Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

Breaking News

2016. április 07. - Alibanya1

http://www.mirror.co.uk/tech/sex-gone-within-30-years-7642207?ICID=FB_mirror_main

Nagyon sok rossz hír kering a világban, vannak itt országok atombombával, meg van, ahol törvényt hoztak, hogy nem lehet az utcán fészbukozni, na de ez, ez tényleg feldolgozhatatlan: Rettenetes jövő előtt állunk! A legújabb kutatások szerint a szex 30 éven belül el fog tűnni a világból és legfeljebb extrém sport formájában marad fenn, egyes elvetemült körökben, sötét klubhelyiségekben, félreeső kamrák magányában. Bevallom törékeny lelkem teljesen megadta magát a hírre, bebújtam egy pléd alá, a szomorkodásra előlátott fotelemben. (viccelek nincs ilyen) Nagyon megviselt a hír, lehet ennek előjeleit érzem? Hát, de mi lesz velünk kérem szépen? Valahogy én lennék előhírnöke ennek a jelenségnek? Tudjátok mint, amikor írnak a globális felmelegedésről, és ilyen képek vannak mellette, hogy a folyó még egyik évben vígan csobog hömpölygött, telis-tele vízzel,  a következő  évben, meg a kiszáradt medert látjuk csontvázakkal és poros halakkal. (ha valaki nem értené én vagyok a poros hal, a rémes előkép) Lehet önkéntesként kellene jelentkeznem kutatási célokra, az emberiség megmentése érdekében. Ki tudja, ezen még majd ábrándozom fehér ruhában, hamvas pírral az arcomon.

A kiadós szomorkodás után kicsit feléledtem és eszembe jutott, hogy 30 év múlva engem már úgysem érdekel a szex, csak a legújabb járókeret modellek, tehát teljesen hülye vagyok, hogy ezen mélázom. Valami elemi igényem lenne, hogy minden baromságon zokogjak? Nekem a következő öt év a fontos - mondjuk oszt passz. Mit gyalulom magam? Egyéb levezetés kell...

Később bele is olvastam már az irományba, vonzott a kesergés mégis? Akartam még egy kicsit savanykodni? Kiderült, hogy a tudós ember egy teljes könyvet írt a témáról The End of Sex and the Future of Human Reproduction címmel. Szegény tudós, bizonyára megsínylődött a szexuális élete valami folytán, vagy nincs is neki, és ezért ír ilyen könnyedén erről. Lehet, hogy rokon lelkek vagyunk? Olvasgatva döbbentem meg a felismerésen, hogy szegény a szexet kiegyenlíti a gyerekcsinálással, hát izé. Ezzel azért eltávolodtam tőle azonmód, így ismeretlenül is, hogy úgy mondjam elhidegültünk.

A fentiek alapján érthetően megsínylődve, lelkileg kiszáradva, valami felüdülést kerestem. Megnéztem milyen üzenettel örvendeztetett meg a gyerek, azt írja, hogy kell neki egy feliratos póló, vagy megszakítja velem a kommunikációt... Próbáltam valami szívderítőt találni, hátha van már kalóriamentes tejcsoki, vagy hasizom tabletta, illetve más egyéb hasznos dolgok, de csak a Kiss László, meg lengyel abortusz dőlt rám a netről, kiültem hát a teraszra és néztem a naplementét. Az még tán a régi. 

blog_image_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr928575898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csevely 2016.04.07. 14:35:03

Még BB írt nekem a nők érzelmi hullámvasutazásáról.
Ahogy csapongsz mostanában az érzelmi skála két vége között, ez jutott eszembe.
ilyenkor szoktam érezni, hogy jó férfinak lennem.
Nem mintha választhattam volna, na..

De ennyire pesszimistának lenni ?
Lesz 30 év múlva is, aki szeretne szexelni, merthogy ha nem, akkor kihal az egész emberiség.
Vagy csak a túlcivilizált nyugat ?
Monnyuk azért lassan nem kár.
Ahogy írtad, "melegszik" a föld..;:) mármint nyugaton

2016.04.07. 15:02:06

@csevely: nem kér a "túlcivilizált" nyugatért ?
Jártál már Szudánban ? ott milyen jó dolog?
vagy talán azt szeretnéd, hogy az iszlámé legyen a világ az szép emberiség-képet vázol neked ?
avagy?
A nyugati civilizáció helyett melyik ma létező társadalmi kulturális megvalósult gyakorlat tetszik neked ?

2016.04.07. 15:02:49

@csevely: helyesen: "nem kár a "túlcivilizált" nyugatért ?"

Alibanya1 2016.04.07. 15:11:34

@csevely: jah hullámzok, ez van, némi depresszió, egyszer fenn másszor lenn, az nem a nőségtől van
@Kulics: jó napot, szépen telik a nap :) szerintem is azért még mindig ez a nyugat a nyerő

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.04.07. 15:13:49

Dehogy hal ki, max tényleg nyugaton, ahol a kislányok-kisfiúk top 10 férfire/nőre vágynak.

csevely 2016.04.07. 21:45:07

@Kulics:
Akkor:
Civilizációk, birodalmak jönnek, mennek. Így volt, így lessz.
30 éve ha át akart lopakodni valaki bármely 2 európai ország között, lelőtték .
Mostmeg ez a pudvás szottyadt keresztény európa eteti-itatja-ruházza-utaztatja a hódítókat.
És a hódítók szétverik az európai kultúrát.
Mert már az önvédelemhez sincs meg a képessége a ma kereszténynek sem nevezhető emberének.
Megkérdeztem egy önkéntes migrisimogatót, aki a 18 évével, hosszú szőke hajával takarította a barbár horda után az ürüléket, hogy nincs semmi önbecsülés, vagy bármi emberi benne ?
A válasz lenyűgözött: Krisztus is ezt tenné!
És akkor ott megvilágosodtam ugyanis ezzel a felfogással az össze Hunyadi, Zrinyi, stb hőseink, azok mind rasszisták , xenofóbok , stb voltak, akik nem simogatták az iszlamistákat.

És ezekután kérded miért fog eltünni ez a világ?
Már én sem tanultam meg disznót leszúrni. A tyúk,liba kacsa, nyúl még megy.
A halat nem lehet élve átadni a vevőnek ????????????
A fiaim már lassan húst sem esznek a propaganda miatt, nemhogy megölnék!
És ezek a keletről jövők embereket is ölnek gátlástalanul.
Mert ott megtanulják.
A fiamat elvittem egy lőtérre, hogy tanulja meg betározni a fegyvert legalább.
Mert a computerjátékkal öldökölnek, de élőben azért más....
És nem, nem értékítélet volt, hogy a világ más részein jobb lenne, bár lehet hogy egy nem stresszes világban , ahol nem kell a GDP növekedés miatti állandó "termelj-fogyassz-dobd el- termelj..stb." értéknek megfelelni, jobban élnek mentálisan az ottaniak.

Van még párszáz ok, de jobb aludni menni. . . . . .

2016.04.07. 22:20:41

@csevely: huhhh.. erre cdak azt tudom mondani, mint az Üvegtigrisben Lali mondja Gabennek, amikor legendát mesél az amcsi kocsiról... Ez szép volt !

hello73 2016.04.08. 06:21:41

Hasizomtabletta :):):)
Azt hiszem megragadtam az írás lényegét :)

2016.04.08. 08:45:02

Na de a szex nemhogy a haldoklo nyugat opiuma mar most is? Biztos erre a tetelmondatra epul az a citalt konyv is. Jo lenne elolvasni milyen ervei vannak a szex elmulasa felett uis en keves dologban vok ennyire biztos: a szex sosem megy ki a divatbol. Lehet h gyereket mar lombikban csinalnak majd 30 ev mulva de h elvezetesebb egeszsegesebb dolog nincs a foldon a szexnel az hotziher.

