Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

Készen állsz egy új kapcsolatra?

2016. január 15. - Alibanya1

Van egy hipotézis, mely szerint az apám az oka mindennek! Főleg annak, hogy milyen férfit választok, állítólag annak is, milyen nőnek érzem magam, de ne rakjunk túl sok terhet az öreg vállára. Nem gondolom, hogy ez ilyen egyszerű lenne: Az már világos, hogy én el bírom a szótlan, és érzéketlen férfiakat. Póker arc? Engem nem zavar össze. Ridegség? Hagyjad már, engem ezzel nem lehet meglepni. Véletlen apám is ilyen volt, illetve még most is ilyen. A múltkoriban elgondolkodtam: azt hiszem eddig 17 mondatot beszéltünk, apám és én az élet folyamán, talán, de lehet hogy túlzok. Anyám közvetített, gyakran kezdődtek így a mondatai: apád szerint, meg apád azt mondta... Próbálta kitölteni a hézagot szegény, de szerintem ezek nagy részét ő találta ki. Apám nem üzent ilyen módon sem, főleg nem magvas mondatokat.

Készen állok-e, egy új kapcsolatra? Néha azt gondolom, hogy igen, máskor meg azt, hogy nem. Ilyen egyszerű vagyok. De ez olyan nőies is egyben, olyan cuki bizonytalan, nem? Arra viszont készen vagyok, hogy típust váltsak, most egy mosolygóst kérnék, egy csillogószeműt, aki nem fásultan néz rám, hanem nevetve, vagy ilyesmi. Mondjuk néha örül nekem, akár. Hihetetlen. 

9-signs-youre-finally-ready-for-a-new-relationship.jpg

A szokásos turkálás közben, találtam egy igen alapos felkészítő írást arról, hogy hogyan is tudjuk önmagunkat ellenőrizni készek vagyunk-e, egy új szerelem befogadására, istenem ezt most olyan szépen leírtam, hogy meg is állok egy pillanatra.

Első kérdés, amit magunknak szegezhetünk, mivel már sok ilyent olvastam, van is egy helyes tükör a fiókomban, hogy magamnak tudjam szegezni ezeket a bizonyos kérdéseket. Csak a a hatás kedvéért.

1. Elég időt eltöltöttél már egyedül?

Hát hogy a fenébe ne, évek múltak el, de attól tartok, hogy ez elég relatív, van aki egy napot sem tud egyedül lenni, ezért annak az egy hét is igazi szenvedés. Én meg ugye vígan töltöm magányos napjaimat a bérleményben. Ez a fogós ebben, hogy nem tudni kinek mennyi az elég. Négyszemközt azért bevallom, hogy kicsit már elég - mármint nekem - tehát lehet, hogy  ezt kipipálhatom, Vagyis egyhetednyit akkor kész vagyok az új kapcsolatra, mert hogy hét szempont lesz, szólok előre.

2. Érzelmileg nyitott vagy?

Képes vagy már érezni más ember iránt valamit? Az ex iránti gyűlölet nem számít, egyéb érzések? Kezd érdekelni a másik nem? Rácsodálkozol egy helyes példányra? Erősen gondolkodom, de talán már ott billegek, hogy kezdenek a felhők szétoszlani. Lehet, hogy már ezt a feladatot is meg tudom oldani. Csak engedje meg valaki...

3. Tudod, hogy mit akarsz?

Kezdődnek a bajok! Éreztem, hogy nem lesz ez virágkarnevál. Tudom, hogy mit akarok? A francba, hát persze, egy dögös, okos pasit akarok, álomszép testtel, szellemes homlokkal, széles mosollyal, szédítő gondolatokkal, és ugye csillogó szemekkel. Na de, ha ilyen nem fordul be azonnal a sarkon, akkor végül is kit szeretnék, és mit szeretnék vele, tőle. Azt hiszem ezen a ponton még kell dolgozni, férjet már nem akarok, akarok együtt élni? Lehet azt sem, de viszont egy éjszakát sem akarok, nagyon kidolgozatlan ez még, úgy hogy azt hiszem, nincs pipálás.

4. Már feldolgoztad az előző kapcsolatod?

Fel? Dolgoztam? Eléggé feladta a leckét az előző kapcsolatom, nem tudom, hogy maradtak-e tüskék, annyit azért látok, hogy ha ősz hajú férfit látok, akkor sikítva futnék messzire. Lehetséges akkor, hogy még maradtak eldolgozatlan szálak? A telefonomba még képtelen voltam belementeni a volt férjem számát, akkor lehet hogy még küzdök egy, két dologgal? Csak óvatosan kérdem. Gyanítom, hogy ez még nem áll a legjobban. Azért abban is biztos vagyok, hogy szép emlékké nem fog felfejlődni. 

o-woman-sad-facebook-700x325.jpg

5. Képes vagy bízni újra?

Ezt kipróbáltam, képes vagyok, tudok bízni, hinni egy férfiban! Hát, nem a legjobban jöttem ki belőle eddig, de ez biztos a véletlen műve. Én azonban rendületlen bízom a férfiakban és ebben nagyon előrehaladott vagyok, lehet az ilyent hívják naivnak, vagy egyenesen hülyének? Gondolkodtam ezen is, de most erre inkább nem válaszolok. Megbíztam újra. Akkor, ez talán pontot ér.

