom!! :)

www.lifetilt.hu/blog/2015/08/a-megbaszodott-parkapcsolatok/

Terézágyú 2015.12.07. 13:18:31

@Gour:
Egy ismerősöm éppen most kasztráltatta magát...

csevely 2015.12.07. 13:21:29

@Gour:

"Mindent megtenni a nőért akit szeretünk és lehetőleg minél kevesebbet balhézni, de főleg csip csup szaros dolgok miatt nem akarunk baszakodni. Egy férfi ennyit akar, de a nőnek ez nem megfelelő állapot. Hiszen ha nincs balhé, nincs bűntudatkeltés, ha nincs balhé, a férfit nem lehet lebaszni, nem lehet őt hibáztatni és szembesíteni azzal, hogy ő valójában mekkora egy szardarab. Ha tényleg nem az, hát azzá tesszük."

Hatalmas írás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Gour 2015.12.07. 13:28:17

@Terézágyú:

Remélem, hogy csak átvitt értelemben. :)

Gour 2015.12.07. 13:31:13

@csevely:

Ugye? Nekem is nagyon tetszett mert sok élethelyzetet felismertem csak a következtetéseim nem voltak ennyire pontosan kifejezve. Zseniálisak a nők a férfiak kizsákmányolásában, minden erőforrásunkat az ő céljaik szolgálatába állítjuk és elhisszük, hogy ezek a mi céljaink is. Sokkal fejlettebb létforma mint a miénk, igazi túlélők.

csevely 2015.12.07. 13:38:31

@Gour:
Mint mondtam már párszor, a férfiak, azaz mink, egyszerűek vagyunk ( mint a faék), és ezt a sokkal bonyolultabb NŐK kihasználják ellenünk.
Mert mint mondtam, " mindegy mibe kerül, ha bekerül " után csak pislogunk mint miskolci kocsonyán a béka:)

És igazad van , abszolut nyerő létforma......

Terézágyú 2015.12.07. 13:39:10

@Gour:
nem. igazából!!!! :)))

Terézágyú 2015.12.07. 13:48:52

@Terézágyú:
de már egy éve női hormonokat szed, szóval...
:))

tetrahidrokannabinol 2015.12.07. 13:54:07

@hello73:
hello73 2015.12.07. 12:29:49

@tetrahidrokannabinol: ez problémát okoz?

Nekem nem, csak eddig úgy tudtam, hogy az idő megáll a nőknél círka 30 körül.....

És itt talán több tavaszt megértek vannak:)

tetrahidrokannabinol 2015.12.07. 14:05:58

@Terézágyú:
akkor jó helyen járok:)
Azt hittem, azt hitte hogy a jelző miatt írtam, pedig az ül rendesen....

Terézágyú 2015.12.07. 14:12:22

@tetrahidrokannabinol:
én is a jelzőre gondoltam, mint kifogásra... rosszul fogalmaztál :)

Gour 2015.12.07. 14:13:00

@csevely:

Még azt sem mondom, hogy evolúciósan nincsen "igazuk". Mert mi férfiak csak dugnánk, piáznánk és háborúznánk magunktól nagy vonalakban, ahogyan erre volt is példa, tehát kell a nő és kell a család ami keretet adhat az életünknek. Más kérdés, hogy most mintha átestek volna a ló másik oldalára és már azt is elveszik tőlünk ami nélkül ők sem érzik biztonságban magukat egy férfi oldalán. Rengeteg szingli nőismerősöm van és egyik sem talál magának egy balekot, izé párt, aki újra szeretné megízlelni egy kapcsolat örömeit. No szex, no csavargás, no külön utak, mindent együtt, egyszerre, hurrá.

A minap elköltözött az egyik barátom nője, a srác mesélte, hogy már annyira feszült volt a helyzettől, hogy számolta vissza napokat. Agyára ment az állandó felügyelet, és az ember már ki sem verhette magának a saját lakásában, borzalom. ;)

tetrahidrokannabinol 2015.12.07. 14:23:58

@Terézágyú:
A jelzőre válaszom:
Az idő az lehet a jelzős kifejezésű, bár a megszemélyesítésével nem jutunk közelebb .
Illetve előbb definiálni kéne a szó jelentését.
Sokmindent hallottam már az időről, de ezt nem:)))))

Terézágyú 2015.12.07. 14:43:56

@Gour:
"No szex, no csavargás, no külön utak, mindent együtt, egyszerre, hurrá."

Óóóóóóó, bárcsak nekem adódna ilyen...

sirok0001 2015.12.07. 15:06:16

@Gour: szerintem azért nem ennyire egyoldalú a dolog
szerintem meg bizonyos helyzetekben tudni kell megalázkodni a másik előtt, nincs olyan egyik félnél sem, hogy mindig igaza legyen... tanulni kell azt hiszem...(persze mittudhatom én)

csevely 2015.12.07. 15:11:38

@Gour:
Amit nem értek, hogy a Sirok0001 nem támogat.
Ugyanis a biblia szerint a férfinak kell vezetőnek lenni, a nőnek pedig követnie kell az " urát ".
Van egy mélyen vallásos nő ismerősöm, aki szerint akkor lett vége a világnak, mikor ez átfordult.
Persze minden "átmeneti" lényt is elitélendőnek tart, joggal ( mármint én is :)))))

És Siroknak ezt kellene maximálisan képviselnie , nem ?

Gour 2015.12.07. 15:13:14

@Terézágyú:

Amíg csak opciós addig nagyon jó móka a randizás de amikor már kötelező akkor elég nagy teher. Kicsit sarkítva : lesz egy ember melletted akit semmi nem érdekel a dolgaidból és szórakoztatnod kell ha tetszik ha nem.

csevely 2015.12.07. 15:15:54

@Gour:

Még egy apróság...
Ilyet is csak egy magárahagyott férfi tud csinálni:

ize.hu/click.php?id=30981&url=http%3A%2F%2Findex%2Ehu%2Ftech%2F2015%2F06%2F25%2Fkezmuves_processzort_epit_egy_brit%2F

Bármelyik nő kidobta volna a rákba a cuccal együtt:)))))))

Terézágyú 2015.12.07. 15:16:30

@Gour:
"lesz egy ember melletted akit semmi nem érdekel a dolgaidból"

olyan ember nincs és sose lesz mellettem, akit nem érdekelnek a dolgaim...
még ha akarnám se... persze nem is akarom :)

Gour 2015.12.07. 15:20:15

@sirok0001:

Teljesen igazat adok Neked. A józan ész szabályai szerint pont így kellene működnie a párkapcsolatnak, kiegyenlítve. Viszont pont itt van a csapda, a párkapcsolatokat legritkább esetben a józanság szabályozza és a női érdekérvényesítés mindent felülír. Ott szúrjuk el, hogy mi igyekszünk azok maradni akik voltunk a kapcsolatunk előtt míg a nők mindent megtesznek érte, hogy a saját képükre neveljenek. Olyan lassú a változás, észre sem venni. Előbb csak csajozni nem mész a haverokkal, utána sörözni, utána pedig fél évente beszéltek telefonon majd azt sem. Így épül le a férfi. Mire észrevesszük addigra mindenünk lenullázódott, mit gondolsz miért lép ki rengeteg férfi 35-40 évesen mindent otthagyva a kapcsolatából? Menti azt ami megmaradt az álmaiból és még róla szól.