Alibanya1 2016.04.08. 09:15:06

@hello73: igen megfogtad, de milyen fasza lenne, beszed egy levél hasizmot és kocka hasad lesz, na, ezzel miért nem foglalkozik valaki
@FemmeFatal: hát pedig szomorú dolgok vannak kibontakozóban, túl sok a kihívás és a szex kezd veszíteni a versenyben...
a könyv egyébként ténleg arról szól, hogy a gyerekcsinálást, majd lombikban oldják meg, de hát a szex nem feltétlen a gyerek csinálásra szolgál, szerintem...

2016.04.08. 11:00:33

@Alibanya1: sok a kihívás? Mi az ami a szexet túlszárnyalná ? Bándzsidzsámping a víz alatt miközben nyolcfogásos gourmet ebédet főzöl ?

Alibanya1 2016.04.08. 12:27:22

@Kulics: én nem tudom, de ezt mondják a kutatások és felmérések, hogy egyre kevesebbet foglalkoznak ezzel az emberek, én sem értem

2016.04.08. 22:18:17

@hello73: itt felrohogtem en is :) de a valosag ubereli a fantaziat:
Itt egy pasas "bicepsz gyurogyogyszert" akart venni: bodybuilding.blog.hu/2016/04/08/elkepeszto_sztorik_a_magyar_gyuros_boltokbol

hello73 2016.04.09. 17:56:48

@FemmeFatal: na ugye:) látom én, ez itt egy piaci rés. Rá is állítom a gyereket, hogy tanuljon szorgalmasan!

Pixynor 2016.04.10. 22:04:14

@FemmeFatal: hát én mostanság két végletet látok: azokat, akik orrba-szájba, füvel-fával válogatás és gondolkodás nélkül, és azokat, akik egyáltalán nem csinálják a szexet. Meglepően széles tábora van ennek a rétegnek az ismerőseim körében. És én is ide tartozom már másfél éve.
És nem, egyáltalán nem hiányzik, ami annak lehet a következménye, hogy per pillanat egy férfi sincs, akire ilyen irányban gondolni tudnék.

2016.04.10. 22:28:30

@Pixynor: en is lattam mar olyat aki valogatas nelkul dugott mindenkivel (nekem ilyen korszakom nem volt) de lattam h ez gyors kiegeshez vezet, na de a masik veglet se jobb, a baszatlan picsasag (ilyenem volt es nem volt vicces, a legjobb az volt, amikor mar a fonokom kerdezett ra h megis mikor voltam ferfival utoljara h ilyen hulye vok es azonnal bemutatta egyik baratjat aki aztan vegigszunyokalta mellettem az estet de ez masik story), tehat az arany kozep itt is a nyero sztem ahol az ember elvezetbol dug mondhatnam csak az izekedveje ;)

Pixynor 2016.04.10. 22:35:00

@FemmeFatal: miután több nem szexelő ember az ismerősök közül férfi, így a baszatlan picsaság ez esetben nem áll fenn. Egyébként most meg tudom érteni ezt az oldalt tökéletesen, elképzelni sem tudnám, hogy egy férfi hozzám érjen, a hideg ráz még a gondolatára is. A másik oldaltól meg undorodom éppen, a bioszexesektől. Lehet, hogy comming out-olok éppen? :) Bár a nők sem vonzanak. Ja és nem vagyok kielégületlen sem. Szóval... lehet, ohgy már a Banya által írt új "vonulat" egyik képviselője lettem. :) Ki tudja. :)

2016.04.10. 22:39:13

@Pixynor: erdekes h azt irod nem vagy kieleguletlen ... en nem tudom magam kielegiteni ugy, ahogyan egy ferfi tud engem ... fold es eg a kulonbseg, szo szerint, az utobbi - a pasis- verzio javara :)

Pixynor 2016.04.10. 22:40:45

@FemmeFatal: hát én meg kevés férfit találtam eddig, aki úgy ki tudott elégíteni, ahogy én magam, valóban Föld és Ég, az én javamra :)

Pixynor 2016.04.10. 22:43:45

@FemmeFatal: nagy valószínűséggel ezért nem is hiányzik ez a rész, mert kevés olyan van, aki jó. Persze volt benne részem, de mégsem hiányzik. :)

Pixynor 2016.04.10. 22:46:30

@FemmeFatal: úgy is fogalmazhatnék, impotens lettem, vagy béke van odalent és agyamban is, vagy egyszerűen nem része az életemnek. Döntés kérdése, mert nyilván ha akarnám az lehetne, ahogy korábban is, de nem akarom.

2016.04.10. 22:59:39

@Pixynor: hat en akarhogy is csinalom magamnak az csak olaj a tuzre megnyugodni csak a pasis verziotol tudok igazan de ehhez telleg szupee jo pasi kell ... ugy latszik eddig joreszt szerencsem volt veluk ... erdekes ez az aszex hullam rajtad ... en ezt elkepzelni se tudom :(

Pixynor 2016.04.10. 23:35:49

@FemmeFatal: Hat en meg oszinten: nagyon elvezem, a megfelelesi kenyszer utolso szikraja is kialudt, nem kell hazugsagokat hallgatnom, totalisan kiegyensulyozott vagyok lelkileg, es gyakorlatilag annyi minden masra tudok koncentralni, ami miatt tenyleg eszembe se jut a dolog. Addig mig tarsat kerestem allandoan meg voltam zuhanva a sok szar miatt lelkileg. Lehet kiegtem ezektol, de egy biztos, hogy ilyenben mar nem akarom, hogy reszem legyen. Ahhoz mar rovid az eletem. Nevetni akarok gindtalanul sokat, nem akarom, hogy elvegyek a jokedvem, nem akarok egy hazug, eretlen gondolkodasu pasi miatt allandoan ragodni, sanyargatni magam. Teljesen atkodoltam az agyam es eddig nem bantam meg. Sot amiket azota is hallok, az is ebben erosit meg. En is kivancsian varom a fejlemenyeket magammal szemben :) hogy mi lesz ennek a vege, de ez egy uj, teljesen tudatos fejezete az eletemnek. Es persze az is teljesen rendjen van, hogy te meg nem tusz letezni ferfi nelkul. Nem is kell :)

2016.04.11. 00:37:17

@Pixynor: nem irtam h nem tudok letezni ferfi nelkul csak azt h a szexhez kell a ferfi es a hazugsagok egyebek mar nekem sem palya en is ezek nelkul letezem szal eleg hasonlo a tudatos modell amiben hiszunk elunk a szexet leszamitva :)

Pixynor 2016.04.11. 00:53:44

@FemmeFatal: A ferfi nelkuli letezest itt most en is csak a szexre ertettem, nem masra hisz errol beszeltunk. Valahol ennek kene az alapnak lennie es megsem mukodik. Nalam legalabb is. Lehet, hogy apacanak szulettem csak rossz utra tertem es most talaltam meg az utam :) vagy "ferfi" hiany van es ami van, azt koszonom nem kerem en sem. Mar az okok sem erdekelnek, elfogadtam ezt a helyzetet, ahogy sokan masok is. (Nalam a sok tovabbra is 1 2 ... Sok)

2016.04.11. 08:52:14

@Pixynor: egyébként abban igazad van hogy férfi hiány van... de a másik oldalról meg azt mondhatom, hogy érett gondolkodású, játszmamentes és ép lelkű nőből ugyanúgy hiány van ám ! Vagy egyszerűen túl magasak az elvárásaink, mert mi is nagyon szuperek vagyunk és idefenn már ritka a levegő :-)
/nem irónia/

Pixynor 2016.04.11. 13:26:40

@Kulics: hát nagyon magasra mindenképpen kell oxigénpalack, anélkül ne indulj el, mert tényleg nehéz fent levegőt venni.

