Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

Karácsony egyedül!

2015. december 20. - Alibanya1


letoltes_2.jpg
Itt van az idő, hogy karácsonyi témát molesztáljak egy kicsit. Advent utolsó vasárnapja van és én még le sem írtam azt, hogy karácsony. Kell az alkalomhoz illő szöveg és hogy gyönyörű, fenyőfás csilingelős képeket rakhassak fel marékszámra az oldalamra, erre vágyom tényleg. Megmondom őszintén évről évre egyre nehezebben vergődök karácsonyi állapotba, pedig tényleg harcolok érte, most is fahéjas teát iszom és mézeskalács harcosok ülnek mellettem egy tányéron, hogy illatukkal tuszkoljanak már a fennkölt hangulat irányába. A lakásban szanaszét pufi angyalkák, gyertyák és csillámporos akármik hevernek egyenletlen eloszlásban, szintén ezzel a feladattal. A karácsonyi dalokat már kitiltottam, nem tudom más hogy van vele, de én ha meghallom a rádióban, vagy a tescóban az All I whant for Christmas is you 3452. verzióját, sikítva menekülök és nem hogy bejglire nem költök, de egy nyomorult gyertyát sem tudok a kezembe venni.

Arra gondoltam kivesézem, hogyan lehetne a karácsonyt egyedül is jól eltölteni. Számtalan tippet fogok felhozni, úgyhogy lehet kapaszkodni, rumot inni, és vidáman pöfékelni. Egyre kell erősen figyelni, hogy ne akarjunk kliséket követni, család, gyerekkacaj, gyertyaláng, angyalka meg pásztorok, ezek a felejtős kellékek. Hóesés karácsonykor, ugyan már, micsoda giccshalmaz. Méregdrága csoki vagy pezsgő, party-ruha, szuper smink, ezek az új kiegészítők. Tehát akkor tippek szóló karácsonyhoz. Alapszabály: jól megtervezett nap már a reggeli ébredéstől, percre beosztva! Különböző stilusban, luxus, wellnes, szabályszegős, akármi.

2014-red-font-b-thigh-b-font-font-b-high-b-font-font-b-christmas-b.jpg1. Egy egészen remek és váratlan ötlet, az utóbbi években erről vajmi keveset hallottuk: töltsd wellnessel a napot, indítás reggelivel, de beülős reggelivel. Ez olyan nem szokványos, hogy az ember nem otthon a megszokott bögréjéből iszogál, hanem beül egy presszóba, kávézóba és kér villásreggelit, van ennek bája. Utána pedig a környék fenszi fürdője a soros, én a Gellértre gyúrok, még sosem jártam ott, állítólag méregdrága, ez megnyugtató érzés, ezt akarom megérezni. Ezek után egy hangulatos étterem, majd irány haza, ahol vár a külön erre a napra vásárolt, pihe puha karácsonyi zokni.

2. Az indítás ugyanaz, szuper reggeli, valahol, bár ehhez talán egy Mekis reggeli is passzol nem rossz az, pirítós meg ilyenek és utána irány a korcsolyapálya, vagy edzőterem, esetleg uszoda, szóval nagy iramban kalóriaégetés, meg a mozgás amúgy is boldogságot termel. Bármilyen mozgás. Mostanában sokat hallom ezt a bokszolás dolgot, nem rossz, van egy kellemesen feszülő ellentmondás, hogy a szeretet ünnepén szétversz egy homokzsákot, hm? Meg lehet közben ábrándozni, pl a jég egy kicsit emlékeztet a hóra, vagyis havas karácsony és így tovább. A program végeztével lehet forralt bort inni és utána hazacsapódni, egy nagy csomag készen vásárolt süteménnyel, hiszen a kalóriát már ledolgoztuk előre.

3. Ennek egyik változata a kirándulás az erdőben, vagy hegytetőre, de lehet csak séta a Duna-parton lehetőleg némi szélben, hogy az arc kipiruljon, mert akkor már megvan az érzet, hogy hú mennyit mentem. A kietlen táj látványa, a végtelen perspektíva (bár nem tudom ilyent pont hol lehet a közelben beszerezni...), az embert beletudja vinni egy hangulatba Javasolt közlekedés BKV. ott találkozhatunk szorongós emberekkel, akik izgulnak a karácsony miatt, és hozzájuk viszonyítva, mi felhőtlenek és üdék vagyunk.ó, de ettől függetlenül is utazás a BKV-val, tud adni egy mázt a napnak, bele lehet hallgatni párbeszédekbe, emberi történetekbe, nagyon érintős.