6. 100 százalékosan elfogadtad magad?

Rázós kérdés, lehet, hogy még nincs meg a száz százalékos feltöltöttség, de nagyon közel járok, mert hogy nincs máshogy értelme. Ezt már teljesen megértettem. A jövőben csak olyat akarok, aki el tud fogadni, nincs megalkuvás, azért megjegyezném, hogy nem kell halálra rémülni, nem vagyok egy vészes személyiség. Én nagyon helyesnek találom már magam. 

7. Na de és szereted is magad?

Mennyi nehéz kérdés, most hogy? Szeretem-e magam? Ez maradjon titok...

Az összesített pontok alapján magamat félkésznek nyilvánítom. És akkor énekeljünk finnül, ez olyan kedves fordulat, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr488274024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.01.15. 11:46:09

Azt érzem, hogy ezek NEM megválaszolható kérdések. Végtelenül leegyszerüsíti a kérdést, eldöntendő kétállapotú igen-nem-ekre.
Holott millió átmenet van. És lehet hogy még benned van az előző szerelem emléke, de az új ismeretség elsöpri, mint tornádó a kártyavárat.
Meg lehet hogy még a nyolcadik kapcsolat után is nosztalgiázni fogsz egy megelőző boldogság után.
Volt már hogy az új megismerendő hölgy egy telefonbeszélgetés után azt mondta, hogy én még nem állok készen az újra, még bennem a régi emléke. Holott egyetlen szót sem szóltam az exről.
Sőt, hihetetlen felszabadultnak éreztem magam mert egy gyötrődéses végjáték után voltam sok hónappal.
Hogy szereted-e magad az titok.. ajjjj... szerintem ez talán a legfontosabb az összes pont közül.
Jó kis zenét találtál :-)

Alibanya1 2016.01.15. 12:23:00

@Kulics: kell valami könnyedség így január közepére, az ember mindenfélén elgondolkodik, aztán nem jut semmire. Bizony legfontosabb az önszeretet...

2016.01.15. 14:20:28

@Alibanya1: Na látod: máris jutottál valamire ! :-)

csevely 2016.01.15. 16:00:17

Nagyon péntek van.

A komment áradathoz, amit FF-el elkövettünk tegnap, na ma bejött a 444.hu komment vágodatósdi, azaz, amit akarok, az mehet, a többi az nem.

És igaza van a 444.hu-nak, a feltételeket illetően, így én is alkalmazni fogom ( márha tudom)
Itten van a tudás:
444.hu/2016/01/15/kommentelesi-szabalyok-a-444-en
A gond a zs film kapcsán fogalmazódtak meg, de általános érvényűnek mondják.
És ugye ott is a komment szekció:)

És persze mindenkinek kellemes hétvégét, boldog holdújévet, Krisnahívőknek lelki békét......stb.
És persze a fárszi nyelvet kiválóan beszélő Kulics-nak hogy ne írjon már egy vadidegen nyelven, magyarul is alig tudok .
Alig ragzani magyartot:))))

És @FF , nagyon , de nagyon akarok veled huncutkodni, ha nem itt, akkor priviben.
Merthogy úgy tűnik nemhogy szétültetnek, de kizárnak a tudásátadás folyamatából:)
Húúúúúúúúú, ezt mondhattam volna egyszerűbben is :)

Jó 7 végét mindenkinek.
Osztán talán 7-főn.

sniffsmokedrink 2016.01.15. 22:06:57

Készen állsz egy új kapcsolatra?
És ha igen, akkor mi van? Sajnos attól még nem feltétlenül fogod megtalálni azt, akit igazán keresel.
1. Elég időt eltöltöttél már egyedül?
Igen.
2. Érzelmileg nyitott vagy?
Igen.
3. Tudod, hogy mit akarsz?
Igen. Bár igazság szerint jobban tudom, hogy mit nem akarok.
4. Már feldolgoztad az előző kapcsolatod?
Igen.
5. Képes vagy bízni újra?
Igen.
6. 100 százalékosan elfogadtad magad?
Hát elfogadni elfogadtam, de nem vagyok vele elégedett.
7. Na de és szereted is magad?
Azt hiszem igen. Úgy gondolom nincs miért utálnom magam.