Igen, tudom a nők is legalább ilyen szinten gázok, hallom ám, meg látom is. Szóval itt valahol az emberiség egészével kezd baj lenni. Ami nem baj, mert nyilván ez az evolució, továbbfejlődünk a pusztulásunk felé.

Alibanya1 2016.04.11. 13:35:40

@Pixynor: teljesen igazad, van én is már levegőtlen vagyok és pusztulásnak indultam
írjak egy verset erről?

Pixynor 2016.04.11. 13:41:58

@Alibanya1: Hát ha van olyan jó, mint a blogbejegyzéseid, mindenképpen. Pusztulásról jut eszembe, mert alig várom az új Jégkorszakot a moziban :)

TraktorHarcos 2016.04.11. 19:11:45

Hát az kérem úgy van, hogy én kétlem, hogy eltűnne a szex. Legeslegfeljebb magával az emberrel együtt. Persze ez sem kizárt 30 éven belül, mert ugye világvége az bármikor jöhet. Olyannyira, hogy minden kétvégén itt kopogtat az ajtón. És mindig van nála Biblia!

Node lesöpörvén a viccet a munkaasztalról: ha csak be nem köszönt egy Nyócvannégy, vagy egy Védett férfiak féle szexellenes diktatúra, vagy esetleg valami látens pederaszta inkvizítor le nem igázza az egész világot, kétlem, hogy mi hétköznapi emberkék önmagunktól vezérelve irtanánk ki saját testlelkünkből világszinten mindenfajta szexuális késztetést, metr hogy a lombikbébi az kérem az evolúció duplaplusz hovanetovábbja. Hát könyörgöm, a PINA akkor is PINA! Minden huncut redőjével, rózsaszín kapujával, bódító illatával, gyöngyödző nedvének édes zamatával!

2016.04.11. 20:32:26

@Pixynor: egy ismerősöm, akinek spirituális látomásai voltak azt mondta, hogy a világon minden tökéletesen rendben van és minden a helyén van. Isten tökéleteset teremtett. Hajlok rá, hogy igazat adjak neki... Mi emberek vagyunk csak tökéletlenek. De nem baj. Ez is csak egy állapot és ki fogjuk nőni.

Pixynor 2016.04.11. 21:31:40

@Kulics: húúú de jó, alig várom, hogy én is láthassak spirituálisan már valamit, bár lehet be is tojnék tőle, főleg, ha ijesztős a dolog. :) Hát hogy minden rendjén van a világban? Nem hiszem, hogy olyan pozícióban lenne akár egy ember is ezen a földön, aki ezt átláthatná. Szóval nem tudom a világ mellllik részét látta az ismerős a szellemvilágban. De végül is, ha ember saját kicsi világa rendjén van, akkor az egész világ is rendben lévőnek tűnhet.

És a tökéletesség unalmas, ezt mindenki tudja.

TraktorHarcos 2016.04.11. 21:34:30

@Kulics: "Isten tökéleteset teremtett... Mi emberek vagyunk csak tökéletlenek."

Két pipaszippantás közt azé' megkérdezném: Feltételezem, ez is olyan féle-fajta spirituális világnézet, melyben az embert Isten teremtette. Ez esetben nem tűnik fel az égig érő ellentmondás, he?

TraktorHarcos 2016.04.11. 21:44:57

@Pixynor: Lehet ám, hogy unamas, de nem tudom... én szerintem még nem láttam semmit ami tökéletes, így ezt sem merném kijelenteni.

TraktorHarcos 2016.04.11. 22:01:13

@Kulics: Ezt meg aztán már tényle csak csipkelődésképpen kérdezem: Akkor is minden rendben vót a világgal, amikor meteorbacsapongás közepedte haltak ki ezrével a fajok? Vagy mikoron jégkorszaktól fagytak halálra állatok milliárdjai? Biztos, hogy a tökéletlenség csak az emberben keresendő tulajdonság?

Persze ha mi tökéletlenek vagyunk, tán csak a tökéletlenségünk okán nem látjuk, hogy a világ maga tökéletes. És pusztán csalóka délibáb, hogy igazságtalan, rossz dolgok már előttünk is történtek... A keservit, ez is lehetséges! Ej, most akkor meggyőztem magam?... No ezt már nem értem így én se, megyek meditálni!

2016.04.11. 22:23:01

@TraktorHarcos: Ez a beszed! Eljen a PINA!

2016.04.11. 22:40:04

@TraktorHarcos: nincs ellentmondás. Az ember önnálló akaratú, simán baromságokat csinál-hat. Egy kutya vagy egy macska tökéletesen éli a kutya il. macskaéletét.
A fajok kihalása nem baj. Majd születik másik faj. Egyáltalán semmi baj sincs, semmi nem végleges és mindenből bármi is lehet. Ámen. aluggyunk.

sirok0001 2016.04.12. 08:18:15

@Kulics: Komolyan, nem hiszek a szememnek. :)

2016.04.12. 08:36:32

@Pixynor: Hmmm... rengeteg ember ácsingózik ilyne spirituális látásra, de csak nagyon kevesen kapják ezt meg és akkor is véletlenszerűen. A jógik egész életüket ráteszik a gyakorlásra, hogy eljussanak oda, hogy tudatosan tudjanak belemenni ebbe az állapotba. Nem tojnál be, mert minden szép és békés. A pokol meg rémségek világát az egyház terjeszti, az nem igaz.

TraktorHarcos 2016.04.12. 08:40:40

@Kulics: Ejne no! Nincsen közöttünk egyetértés. Ami bersze nem baaaj! :)
De hát végsősoron akkor is tökéletes teremtett tökéletlent! Istentől van hát az önálló akaratunk, amely a tökéletlenségünk oka. És hát ha Isten csak tökéletest teremtett, a szabad akaratnak is annak köll lennie (már ha Ő követte el). Íly módon pedig a szabad akarat akkor tökéletes, ha tökéletlen??

No meg a máááásik: Mit tekintünk baromságnal? Pölö: baromság az, ha valamit rosszul számolunk ki? Ha azt hisszük, ezzel-azzal jól járunk, de rosszul mérjük föl a helyzetet, tehát tévedünk, és ez által pórul járunk? Tehát hozunk egy rossz döntést? Mert ha ebből indulunk ki, az állatok is gyakran tévednek, merészebbek a kelleténél. Rosszul mérik föl a távolságot, és lepotyognak a szakadékba! Fölmászik a kiscica a fára, oszt csak nyervákol keservesen, mert nem tud legyünni he! Hát talán nem vót baromság akkor fölmászni ja fára? Vagy a tökéletes macskalétbe belefér a baromság, csak az emberi baromság tökéletlen?

És a haaarmadik: Tökéletlen fejjel mi alapján feltételezzük íly határozottan egy tökéletes teremtő létezését? Hiszen tökéletlenségünkből fakadóan ebben is tévedhetünk! Semmi sem bizonyítja, hogy ha van is, tökéletes. Miért eme feltevés hát?

sirok0001 2016.04.12. 08:45:35

@Kulics: "A pokol meg rémségek világát az egyház terjeszti, az nem igaz." -----
nananana, honnan van ekkora meggyőződésed róla?

2016.04.12. 09:03:29

@Kulics: semmi baj?! erre szoktak mondani: es a haboru es a gyermekprostitucio es a ... ??

2016.04.12. 09:18:06

@TraktorHarcos: nincs értelme a "tökéletes" és "tökéletlen" szavakon lovagolnunk, mert ez a megkülönböztetés a duális világunkból származik, ahol jó-ra és rossz-ra bomlik a világ. Ez a szétbontás teljesen szubjektív, tőled függ, tehát nem örök és állandó. Még te magad is változol és kis korodban utálod a kaprot, most meg anélkül el se képzelhetőa tökfőzelék. Akkor most a kapor jó vagy rossz ?

Tegnap olvastam egy cikket, hogy kurváknál milyne extrém dolgokat kérnak pasik... egyiküktől tökönrúgást kért a kuncsaft, sokszor és erősen. No akkor ennek a kuncsaftnak más a jó-rossz értelmezése.