97ed4fc8.jpg4. Film maraton? Na, úgyis az van, hogy egész évben elhalogattad a különböző filmek, sorozatok megtekintését, itt az idő, elérkezett a nap. Remek karácsonyi pizsamát lehet erre a célra beszerezni, laptop az ágyba de lehet fotelből a számítógépre és indulhat a film orgia, közben lehet finoman száraz martinit iszogatni és az egyik szünetben hideg pulykasültet enni. A filmeket érdemes azért előre kiválogatni, mert kéretlen oldalvágányra tud az ember sodródni, ha aznap teszi fel a kérdést, és akkor most mit nézzek meg?... Én nem javaslom a karácsonyi filmeket, bár ha jobban belegondolok és ha valaki tényleg nagyon felkészült, akkor miért is ne, egész nap érzelgős, fenyőfás filmek... 

5. Alternatív fenyő beszerzése és felállítása? Merészebb tervként, meg lehet hívni egy teljesen távoli egyedülálló ismerőst, vagy valakit csak úgy, és egy ismeretlen megismerésével ünnepelni ezt a szeretet ünnepet. Ez ebben a percben jutott eszembe, lehet még rajta gondolkodni és csiszolni a tervet. Itt is lehet egy közös étkezéssel indítani, ha megfigyeltétek lakodalmakban is mindig akkor oldódik a hangulat, amikor az emberek már ettek, érdemes ezt itt is kipróbálni...

6. Vásárlás? Még délelőtt megtehető, hogy saját magunknak megvegyünk néhány drága cuccot vagy egy valami nagyon vágyott holmit, egy fekete táskát mondjuk... a piros bőrszoknyát már kilőttem. Esetleg egy formatervezett konzervnyitót, vagy okos kulcstartót, de lehet már venni sarköri levegőt is, vagy hasonlót, lényeg, hogy elég drága és értelmetlen legyen, de valamiért mégis kelljen nekünk! Ezzel szerintem simán el lehet tölteni egy teljes napot, de legalábbis zárásig. Aztán mehet a karácsonyi zoknis fojtatás. 

7. Egész más, karitatív karácsony? Önkéntesnek jelentkezni valahová, de ha ez már nem jött össze, egész egyszerűen le lehet menni a térre és szaloncukrot osztogatni az embereknek, csak úgy mosolyogva, érdekes lesz, és sok mosolyt lehet kapni, bár nekem egy pasi bemorgott, azt mondta könnyen vigyorgok... na igen.

8. Igen kedélyes karácsonyt lehet varázsolni egy házi kedvenc segítségével is, Fel lehet őt öltöztetni a karácsony szellemének, vagy más egyéb marhaságnak, állat, nem fog szólni semmit. Lehet ily módon fotósorozatot készíteni és ezzel szórakozni. A cuki macska képek helyett, friss ötletet adok: hörcsög!

1910e62ec6e0240456a9e1a8121bbc36.jpg

Lényeg, hogy nem engedni a kísértésnek, hogy bezzeg ez meg az, nincs bezzeg. Persze, ha valaki nagyon szeretne sírni, meg szomorkodni, kicsit megteheti, de gondoljon bele abba, hogy senkinek sem egyszerű az élet, lehet, hogy olyan emberrel kell együtt töltenie a karácsonyt, akit gyűlöl, vagy szánalomból van valakivel, esetleg annyit robotolt, hogy másoknak jó ünnepe legyen, hogy csak meredten néz maga elé. Szóval az ünnep rajtunk múlik, valamelyest.

Néhány jó tanácsot azért ide illesztenék még, vannak totálisan agyromboló és idegégető, valamint depresszióba taszajtó dolgok, mondjuk ilyen a Wham Last Christmast című száma, esetleg a Jingle bells akármelyik változata. Kerüljük ezeket, valamint a tévéműsort, és a távolba révedő tekintetet, ha ilyenen kapjuk magunkat azonnal keresünk rá valami politikai kérdésre az interneten. Továbbá nem javallott régi családi fotók lapozgatása, régi szerelmek felidézése, és hát az Igazából szerelem című filmmel is csínján bánjunk.

Én az idén megkaptam amit kértem, előre, nem is kell most izgulnom rajta, attól, akitől szerettem volna és azt amit akartam, és még szakálla is volt, mint egy Mikulásnak.  De erről majd máskor...

b8469082c077b575f1a3bd03c1df4867.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr438185758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.12.20. 10:07:12

Évek óta tervezem, hogy karácsonykor itthagyom ezt a sötét és hideg országot és elmegyek a déli tengerpertokra nyaralni ebben az időben. Idén már csak egyik lányom lesz, és jövőre a reményei szerint ő is elköltözik külföldre és akkor óóóriási nyelvet nyújtok az ádventi jézuska kultusznak és tényleg elutazok.
A karácsony a mi kultúránkban a családi összetartozásról szólna, és akiknek ez már sérült (kb a lakosság 99%-a) azoknak ez már nem öröm, hanem frusztráció és idegbetegség. Ismerőseim előre szoronganak, hogy ott lesznek após anyós, jajj össze ne vesszenek, jajj ki sértődik meg mert hozzá nem mennek látogatóba stb stb. az ajándék őrület meg egész elképesztő... dühöngés OFF

csepke 2015.12.20. 10:40:47

A hörcsög isteni! ;) Én a 4. fogom, el is rohanok száraz martiniért, ez eddig nem jutott eszembe. Azért ez a szakállasod a végén kíváncsivá tesz! ;)