Gour 2015.12.07. 15:21:48

@Terézágyú:

:) Semmi nem úgy kezdődik az elején ahogyan befejeződik. Az elején rendkívül toleránsak a csajok, ez a mézesmadzag. :)

Terézágyú 2015.12.07. 15:22:13

@Gour:
"Ott szúrjuk el, hogy mi igyekszünk azok maradni akik voltunk a kapcsolatunk előtt"

és szeretnénk ha a nő is ugyanolyan maradna, mint a kapcsolat előtt...

Terézágyú 2015.12.07. 15:24:50

@Gour:

"Az elején rendkívül toleránsak a csajok, ez a mézesmadzag. :) "

Ezt is csak tőled tudom :) Nekem még mézesmadzagot se nyújtanak.... brühühü...

Ámbár... már beírtam ide, hogy egy lány direkt elolvasta a cikkeimet, hogy bevágódjon nálam :)))

Gour 2015.12.07. 15:26:27

@csevely:

Na látod ezek vagyunk mi ha hagyják, hogy szárnyaljunk, :)

Sirok még nem az én emberem, az ő korában én sem láttam ezt az ördögi tervet amit párkapcsolatnak hívnak. Minden férfi gyanútlanul és naívan kezd bele, hogy a végén ősz fejjel támasztva a kocsmapultot vígaszt találjon a többi otthonról elmenekülttel.

Gour 2015.12.07. 15:32:48

@Terézágyú:

Bizony, míg mi azért választunk egy nőt mert őt akarjuk ahogyan megismertük addig a csajok csak az alapanyagot látják bennünk ami majd jó lehet a céljaikhoz kis átformálással.

Csajozásban sokat tudok segíteni, csak pontról pontra azt kell csinálni amit mondok, erre pedig kevesek képesek. Mindenki azt hiszi, hogy a saját életmódjához kell nőt találni pedig ez nem így van, úgy kell élni ahogyan a nőket megszerezhetjük. Idő kérdése amíg felépül a mutatvány mert a legfontosabb szabály az, hogy soha ne csak egy nőd legyen. Ha ez rendben van akkor elkezd szépen lassan működni a tendszer.

Terézágyú 2015.12.07. 15:34:18

@Gour:
"úgy kell élni ahogyan a nőket megszerezhetjük."

Vagy gour-ként :)

De szerinted akar itt valaki gour-ként élni? :)

2015.12.07. 15:35:18

@Gour:
"Előbb csak csajozni nem mész a haverokkal"

Párkapcsolatban szeretnél csajozni járni ?
A párodat is elengednéd pasizni ?
Hogy minden este mással dugjon és te is más nőkkel csajozhass ?

Terézágyú 2015.12.07. 15:35:52

@Terézágyú:
"Vagy gour-ként :)"
akarom mondani: VAGYIS gour-ként...

Gour 2015.12.07. 15:46:21

@Kulics:

Pár hete egy nagyobb, számomra ismeretlen férfitársasággal voltam egy céges rendezvényen. Ahogyan haladt előre az este úgy akartak megindulni a tisztes családapák valami csajozós helyre, vagy ha mást nem kurvákat hívni. Én voltam a leginkább mértéktartó ami azért elmond valamit. Tehát azt gondolom, hogy a férfiak igen jelentős részét nem befolyásolja az úgynevezett párkapcsolat csak erről szemérmesen nem beszélnek sehol.

Gour 2015.12.07. 15:47:21

@Terézágyú:

Nem nem, így ne akarjon senki. Nagyon melós, nem éri meg. ;)

sirok0001 2015.12.07. 15:54:40

@csevely: :)))) háááát nem is...egyrészt mert nem olvastam el a hozzászólásod, másrészt nem is írtál ilyet (vagy csak nem vettem észre). Amiről te beszélsz az igaz, de én nem erről írtam. Attól, amit írtam a te mondandód érvényes...sőt igazából ki is hagytam...amúgy meg lehet azt is rosszul gyakorolni. Védem magam :D :D :D. A szerepek megváltoztak, ami a házasság megítélésére is vonatkozik...ez egy szép magábaforduló kör, amit a világ kialakított és elszenvedi. Támogatlak.

sirok0001 2015.12.07. 15:56:57

@Gour: Igaz, bárcsak máshogy mennének a dolgok.

sirok0001 2015.12.07. 16:04:25

@Gour: "a csajok csak az alapanyagot látják bennünk ami majd jó lehet a céljaikhoz kis átformálással." - szerintem azért ez nem teljesen így van...rendkívül sok mindenhez hülyék a férfiak, én is, amihez viszont a nők értenek, kell a tanítás bizonyos keretek közt. :)
Én a manipulációt nem szeretem, semmilyen formában..., de szinte minden női kollegámnak segítek szívesen, ha megkérnek és tisztán nem manipulálva. Működik ez, evvel lehet őket is formálni. Anyámnak múltkor is mikor besértődött a húgom beszólásán megmondtam a szemébe, hogy ne legyen már mártír, mindjárt abba is hagyta és nem szólt kettőt sem. Persze a húgomnak is megmondtam, hogy lehetne máshogyan is, ahogyan azt is, hogy ne várjon bocsánatkérést, ha minden egyes mondatomba beleköt...nem izgatott, hogy esetleg épp utál vagy sem, de csönd és rend volt...

sirok0001 2015.12.07. 16:05:32

@Gour: külön világban élünk :))))

Terézágyú 2015.12.07. 16:10:20

@Gour:
"Nem nem, így ne akarjon senki."

Akkor jó.

Nem is akar senki itt, szerintem :)

Gour 2015.12.07. 16:12:41

@sirok0001:

Csak más idősíkon és motívációk mentén. ;) Illetve ami nagy felfedezés: aki szereti a temperamentumos nőket az tudja is kezelni őket amikor megbolondulnak. Egy sima átlagos nő sokkal elviselhetőbb de unalmasabb, tehát mindenki a saját izléséhez keressen kihívásokat is. :)

Gour 2015.12.07. 16:14:36

@Terézágyú:

Pocsék világ lenne ahol egyformák az emberek. ;)

Terézágyú 2015.12.07. 16:19:11

@Gour:
azért valld be, hogy hízelegne neked, ha itt valamelyik pasi beírná, hogy ő szeretne olyan lenni, mint te :)))

2015.12.07. 16:20:45

@Gour: nem nem ez volt a kérdést, ezt tudjunk.
Az konkrétum, hogy a férfiak maguknak megengedik a promiszkuitást.
A nőknek, konkrétan a saját párjuknak viszont nyilván nem engedik meg.

Ezt kérdeztem, hogy Te megengeded-e a pasizást a párodnak ?
Vagy ez egy természeti törvény, hogy a pasinak több csaj kell, a nő viszont maradjon otthon a fakanállal gyereket nevelni ?

csevely 2015.12.07. 16:27:07

@sirok0001:

"Védem magam :D :D :D." Miért is ?

két éve vagyok itt, nagyon jó, hogy annyira különböző entellektüellek osztják meg gondolataikat.
És nem az eggyel ezelőtti kommentedre reagáltam. 2 éve olvasom itt a banya dolgait, a hozzászólásokat.......
És a te felfogásod közel áll az enyémhez, bárha nem írtam soha.
És bár támogatsz, de eléggé kaleidoszkóp a lelkem, tudatom.