@FemmeFatal: A háború ragyogó dolog a fegyvergyárosnak. A gyerekprostitúció meg annak aki ebből sok pénzt keres. Ja hogy sokan szenvednek ezektől a dolgoktól !? Persze persze. Hisz duális világban élünk. Az emberi világ már csakilyen szenvedésteli. Tessettek volna angyalként születni odafenn a másik világokban.

@sirok0001: történelem. az emberekbe nevelt félelemmel tudták kordában tartani, uralni a népet. A történelmi korokban az egyház az uralkodó elnyomó gépezet része volt... mármint az egyház világi tevékenysége.
Ha megnézel olyna beszámolókat, ahol klinikai halált megélt emberek számolnak be a tapasztalataikról akkor azokban nem démonok meg sárkányok vannak, hanem fény, meg szeretet érzés.

sirok0001 2016.04.12. 09:38:17

@Kulics: Akkor a mennyország létezik, de a pokol nem?

Pixynor 2016.04.12. 09:55:33

@Kulics: és mi van a zombikkal?? :)

TraktorHarcos 2016.04.12. 09:57:45

@Kulics: No de kend! Most hogy is van ez? Felvázolod a tökéletes isten - tökéletlen ember világképet, majd ha valali beleköt ennek a logikájába, közlöd, hogy ezen az ízlés szerinti duális megítélés emberi dolog, amin nincs értelme vitatkozni? Jó vicc, he! Addig értelmezhet csak, amíg te érvelsz vele? :) Firfangos!

Mellesleg nem a jó és rossz, hanem a tökéletesség fogalmát firtattam.

TraktorHarcos 2016.04.12. 10:04:54

@Kulics: Egyébiránt megjegyzendő: Becsülettel tolod a többfrontos hadviselést! :)

2016.04.12. 10:15:28

@sirok0001: egyik sem létezik. mindenki olyan másvilágot fog megtapasztalni amiben "hisz". A túl materiálisok például ittragadnak, élik az életüket és baromian mérgesek, hogy senki se szól hozzájuk... mint brucewillis a hatodik érzékben.

2016.04.12. 10:16:38

@TraktorHarcos: a tökéletesség fogalmát csak miattatok vezettem be, az valójában emberi kategória. A spirituális élmények ugyanis NEM írhatók le emberi szavakkal, csak megközelítések vnanak, abba meg simán beleköthet bárki, még egy traktor is :-)))

sirok0001 2016.04.12. 10:28:21

@Pixynor: Szijja :) A zombik, a jeti, és Nessi is létezik. Pont.

2016.04.12. 10:29:05

@Pixynor: zombiapokalipszis, szines szélsvásznú szinkronizált egészestétbetöltő mesefilm gyermekeknek :-)

Pixynor 2016.04.12. 10:32:43

@Kulics: amiből kiválóan "fel lehet készülni", egy esetlegesen az életben is bekövetkező zombiapokalipszisre :) meg különben is, szeretem a meséket, jobban, mint FF szavaival élve a "PINÁT".

@sirok0001: Ki az a Nessi? bár tudom, hogy létezik. :)

sirok0001 2016.04.12. 10:33:02

@Kulics: akkor azért van olyan sok ember hátán szellem...

Pixynor 2016.04.12. 10:36:46

@sirok0001: jaaa, hogy Loch-Nessi, hát persze... létezik, és az ufók is.

TraktorHarcos 2016.04.12. 10:37:57

@Kulics: Merész kijelentések a halál utánról, hiszen mi élők csakis az élők világát ismerhetjük. Mégis honnan a szaftos szellentésbűl veszed, hogy úgy van ahogy írod?

TraktorHarcos 2016.04.12. 10:42:03

@Kulics: Mert hogy csak élő emberek beszámolóit ismerhetjük, ők pedig élnek! Nem tudni, valóban voltak-e odaát.

TraktorHarcos 2016.04.12. 10:58:15

@Kulics: Vagy csak a materiális agyuk eddig feltérképezetlen biokémiai folyamatai tréfálkoznak vele még az utolsó élő pillanataiban, amire újraéledvén emlékszik.

2016.04.12. 10:59:36

@TraktorHarcos: legjobb embereimet küldtem odaátra, benük megbízok :-)

2016.04.12. 11:02:02

@TraktorHarcos: "mi élők csakis az élők világát ismerhetjük" jaja hát ez az ami nem igaz. Beszélj magadról csak. Te ismered csak az élők világát. Ez a te ragaszkodásod ehhez a hitedhez. Maradjunk szubjektívek.
Én csak a saját elveimet terjesztem és nem örökigazságot. Én is szubjektív vagyok, hálisten.

2016.04.12. 11:02:40

@TraktorHarcos: par hete almomban voltam "odaat" es nemtom elmondani milyen volt mert nincsenek ra szavak s azert nincsenek mert ezek az elmenyek ritkak es meg nem alkottunk ra szavakat masreszt annyira intenziv az elmeny h nem is tudnam hol kezdjem ha el kellene meselnem igy csak ennyit: jo volt ... nem kicsit

2016.04.12. 11:04:43

@Pixynor: "FF szavaival elve"??? Azert ezt a szot h "pina" nem csak en hasznalom.

2016.04.12. 11:07:33

@TraktorHarcos: aki igy gondolkodik, annak spiritualis iq ja egyenlo egy marek "biokemiai" molekulaval

csevely 2016.04.12. 11:08:03

Ufffffffffffffffff!

Jók vagytok:)

@FemmeFatal:
Én ugye az "origó" szót használom rá.....
De éljen és virágozzon mindörökké.....

TraktorHarcos 2016.04.12. 11:08:27

@FemmeFatal: Mi egy nyelvet beszélünk kiscsillag! MINDÖRÖKKÉ PINA!

TraktorHarcos 2016.04.12. 11:12:15

@FemmeFatal: Nem vitatom, de ha meg az egekben van az SQ, akkor zombiinvázióban is ugyanolyképp hihet az ember mint a pokolban, a rejinkarnácijóban, meg a vizenjárásban. Minőségi lükönbség annyi, mint sünben dajer.

Pixynor 2016.04.12. 11:14:12

@FemmeFatal: Jogos :) Traktoros hamarabb említette :) rá kellett volna hivatkoznom. (Csak őt később olvastam, mint Téged :) )

TraktorHarcos 2016.04.12. 11:21:49

@Kulics: Igazad van, hellyesbítenem kell: Nem TUDHATJUK, hogy a halottak világát ismerhetjük-e! Amit megÉLÜNK, azt életünkben éljük át. Ahh, micsoda figura etimológika, he! De azt télleg nem tudni, az inger odaátrol gyün-é. És ezt te is csak hiheted, jóembör, mint szubjektív lény!

2016.04.12. 11:23:24

@Pixynor: ne legyunk mar prudek ... a pina az pina

TraktorHarcos 2016.04.12. 11:24:33

@Kulics: Legjobb embereidet küldted odaátra??? Többszörös gyilkossággal comingoutolni az intörneten veszélyes ám, koma! Nem mondták még neked? :)

2016.04.12. 11:26:23

@TraktorHarcos: jovanmaa ez a spirit-tema is csak olyan mint a szex: csinalni kell nem dumalni rola ;)

sirok0001 2016.04.12. 11:26:24

@Pixynor: ja, csak elég ha szét nézel az ügyfelek között. Van egy kettő különleges droid.

sirok0001 2016.04.12. 11:27:40

@csevely: csá, sápadtarcú barátom.

sirok0001 2016.04.12. 11:29:11

@Kulics: láttam eleget az ember hitéből, kösz, nem - ja, hogy ez furán jött ki...nem baj

TraktorHarcos 2016.04.12. 11:35:07

@FemmeFatal: Cifra álmaim nékem is voltak már, leírhatatlanok, meg spirituálisak is. Oszt mikor megpróbáltam elmesélni, mit álmodtam, csak a bajszomat pödörgettem, és addig jutottam, hogy ööö...