Sokadszorra töröltem ki amit végül írni akarok. Nem tudom rendesen megfogalmazni. Ezek a kérdések és válaszok sem oldanak meg semmit. Szerintem ezektől nem függ semmi egy "normális felnőtt" ember esetében. És ez a pár mondat is kuszának tűnik most.

Alibanya1 2016.01.15. 22:16:33

@sniffsmokedrink: hát persze, hogy nem, ezek leginkább arra jók, hogy magadon elgondolkozz, mit akarsz, ismered e magad és így tovább. önmagában ezek tényleg nem oldják meg a dolgot, de talán megértesz valamit abból ami veled történik

2016.01.15. 22:20:14

@sniffsmokedrink: ertem, de akkor mik a jo kerdesek szerinted?

Csakegyvalaki 2016.01.15. 22:21:30

AB - lehet, hogy nem jó utcában laksz? Talán egy másikba fordulnak be azok a férfiak, akik szóba jöhetnek nálad... :)

Csakegyvalaki 2016.01.15. 22:23:15

@FemmeFatal: Azok, amik passzolnak a jó válaszokhoz! :)

sniffsmokedrink 2016.01.15. 22:57:44

@Alibanya1: Ezek szerint túl komolyan vettem a dolgot. :)

sniffsmokedrink 2016.01.15. 22:59:20

@FemmeFatal: Azt nem tudom. De ezek a kérdések és a rá adott válaszok nem igazán oldanak meg semmit. De valószínűleg (ld. előző kommentem) túl komolyan vettem a dolgot.

sniffsmokedrink 2016.01.15. 23:05:01

Index ajánló miatt keveredtem ide. Elolvastam a bejegyzést, majd beleolvastam a blogba és valamiért úgy gondoltam, hogy hozzá kell szólnom.

2016.01.16. 09:34:37

@sniffsmokedrink: annyit oldanak meg ezek a kerdesek, hogy ha még az elözö kapcsolat foglal el lelkileg akkor nem tudsz szabadon kapcsolodni uj szerelemhez. De ha az összes fenti kerdesre jo valaszt adsz akkor sincs garancia a sikeres pár kereseshez

Gour 2016.01.16. 09:55:07

@Alibanya1:

Jön a tavasz, rövid szoknya, komoly dekoltázs és a többit majd megoldja a természet! Fel a fejjel! ;)

Ricordo 2016.01.16. 11:29:50

A picsogás az vajon mi?

Köldök_szösz 2016.01.16. 13:06:51

keszen_allsz_egy_uj_kapcsolatra_?

_siman_

hello73 2016.01.16. 14:54:38

Nekem sokkal inkább égetőbb kérdés volt ma pl. hogy el tudok-e indulni futni, az átmulatott éjszaka után:)

Az itt feltett kérdések másodrangúak:) Úgysem így működik a világ, hogy milyenek a válaszok. Ha jön az a bizonyos másik (férfi/nő), úgyis elvisz magával, még akkor is, ha épp van valaki az ember életében, vagy épp egyedül vergődik, vagy épp macskát készül venni, hogy Ő legyen a lakótelep 'öreg macskás hölgye' :)

@Gour: max. egy dugás erejéig lehet így pasit fogni.

Alibanya1 2016.01.16. 15:28:07

@hello73: hát persze, az a legjobb, ha váratlan rád tör, és nem kell elmélkedni rajta, meg hezitálni és még kölcsönös is hát persze, de ha nincs, akkor meg az ember gondol, gondol....

hello73 2016.01.16. 17:22:23

@Alibanya1: s az első, ami eszébejutott:Micimackó....vagy valami hasonló

2016.01.16. 18:27:42

@Túrós: a csutortok jobb lenne

2016.01.16. 19:29:46

Nem kell mást tenni, csak kinyitni a szíveket az új szerelemnek.
Akarni kell a szerelmet és akkor jönni fog.

2016.01.16. 20:13:29

@Diorella Queen: Pontosan !
És amikor nem jön a szerelem, akkor még nem akarod eléggé.
Onnan tudod meg az akarásod erejének elégségét, hogy megjön a szerelem.
Nincs több kérdés, se kétely.

2016.01.16. 20:15:24

@FemmeFatal: nekem a péntek, mert másnap nem kell korán kelni.

2016.01.16. 20:31:43

@Kulics: szoval ha pentek, akkor uj kapcsolat?

hello73 2016.01.16. 20:48:32

@Kulics: Ahogy a Tankcsapda énekli

sniffsmokedrink 2016.01.17. 03:20:50

@hello73: "úgyis elvisz magával, még akkor is, ha épp van valaki az ember életében"
3. Tudod, hogy mit akarsz?

csepke 2016.01.17. 12:52:05

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): rátörsz éééés....leolvasod a villanyóráját? ;)

2016.01.17. 14:02:27

@csepke: nálad a pont ! :-)

@hello73: tankcsapdát nem ismerem, nálunk csak menyétcsapdák vannak itt a tanyán.