Alibanya1 2015.12.20. 13:24:24

@FemmeFatal: hehe, ezek szerint szeretne az lenni...mármnt szalállas

2015.12.20. 13:28:13

@Alibanya1: en a napokban osszeakadtam eggyel (nem borossal, hanem szakallassal) es hat nem jott be azt kell mondjam az mar vhogy tul sok szor nekem egy csokhoz

2015.12.20. 13:28:44

@Alibanya1: borossal=borostassal

sirok0001 2015.12.20. 13:34:17

@Kulics: ? Akkor üdítő kivételnek számítok? 1. nap karácsony itthon, 2. karácsony nagyszülőknél, 3 karácsony az imaházban, 4. karácsony a másik nagyszülőnél...nem frusztráló
Számolok: konkrétan 7 család + a gyülekezet, persze van súrlódás, hol nincs, konkrétan most épp a mutter meg a hugom veszett össze, mert idióták, jót mosolyogtam :)

Ja, és máshol sem lesz jobb...

2015.12.20. 13:35:35

@Kulics: a statisztikak szerint a legtobb ongyilkossag karacsonykor tortenik. Ennyit az ossznepi boldogsagoskodasrol. Es igen, a szamomra is legvonzobb verzio az elutazosdi kimaradt banya felsorolasabol.

2015.12.20. 13:40:06

@sirok0001: ha lesz nod is, akkor bovul majd az o csaladjaval , nagyszuleivel is a kor ... ujabb rizikofaktor h teged is utolerjen a mainstream karacsonyi hangulat :)

sirok0001 2015.12.20. 14:00:46

@FemmeFatal: most épp azon vagyok, hogy kell a fenének :)

2015.12.20. 14:06:27

@sirok0001: sokat okosodtal miota idejarsz sirok fiam megdicserlek

sirok0001 2015.12.20. 14:09:38

@FemmeFatal: köszönöm dicséreted kedves femmefatal, és azt hiszem léptem is

Alibanya1 2015.12.20. 14:26:27

@FemmeFatal: ez teljesen jól volt szőrös, az elutazást azért hagytam ki, mert az nem praktikus megoldás, azért a többségnek meg kell látogatni valakit, meg nincs ennyi pénze és így tovább, persze, azért bele tehettem volna...

2015.12.20. 15:08:15

Jo otlet, kosz a tippet banya! Nekem ugyan nincs hazikedvenc sose nem is volt csak egy 3 eves lyanykat tartok itthon, epp karacsonyi dalokat dudolaszik, pufok is meg angyali, szoke furt is van hozza, nosza elkapom, atkotom egy nagy piros masnival, igy tematikusan meg jobban passzol majd a szobaba :)

2015.12.20. 15:09:39

@Alibanya1: jol szoros? Ilyen is van? Akkor ne adjam fol?

2015.12.20. 18:36:54

@Alibanya1: vszinu az se mindegy kin van az a sok szor

Terézágyú 2015.12.21. 08:26:55

@Kulics:
"A karácsony a mi kultúránkban a családi összetartozásról szólna, és akiknek ez már sérült (kb a lakosság 99%-a) azoknak ez már nem öröm, hanem frusztráció és idegbetegség. Ismerőseim előre szoronganak, hogy ott lesznek após anyós, jajj össze ne vesszenek, jajj ki sértődik meg mert hozzá nem mennek látogatóba stb stb. az ajándék őrület meg egész elképesztő... dühöngés OFF "

Én nem szeretem az ünnepeket. A hétköznapok sokkal jobbak.

praefect 2015.12.21. 19:50:10

A karácsony mióta szól önmagunk kényeztetéséről? Főként ha mindez a kényeztetés csak arra szolgál, hogy a szánalmas életről elterelje a figyelmet?
Ha már egy Wham szám is sírógörcsöt okoz, akkor nem pont inkább változtatni kellene az életeden?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2015.12.21. 20:14:43

@Kulics: neked máshol sem lesz jobb, mert egy megkeseredett ember vagy, család nélkül

Alibanya1 2015.12.21. 20:31:34

@praefect: amióta így megváltozott a világ és a családok szanaszét élnek, illetve sok-sok magányos ember van. Az én életem meg éppen jó, szeretem, ellentéten az említett Wham produkcióval... szép karácsonyt neked és te szervezd pont úgy ahogy neked jó

spetya229 2015.12.21. 21:10:56

Szép tanácsok: ha van pénzed. Ha az sincs...

Alibanya1 2015.12.21. 21:14:53

@spetya229: na már filmeket otthon is lehet nézni ingyené, szinte, és a hörcsög asszem 500 forint :)

spetya229 2015.12.21. 21:19:04

Egy doboz Borsodi meg 199
Hagyjuk a demagógiát... :)

2015.12.21. 21:21:17

@spetya229: es az interneted? Az mennyi?