Dehát ami új, arra nincsenek szavak. De az mért lenne igazabb, mint mikor azt álmodom, hogy újra kell érettségiznem (miközben jönnek a zombik!). Ezt álmodtam tegnap éjjel ugyanis. Nem vicc. :) Honnan tudjam, hogy nem odaát jártam-e és nem ez-e van-e a túlvilágon?

TraktorHarcos 2016.04.12. 11:37:46

@FemmeFatal: Hát, akkor mutasd meg nekem a spirituszod! Hadd lám milyen az!

2016.04.12. 11:40:26

@TraktorHarcos: ujra erettsegi?? Es uez lehet odaat is?? Yessusanyam! Sztem relax es igyunk erre a nagy ijedtsegre. Az a biztos.

TraktorHarcos 2016.04.12. 11:41:32

@FemmeFatal: De mást is csinálhatunk, van még hely a traktoromon! ;)

TraktorHarcos 2016.04.12. 11:42:38

@FemmeFatal: Kezdetnek az ital is jó lesz! Elfogadom a meghivást.

Pixynor 2016.04.12. 11:42:41

@FemmeFatal: Hát őszintén nekem a punci valahogy jobban fekszik, szóhasználatilag :), de valóban a prűdség kizárva.

TraktorHarcos 2016.04.12. 11:44:55

@FemmeFatal: Dúúrva egy álom az szent! Olyan ez mint a Top szikritben, örülsz mikor arra ébredsz, hogy ketten vernek, még annak is!

2016.04.12. 11:46:52

@Pixynor: a "punci" gyerekes a "picsa" kurvas a "pina" a ketto kozt vhol - ezert gondoltam volt ... ;)

TraktorHarcos 2016.04.12. 11:47:06

@Pixynor: Ímé, szolgáljon ez civilizálódásom bizonyítékául: Mindörökké PUNCI! :)

TraktorHarcos 2016.04.12. 11:50:03

@Pixynor: De az adott bejegyzéshez jobban illett a pina. Na meg máshova is jól illik ám! De a lombikhoz már nem annyira.

2016.04.12. 11:51:49

@TraktorHarcos: egy piara jo vok, de sztem inkabb az itteni szex- szkeptikusokat kene hijjad az traktorodra vala, nemhogy?

csevely 2016.04.12. 11:55:11

@sirok0001:

Haligali!

Te ezek itt a női nemi szerv elnevezéséről dilemmáznak, mármint a túlvilág kérdéskörén kívül. Jó cuccot tolhatnak, az biztos...
A férfi nemi szerv elnevezése elő sem került még:)
Nekem egy bármely társaságban előadható verzióm van erre:
" a négydimenziós Minkowski vektorom állandóan az origóba mutat "

A "Fehér Karácsony" dal általi lelkiismereti válságomat ki sem tudom fejezni.
Én úgy vagyok, hogy bármelyik EDDA zene tetszik , nincs amitől agybajt kapnék.
De azért elnézést a Fejbőr zene miatt.

2016.04.12. 11:59:27

@TraktorHarcos: amúgy te ki vagy? jártál már itt másik nicken ? mert hogy tegnap csináltad ezt az új nevet az látszik...

TraktorHarcos 2016.04.12. 12:02:45

@FemmeFatal: Annak mi értelme vóna, a zombis filmhez plazmatévè köll, az csak a kombájnokon van extraként, a traktorról mindig lespúrolják. Vagy vigyem Pixy-t a Jégkorszak 4-re autós moziba traktorral, felcsatolt ekével? Jáó, hogy a fagylaltot bicskával eszem, de ekkora paraszt mèg én se vagyok. Italozzunk inkább, abból lehet bármi! A mozinak 2 óra után vége, ezt tudjuk, hol izgalmas az onnét kezdve?

2016.04.12. 12:05:29

@Kulics: biztos megmondja, ja

2016.04.12. 12:06:06

@csevely: ez zsenialiss: " a négydimenziós Minkowski vektorom állandóan az origóba mutat "
:D :D

TraktorHarcos 2016.04.12. 12:11:45

@Kulics: Azt a pixeles mindenségit! Ezek a bitek milyen kis sunyi árulkodó dögök. Nyomozó úr, ezzel nem tudok vitatkozni. Azonban afelől biztosíthatlak, új vagyok Alibanya univerzumában.

2016.04.12. 12:11:48

@TraktorHarcos: hat maga aztan jol berugta itt a kocsmaajtot halljae na de oke piazgassunk ebbe a szep tavaszi zsongasba de traktorostul am nehogy gyalogosan jojjon kend mert en az ilyesmit elvarom de legalabbis egy rollert ha mast nem is csak guruljon a'

sirok0001 2016.04.12. 12:25:25

@csevely: Semmi gond. :) Igen, az EDDA zenék nekem is tetszenek. Kár, hogy P.A. mostanában furcsákat nyilatkozik. Kicsit romboló.

TraktorHarcos 2016.04.12. 12:32:48

@FemmeFatal: Ejnye, traktorral inni menni? Megbüntet a fakabát! De kölcsönkérhetem a somszéd kislyány HelloKittys triciklijét, oszt azzal gurigázhatunk is egyből a kortyolóba! Ingerem van már egy jó málnaszörpre!

TraktorHarcos 2016.04.12. 12:34:31

@sirok0001: Furcsákat??? Csak magas az SQ-ja, nincs azzal baj. ;)

csevely 2016.04.12. 12:44:46

@sirok0001:

Nekem minden zenekar minden zenéje, szövege tetszik, avagy nemtetszik.
És nem változok, már erre a kisidőre:)
Ez hogy jön be?:
www.youtube.com/watch?v=HmG6jzWhWS4&nohtml5=False

csevely 2016.04.12. 12:50:36

@FemmeFatal:
Több origót is megatált a téridővektorom, de mind csodás volt :)
És ahogy írtad : PINA forever. . . . .
És ezért szar hogy "melegszik " a föld....

sirok0001 2016.04.12. 12:57:20

@TraktorHarcos: Miez a superquality? nem értem. De igaz, lehet a sok buli, meg a többi...néha irigykedek...néha meg elgondolkodok, hogy megéri-e....Nagy áldás a kitűnő tehetség, de tudjuk-e használni és megfelelően.

2016.04.12. 13:10:19

@TraktorHarcos: bizony, kurvamagas neki, felér a Zufókigis.. mégazontúlis !!

Alibanya1 2016.04.12. 13:20:33

ó foglaljátok már össze, most tévedtem ide és látom színes párbeszéd folyik a punciról... lemaradtam....

Hutyutyuty 2016.04.12. 14:07:04

@Alibanya1: Átolvasva talán úgy lehet összefoklalni, hogy vannak akik a pina mellett érvelnek, mások a puncit preferálják. Egyvalaki pedig hiányolja a pöcsöt.

Aztán van akinek az életéből hiányzik a fütyi, de nem is kér belőle, mert ez neki állítólag így jó.

Erre jön rá egy maszív spirituális vita, amit akárhogy csűrnek-csavarnak, bizonyítani egyik oldalon sem könnyű.

Tehát azt hiszem, leginkább valamiféle genderteológiai vitáról lehet szó talán.

Hutyutyuty 2016.04.12. 14:09:35

@Alibanya1: Ja, meg van egy traktorbuzi is, őt kifelejtettem az affinitási célmeghatározásból.

Alibanya1 2016.04.12. 14:28:24

@Hutyutyuty: soha jobb összefoglaló maxi elégedett vagyok köszönöm :)

2016.04.12. 14:56:49

@Alibanya1: tenyleg profi a hutyi summaja magam se tudtam volna jobban ;)

2016.04.12. 15:04:03

@sirok0001: mi az SQ?