@FemmeFatal: persze, minden hétvégére kell egy izgalom :-)

Alibanya1 2016.01.17. 14:04:45

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): má megin provokálsz... hol akarsz rámtörni? meg főleg mikor?

2016.01.17. 14:06:13

@Alibanya1: na ez az ! ne csak igérgessen, hanem rádtörjön végre már !

Alibanya1 2016.01.17. 14:06:37

@Kulics: hát ez csúcs, komolyan legjobb bezólás, valóban, ha valami teljesül, akkor ténleg, azé vót mer má eléggé akartam oszt slussz

2016.01.17. 16:11:22

@Alibanya1: ugye!? az élet so simple osztcsókolom babocsainéni. sok blogfirkálás mehet a fészerbe.

Köldök_szösz 2016.01.17. 20:34:01

@FemmeFatal: Hold the line!
Love isn't always on time.

hello73 2016.01.17. 20:48:56

@sniffsmokedrink: igen. Meg fogsz lepődni gyarló lelkem szintén a boldogságot keresi, mint mindenki.

@Kulics: akkor hajrá, lehet ismerkedni:P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.01.17. 23:05:04

@Alibanya1: Ha tudnád, akkor vagy nem lennél ott, vagy önként nyitnál ajtót, így a rád törés elmaradna.

Terézágyú 2016.01.18. 08:49:57

Én, attól tartok, semmilyen kapcsolatra nem álok "készen"....

sirok0001 2016.01.18. 08:52:35

@Terézágyú: ? menj már randizni FF-lal. Felajánlotta.

Terézágyú 2016.01.18. 09:01:21

Ja, az randikérés volt???

sirok0001 2016.01.18. 09:13:03

1. kérdés. Hallomás alapján, akik kapcsolatban is vannak, sokszor vágynak az egyedüllétre.
2. kérdés. Mi van akkor, ha valaki zárkózott típus?
3. kérdés. Az ismeretlentől való félelem nagy úr, önbecsapás vagy sem.
4. kérdés. 100 %-ig nem lehet feldolgozni.
5. kérdés. Bizalom a szeretet egyik megnyilvánulási formája, ha ez nem megy, akkor a többi sem fog.
6. kérdés. Ha sikerül gratulálok. A nőknek ez különösen nehéz, ezt is csak hallomásból tudom.
7. kérdés. Nagyon :( Szerintem már írtam, de egy kapcsolat nem fogja megváltoztatni a magadról alkotott véleményedet.

Terézágyú 2016.01.18. 09:21:40

Szerintem Ali, erre a hét kérdésre te nem adhatsz magadnak egyetlen pontot sem :(
Na jó, talán az elsőre igen.

2016.01.18. 09:48:14

@sirok0001:
4. már hogyne lehetne feldolgozni az előző kapcsolatot !? Én 12 éve váltam el már semmire nem emlékszem abból az időből és teljesen neutrális számomra ex nejem.
Egyszerűen idő kell hozzá. Minél nagyobbat haraptatok egymásból érzelmileg annál több idő a feldolgozás. De minden elmúlik. MINDEN.

Terézágyú 2016.01.18. 10:32:32

@Kulics:
csak ki kell várni az időt. ha száz év kell hozzá, akkor száz év... :)

2016.01.18. 10:46:52

@Terézágyú: volt egy aranyos francia kosztümös komédia éa maikor vitték a pasit kivégezni kérdik mi az utolsó kívánsága: - szeretnék megtanulni angolul ! :-)
Ennyit az IDŐről és az ő természetéről.

Terézágyú 2016.01.18. 10:54:16

@Kulics:
vagy: "Szeretném elolvasni jókai összes műveit. A jegyzetes kiadást!"

2016.01.18. 10:57:17

@Terézágyú: helyesen:
Jókai összes művét.
/az összes már magában kifejezi a többesszámot, az egyetlen halmaz. Nincs két vagy három halmaznyi jókai összes/

Terézágyú 2016.01.18. 11:09:53

@Kulics:
úgy értettem: "Szeretném elolvasni a 'Jókai összes művei'-t..."
És ezzel az a helyzet, hogy valóban a hozzánk hasonló öregek nyelvérzéke ezt mondja - de valójában az összes ilyen hivatalos sorozat neve ilyen sémára épül fel...

sirok0001 2016.01.18. 12:43:07

@Kulics: és a többivel egyetértesz?