2015.12.21. 21:26:19

@enpera: miert? Neked van csaladod? Es ha neki tavaly meg volt? Neked meg jovore mar nem lesz? Jujujj! Az isten nem bottal ver, vigyazzal. Esetleg mar most tobb szerenyseget empatiat emberseget javaslak. Legalabb napi 1x. De lehet tobbx. Vegulis karacsony van. Nem?

spetya229 2015.12.21. 21:34:50

@FemmeFatal: Azt éppen most fogják kikapcsolni. Legalább az FB-n a sok nyálat nem kell nézni. De bocs, a kérdést sem értem. Szerinted szórakozásból van. És képzeld, fogkrémre is költök :)

spetya229 2015.12.21. 21:36:07

@Alibanya1: Van egy valag DVD-m itthon. Valahogy nincs kedvem hozzá. Ja az első karácsony egyedül.

2015.12.21. 21:37:33

@spetya229: most fogjak kikapcsolni? Huu. Mikor? Mennyi idonk van meg osszehaverkodni? Mar most nagyon szimpi vagy h tudom fogkremre is koltesz.

spetya229 2015.12.21. 21:38:18

@Alibanya1: Van egy rakás DVD-m. (Tudom valakitől megkapom, adjam el őket, a Tv-t is, a DVD lejátszót is.) Nincs kedvem megnézni őket. Ja az első karácsony egyedül. Valahogy még nem szoktam meg.

Alibanya1 2015.12.21. 21:39:53

@spetya229: na az első karácsony egyedül, mindig külön eset... csak azt tudom javasolni, amit már le is írtam, szigorú program, kirándulj, főzz valamit, semmiképp se csinálj olyasmit amit máskor nemegyedül csináltál. Lesz ez még sokkal jobb...

spetya229 2015.12.21. 21:40:43

@Alibanya1: Az viszonyt tény: a séta/kirándulás ingyenes... Csak ez a mocsok idő ne lenne.

csepke 2015.12.21. 21:42:55

@spetya229: szar idő nincs, csak szar turista ;)

Alibanya1 2015.12.21. 21:45:07

@spetya229: hát vidd a Borsodit a kirándulásra, átmelegít kicsit :)

2015.12.21. 21:52:31

@enpera: bizony bizony, jól látod, én megkeseredett vagyok. Te viszont egy virágos lelkű, kiegyensúlyozott, csupaszív szeretet ember vagy. És ez a hozzászólásodból is szinte sugárzik :-)P

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2015.12.21. 21:54:22

@FemmeFatal: te ilyen megmondóember vagy?
Vagy felkért téged az illető, hogy védd meg?

2015.12.21. 21:57:06

@enpera: nem vok en megmondo ember - dehogy! - csak probaltam rahangolodni a stilusodra a hatekonyabb komm remenyeben :)

hello73 2015.12.21. 22:03:58

@Kulics: ahogy olvasom soraidat, vagy hallgatom a beszélgetéseket itt-ott, egyre inkább úgy érzem,hogy velem valami baj van.
Nem stresszelek sem az ajándékokon (minden becsomagolva, elrejtve), sem a kaján, vendéglátáson, utazáson, karácsonyon, még a gluténmentes torták, mézeskalácsok is sikerültek:)

Nem az, mondom, hogy ami most van, az a gyerekkori álmom, mert deficites lesz a család, nem tud mindenki részt venni, az ünnepi vacsorán, de momentán én örülök, annak,ami van:)
Még én is kapok majd ajándékot az angyalkától, s évek óta először én is tudok adni:)

S arra is rájöttem, hogy nekünk már egyéni hagyományaink vannak:) pl. akkora a fa, mekkorára a gyerek nőtt-nos, idén kiderült, hogy rég vettem az izzósort, mert csak félig fut körbe a fán körül a fénycsík:) jövőre vennem kell hosszabbat:)
S bizony, nálunk ma már a fa mellett alszik a gyerek:) mert mi hamarabb feldíszítjük a fát, hisz utazással telik majd az ünnep, de hozzánk is jönnek:)
Az ételek sem passzolnak a szokásos rendbe:) a bolognai nem tipikus karácsonyi menü, de ha az van a listán első helyen, akkor nálunk az van:)

S ha volt hónap amit nem szeretek, az a december, több ok miatt alakult ez így, de valahogy a szokásaink miatt most jó:)

hello73 2015.12.21. 22:05:01

Ennyi vesszőt nem kívántam használni, bocs:)

2015.12.21. 22:07:53

@enpera: relax, mi csak tukrozunk teged, aki itt ismeretlenul megmondod a tutit meg itelkezel. Amugy jo a tarsasag itt, ha stilust valtasz, talan megtapasztalhatod te is.