Gour 2015.12.07. 16:49:25

@Kulics:

Ez a része volt a kérdésnek. Természetesen nem engedek más férfit a nőm közelébe, már csak azért sem mert a csajok ritkán csinálnak bármit is érzelmek nélkül, ellentétben a férfiakkal. Illetve egy percig sem mondtam, hogy igazságos akarok lenni, a párkapcsolatban nincsen olyan, hogy a mi gatyánk és a mi bugyink, mindenkinek megvan a saját territóriuma. A nők akkor dugnak ha keresnek valamit a férfiak pedig akkor ha találtak rá bárkit, nagy különbség.

csevely 2015.12.07. 16:55:16

@Gour:

"A nők akkor dugnak ha keresnek valamit a férfiak pedig akkor ha találtak rá bárkit, nagy különbség. "

Akkora igazság, hogy a középkorban nemesi zászlón lett volna a helye:)))

.............ma is tanultam valéamit ........:))))))))))))))))))))))))))))

Gour 2015.12.07. 16:58:57

@Terézágyú:

Ne gondold, sokszor még én sem szeretek ilyen lenni. Talán ezért is haragszom annyira a nőkre, jobb ember voltam mielőtt végeg kiábrándultam belőlük. Már csak puncik és érdekek a számomra.

2015.12.07. 17:09:49

@Gour: ok, fogadjuk el ezt a különbséget.
De a szavaidból meg a kiábrándultságot érezni, azt hogy a sok pernernővel folytatott dugás mégsem jelenti a férfilét boldogságban kicsúcsosodását.
Hanme egy kiábrándult keserűséghez vezet.
Akkor most mégis ez a követendő minta ?

Gour 2015.12.07. 17:09:53

@csevely:

Tudod, hogy miért írtam ezt? Volt alkalmam rengetegszer megtapasztalni ahogyan a nők szexuális közeledéssel kerestek olyan pasit aki beléphet az életükbe, akár egy másik férfit lecserélve ezzel egy jobb partira. Mi férfiak nem használjuk a szexet hanem szimplán csak élvezzük, sokszor ostoba módon kifizetve az árát, de a nők kezében ez egy eszköz amivel kötődést alakítanak ki különben ki a fene élne velük együtt.

Hna mára kimorogtam magam, megyek a konditerembe, ott legalább nincsenek játszmák, a száz kiló mindig száz kiló marad. ;)

Gour 2015.12.07. 17:15:29

@Kulics:

Ismerj meg sok nőt és nem fogod szeretní őket, szoktam mondani. De nem, nem ez az út ami járható, sőt, fogalmam nincsen melyik az, de a tudatlanok boldogsága, vagy a kezdők ártatlansága mindenképpen egy áldott állapot. Itt kellene megállni és nem beleharapni az almába mert semmit nem ad de mindet elvesz azután.

Terézágyú 2015.12.08. 07:41:10

Gour kitárulkozását láthattuk. Az őszinte gourok blogja ez kéremszépen.

Terézágyú 2015.12.08. 07:55:59

@Gour:
"Itt kellene megállni és nem beleharapni az almába"

Szóval tépjük le az almát, szagolgassuk, simogassuk(?) - de ne harapjunk bele...?

csepke 2015.12.08. 08:06:25

@Terézágyú: van igazsága. nem kell mindenáron mindennek a végére járni. a valóság a kanyarban sincs az ember vágyainak szépségéhez tökéletességéhhez. ;)

Terézágyú 2015.12.08. 08:13:14

@csepke:
akkor te megfogadod ezt a tanácsot? :)

sirok0001 2015.12.08. 08:18:15

@Gour: én pl. azt nem szeretem, ha érzelmileg játszanak velem..., miértjét nem értem

Terézágyú 2015.12.08. 08:22:25

@sirok0001:
"én pl. azt nem szeretem, ha érzelmileg játszanak velem"

Miért, ki szereti? :)))

Terézágyú 2015.12.08. 08:28:24

@Terézágyú:
Mondjuk Casanova igen. :) Ő megőrült az ilyenektől... Meg a fiúnak öltözött lányoktól is :)

Gour 2015.12.08. 09:08:17

@csepke:

"nem kell mindenáron mindennek a végére járni. a valóság a kanyarban sincs az ember vágyainak szépségéhez tökéletességéhhez. "

Csepke, ezt olyan szépen mondtad, én sem tudtam volna jobban megfogalmazni. ;)

Gour 2015.12.08. 09:09:46

@sirok0001:

Azért nem érted mert nincsen miértje, a nők teljesen automatikusan tesznek dolgokat és viselkednek helyzetekben. Ha valaki ezt a józan eszével próbálja meg megfejteni akkor kevés az esély a sikerre.

Terézágyú 2015.12.08. 09:10:56

@Gour: @csepke:
csak az a baj, hogy arról volt szó korábban, hogy maximalistának kell lenni.
vagy legalábbis igényesnek :)
aki megalkuszik (megelégszik a száraz kenyérrel), az csak azt kapja és semmi többet...

sirok0001 2015.12.08. 09:15:18

@Gour: és mi a megoldás? erre most nagyon kíváncsi vagyok

Terézágyú 2015.12.08. 09:16:12

@sirok0001:
én nem vagyok az, én sem szeretem.

sőt, ahogy ezt már fejtegettem, én nem is tudok részt venni az ilyen játékokban. mondtam a sztorikat, hogy egy nő azt mondta nekem, hogy "NEM" (hogy felspannoljon) - én viszont szó szerint vettem a nemet, és nem is lett az egészből semmi...

csepke 2015.12.08. 09:21:42

@Terézágyú: ha ez így van, ezt nem csináltad rosszul. ha vígasztal, a következő pasinál már biztos jól meggondolta hogy tényleg nem akarja-e. olyat kell találni akit már előtted ráneveltek hogy valójában azt mondja amit akar. ;)

Terézágyú 2015.12.08. 09:21:54

@sirok0001:
Ki mondta, hogy van megoldás? :)))))

Terézágyú 2015.12.08. 09:23:21

@csepke:
"ha ez így van, ezt nem csináltad rosszul."

gondolod????

"ha vígasztal, a következő pasinál már biztos jól meggondolta hogy tényleg nem akarja-e."

azt nem tudom, hogy mit mondott a következő pasinak - de azt tudom, hogy volt neki következő pasija, nekem viszont nem volt következő nőm... tehát kétséges, hogy jól csináltam-e.

Gour 2015.12.08. 09:30:10

@Terézágyú:

Pedig meg kell alkudni, olyan nincsen, hogy kompromisszumok nélküli kapcsolat. Lehet nyugodt, normális nőm, akkor halálra unom magam, lehet izgalmas és pezsgő, akkor egy percig nem lehet lazítani, lehet szenvedélyes, temperamentumos, na azt el kell verni néha, lehet a szexben egy démon, de az mással is az lesz majd....és még sorolhatnám. Nincsen rózsa tövis nélkül és ha valaki mellé letesszük a voksot akkor meg kell békülni a kapcsolat gyengeségeivel is, az arány az ami nem mindegy. A tökéletes hajszolása egy teljesen sikertelen stratégia, nincsen ilyen, ahogyan mi sem leszünk azok és a másikat a hibáival szeretni és elfogadni az igazi kihívás szerintem.