2016.01.18. 12:45:16

@sirok0001: alapjaiban 1etértek.. de még ez ellen is tiltakozom:
"Szerintem már írtam, de egy kapcsolat nem fogja megváltoztatni a magadról alkotott véleményedet."
Abszolút meg tudja változtatni. Sőt! Igazából csak emberi interakciók által változhat a magadról alkotott kép. Mi más által?

Terézágyú 2016.01.18. 12:49:41

@Kulics:
szerintem mindkettőtöknek igaza van ebben a dologban.

Igen, az emberi interakciók által változhat, pontosan, de, ahogy a másik topikban írta valaki: "az ember környezete, azok a kompromisszumok amik körülveszik nagyon nagy részt abból származnak, hogy milyen félelmeid vannak, milyen önbecsülésed van, milyne energiáid vannak. Ezek vajmi kevéssé változnak ha CSAK külföldre mész. Önmagad megismerése, változtatása is kell a sikerhez.
TE saját magadat fogod kivinni külföldre is. Viszed magaddal a problémáidat amik belőled fakadnak."

A külföldet helyettesítsd be a "kapcsolattal"... és már ugyanott vagyunk. Mindenki viszi magával a problémákat (amik belőled fakadnak) egy kapcsolatba...

Ez nem le- sem rábeszélés egy kapcsolatra.

sirok0001 2016.01.18. 12:53:35

@Kulics: :))))) még kiderül, hogy a többi ellen is fogsz.

2016.01.18. 13:28:11

@Terézágyú: hehe az a "valaki" én voltam.
majd foglalj egy helyet nekem is a parnasszuson, ha te érsz oda előbb :-P

@sirok0001: minden megtörténhet és az ellenkezője is.

Terézágyú 2016.01.18. 13:30:36

@Kulics:
na látod, hát akkor biztos nem fogsz magaddal vitába szállni???!!!!!!! háugye.

2016.01.18. 17:20:31

@Alibanya1: hát ez csúcs, komolyan legjobb bezólás, valóban, ha valami teljesül, akkor ténleg, azé vót mer má eléggé akartam oszt slussz

Válasz erre;
Nem kicsit lenéző ez a mondat. De bármennyire is furcsa számodra ez, attól még így van.
Ha eléggé akarod megkapod!
Én nem akarhatom helyetted. Neked kell megtalálnod az értelmiséginek kinéző norvég favágót.DD ( gyk; tudom, nem így volt írva)
Azért itt nem toronyóráról van szó, láncostól, hanem csak egy pasiról.

2016.01.18. 20:04:18

@Diorella Queen: kedves DQ. Én nagyon jól tudom, hogy ez egy elterjedt spirituális izé, hogy csak akarni kell és megkapod megsatöbbi. De sajnos pont, hogy az az ember, aki ezt a másik orra alá dörgöli, pont őneki nincs empátiája, nem látja meg a másik fájdalmát, lenézi az ő erőfeszítéseit és flegmán csak annyit mond neki: - há vazze nem akarod eléggé, azért nem sikerül.
Természetesen magasabb spirituális síkon igaz ez az akarás meg félemnélküliség elve, de ezt az elvet alkalmazni az egós gondolkodású mindennapokban.. hát, az elég nagy hiba.
Sajnálom, ha ezt a dolgot, ezt az ellentmondást nem érzékeled.

csevely 2016.01.18. 22:49:34

@Kulics:
Naponta megy minden szinten, hogy minden fejben dől el.
Aminek egyik értelmezése , hogy magadnak teremted a világot.
Amiből szinte azonnal következik, hogy az egész semmi más csak egy álom, mert valóság nincs......
Folytassam ?

2016.01.18. 22:59:28

@csevely: jajj jajjj, nagyon meg van vezetve ezekkel a bullshit-ekkel a világ.

mondok durvább példát: minden betegség alapja pszichoszomatikus. Daganatos betegség sokszor elfojtásokkal élő emberekben alakul ki. Mégsem azt teszi anővérke, ha bevisznek gyomorrákkal, hogy elkezd bíztatni, hogy éljél őszintébben, hanem beadja a gyógyszert meg kemoterápiára visznek. Mert ha nem akkor rövid időn belül meghalsz.

Szóval csínján bánjunk ezekkel az ezo szövegekkel. Az ezoterikus tudást a régi világokban a mesterek CSAK az arra érdemeseknek adták át. Akik ezt fel tudták fogni.
Ma ez kikerült ebből a körből, elolvashatja bárki, olyanok főleg, akiknek nem kellene.
Szinte kizárólag azok mantrázzák ezeket akik éretlenek erre a tudásra és fel sem fogják miről beszélnek. Sajnálom, ha elkeserítelek.

csevely 2016.01.18. 23:28:25

@Kulics:
Sajnálom, ha elkeserítelek.