2015.12.21. 22:17:59

@hello73: ... es ennyi betut? :P

2015.12.21. 22:19:18

@hello73: dehogy van baj veled, tökjól csinálod.
Nekem az a bajom a karácsonyokkal, hogy az utóbbi 10-12 évben olyan szerepet kell játszanom benne, ami nem az enyém. Nem a két lányom vásárol be és gondoskodik mindenről, hanem én. De ez egyéni szoc probléma.. azok csinálják szarul, akik kiborulnak a karácsonyon.

hello73 2015.12.21. 22:21:22

@hello73: a sok cukor miatt van:) muszáj volt végigkóstolnom mindent..többször is:)

@Kulics: tudom.

csepke 2015.12.21. 22:26:14

@Kulics: miközben férfiként csak a fa gondtalan és felszabadult és feszültségcsökkentő káromkodások közbeni talpbafaragása lenne a dolgod ;) te szegény! ;) ugye milyen apróság is elég a komfortérzethez? ;)

2015.12.21. 22:36:03

@csepke: pár éve kitaláltam hogy a fát kikötöm a sarokba és nem talpazok hanem belerakom a napernyő aljába ami elég nagy luk. oszt ennyi.

csepke 2015.12.21. 22:52:49

@Kulics: na látod! ha jóízűen káromkodhatnál vagy egy fél napot, mindjárt kedvelnéd a karácsonyt! ;)

csevely 2015.12.21. 22:59:52

@csepke:

miközben férfiként csak a fa gondtalan és felszabadult és feszültségcsökkentő káromkodások közbeni talpbafaragása lenne a dolgod ;)

Az év mondata :::)))))))

Visszarévedek annó faterral szintén............
Káromkodás akkor volt, ha kicsi volt a fa tövének átmérője lyuknál.
Mert akkor növelni kellett.
@Kulics:
Van egy tökéletes technológia a faragásmentességre:
Veszek egy rekesz bort v. sört és az egyik darab helyére betuszkolom a fát.
Hogy szereti mindenki azóta a karácsonyfát:))))))

2015.12.21. 23:04:13

@csevely: ez jóóó :-)) azért ha 2-3 éves gyerekeid lesznek akkor ezt a sörös trükköt elég nehéz kimagyarázni :-)))

csevely 2015.12.21. 23:11:57

@Kulics:
Elég nagy gyerekeim vannak már, ők inkább bevállalták a borvásárlást, hogy az izlésük szerinti legyen.
Egyszer nem vittük vissza a Metróba a rekeszt, így van állandó karácsonyfatalp.
Nekem a száraz, félszáraz vörös ízlene, de a fiaim félédes, édes Spanyol vöröset vesznek.
És persze a nőik miatt....

csepke 2015.12.21. 23:15:58

@csevely: nahhh hát látod ilyenek a nők! képesek éket verni még a borízlés síkján is a férfiak közé ;)

csevely 2015.12.21. 23:43:01

@FemmeFatal: @hello73: @Kulics: @sirok0001:

Valamikor régen, egy messzi-messzi galaxisban íródott, de manapság is röhögök rajta:

hircsarda.blog.hu/2011/12/21/par_szo_a_karacsonyrol

És mostmár tényleg jó éjt..míg lehet

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.12.22. 09:31:10

Sziasztok. Tetszenek a javaslatok Banya. :)
Bár meg kell mondanom a borosrekesz mindent ver. Azon gondolkodom az enyémbe mit rakjak. Bár azt hiszem fehér édes kerül bele.

csevely 2015.12.22. 09:39:37

@Kulics:
Látod, mindkét írásból kiderül, mennyire igaza van csepkének.

@csepke:
Tudod, annyira megalkuvóak vagyunk, hogy van a fatartónak jobb oldala, ahol az enyém van, és van a bal oldala, ahol az övék.

2015.12.22. 09:54:08

@Kulics: csak nem mindkettot a tekasztoris csaj irta? Vagy a hircsardas smittizett??
Most h olvasgatom a csaj blogjat, itt az orok temank a parkeresosdi, pasi- es ferjvafaszat tekasztori modra:
tekasztorik.blog.hu/2014/07/07/fater_es_a_vejvadaszat
Na megyek, szolok apamnak ... :)))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.12.22. 10:21:24

@hello73: azt főzhetel nekem is.

@csepke: biztos én vagyok a buta, de ezt a részt sosem értettem, mármint egy fenyőt talpba faragni még kislányok is tudnak.