Terézágyú 2015.12.08. 09:33:10

@Gour:
"Pedig meg kell alkudni, olyan nincsen, hogy kompromisszumok nélküli kapcsolat. "

Hát én éppen ezt mondtam eddig is :) És megkaptam, hogy fujj kompromisszum, és fujj megalkuvás, és fujj igénytelenség (=igények lejjebb adása).

Gour 2015.12.08. 09:36:53

@sirok0001:

A nőkkel szemben egyetlen sikeres stratégia létezik: a saját kialakult életünk és szabályaink. Nem hozzájuk kell idomulni hanem egy komplett egészet felmutatni nekik ami mi magunk vagyunk és akkor ők fognak alkalmazkodni. Olyan működő modellt kell kialakítani amiben ők is megtalálják a helyüket, a számításukat de ha nincsen ilyenünk mert még nem vagyunk elég rutinosak hozzá akkor kezdődik a baj mert a nő olyat fog berendezni ami egy férfi számára élhetetlen kapcsolat és idővel szétesik a rendszer. Egy nő képtelen a férfi fejével gondolkodni, neki teljesen mások a szempontjai, ezért kell a saját életünket a tökéletesre csiszolni és akkor együtt is működik majd. Most még azt hiheted friss házasként, hogy ez a csúcs, család, gyerek, este kaja az asztalon, de ez nem így van, ez csak egy kezdet amit még nem kezdtek ki a problémák, egy idilli állapot ami nem tart örökké. A nagy tudás ebben megtalálni az összetartó erőket és folyamatosan dolgozni rajta, hogy ez meg is maradjon mindig a változások közepette, erős férfi és erős nő szövetségeként.

Gour 2015.12.08. 09:39:50

@Terézágyú:

Ne is hallgassál rájuk, ezt csak azok mondják akik a társnélküliségüket egy magasabb szemponttól vezérelve teszik elfogadhatóvá. Én is tudnám keresni a nagy Ő-t minden bokorban, a szerencse az, hogy pontosan tudom nem létezik ilyen, csak kis Ő-k vannak és ebből kell kiválasztani a leginkább élhetőt. Arról nem is beszélve, hogy egy idő után mindegyik nő pontosan egyforma lesz bizonyos helyzetekben, az elején persze megy a marketing de különbség nincsen igazán köztük. (lásd a blogot amit csatoltam tegnap)

csepke 2015.12.08. 09:40:48

@Terézágyú: te és gour nem uyganazt mondjátok ám. gournak van egy igénye valamilyen téren, ha az teljesül, elfogadja a hátrányokat is. te pedig azt mondtad hogy ha van egy igényed, és olyat nem kapsz, hát legyen jo olyan ami nem felel meg az igényeidnek. ez nem ugyanaz.

Terézágyú 2015.12.08. 09:44:17

@csepke:
"te pedig azt mondtad hogy ha van egy igényed, és olyat nem kapsz, hát legyen jo olyan ami nem felel meg az igényeidnek. ez nem ugyanaz. "

ööö... nem. én legfeljebb azt mondtam, hogy ha olyat nem kapsz, amilyet szeretnél, de MÉGIS akarsz valakit, akkor szerezz olyat, ami nem egészen felel meg.... ez az a hátrány, amit el kell fogadni - ha akarunk valakit.

Gour 2015.12.08. 09:49:02

@csepke:

Igen, ezt jól látod. Ami nem felel meg azzal nem kötök kompromisszumot, legyen elég indokom arra, hogy elfogadjam a hiányosságokat de nem azért mert nem kapnék jobbat úgysem.

sirok0001 2015.12.08. 09:51:22

@Gour: szóval várat kell építeni és hívni kell mellé királynét

Terézágyú 2015.12.08. 09:55:53

@Gour:
"Ami nem felel meg azzal nem kötök kompromisszumot"

És így is mindig van valakid. Nekünk viszont nincs.

Terézágyú 2015.12.08. 10:02:27

Megjegyzem: a kompromisszum/az igények leadása nem csak az, hogy "jó nekem ez az elhízott, izzadó nő, csak legyen már valakim", hanem az is az, hogy "öltönybe kell vágnom magam, és meg kell hívnom egy étterembe ezt a nőt, mert csak így tudom megszerezni" vagy éppen: "kocsival, sőt jó kocsival kell rendelkeznem ahhoz, hogy ezt a nőt megkapjam"... stb.

csepke 2015.12.08. 10:06:13

@Terézágyú: hát beszélj csak a magad nevében!;)

Terézágyú 2015.12.08. 10:06:44

@csepke:
neked van????? na, akkor hurrá :)

Gour 2015.12.08. 10:11:29

@sirok0001:

Pontosan így van. Két teljesen független és kész ember kapcsolata sokkal erősebb mint amikor a hiányosságaink mellé keresünk valakit pótszernek, ez soha nem működik. Azt látom, hogy amelyik kapcsolatban nincsen a férfin nadrág akkor a nő automatikusan elkezdni felvenni. Sokkal erősebb érdekérvényesítők mint a férfiak és bizony ha teret kapnak hozzá akkor képesek kikölteni a sárkánytojásokat, akkor pedig vége mindennek.

Egy apró példa, a nők sokkal jobban ragaszkodnak az erőszakos és kemény férfiakhoz, még akkor is ha éppen ők is bele esnek néha a szórásba mint a puhapöcsökhöz akik a tenyerükön hordják őket. Nincsen benne logika de mégis így működnek.

Gour 2015.12.08. 10:13:51

@Terézágyú:

Ennek egyetlen oka van, olyan életet élet és olyan képet alakítottam ki magamról ami vonzó lehet egy nőnek.(még úgy is, hogy mindegyik tudja, hogy csajozok). Ezt kell tenned Neked is és akkor megfordul ez a helyzet, annyi nőd lesz amennyit csak akarsz.

Terézágyú 2015.12.08. 10:16:51

@Gour:
"olyan képet alakítottam ki magamról ami vonzó lehet egy nőnek"

Hát éppen erről beszélek, hogy az én életmódom nem tetszik a nőknek - de ha meg kell változtatnom, akkor ez már egy kompromisszum, igényleadás volna számomra.

Terézágyú 2015.12.08. 10:18:46

@Gour:

ne felejtsük el, hogy éppen arról beszéltél te is, hogy milyen gáz, amikor a nő akarja megmondani egy kapcsolatban, hogy a pasi hova menjen, mit csináljon stb.

na, hát az én esetemben (és gondolom másokéban is), még ki sem alakul egy kapcsolat, de már a nő mondja meg, hogy mit csináljak....

Gour 2015.12.08. 10:38:02

@Terézágyú:

Az elvárás egy pasival szemben az nem ugyanaz mint amikor megmondják mit csinálj. Az egyiket Te alakítod a másikat pedig ő szeretné. :)

Gour 2015.12.08. 10:39:23

@Terézágyú:

Milyen kompromisszumot jelentene Neked ha úgy kellene élned, megmutatkoznod, hogy az vonzó legyen egy nő számára is? Mi az akadály? Nincsenek nagy próbát, normálisan kell beszélni, gondolkozni, öltözni, melyikkel van probléma?

sirok0001 2015.12.08. 10:42:29

@Gour: "Sokkal erősebb érdekérvényesítők" - ez igaz

Terézágyú 2015.12.08. 10:59:06

@Gour:
"Milyen kompromisszumot jelentene Neked ha úgy kellene élned, megmutatkoznod, hogy az vonzó legyen egy nő számára is? Mi az akadály? "

az, hogy én nem úgy akarok vonzó lenni egy nő számára, hogy kocsim van, öltönyöm stb.