Vegyük sorba, milyen intelligencia típusok vannak:

1, Értelmi intelligencia (IQ): ez a közismert, leginkább az eszességet, okosságot mérő intelligencia.

2, Érzelmi intelligencia (EQ): ez segíti leginkább a saját és mások belső világában való eligazodást.

3, Társas, vagy szociális intelligencia (TQ): megkönnyíti az élet fizikai, gazdasági, társadalmi dzsungelében való fennmaradást, eligazodást.

4, Spirituális intelligencia (SQ): itt nem a vallásosságra kell gondolnunk, hanem elsősorban az igaz értékek keresésének fontosságára, és a morális érzékre.

5, Tisztánlátó, vagy manaszikus intelligencia (MQ): ezt a fajta intelligenciát szellemi kutatók említik, annak jelölésére, hogy bizonyos, a jelenleg rendelkezésre álló érzékszerveken túli megismerő képesség kifejlesztésével a magasabb világokban való tájékozódás is egy speciális intelligenciát igényel.

csevely 2016.04.12. 15:40:53

@FemmeFatal: @Alibanya1: @sirok0001:

Hej Fatal, vettem egy 3D LG Tv-t, merthogy 110centis monitor, az nincs.
Merthogy azon nézek csak bármit....TV soha:)
És ha már van egy ilyesmi, akkor letölt az emberfia 3D filmeket.
Valami Qrvajó amúgy az egész dolog.
Az Avatarral kezdtem, mint a moziban, annó.
És rákeresek a 3D filmekre, és na mit tanálok?

rövid ismertető:
www.azsiafilm.hu/ismertetok/hongkong/2347-3d-sex-and-zen-extreme-ecstasy-3d-rou-pu-tuan-zhi-ji-le-bao-jian-2011.html

a film erotikus kategóriába (pinku) tartozik. Tartalmaz meztelen és szexuális jeleneteket.

a film kínai (kantoni) nyelvű, az felirat angol(!). Az angol felirat (.idx/sub) mellékelve van.
Ha érdekel, hát tényleg egy különlegesség, és itt, most a filmben mindegy, hogy pina, punci, origó...:) monnnnnyuk az is, hogy ki kivel...:)
Vagy bármi férfi alkatrész :)))))

Jó lesz, nézd meg.. . . . . . ha tudod:)

Hutyutyuty 2016.04.12. 16:44:35

@FemmeFatal: Szép felsorolás, köszi! A superquality engem is meglepett, természetesen az általad is írt SQ-ra gondoltam. :)

Egy valami viszont böki a csőröm nagyon:
IQ = Intelligencia Hányados
EQ = Érzelmi Hányados
...és így tovább.

Nem tudom, ki találta ki, hogy Érzelmi (stb.) "Intelligencia", de valamit nagyon félrefordított! Különben az IQ Intelligencia Intelligencia kéne, hogy legyen. És ezt sajnos az egész magyar köznyelv jól átvette. Pedig a másik négynek a világon semmi köze az intelligenciához. Azok más jellegű, agyi folyamatokhoz köthető tulajdonság hányadosai. Manasztikus hányadosról speciel még nem is hallottam (nekem már az SQ is elvont, hát még ez!), viszont BQ-ról (testi hányados) már igen. Hű, ez már hatféle! Uramisten, ezek osztódással szaporodnak!

Hutyutyuty 2016.04.12. 16:49:39

@TraktorHarcos: Nem az a baj, ha magas az SQ, hanem ha nem társul hozzá szociális, meg vallásfüggetlen erkölcsi érzék, és mondjuk fenenagy hittel mészárolni kezd az ember másokat.

2016.04.12. 17:29:54

@Hutyutyuty: ugye? na es a BBQ rol mar nem is beszelve ... duuurva

Hutyutyuty 2016.04.12. 17:36:16

@FemmeFatal: Lényeg, hogy egy párnál a PQ és a VQ hasonló értékeket mutasson, akkor már nagy baj nem lehet.

2016.04.12. 18:06:55

@Hutyutyuty: PQ - VQ ... Penisz es Vagina? Vagy mi?

Hutyutyuty 2016.04.12. 18:11:27

@FemmeFatal: Bingó!!! Értjük mi egymást! :D

2016.04.12. 18:14:26

@Hutyutyuty: Ugy tunik. Na es az FFQ tudod-e mi?

2016.04.12. 18:17:31

@Hutyutyuty: jó volt a summary :-)

2016.04.12. 18:32:30

@Kulics: kulonosen a "traktorbuzi "ra utalas ;))))

2016.04.12. 18:34:16

@FemmeFatal: értjükmi a finom utalást :-)))

Hutyutyuty 2016.04.12. 18:58:18

@FemmeFatal: Hű, hát kicsit szégyellem bevallani, de feladtad a keckét... talán Frequently Forgotten Questions? Vagy Férfi Qrva? Segíííts!

TraktorHarcos 2016.04.12. 19:01:34

@Hutyutyuty: Heh! Nem látsz a szemettől, e? A Famme Fatale nem esett le?

2016.04.12. 19:01:57

@Hutyutyuty: varjuk meg csevelyt sztem o fogja tudni ;)

2016.04.12. 19:02:54

@TraktorHarcos: na tessek meg egy IQ bajnok a fedelzeten :P

TraktorHarcos 2016.04.12. 19:09:36

@FemmeFatal: Hmhh... Rosz nyomon járnék?

TraktorHarcos 2016.04.12. 19:28:10

@FemmeFatal: Jah, vagy úúúúgy... ó tudtam én persze! Bizony tudtam.... Mondom én! Nálam jobban biza nem is tudta senki! De azért majdnem behúztál a cseőbe!

2016.04.12. 19:31:51

@TraktorHarcos: jól elvagytok... nem kéne most már szántani menni ? tavaszi kalászosok ilyesmi...

Hutyutyuty 2016.04.12. 19:35:19

@Kulics: Köszönöm! De igazából a lényeg már ott volt a közösben mindenki által, nekem csak fognom kellett egy marék MQ-t, hogy a elétek tárjam a benne rejlő letisztult információhalmazt. :)

2016.04.12. 19:52:08

@Hutyutyuty: MQ? ennek legfeljettebb változata a QQRIQ !

2016.04.12. 20:40:20

@Kulics: QQRIQ ?!!!!!!!! Meghalok!!!!!

2016.04.12. 20:48:55

@Hutyutyuty: na de SexQ nincs? Surgosen fel kene talalni. Meg mielott kimegy a szex a divatbol itt a szex-szkeptikusok varakozasainak megfeleloen.

csevely 2016.04.12. 20:55:18

@FemmeFatal: @Kulics: @Hutyutyuty:
Én még mindíg a kínai 3D pornó hatása alatt vagyok, de biztosítok mindenkit, hogy FF-nek mindíg igaza van.
Per definicionem!
Ja és még mindíg:))))
Bár mostanság nincs csepke aki ránkszólna:))

A QQRIQ hatalmas !!!!!

csevely 2016.04.12. 21:02:44

@FemmeFatal:
Teeeeeeeeeeeeeeee!
Toljam át ezt a filmet 2D-ben?
Sokmindent láttam már életemben, de ettől elszálltam. . . . . .
Jó a Japán, a Thai, Brazil.. . . .de ez !!!!!!
És persze ORIGO forever !!!!!!

2016.04.12. 21:06:20

@csevely: toljad babam ... ritka a jo porno ;)

2016.04.12. 21:06:58

@csevely: megvan a film, köszi

2016.04.12. 21:49:43

@FemmeFatal: még nem tudom.. pornót csak nővel együtt nézek...
eeeeeeeeegyedül nemmegy - ahogy kern&garas éneklik :-)

2016.04.12. 21:53:11

@Kulics: nem -e? Kozben meg ragad a klaviaturad, ide latom ... :P

2016.04.12. 22:20:05

@FemmeFatal: nahát kifecseged a kis titkomat,,, csúnyalá ny szabadilyet !?
amúgy ragad itt minden, egy bogáncsházban lakok.