2015.12.22. 10:30:17

@FemmeFatal: igen nagyon hasonlitanak egymásra, de a hircsárdás ütősebb.

csepke 2015.12.22. 10:58:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): meg egy csomó helyen talppal együtt is meg lehet venni. ;)

csepke 2015.12.22. 10:59:42

@Kulics: ha ott nézed a kommenteket oda is belinkelte valaki a korábbit a tékasztorist. Az ötlet az övék, ezt nyúlta a hírcsárda, de az övék jobb lett mint az eredeti.

csevely 2015.12.22. 15:37:34

@Szintet lépett (ex) Naiva.:
Csak hogy teljes legyen a kép, a rekesz körbevan tekerve aranyszínű csomagolóval.
És a kiürült üvegek visszakerülnek vízzel tele, ledugózva, hogy a stabilitás azért megmaradjon:)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.12.22. 18:06:39

@csevely: Köszi a kiegészítést. Majd megkérdezem a gyerekeimet mit szólnak hozzá, és hogy mi legyen a rekeszben. Bár van ötletem mit fognak kérni. :D

csevely 2015.12.22. 22:23:43

@Alibanya1:
Visszarévedek néha a múltba..
És most ott találtam magam, ahová tettél régen :
www.youtube.com/watch?v=A6j7mUxGz20
Igen a Sólstafir. Általad ismertem meg ezt a furcsa pszihedelikus rock zenét.
Az északi népek valamit nagyon tudnak.
A kedvencem a Nightwish, ami persze gótmetált nyom.
Valami nagyony jó anyagot nyomhatnak;))))
www.youtube.com/watch?v=R8n8Uy5KmvU
jó éjt.......

Gour 2015.12.23. 05:29:52

Avagy miért is szexelnek vagy nem szexelnek a nők:

szexrolszabadon.blog.hu/2015/12/21/miert_szexelnek_a_nok_es_miert_nem

Tegnap beszélgettem az egyik barát barátnőmmel, ő a kevesek egyike aki nem otthon ülve várja a sültgalambot hanem több szinten tartja a kapcsolatot férfiakkal. Elmesélte, hogy az összes barátnőjének az a tévképzete, hogy ha megdugta őket egy pasi akkor annak utána érdeklődnie kell felőle, felhívni, kikérdezni, bigy milyen volt a napjuk stb. Hiába próbálja nekik nőként elmagyarázni, hogy pedig ez nem érdekli a férfiakat egy cseppet sem és a " mi van veled" kérdést csak annyira szabad komolyan venni, hogy az a következő szex előkészítésének szól. ;)

2015.12.23. 05:51:19

Sok sok mini karcsifa az íróasztalokon mindenütt. Hullik a tüske mint állat.Hogy még az igazi fenyő már csak ilyen tüskehullatós az oké. De hogy a műfenyő levele is hulljon...?!

A szilveszter pedig, ....A szilveszter elmaradhatna végképp.

sirok0001 2015.12.23. 12:45:18

@Diorella Queen: én a rádiót vágnám ki a búsba...

sirok0001 2015.12.23. 12:47:00

@csevely: a kép az mindent visz :)))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.12.23. 20:11:50

@Gour: Írt ide pár hozzászólást egy ilyen nő, már nem emlékszem milyen nicken.

Gour 2015.12.23. 21:50:55

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Biztosan van még ilyen csajban, csak nagyon ritka. Mindegyik azt erölteti inkább ami csak a fejében létező valóság a férfiakról, kapcsolatokról.

www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20151222-julius-caesar-szex-szeretkezes-taktika-katonasag-kleopatra-utodok.html

Ezt most olvastam, szerintem így működnek a férfiak ha semmi nem korlátozza a szexualításukat.

hello73 2015.12.24. 07:39:38

@sirok0001: ezert hallgatok ilyenkor cd-ket, vagy a youtube-ot

csepke 2015.12.24. 14:07:15

@Gour: ez jó!!! ;) te kis cézár! ;)

2015.12.24. 14:31:57

@csepke: ja, minden meglevo es leendo ellenseg nojet megszerzi es igy tor vilaguralomra ... en neki szurkolok ;)

2015.12.24. 14:33:57

@sirok0001: inkabb kiveteles udito (ahogy gour a noket fogyasztja, tudod, csak az izekedveje ;)

csepke 2015.12.24. 14:43:33

@FemmeFatal: gondolom ezek a soknapos ünnepek neki ilyen szempontból kibírhatatlan holtidő.... ;)

2015.12.24. 14:54:30

@csepke: pontosan az ilyen satoros csaladi unnepek a szeretoknek es a szeretot tartoknak alig kibirhatoak

2015.12.24. 15:06:05

@Gour: ez a baratno nem en voltam? ;)

sirok0001 2015.12.24. 19:00:28

@FemmeFatal: Nagyon tudom sajnálni.... :)

Boldog karácsont mindekinek! :)

Gour 2015.12.24. 19:29:16

@FemmeFatal:

" pontosan az ilyen satoros csaladi unnepek a szeretoknek es a szeretot tartoknak alig kibirhatoak"

Jól látod. Fel kell rá készülni mert ilyenkor nem lehet okosan megoldani. Ahogyan a szakzsargon mondja, ki kell tárazni a hosszú hétvégék előtt. Tegnap az összes barátom bevetésen volt, hogy ne legyenek megfeszülve a szünet alatt... ;)

2015.12.24. 19:39:39

@Gour: hehhe ... es te ez alatt?