Terézágyú 2015.12.08. 10:59:34

@Gour:
"Az elvárás egy pasival szemben az nem ugyanaz mint amikor megmondják mit csinálj."

Az elvárás az elvárás.

csepke 2015.12.08. 11:21:02

@Terézágyú: na meg tetszen a 20 éves kabát, amire már 20 éve azt mondták ronda... ;).

2015.12.08. 11:24:36

@Terézágyú: hanem? hogyan akarnál vonzó lenni egy nő számára ?
CSakcsupán intellektuális beszélgetéssel ? Ki mondta, hogy az célravezető ?

Terézágyú 2015.12.08. 11:25:23

Nem kell tetszenie :)
De talán indok sem kellene hogy legyen a szakításra :)

És az illető viszont nem találkozott azzal az elvárással, hogy ne legyen sáros a farmere egy hónap aszály után...

Terézágyú 2015.12.08. 11:28:20

@Kulics:
"Ki mondta, hogy az célravezető ? "

Senki. Én sem. Nem az.

2015.12.08. 11:31:04

@Terézágyú: akkor? te egy önsorsrontó ember vagy? minél rosszabb annál jobb ?

csepke 2015.12.08. 11:34:33

@Terézágyú: na de akkor rendben van, akkor neked nem kellett. akkor ne úgy éld meg és add elő hogy te nem kellettél! ez szerintem kimeríti azt az önsorsrontás fogalmát amit kulics írrt fentebb ;)

Terézágyú 2015.12.08. 11:36:39

@Kulics:
hát éppen erről beszélek, hogy nekem egy kompromisszumot kellene kötnöm, meg kéne változnom (szerintem: hátrányomra), fel kéne adnom az elveimet stb.

és erről beszélünk, hogy most akkor ezt meg kell-e tenni, vagy sem :)

és úgy veszem észre az itteni beszélgetésekben (is), hogy amikor a másikról van szó, akkor mindenki azt mondja, hogy persze, meg kell tenned - de ő maga nem hajlandó megtenni :)

Terézágyú 2015.12.08. 11:40:12

@csepke:
"na de akkor rendben van, akkor neked nem kellett. akkor ne úgy éld meg és add elő hogy te nem kellettél!"

Hát, mivel alapvetően ő kezdeményezte ezzel a kijelentésével, hogy így nincs esélyem, ezért hogy máshogy adnám elő? :)

2015.12.08. 11:40:15

@Terézágyú: " de ő maga nem hajlandó megtenni"
így van, ez a blog a párkapcsolati kudarcokkal küzdő emberek gyűjtőhelye. Egymást melengetjük és nyalogatjuk egymás sebeit. Hajtogatjuk negatív mantraként, hogy semmit nem tehetünk, hülyék a nők, hülyék a férfiak, szar az egész.

Terézágyú 2015.12.08. 11:40:57

Egyébként igen, bennem is van önsorsrontás :)
Én bevallom. Kérdés, hogy más is bevallja-e :)

Terézágyú 2015.12.08. 11:42:22

@Kulics:
erre mondtam én mindig, hogy mindenki mondja, hogy "változz meg" - de saját maga általában nem akar változni, sőt kifejezetten nem is volt arra szüksége sosem, hogy változzon :)

Gour 2015.12.08. 12:12:18

@Terézágyú:

Azt gondolom ezek magunkkal szembeni elvárások is. Normálisan öltözni, élni, közlekedni nem csak a nők miatt kell hanem saját magunk miatt is. :) Sőt!

Gour 2015.12.08. 12:15:06

@Terézágyú:

Osztjuk a csajokat, hogy képtelenek a változásra, képtelenek kilépni a saját kliséik mögül de ugyanakkor nekünk is tudnunk kell megújulni, ha ez nincsen akkor hol a fejlődés az életünkben?

Terézágyú 2015.12.08. 12:15:58

@Gour:

hát ezt mondod te, mert ezekben megegyeznek az elvárásaid a nőkével :). Abban már nem, hogy a pasi ne menjen sehová a barátaival :)))

Mellesleg én akkor is normálisan öltözködtem. csak a lány más véleményen volt.

Terézágyú 2015.12.08. 12:22:24

@Gour:
"Osztjuk a csajokat, hogy képtelenek a változásra, képtelenek kilépni a saját kliséik mögül"

Öööö.... hát én nem "osztom" őket...

Én annyiban megértem őket, hogy nem akarnak változni, hiszen én sem "akarok" :)

A gond esetleg az, hogy ők el se fogadják azt, hogy esetleg nekik is változniuk kéne :))
Pedig az első lépés ez lenne...

2015.12.08. 12:34:54

@Terézágyú: nekem siralmas látni ezeket a ex katedra megállapításokat, hogy "a nők" ilyenek meg olyanok.
Mind a három milliárd ugyanolyan ?

Ez így kb a kommunikáció alja.

Alibanya1 2015.12.08. 12:36:43

én nem mondom, hogy hülyék a férfiak, és én sem vagyok hülye, ez most egy ilyen életszakasz, ahogy olvastam valahol, az elvárások nőnek , a tapasztalatok rétegeződnek, a személyiség egyre rugalmatlanabb lesz, így nehezebb összeidomulni...

Terézágyú 2015.12.08. 12:43:25

@Kulics:
"nekem siralmas látni ezeket a ex katedra megállapításokat, hogy "a nők" ilyenek meg olyanok.
Mind a három milliárd ugyanolyan ?
Ez így kb a kommunikáció alja. "

Hm. Talán azért a legalja, mert az "előhúzom az általánosítás-kártyát érvnek", az valóban elég al-érv :)

Terézágyú 2015.12.08. 12:47:07

@Alibanya1:
"a személyiség egyre rugalmatlanabb lesz, így nehezebb összeidomulni... "

ez így van.
és változni is.

sirok0001 2015.12.08. 12:59:08

@Terézágyú: bevallom, hogy rontom a sorsodat :))))

Terézágyú 2015.12.08. 13:00:24

@sirok0001:
azt te csak szeretnéd!....

tetrahidrokannabinol 2015.12.08. 13:40:37

@Kulics:

"így van, ez a blog a párkapcsolati kudarcokkal küzdő emberek gyűjtőhelye. Egymást melengetjük és nyalogatjuk egymás sebeit. Hajtogatjuk negatív mantraként, hogy semmit nem tehetünk, hülyék a nők, hülyék a férfiak, szar az egész. "

Ez most egy fordulópont nekem.
Mert vagy azonnal eltűnök, nem érdekel a picsogás, vagy belemerülök és vájkálok abban .

De a terézágyú szerint ez az őszinte nők blogja is egyben, így akár tanulhatok is......

2015.12.08. 13:42:26

@tetrahidrokannabinol: Te nő vagy ? Új vagy itt, vagy másodnick ?

Terézágyú 2015.12.08. 13:48:29

@tetrahidrokannabinol:
"De a terézágyú szerint ez az őszinte nők blogja is egyben, így akár tanulhatok is..."

lehet hogy hazudtam..?
lehet hogy a nők hazudtak, amikor őszintének tűntek? :)

és én nő vagyok???

tetrahidrokannabinol 2015.12.08. 14:01:13

@Kulics: @Terézágyú:

1. igen, másodnick, a fő az a Trinitrotoluol:) TNT
2. Döntsétek el, nő vagy férfi ad magának marihuána alkaloid nevet. HTC

3 hónapja kaptam barátomtól az ide vezető linket, azóta olvasgatok itt.