TraktorHarcos 2016.04.13. 08:17:23

@Kulics: "nem kéne most már szántani menni ?"

Szavamra, ha egyször eszembe jut erre valami frappáns válasz, megírom ám!

csevely 2016.04.13. 08:25:53

@Kulics:
"megvan a film, köszi "

A multkoriban volt hogy számonkérted rajtam a nyugati civilizációról alkotott véleményem revideálását.
Na ez a film egy más kultúra szerint készült, de sztem jobb mint az itteni totál premierplán bemutatása a dolgoknak.

csevely 2016.04.13. 08:40:15

@FemmeFatal:

"toljad babam ... ritka a jo porno ;) "
Sajna technikai érzékem még nem eléggé van a topon, sokat molyalgatok az "okostelefon"+"okosTV"+" okos ámítógép"+"cordless billentyűzet"+"cordless egér"combóval.
Merthogy ez az LG TV mindent tudna kezelni, illetve én kezelhetném ezekkel
A WIFI-n keresztül filmnézés, az kecsegtetés, az USB megoldás sem jött össze teljesen, a HDMI kábellel viszont tudnak egymással kommunikálni.
A küldés is "zavar az erőben" lett. . . . sajnos.
Úgyhogy marad a @Kulics-tól elkérés, megkapás-:( , illetve saját letöltés;)

Viszont ezt már az ámítógép nélkül, a TV-n írom cordless billentyűzettel.

A BBQ-ról még mindíg nincs lövése a népnek?
És az FFQ-ról sem ?

Szebb jövőt:)

2016.04.13. 08:45:28

@TraktorHarcos: irjad neki pl azt h "de" ;)

2016.04.13. 08:47:40

@csevely:
en csak okostelozom a tobbi cucc nem izgat ez mindent tud ami nekem kell a tobbit a pasikra bizom :)
a megfejtesek pedig sztem megvannak ;) ff cukorka utan itt az FFQ ;))

csevely 2016.04.13. 08:53:34

@FemmeFatal:

"a tobbit a pasikra bizom :)"
Hát ez az. . . . . .vaffanculo. . :)
Az ff cukorka qrva jó volt, és ezt még übereled ?
FFQ ????????
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Mia madre :)

2016.04.13. 09:02:05

@csevely: kepzeld, ha meg talalkoznank is ... ;)

TraktorHarcos 2016.04.13. 09:03:21

@csevely: Akár késő, akár nem: DE

FemmeFatal (törölt) 2016.04.13. 09:13:15

@TraktorHarcos: csevely felvasarolta mindet, tole kell kunyeralni :(

TraktorHarcos 2016.04.13. 09:20:24

@FemmeFatal: Ej, a betyár mindenit! És FF magod van-e? Tán kicsírázik, ha elvetem a mezőn.

csevely 2016.04.13. 09:25:46

@FemmeFatal:
"kepzeld, ha meg talalkoznank is ... ;) "
ez olyan lenne mint amiről a régi Görögök lamentáltak:
Mi van ha egy mindent elsöprő erő találkozik egy mindennek ellenálló fallal. .
Vagy :
Tud -e Isten olyan követ teremteni, amit még ő sem tud felemelni?

Egyszer, egyszer, . . . . . .igen.

Most töltöm 3D-ben a Titánok harca című valamit

Majd gondolok közben magunkra:)

csevely 2016.04.13. 09:29:52

@TraktorHarcos:

Na cimbi!
FF NŐ!
Én FÉRFI!
Magom az nekem van, nem FF-nek.
Hogy te ki vagy, nemtom, de FF cukorkát namadok,
A ki és kit csíráztat, arról értekezhetünk.....

FemmeFatal (törölt) 2016.04.13. 09:30:00

@csevely: sztem tuldemonizalod ezt a dolgot ... en is csak egy ember vok, izzadok, kocos vok, mittonen, a valosag mindig mas, mint a kepzelet

2016.04.13. 09:33:44

@csevely:
Mit értesz a nyugati civilizáció hanyatlásán ? Azt hogy most egy kinai erotikus filmet láttál? Vannak japánok is régóta.... A szex, pornó érdekel minden embert - ellentétben a poszttal.
Szóval átlapoztam tegnap a kínai filmet amit ajánlottál és én sajnso pornóra készültem úgy beharangoztad.
Nézd, értem én a finom lelkedet, de sajnos az én eldurvult gumicsizmás világomban kevés ha csak melleket és imitált jeleneteket láthatok. 3D-ben talán érdekesebb az egész, de ugye ezt úgy hirdették, hogy a világ első 3D erotikus filmje. Ez akkoriban izgalmas is volt. De ma már hardcore pornót is lehet nézni 3D-ben. És ezek között is van ahol nem ipari, lélektelen dugást láthatsz, hanem finomságot és vágyat is. FF remekül ki tud választani ilyeneket :-)

Nem rég szereltem egy tükröt az ágyam fölé és abban csudajó jeleneteket lehet látni, na abból kéne filmet forgatni.. azt bátran tudnám ajánlani :-)

csevely 2016.04.13. 09:36:13

@FemmeFatal:
Ez nagyon aranyos volt.
Pedig már kezdtem egy FF vallásalapításáról elmélkedni:)

Lakásfelújítás miatt vagyok itthol, és vár a munka ezerrel, valamikor este újra benézek.
Addigis elképzelek egy ízzadó, kócos NŐT magamnak.

sirok0001 2016.04.13. 09:39:43

@FemmeFatal: Köszi! :) Így már értem.

sirok0001 2016.04.13. 09:42:20

@Hutyutyuty: Próbálkozik az ember....:)

2016.04.13. 09:42:40

@sirok0001: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))

TraktorHarcos 2016.04.13. 10:07:09

@csevely: Ejnye, no! Mi ez a nagy MEGTARTOMMAGAMNAKMINDET??? Ne stoppold a nőt, stoppolj inkább zoknit!

Hutyutyuty 2016.04.13. 10:23:24

@FemmeFatal: A SexQ bennem is pont felmerült, hogy az vajon hol van? Mert azért - ha van is köze hozzá - az EQ alá begyűrni a szexet kicsit erős szerintem.

Amúgy ha a Szexuális Intelligenciára rákeresel, van egy csomó hivatkozás. SI és SQ rövidítés alatt is fut. Még teszt is van.

Natessék, SQ-ból már kettő is van. Mondom én, hogy osztódik! :)

Hutyutyuty 2016.04.13. 10:26:33

@FemmeFatal: Az FF cukorka engem is kezd érdekelni. Elképzeltem magam előtt egy izzadt, kócos cukorkát. :))))

2016.04.13. 10:35:52

@Hutyutyuty: izzadtkocoscukor... ez jooooo

csevely 2016.04.13. 12:54:16

@sirok0001:
Igen, nekedvaló, jobban mint amik itt közkézen forognak.
Ez csak erotikus, nem porhóóóóóóóó

csevely 2016.04.13. 12:59:14

@TraktorHarcos:
Nem vagyok nő, aki stoppolni tud!
Bár kétségtelen megszakadt lelkeket összestoppolni, az nagyon jó lehet. . .

csevely 2016.04.13. 13:04:16

@FemmeFatal:

Megpróbállak demonizálni.......
De igazad van, csak egy izzadós, kócos nőt lehet szeretni, nem egy elképzelt , sohanemvolt, sohanemlesz ideált.
De vége az ebédszünetnek, munka-:(

sirok0001 2016.04.14. 07:47:31

@csevely: egy ellene, egy mellette voks, eddig döntetlen.