Gour 2015.12.24. 21:44:42

@FemmeFatal:

Szerintem tudod a választ.

2015.12.24. 21:53:29

@Gour: serenyen anyagot gyujtottel te is a karacsonyi nagy punci poszthoz, igaz?

Csakegyvalaki 2015.12.25. 19:16:53

Most olvastam:

A nők azt kívánják: “Gondoskodj rólam, hallgass meg, és mondd újra meg újra, hogy szeretsz.” Ezzel szemben mit kíván a férfi? “Kérlek, bízz meg bennem, értékelj engem, és fogadj el olyannak, amilyen vagyok!” (…) A férfinak mély szükséglete, hogy érezze az erőt, a fölényt, a biztonságot, a dominanciát, a nőnek, hogy érezze a szeretetet és a biztonságot.
Bagdy Emőke

csepke 2015.12.25. 19:25:57

@Csakegyvalaki: na és te mint férfi hogy látod? tényleg így van? a féérfi része legalábbis?

Csakegyvalaki 2015.12.25. 20:11:47

@csepke: Szeretném a nézeteimet én is összeszedni egy nagyobb lélegzetű hozzászólásban. Igérni nem tudom mikorra, de hamarosan... :) Mindenesetre szerintem Bagdy Emőke elég jól rálát a férfiak dolgaira és a problémára is.

Csakegyvalaki 2015.12.25. 20:12:43

@VivienChristin: Akkor én kérek elnézést, hogy ... miért is? :)

Gour 2015.12.25. 20:32:52

@Csakegyvalaki:

Én is egyetértek Bagdy Emőkével, nagyon jók a meglátásai a férfiakról, talán ezért nem éppen népszerű a nők körében.

2015.12.25. 21:40:01

@Csakegyvalaki: ehh, csak egy ujabb wasaby rajongo

2015.12.25. 21:41:53

@Csakegyvalaki: gyanus ez nekem. nem pont forditva?

2015.12.26. 09:22:08

@Gour: ne bagdyemokezzetek itt hanem kerjuk most mar a NPP ot ide. Ennel nagyobb punnyadas mar nem tud lenni. Itt az ido.

Csakegyvalaki 2015.12.26. 09:27:12

@FemmeFatal: A lendületedből azt érzem, hogy nagyon izgatnak téged bizonyos rejtett női zeg-zugok! :) Csaknem váltásban gondolkodsz? :)

hello73 2015.12.26. 09:31:39

Mi van, kajakôma senkinél nem ållt be?
Mi ez a szócséplės?
@Csakegyvalaki: jo ez nemnpontosan így van.

2015.12.26. 09:39:17

@Csakegyvalaki: igen ... gondolkodom epp h alsot valtok ... vagy mire celzol? ;))

Csakegyvalaki 2015.12.26. 09:39:56

@FemmeFatal: Attól függ, hogy kinek az alsóját! :)

2015.12.26. 09:44:33

@Csakegyvalaki: ooooo ... latod, most zavarba jottem ... ritka pillanatok egyike ;)

Csakegyvalaki 2015.12.26. 09:47:59

@FemmeFatal: Minden kezdet nehéz! :) De tuti, hogy egyre jobban belejössz! :)

2015.12.26. 09:50:28

@FemmeFatal: kosz a biztatast, allitolag jol all ha pirulok ... raadasul ha ezt dicserik meg egy tonussal ra tudok huzni ... ahh

2015.12.26. 09:53:04

@csepke: mire gondolsz? Befottesgumi?

csepke 2015.12.26. 10:09:36

@FemmeFatal: befőttesgumiii? ne izéljél már! ;) szegény pasiknak itt most egyemberként húzódott vissza erre a gondolatra minden kilógó ;) részük!

2015.12.26. 10:12:28

@csepke: pedig a gyakorlatban pont h nem engedi a visszahuzodast ... :P

Csakegyvalaki 2015.12.26. 10:45:59

Na itt érdekes dolgok boncolgatódnak - csak rajta - kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki? (Általában szoktam tudni :) )

2015.12.26. 10:50:46

@Csakegyvalaki: semmi csak a befottek nemi eletet taglaljuk :))

csepke 2015.12.26. 10:56:50

@FemmeFatal: befőttek és üveglekvárok...;)

2015.12.26. 10:58:43

@csepke: jaja es mar csak azt kene tudni, goureknal harangoznak-e mar ... mindjart del van :P

csepke 2015.12.26. 11:02:14

@FemmeFatal: hát csak ne harangozzanak! inkább forduljon rá lassan mostmár a célegyenesre a kutatási témájával ;)

Csakegyvalaki 2015.12.26. 11:02:43

...és benedvesedtek a befőttek már? Váratlan húzás lenne a részükről... Amúgy Alibanya mintha nem a befőttekről és lekvárokról posztolt volna :) Vagy rosszul emlékszem?