A kérdések kérdése úgy tűnik, hogy én vagy teréz a nő......
És hazudnak e néha a nők?

Nagy arcok vagytok:)

Terézágyú 2015.12.08. 14:10:45

@tetrahidrokannabinol:
"1. igen, másodnick, a fő az a Trinitrotoluol:) TNT
2. Döntsétek el, nő vagy férfi ad magának marihuána alkaloid nevet. HTC"

Mondanám, hogy férfi, dehát egyenjogúság van...

"3 hónapja kaptam barátomtól az ide vezető linket, azóta olvasgatok itt."

három hónapja olvasod a blogot, és eddig nem szóltál bele???????

sirok0001 2015.12.08. 14:14:43

@Terézágyú: robbantott meg szívott közben, nem láttad?

tetrahidrokannabinol 2015.12.08. 14:19:28

@Terézágyú:
amíg nem tudom, ki kivel van, addig nem célravezető beleszólni.
Az első beleszólásom is tök kudarc lett.
de igérem fejlődni fogok.
legalábbis igyekszem..

Terézágyú 2015.12.08. 14:22:50

@tetrahidrokannabinol:
"amíg nem tudom, ki kivel van"

természetesen mindenki mindenki ellen!!!!! üsd vágd nem apád!

"Az első beleszólásom is tök kudarc lett."

ajj, te szegény :((( elképzelem az empatikus női lelkemmel, hogy napokig filóztál azon a beleszóláson, fogalmaztad a frappáns szöveget.... és a kutya se válaszolt rá?.... :(((((( szomorú...

sirok0001 2015.12.08. 14:25:39

@tetrahidrokannabinol: veled vagyok, szurkolok neked is, mint Terézágyúnak

2015.12.08. 14:27:51

@tetrahidrokannabinol: amikor beszóltál hellónak, hogy ilyet leír egy nő, hogy "kurva" :-)

hát ja, innen lehet fejlődni, de fog az menni. Helló amúgy strapabíró :-)

Terézágyú 2015.12.08. 14:28:13

@sirok0001:
a te szurkolásod öl, butít és nyomorba dönt...

Terézágyú 2015.12.08. 14:29:38

@Kulics:
ja, télleg, ez most vót a minap...

Gour 2015.12.08. 14:44:40

@tetrahidrokannabinol:

Én ha szívnék egy kis thc-t akkor teljesen szenzitív és megértő kommentelő lennék ( újra), tudom, mert anno volt, hogy így fórumoztam és nem is volt rossz. :D

tetrahidrokannabinol 2015.12.08. 14:45:38

@sirok0001: @Kulics: @Terézágyú:
nahát én úgy tudtam ez egy női blog, ahol a nők panaszkodnak, sírják el bánatukat a ronda férfi önzésről.
és persze szerettem volna némi muníciót saját társammal kapcsolatban
erre csak hímnemű egyedek szórakoznak itt mostmár velem együtt.
elkezdtem visszafele olvasni az alibanya írásait, de ekkora mennyiségről álmodni sem mertem.

kutya se válaszolt rá?.... :(((((( szomorú... .......lenne, de helló visszairt, bocs, kérdezett.

Gour 2015.12.08. 14:46:20

@Terézágyú:

Ok, de ha minden rendben van Nálad akkor hol a hiba? Ha nincsen eredménye a párkeresésednek akkor azért valamit csak kellene tekerni a potméteren, ha nem a kabáttal van a baj akkor a pulcsival. ;)

sirok0001 2015.12.08. 14:51:44

@Terézágyú: sorsod romba döntése a célom :))))

Terézágyú 2015.12.08. 14:51:49

@Gour:
A hiba nálam van.
Bennem.

Nyilván az a legnagyobb, hogy az ember nem fogja feladni az elveit, az eddigi életét. Még akkor sem ha egyedül marad.

Terézágyú 2015.12.08. 14:52:31

@sirok0001:
köszi, de ezt el tudom intézni magam is.

különben is ne gonoszkodj, neked nem illik.

Gour 2015.12.08. 14:54:48

@Terézágyú:

A jó elveket nem is szabad feladni, ebben egyetértünk de talán van olyan is ami korrekcióra szorulhat, ezt viszont érdemes átgondolni..

sirok0001 2015.12.08. 14:55:02

@Terézágyú: kíváncsi vagyok mostmár az elvidre, mesélj!!!

Terézágyú 2015.12.08. 15:00:17

@sirok0001:
"kíváncsi vagyok mostmár az elvidre, mesélj!!! "

bakker hónapok óta az elveimről (=magamról) beszélek ezen a blogon ....

hát oda se figyelsz arra amit olvasol?

Terézágyú 2015.12.08. 15:02:03

@Gour:
Ebben igazság van...
Azonban a helyzet az, hogy az elvek eléggé összefüggnek egymással. Meglehetősen nehéz kiszakítani közülük azt, ami "rossz" és módosításra, vagy akár kidobásra szorul...

sirok0001 2015.12.08. 15:17:25

@Terézágyú: nekem a depresszív, önsajnálkozós dolog, nem tudok udvarolni csepkének dolog vagymi maradt meg...

Azt hiszem idézek is tőled: "A hiba nálam van.Bennem."

sirok0001 2015.12.08. 15:18:22

@tetrahidrokannabinol: ja egyébként honnan tudod, hogy mink nem vagyunk nők, he?

Terézágyú 2015.12.08. 15:20:42

@sirok0001:
"nekem a depresszív, önsajnálkozós dolog, nem tudok udvarolni csepkének dolog vagymi maradt meg..."

elég baj, hogy csak ez. de mindegy. végülis nem velem kell foglalkoznod, hanem a csajokkal :)

"Azt hiszem idézek is tőled: "A hiba nálam van.Bennem." "

Milyen ügyes vagy, hogy megtaláltad ezt a soromat :)

Igen, abban, hogy ez a helyzetem, én vagyok a hibás. Ilyen egyszerű.
Bár mindenki bevallaná, hogy ő a hibás, és nem csupán másban keresné a hibát.

sirok0001 2015.12.08. 15:35:47

@Terézágyú: figyejj, én csak segíteni szeretnék :)))

"Igen, abban, hogy ez a helyzetem, én vagyok a hibás. Ilyen egyszerű.
Bár mindenki bevallaná, hogy ő a hibás, és nem csupán másban keresné a hibát." - neked az a bajod (most megmondom a tutit), hogy ez már nem normális dolog. Igen tudni kell bevallani azt, hogy te is tehetsz róla, rendben van, oké, de akkor meg csinálj valamit mellé, fejlődj és próbáld ne ezt hajtogatni, mert ez aztán önszuggesszió...vagy mi, de inkább FF-t kellene erről megkérdezni. na izé, szval, igen Nem lesz ez így jó....

tetrahidrokannabinol 2015.12.08. 15:36:49

@sirok0001:
"egyébként honnan tudod, hogy mink nem vagyunk nők, he? "

akkor eldönthetem, hogy az életben nem fogok itt olvasni többet, ha feltételeznem kell, hogy mindenki perverzül átoson a másik térfélre.
eddig csak a teréz kérdezte, most te, utána......bárki
és mi van, ha a helló fiú, alibanya inkább alitata, a csepke pedig?
azért a gourról nehezen hiszem hogy nő lenne.

válasz kérdésedre, sehonnan nem tudhatom

sőt, ha teréz férfi, a csevely férfi , a sírok férfi, ugyanakkor a helló az nő, ali nő, ?
és ne hagyjam ki magam sem, ugye a THC az férfi:))))) ?????????????????

maradjak a realitásnál, a gumicsizma képet választó sem lehet nő.......talán

de majd kiderül..................talán

a kérdésem viszont tényleg: hol vannak a 40 feletti nők, akiktől kérdezni, tanulni akartam?

vagy tényleg kérdezzelek és válaszolsz? mert nő vagy?

látod a régebben itt lébecoló FF nick biztos nő volt.
őt szivesen kérdezném.