Na nem, mivel az előbbi okfejtést lehet folytatni, most azért vagytok olyan véleménnyel rólam, mert rémálmaim vannak, de ha jót álmodok, akkor más világot teremtek.
Régebben ezt úgy hívták, hogy szubjektív idealizmus.
Tehát, azért vagy, mert azt álmodom, viszont a te szemszögedből te termtettél engem.
Bonyolult? Nem annyira.
Itt a neten mindenki akár több karakterrel, életérzéssel is tud megjelenni, ami már szinte ugyanaz...
Több más blogon teljesen más entitásként jelentkezhetsz , mint amúgy teszik sokan.
De lassan :
"Éjfél van a presszóban, letszgó van mondja a kopasz erős aki az est győztese lesz"

Igen ez egy Kispálés &borz dal kezdete......

holnap.....addig álmodunk valami szépet:)

sirok0001 2016.01.19. 07:50:27

@Kulics: +1, a sok ezosz@ar, na az aztán tényleg a butít...

Terézágyú 2016.01.19. 07:56:56

@sirok0001:
Vedd észre, hogy Kulics nem utasítja el az ezotériát, pusztán azt helyteleníti, hogy mindenki nyomatja a "valódi tudás" felhígított, lebutított változatát.... :)

Másrészt te magad is ezotéria-hívő vagy, csak te az egyik speciális változatában hiszel :)

sirok0001 2016.01.19. 09:37:04

@Terézágyú: van egy botanikai forumozó társ, aki szokta mondani bizonyos nehezen határozható növények esetében, hogy az egyes határozóban leírt bélyegek az ezoterika kategóriájába tartoznak

Köldök_szösz 2016.01.19. 11:24:42

@FemmeFatal: Esetleg majd tavasszal. Most ha a levegőbe kerülne a love, megfagyna, leesne és összetörne

2016.01.19. 13:13:44

@csevely: Tehát, azért vagy, mert azt álmodom, viszont a te szemszögedből te termtettél engem.
Bonyolult? Nem annyira.

Válasz erre;
Hááát, ez nem egészen így van, azaz nem túl pontos.
Inkább valami olyasmiről van szó, hogy minden amit érzel, ( hideg, meleg, sós, édes fájdalom stb) minden amit látsz magad körül , tulajdonképpen nincs is, csak az agyad hozza létre a képet és a különböző érzeteket is.
Khm.... valójába tehát nem is létezünk, csak valami gondolati síkon állítólag. A hinduizmus jól leírja a helyzetet, a tudomány szerint meg a világ egy nagy holografikus maszlag.
Mindenesetre a vallás és a tudomány eléggé közelít egymáshoz.:D

2016.01.19. 13:15:16

@csevely: Ennyi erővel akár egy befőttes üvegben is lehetne az agyunk , ami létrehozza nekünk ezt a nagy közös álmot és tudatot.
Ki tudja mi az igazság....eh!

sirok0001 2016.01.19. 13:22:53

@Diorella Queen: Neil Gaiman - Amerikai Istenek, érdekes fantasy

2016.01.19. 13:25:49

Lehet hogy mindannyiunk tudata benne van egy befőttes üvegben, melyek külön külön rendelkeznek némi entitással, de valójában egy nagy közös tudatra vannak rákapcsolódva. Emiatt a világ úgy nagy vonalakban mindenkinek ugyan olyannak látszik, és érzetre pedig önálló lénynek tekintjük magunkat.
Amúgy meg mindegy is, mert úgy sem változtatna semmin az, ha tudnánk az igazat és az az lenne, hogy csak a tudatunk van , mi meg csak gondolati síkon létezünk.:P:P:P

Mondjuk ha ez így van, akkor Alinak nincs más dolga, mint hátradőlve a karosszékében a saját tudatával létrehozni a tökéletes pasit.:D:D:D

csevely 2016.01.19. 13:34:31

@Diorella Queen:
Ahoz, hogy megértsed a kvantumtermodinamikát, legalább annyira elborultnak kell lenni ( hívőnek ) ami kevés ember sajátja.
De igen, valahol összeérnek.
Most is , mint miníg olvasok filozófiát.
A mai kérdések kérdése, "' miért köszönünk el minden este a mellettünk levő szeretteinktől alvás előtt." , és folyománya : miért is kell összerakni magunkat felkelés után?
Érdekesek ezek a dolgok.
Ha meghalunk este és újjászületünk reggel?
Vagy az álom az nem is álom, hanem a lelkünk átmegy egy másik dimenzióba ?
És arra emlékszünk halványan ?
De amit írsz, az nem cáfol meg engem, mert :
Írod
Inkább valami olyasmiről van szó, hogy minden amit érzel, ( hideg, meleg, sós, édes fájdalom stb) minden amit látsz magad körül , tulajdonképpen nincs is, csak az agyad hozza létre a képet és a különböző érzeteket is.
Khm.... valójába tehát nem is létezünk, csak valami gondolati síkon állítólag

És akkor én csinálom a világot?
Az én álmodásom vagy te is, meg ...a te álmodásod vagyok én ?
Kérdések, kérdések.
De ki álmodja a háborúkat, az erőszakot, a gyilkosságokat ?
Én nem az biztos.....
Én romantikusan és nagyon szeretem az életet,imádom a nőket, a szerelmet.
Bár valszeg ismered , de mégegyszer :
magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/szerepos.htm

Ki tudja mi az igazság....eh!