Csakegyvalaki 2015.12.26. 11:03:53

@csepke: Célegyenesre? Nem leszállópályát akartál említeni. :)

csepke 2015.12.26. 11:04:48

@Csakegyvalaki: vagy itt-ott megpenészednek, esetleg beszáradnak....:(

csepke 2015.12.26. 11:05:41

@Csakegyvalaki: de csak a tükörsimán megy neki ;)

Csakegyvalaki 2015.12.26. 11:08:02

@csepke: Most képzeljem el korcsolyával? :)

csepke 2015.12.26. 17:58:38

Banya most hogy vége hogy töltötted a karácsonyt a fentiek közül?

2015.12.26. 21:16:06

@Csakegyvalaki: ez az uveglekvarban harangozas tematikusan nagyon kozel all a NPP hoz ... ha emlekszel gour egyik atvezeto szemlelteto peldajara ... ha nem, a NPP bol biztos nem marad majd ez sem ki ... ;))

2015.12.26. 21:16:54

@Csakegyvalaki: vegulis ... az is csuszik :)

2015.12.26. 21:18:08

@csepke: szerintem most a rokonlatogatos resz van soron epp varni kell mig elokerul ;)

2015.12.26. 21:50:48

@Csakegyvalaki: feltetelezem sikamlos lesz az is ... csak csusszana mar ide, hogy mit kell azon ennyit kotlani

csepke 2015.12.26. 22:14:23

@FemmeFatal: mit kell azon ennyit tökölni!...;)

2015.12.26. 22:47:49

@csepke: meg meg az is, ja ...

Csakegyvalaki 2015.12.27. 08:56:15

@FemmeFatal: @csepke: Elmeséljem nektek? :)

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2015.12.27. 09:36:02

@FemmeFatal: engem nehéz trükközni, mivel nem ismersz. Saját magadnak mondtál ellent.

2015.12.27. 09:40:23

@enpera: ejj, kezdjuk mar elolrol, elmakositja az emlekezetemet ez a sok beigli

Csakegyvalaki 2015.12.27. 09:49:44

@FemmeFatal: Szóval a P és F összedugja a fejét és együtt kisütnek valamit... :)

2015.12.27. 19:05:52

@Csakegyvalaki: csak van ... vagy megoldjak maskepp ... en megoldanam ;)

Csakegyvalaki 2015.12.28. 07:00:40

@FemmeFatal: és hányszor oldanád meg? :)

2015.12.28. 07:43:00

@Csakegyvalaki: nem inkabb a hogyan az erdekes? A mennyiseg helyett a minoseg?

csepke 2015.12.28. 08:33:37

@FemmeFatal: csakegyvalaki rutinos róka már, lelkiszemei előtt ettől rögtön felrémlett a félévente egy típusú női megoldás...úgyhogy nem tudja azt mondani könnyű szívvel, hogy persze, nem a mennyiség az érdekes. ;)

2015.12.28. 08:49:32

@csepke: felevente?? Makosbeigli egy eveben egyszer van!

2015.12.28. 08:55:45

@FemmeFatal: nemám ! akkor sütsz amikor csak akarsz. ez olyan rossz reflex, hogy csakegyszer. Én augusztusban minden hétvégén főzök húsvéti sonkát. csakazértis !

2015.12.28. 09:00:47

@Kulics: na neked szulinapod is tobb van biztos ... avagy le a szurke hetkoznapokkal, eljenek a gasztro es szexualis elvezetek, mi?

2015.12.28. 09:13:30

@FemmeFatal: hát én pont hogy dolgozom, építem a kapitalista rendszerünket.. a szexualizáció itt erősen korlátozott... maximum lebasznak ha rosszat csinálok. neked csakjobb :-)

2015.12.28. 09:16:10

@Kulics: lebasznak? Meg mindig jobb, mintha meg- ... ;)

csepke 2015.12.28. 12:15:47

@FemmeFatal: jajj ff ez olyan brutálisan hangzott tőled!

2015.12.28. 12:39:33

@csepke: ma ilyen vulgarista vok, mindenkitol bocccs

Dagr Spaka 2015.12.28. 12:42:45

@FemmeFatal: @csepke: Miért ne lehetne Kulics főnöke egy érzéki vonzó nő... akkor mindjárt más a történet nem? :)
+
Kissé késve, de: Kellemes Ünnepeket!

2015.12.28. 14:35:13

@Dagr Spaka: hát nem FF a főnököm (sajna :-)P
a nőtől is messze van hát még az érzékitől :-)
+
kellemeseket neked is.

2015.12.28. 14:51:34

@Kulics: hat nem is jutnank messzire, szal sztem ne sajnald ;)

Csakegyvalaki 2015.12.28. 19:11:44

@csepke: @FemmeFatal: Megadom magam, a vesémbe is beleláttok! Igaz, hogy vándorvesém van :)
süti beállítások módosítása