Terézágyú 2015.12.08. 15:42:40

@sirok0001:
"igen tudni kell bevallani azt, hogy te is tehetsz róla, rendben van, oké, de akkor meg csinálj valamit mellé, fejlődj és próbáld ne ezt hajtogatni"

Hajtogatja a halál.
te lovagolsz rajta. te idézted be.

Terézágyú 2015.12.08. 15:46:25

ja igen, kikényszerítetted belőlem:

@sirok0001:
"neked az a bajod (most megmondom a tutit), hogy ez már nem normális dolog. ... oké, de akkor meg csinálj valamit mellé, fejlődj ... mert ez aztán önszuggesszió"

Nos, majd ha te is lemondasz a hülyeségedről, erről a vallásos hülyeségről, meg hogy neked vallásos csaj kell, akkor majd én is megváltozom.

Basszus már. :(

Terézágyú 2015.12.08. 15:47:36

@tetrahidrokannabinol:
"a kérdésem viszont tényleg: hol vannak a 40 feletti nők, akiktől kérdezni, tanulni akartam?"

Hát tedd fel a kérdésed, és várd meg amíg bejönnek és válaszolnak.
Én is őket várom.

sirok0001 2015.12.08. 16:01:53

@tetrahidrokannabinol: csepkéről nem lehet tudni, mert ő olyan fiús

sirok0001 2015.12.08. 16:04:04

@Terézágyú: :))))) "hülyeségedről" - kiugrott a hal a vízből :)))) akkor neked is hülyeséged van, pedig nem emlékszem, hogy ilyet mondtam volna, pedig annyira segíteni akartam, most nagyon szomorú vagyok

Terézágyú 2015.12.08. 16:10:03

@sirok0001:
"pedig annyira segíteni akartam, most nagyon szomorú vagyok "

lehetsz is, mert nagyon szarul csináltad ezt a "segítést".

2015.12.08. 16:58:27

@sirok0001: akkor olvass vissza és megtudod. tessék jobban figyelni máskor :-)

Gour 2015.12.08. 19:54:52

@Terézágyú:

A sört szereted? Igyunk meg egyet és beszélgessünk az elveinkről! ;)

Gour 2015.12.08. 20:02:30

@sirok0001:

Veled pedig a vallásról beszélgetnék egyszer! :)

hello73 2015.12.08. 20:52:56

@tetrahidrokannabinol: A minap kérdeztem, de nem válaszoltál:) Most meg reklamálsz.
Mit szeretné tudni?

csepke 2015.12.08. 21:11:01

@Gour: nahát milyen filantróp vagy! ;) szerintem majd reggel tudja csak elolvasni. remélem megy sörözni veled!

Gour 2015.12.08. 22:52:49

@csepke:

Kedves vagy de mi van ha csak szimplán szeretem a sört és csak indok kell hozzá? Persze ez nem igaz de zavarba hozol ha dícsérsz és inkább árnyalom a történetet, ahogyan mindig. ;)

sirok0001 2015.12.09. 07:33:42

@Terézágyú: hááát pdig ennél jobban nem megy....mit rontottam el?

sirok0001 2015.12.09. 07:34:24

@Gour: Az a gond, hogy van olyan érzésem, hogy te jobban ismered a vallásomat, mint én magam :)))

Terézágyú 2015.12.09. 07:35:58

@Gour:

Most nagyon negatív leszek, mert azt kellene mondanom, hogy hurrá, fussunk össze munka után!!!!!
De ehelyett azt mondom, hogy ismerjük már annyira a másik "elveit", hogy sok újat nem tudnánk mondani - másrészt igen, én nem szeretem a sört. Életemben talán egyszer ittam...

Úgy általában véve nem vagyok ivós: nem pusztán az alkohol tekintetében, hanem abban sem, hogy az "együtt valamit megivás" nekem sosem volt "társadalmi esemény" :)

Terézágyú 2015.12.09. 07:41:04

@sirok0001:
"hááát pdig ennél jobban nem megy....mit rontottam el? "

alapvetően ott, hogy aki maga is egyedül van, éspedig elsősorban a saját kőbe vésett elvei (= "hülyeségei") miatt, az ne kezdjen el nyomulni a másikra, hogy "változzá mán meg!... dobjad mán elfele a zelveidet!..." stb.

Terézágyú 2015.12.09. 07:42:19

@Gour:
"@sirok0001:
Veled pedig a vallásról beszélgetnék egyszer! :) "

Te ma már ne igyál többet :)

sirok0001 2015.12.09. 07:45:54

@Terézágyú: húúúú te nagyon be lehetsz falazva....csak azt mondtam, hogy udvarolj csepkének, az elved az, hogy csepkének nem udvarolsz?

Terézágyú 2015.12.09. 07:54:49

@sirok0001:
nem erről volt szó.

egyébként pedig, ha figyelnél, észrevehetted volna, hogy csepke és köztem nem lehet semmi, amíg ki nem cserélem a használt bútoraimat Svejnholm garnitúrára...

sirok0001 2015.12.09. 08:04:47

@Terézágyú: bocsika

akkor ideje kicserélni

Terézágyú 2015.12.09. 08:06:02

@sirok0001:

...............................................................................................................................

sirok0001 2015.12.09. 08:23:29

@Terézágyú: ne legyél már ennyire lesokkolva, léci

Terézágyú 2015.12.09. 08:32:25

@sirok0001:
nem értelek, de sebaj, nem kell elmagyaráznod.

Terézágyú 2015.12.09. 08:41:17

@sirok0001:
olyan vagy, mint egy gyerek.

sirok0001 2015.12.09. 08:53:31

@Terézágyú: amíg élnek a szüleim addig gyerek vagyok

Gour 2015.12.09. 10:28:30

@sirok0001:

Ááá ne gondold, én egy teljesen alap vallást nyomok. Tudom, hogy rosszat tenni nem jó dolog és ha nem teszek jót akkor szar ember vagyok, így zanzásítva ennyi. :) Bővebben egy kicsit a buddhista, kozmikus, józan paraszti eszes vallás, ezt az egészet nyakon öntöttem egy jó adag hedonizmussal és már meg is érkeztünk. ;)

Gour 2015.12.09. 10:30:19

@Terézágyú:

Látod tettem egy gesztust, mert hiszek benne, hogy a gesztusok mozgatják azokat az energiákat amik építik az életünket. :) Rendben, nem szereted a sört, ilyenkor lehet ám azt is mondani, hogy igyunk meg egy teát, de persze elfogadom ha nem akarod azt sem. :)

sirok0001 2015.12.09. 10:36:22

@Gour: eléggé komplex vallást alakítottál ki és vannak követőid? szedsz tagdíjat?

sirok0001 2015.12.09. 10:37:42

@Gour: teázni sem szeret, az elveiben benne van...nemrég adott ki egy könyvet, melyben leírja mit nem szeret

Gour 2015.12.09. 10:45:49

@sirok0001:

Egy szekta tagja vagyok, a többiek is pont ezt vallják csak mindenki más más intenzitással gyakorolja a női papnők felszentelését. ;)

sirok0001 2015.12.09. 11:02:30

@Gour: Terézágyú jövőbeni sikeres életére vonatkozóan nem akarod bevenni a szektádba? ill. már csak egy kérdésem hány tagú ez a szekta? :)

Terézágyú 2015.12.09. 11:05:06

@sirok0001:

Gour szektájába aligha fogok belépni valaha is... de az viszont BIZTOS, hogy a te SZEKTÁDba nem fogok belépni soha.