Ha van egyáltalán, királynő!

csevely 2016.01.19. 13:36:42

@Diorella Queen:
Húúúúúúúúúúúúúúúú! ez már a MÁTRIX :)

2016.01.19. 13:50:17

@csevely: És akkor én csinálom a világot?

Válasz erre;
Igen.
Ha bokán rúgnak, akkor szerinted a bokáddal érzed a fájdalmat?
Az agyadban van a fájdalomközpont. A látóközpont és mindenféle központ . Te döntöd el hogy milyennek látod a világot magad körül. Van akinek gyönyörű a sivatag is, van akinek egy méla undor az egész világ. A te döntésed, nem másé.
Van némi kevés szabad akaratod, de nem annyi mint hiszed.)

2016.01.19. 13:56:17

@csevely: Ha meghalunk este és újjászületünk reggel?
Válasz erre;
Nem halsz meg. Átkerülsz egy másik tudatállapotba, míg emez pihen.

De most meg ne kérdezd hogy a tudatot el lehet e pusztítani mert akkor eltépem az internet kábelt:)

csevely 2016.01.19. 14:02:21

@Diorella Queen:
Én valahol hiszek a lélekvándorlásban, a genetikai memóriában....etc.
Márminthogy a halál az nem a léleké, hanem a befogadó testé.
Eddig rendben ?
Akkor ha igaz az álom a másik tudatállapot, akkor lehet hogy a másik, esetleg a régebbi? esetleg a jövőbeni? lélekállapota ? Illetve annak a fizikai testben történő megtestesülése ?

2016.01.19. 14:02:52

@Túrós: Attól függ.
A kórházban elég sok ronda boka volt.:)

csevely 2016.01.19. 14:04:34

@Diorella Queen:
Ilyen filozófiai magasságokba még nem jutottam senkivel, úgyhogy várhatóan szétültetnek:)

2016.01.19. 14:04:42

@csevely: Inkább egy szabadabb állapot.
Mert álmodban ugye akár repülhetsz is sértetlenül, míg ebben a világban maximum ha leugrasz a hídról:)

2016.01.19. 14:10:27

@Túrós: nem esne le, mert én elkapnám és felmelengetném a lehelletemmel, ügyesen

2016.01.19. 14:14:29

@csevely: Azért van egy kis bökkenő ezzel a tudati léttel is.
Az anatómiai.:)
Minek is kellene légvétel, ha csak tudati síkon létezünk? Tehát tüdő sem kéne, ugye?
De van.
Szóval itt a hiba a mátrixban.:)

2016.01.19. 14:18:00

@Túrós: akkor mire várunk?

csevely 2016.01.19. 14:18:59

@Diorella Queen:

A kérdésem arról szólt, hogy van e álmomban időutazás?
Azaz egy másik élet, egy régebbi, vagy egy eljövendő.átélése, illetve arra való emlékezés.
Merthogy szerintem , mint a MATRIX-ban soha megnem tudhatjuk.

De FF arra kért, hogy lazán, humorosan, vidáman, úgyhogy küldtem is neki olyantot .
De te is kapsz :
/ mert megérdemled/

"Hallom, a felségednek van egy iker nővére.
Igen.
És tényleg egy lakásban éltek vele???
Igen.
Te és nem szoktad összetéveszteni őket egymással?
De biza, néha előfordul...
És honnan tudod, hogy éppen összekeverted őket?
Onnan, hogy a sógornőm meg szokta köszönni utána!"

Szép napot :)

2016.01.19. 14:30:11

@Kulics: nem mi, a túróóós

2016.01.19. 14:31:58

@csevely: A kérdésem arról szólt, hogy van e álmomban időutazás?
Válasz erre;
A páromnak sikerült egyszer, spontán, váratlanul, egy előző életébe visszamennie.
Onnan tudta hogy nem álom volt, hogy egy tükörből nem a saját tükörképe nézett vissza, hanem egy kínai fazoné . Továbbá mindennek 3 D kiterjedése volt körülötte.
Állítja hogy egy előző életében volt.

Az előző életbe utazásra megvannak a módszerek, a neten is sok ilyet találsz mi kell hozzá.Én magam is próbáltam, de amikor már kezdtem nem érezni a kezem és a lábam, meg a testem,akkor megijedtem és abbahagytam gyorsan.:))

2016.01.19. 14:31:58

@csevely: A kérdésem arról szólt, hogy van e álmomban időutazás?
Válasz erre;
A páromnak sikerült egyszer, spontán, váratlanul, egy előző életébe visszamennie.
Onnan tudta hogy nem álom volt, hogy egy tükörből nem a saját tükörképe nézett vissza, hanem egy kínai fazoné . Továbbá mindennek 3 D kiterjedése volt körülötte.
Állítja hogy egy előző életében volt.

Az előző életbe utazásra megvannak a módszerek, a neten is sok ilyet találsz mi kell hozzá.Én magam is próbáltam, de amikor már kezdtem nem érezni a kezem és a lábam, meg a testem,akkor megijedtem és abbahagytam gyorsan.:))

2016.01.19. 14:39:41

@FemmeFatal: Túrós nem S ?
S pedig nem Sadist?
Csak kérdem.

2016.01.19. 14:46:40

@Diorella Queen: egyszer egy szőke csaj felhívott a lakására, hogy ő tud ilyen előző életbe elvinni. Mert elleste ővele hogy csinálták.
Nem sikerült neki.
Szerencsére a szex azért jó volt.

2016.01.19. 14:52:57

@Túrós: az milyen? sajtos-tejfölös? ;P

FemmeFatal (törölt) 2016.01.19. 14:53:56

@Kulics: jesszus milyen duma!! Zseniális!!! Megvettem :)))))

2016.01.19. 14:54:29

@Túrós: akkor rossz helyen jársz, ezen a blogon kiéhezett szexuálragadozó MILF-ek vannak.
Aki lányra vár annak a grimm meséket ajánlom :-)

Terézágyú 2016.01.19. 14:59:52

@Kulics:
"ezen a blogon kiéhezett szexuálragadozó MILF-ek vannak. "

ismered mindegyiket? :)

Terézágyú 2016.01.19. 15:03:07

@Kulics:
mind ott volt a találkozón? :)

Köldök_szösz 2016.01.19. 15:09:11

@FemmeFatal: A nevem nem jelent semmit, csak hülyeségből találtam ki.

FemmeFatal (törölt) 2016.01.19. 15:12:12

@Túrós: szóval akkor nem is vagy túrós??? Mekkora csalódás most ez nekem!!! Anyuuuuuuu!!!

2016.01.19. 15:42:14

@Terézágyú: titok.
Aki nem jár blogtalira, az lemarad.
Ennyike.

Terézágyú 2016.01.19. 15:46:31

@Kulics:

én nem voltam a blogtalin mégis ismerem néhányukat... :)

2016.01.19. 15:57:29

@Túrós: Nem túl gusztusos névválasztás.
Meg nem is kreatív.

2016.01.19. 16:00:38

@Diorella Queen: téged nem, pedig tarthatatlan így ez a helyzet. Mit javasolsz ?

2016.01.19. 16:03:11

@FemmeFatal: Anyuuuuuuu!!!

Válasz erre;
Én is valami ilyesmit sikítottam magamban a minap az egyik ékszerboltban, amikor berongyolt egy nagydarab fazon, kikérte azt a táblát melyeken a brilles cuccok vannak.Majd vett SOS-ben egy jókora brill köves gyűrűt és egy jó vastag fehérarany brilles fülbevalót a nőjének.
Szülinapra.

Határozottan emlékszem hogy én is ezt sikítoztam magamban.:)
Meg még valami olyasmit hogy " anyám ne hagyj el" vagy hasonlót.:))

2016.01.19. 16:03:54

@Kulics: Én maradnék Maxima lófejével továbbra is anonim.

2016.01.19. 16:08:38

Közben míg itt csevegek veletek és közben varrom a nagykabátba a cipzárt,azon gondolkodom, hogy Alibanyának fiatalabb fazon kéne, mert negyven feletti nőknek már szerintem egy 10-el fiatalabb partner az ideális.

2016.01.19. 16:09:53

@Diorella Queen: ezt ismereeeem.. ez a szembekötős szex.. izgalmas az is ám ! :-)

Köldök_szösz 2016.01.19. 16:38:06

@FemmeFatal: Túratlan vagyok.

@Diorella Queen: lehet, cserébe nem érdekel.

2016.01.19. 16:46:05

@Kulics: Nem tud felizgatni valahogy.
Lehet hogy aszexuál lettem?

2016.01.19. 16:47:14

Lehet hogy Maximát Erzsébetre kéne cserélnem már?

FemmeFatal (törölt) 2016.01.19. 17:11:21

@Diorella Queen: mibajod a turoval? En spec imadom. Es pakolasnak sem rossz. Csak ajanlani tudom ;)
süti beállítások módosítása