Gour 2015.12.09. 11:09:11

@sirok0001:

Kevesen vagyunk de nagyon erős a kötelék. ;)

Gour 2015.12.09. 11:09:44

@Terézágyú:

Jajj már de negatív vagy ma.

Terézágyú 2015.12.09. 11:21:53

@Gour:

Valójában ez már egy finomított verzió volt...

Csakegyvalaki 2015.12.09. 11:26:34

@Terézágyú: Éreztük rajta a cukormázt! :)

sirok0001 2015.12.09. 11:28:44

@Terézágyú: :)))) hááát abba biztos nem, mert én nem alapítottam szektát....

Terézágyú 2015.12.09. 11:31:46

@sirok0001:
Úgy látom mindenképpen tovább akarod vinni ezt a szekta-dolgot, és mindenképpen ki akarod húzni belőlem a finomítatlan verziót...

sirok0001 2015.12.09. 11:53:21

@Terézágyú:
1. te alapból ilyen vagy
2. Gour-ral beszéltem a szektáról és Téged megemlítettelek, a te problémad az, hogy a vicceskedés zavar, ha tényleg ennyire zavarna, mint állítod, akkor egyszerűen nem kapcsolódtál volna be a beszélgetésbe...
3. visszasértegettél, nem tudom mit is vársz tulajdonképpen
4. milyen finomítatlan verziót, elkezdesz csúnyán beszélni?ű
5. ha nem lennék vallásos, hanem csak szimpla értékeim lennének, vagy elveim, akkor is tudnék jelenleg legalább 1 csajnak udvarolni...
6. amit te művelsz az az önsanyargatás netovábbja, nem ismerlek milyen vagy, nem tudom a miérteket, nem értem azt, ha felismered magadban a hibát miért nem teszel ellene vagy miért folytatod tovább ezt az izét...Csernust hallgattál már? magadra ismertél?
7. folytathatnám

Terézágyú 2015.12.09. 11:54:44

@sirok0001:
"akkor egyszerűen nem kapcsolódtál volna be a beszélgetésbe..."

akkor most kilépek.

csepke 2015.12.09. 12:40:24

Mi van itt már megint??;)

Terézágyú 2015.12.09. 12:40:59

@csepke:
ez van, ha nem vagy itt :)

csepke 2015.12.09. 12:51:33

@Terézágyú: azon tűnődöm, hogy Gour lekötetlen sörözős kapacitására lecsapok helyetted ;)

sirok0001 2015.12.09. 12:52:20

@csepke: semmi csak Terézágyú nem hallgat a szépszóra :)))) hiányoztál neki

Terézágyú 2015.12.09. 12:53:39

@csepke:
jól teszed.
aztán majd egyperces csenddel emlékezettek meg rólam az első korsó előtt...

Gour 2015.12.09. 12:59:00

@csepke:

Senki többet harmadszor? Akkor Csepke a nyertes! :D

Terézágyú 2015.12.09. 13:02:06

@Gour:
jobban jársz vele, mint velem :)

csepke sokkal csinosabb nálam :)

csepke 2015.12.09. 15:00:24

@Terézágyú: viszont több sört iszik...;)

Terézágyú 2015.12.09. 15:02:34

@csepke:
Nálam tuti, hogy többet :)

De ez legyen Gour baja :) Még így is jobban fogja élvezni a dolgot :)

sirok0001 2015.12.09. 15:54:19

@Gour: te egy ekkora piás vagy? :O

Gour 2015.12.10. 05:37:36

@sirok0001:

Igen, óriási piás vagyok. Majdnem minden héten megiszom egy korsó sört vagy egy pohár száraz vöröset, nagyritkán kettőt is. ;)

Terézágyú 2015.12.10. 07:26:31

@Gour:

te aztán tudsz élni :)

Én inkább édes vöröset innék :)

sirok0001 2015.12.10. 07:39:07

@Gour: Egy csajjal mi? Bedoptad a horgot, tudtad Terézágyú válasza mi lesz, és kifogtál egy nőt, mostmárcsak le kell itatni, értem én. :))))

Gour 2015.12.10. 09:00:49

@Terézágyú:

Haverokkal sörözni, barátokkal borozni szoktam. :) A kedvencem a Bock Ermitage és a Gróf Buttler vörösei.

Gour 2015.12.10. 09:03:05

@sirok0001:

Óhhh dehogy! Nekem nagy perverzióm a csajozásban, hogy a nő jobban akarja mint amennyire én, ha ezt elérem akkor sikeres a művelet. Leitatni? Ugyan már, a kémiai befolyásolás nem sportszerű. ;)

Terézágyú 2015.12.10. 09:26:58

@Gour:
"Haverokkal sörözni, barátokkal borozni szoktam. :)"
és a nőkkel?

csepke 2015.12.10. 09:42:04

@Terézágyú: édes vöröset nem inni kell, hanem szorongatni! ;) azt próbáltad már?

Terézágyú 2015.12.10. 09:44:28

@csepke:

szorongatni? persze. már szorongattam...

sirok0001 2015.12.10. 12:47:14

@Terézágyú: és mi történt nem jöttél be neki?

Csakegyvalaki 2015.12.10. 21:06:04

@Gour: Érdekes, nálam is a Bock Ermitage az egyik dobogós! A Bojki borok se rosszak Egerből.

Gour 2015.12.11. 10:32:41

@Csakegyvalaki:

Nem érdekes hanem jó az ízlésed! :)

A Bolyki-t is szeretem, az Indián nyár volt az idei sláger amit rendszeresen ittunk a teraszos partikon. :) :) Rozéban pedig a Juhász testvérek bora a nagy kedvencem, lágy, gyümölcsös, illatos, nem olyan savas mint mondjuk a Bock rozék. Szívesen veszek tippeket!

Csakegyvalaki 2015.12.13. 18:45:41

@Gour: Ha Eger környékén jársz, tudok 1-2 pincét, amit érdemes felkeresni! :) (Neeeem, nem a Szépasszonyok völgyében! Oda a turisták járnak) :)

Gour 2015.12.13. 21:23:51

@Csakegyvalaki:

Szoktam arra járni, egri a családom nekem pedig van egy telkem Bogácson. Halljam azt a tippet, megnézem! ;)

Csakegyvalaki 2015.12.13. 21:58:14

@Gour: Én Szalókon a Helli pincészetbe szoktam járni, meg van egy újabb keletű: petrenywinery.hu/.
süti beállítások módosítása