csevely 2016.04.14. 08:42:46

@sirok0001:
Tudod, át kell élni, megkell élni az érzéseket, élményeket.
Ha nem teszed, később úgyis megbánod!
Én a lánybarátommal szoktam menni "alternatív" koncertekre.
/Feleségem utálja őket, bár már a csengőhangja is tőlük van ;)/
És utána valami mennyei nyugalom, boldogság.....stb önt el.
Javasolnám a Karabély , Kaukázus, Kiscsillag, Pál Utcai Fiúk, Quimby, Péterffy Bori . . .stb zenéjét.
A Fejbőrt, aminek megtaláltam az érthető, jó változatát, szal itt :
www.youtube.com/watch?v=yGj3-zWpfHM
Priviben megírom miért és hányszor volt " Fehér Karácsony"
És ott a koncerten minden más ám, mint valami MP3-ból konvertált változat!
Amikor átjár a dob, basszusgitár hangja. . . . . .és . . . rezeg a tested...
Na ezért mondom, hogy ha van lehetőséged egy kínai eritikus filmet megnézni, ne habozzál, hanem ucccccccccccu!
2010-ben a Kispál&Borz búcsu koncertjén pl a círka 80.000 emberrel eggyütt ordibálni....dobozos sörrel kézben :))))
Át kell élni, elmondhatatlan érzés.
Mint ahogy a fejbőr koncerten is átjárt a mindenséggelvaló egyesülés érzése.
Ezért van, hogy megértem, bár nem szeretem, a focistadionokban levő dolgokat.
És persze legyen mit mesélni majd az unokáknak:)))
" Mikor nagyapád. . . . ."

2016.04.14. 09:21:59

@csevely: hát unokát várni elég dőre dolog.. az én lányaim például nem akarnak gyereket egyáltalán... kb meg is értem őket :-)
na és ezzel csatlakozok hozzád a nyugat hanyatlása c. hőseposzba.

FemmeFatal (törölt) 2016.04.14. 10:51:06

@sirok0001: nezzed meg! Ezt is es mast is. Irany az ELET!

sirok0001 2016.04.14. 12:35:17

@csevely: :) Sajna ezek a felsorolt együttesek nagyon nem a stílusom. Koncertre sem nagyon járok, mert nem szeretem a tömeget. Ha megyek valahova is, akkor vagy keresztény zene, vagy orgonazene, ami na. :) Egyébként Eminemtől Ákosig hallgatok zenéket. :)

Pl. fehér karácsonyt nem tudnám énekelni, meg persze az alkoholt sem annyira szeretem/bírom így nem tudom magam leinni sem, hogy tetszen. :)

hello73 2016.04.14. 12:44:02

@csevely: no most ha az origi/pina kivirágzik, az nem biztos, hogy gusztusos.

csevely 2016.04.14. 12:58:36

@hello73:
Jaj de egészségesnek tetszik lenni:)
Hálistennek, ugye:)
Az origó pici szirmai a férfiember elkábítására vannak kitalálva, semmi köze hozzá egy másik nőnek.
Nekik a négydimenziós Minkowski vektor legyen érdekes.
Ami nekem soha, de soha!

"origi/pina kivirágzik, az nem biztos, hogy gusztusos. "
De , a világ leggusztább dolga, merthogy árasztja magából a feromonokat és annyira , de annyira cukifalatok:))))))
Attól már csak a tavasszal rügyező mellbimbók az igazán csábítóbbak!

És mindet megszagolni, megkóstolni, megsimizni. . . .
Hagyjuk. . .munka van-:(

csevely 2016.04.14. 13:26:46

@sirok0001:
Tényleg jó, hogy mindenki egyéniség, nem vagyunk egyformák.
Én pl. imádom a templomi orgonát, a telt, erős hangzása miatt.
Mostanság tudtam meg, hogy minden hanghoz van egy síp, amit gerjeszt/vagynem/ az orgonista.
És a régebbiek a kor mesterművei voltak,mint a 14 rubintköves órák, a fadobozos, skálát tekerő mechanikát tartalmazó elektroncsöves rádiók. . . stb
És ezekhez képest tényleg elsuttyósodott a világ, a szintikkel, az aláéneklésekkel, a fröccsöntött dobozú telefonokkal, a
Tényleg, az első mobilom egy Ericson R320S típus volt, amit a már nem gyártott akkuja miatt cseréltem.
Máig megvan, a kijelzője picit homorú, így sosem karcolódott, a háza alumínium,a fül-száj távolság pont emberi volt, így mindenki szerint pompás volt a beszédértése; a tudása, mint telefon, több volt alapból, mint a mai "okosok" appokkal .
A "legújabb" Samsung" 2 hónap után karcos, hidegben nem érzékeli a képernyőparancsot, néha-néha lefagy. . . . .

Nade zene vagymi:)
Szal én minden pocsojába belelépek, hogy megtudjam milyen mély!
És persze utána eldöntöm, hogy a vonósnégyes, az orgona, az emberi énekhang, vagy a szintetikusan készült konzumzenét akarom hallgatni.
VAlahogy úgy, mintahogy naponta cigizek többször, de ha élvezkedni akarok, akkor vagy pipázok, vagy szivarozok.
És a Bach kantáta az nálam már a szivar kategória, amihez nekikészülök.
A barom szabadságvágyam miatt pl amit rámakarnak erőltetni, azt elvből sose!
Ezért vannak az alternatív zenék. Amiket nemhogy nem játszanak, hanem egyenesen tiltják a média világában.
De mint írtam, hálistennek nincs még egy olyan mint én, vagy te.
Vagy BB, FF, Helló, Alibanya , Pixy. . .stb

Nade tényleg vár tégedis, engem is az élet

Hutyutyuty 2016.04.14. 13:28:27

@csevely: "De , a világ leggusztább dolga, merthogy árasztja magából a feromonokat és annyira , de annyira cukifalatok:)))))) Attól már csak a tavasszal rügyező mellbimbók az igazán csábítóbbak! És mindet megszagolni, megkóstolni, megsimizni. . . . "

Na ezt szépen leírtad! Nagy LÁJK!

Csakegyvalaki 2016.04.14. 20:28:44

Olvasok itt mindenféle kvóciensről, amim nekem sose volt - csak józan (ez kérdéses) paraszti... :)

TraktorHarcos 2016.04.14. 20:38:38

@Csakegyvalaki: Akkó neköd a JPQ-d magas, koma! Egy kis paraszti hányadosér én se megyek a szomszédba! ;)

TraktorHarcos 2016.04.14. 20:40:37

@Kulics: Még gondókozok, de meglesz ez! Ötletem mán van, csak hagyni köll kicsírázni...

TraktorHarcos 2016.04.16. 07:22:06

@Kulics: Na figyelj, kitaláltam: Neked meg nem kéne már lesuviczkázni a gummicsizmádat, így a tél elmúltával?

Hinnye, most megleptem magam! E frappánsabbra sikerült, mint sejtettem! :)

sirok0001 2016.04.16. 13:31:30

@csevely: Amit nagyon utálok az a rádió zene. Én nem tudom, de szerintem a műsor összeállítók arra gyúrnak, hogy minél trottyabb zenét rakjanak be a lejátszóba. Valamelyik nap épp arról dumáltunk a kollégákkal, hogy valamelyik gagyi zenét már annyiszor letolták, hogy már önkéntelenül azt dúdoljuk munka közben és tudod ez marhára igaz, ezt hívom népbutításnak. :)))))
Nekem is eléggé széles a zenei skála, mit hallgatok. és ami most divatnak és ahogy te mondod megengedettnek számít az úgy kiesik és nem csak azért, mert az ember képébe nyomják és az ember lázadó mivolta miatt ellenáll, hanem mert szarok. :)))(épp most, ja nem) :)))) A lényeg, hogy egy jó linkin park, muse, Hans Zimmer, Ennio Morricone, a jobb eminem számok, (G)Enya processzor és a többi....Bartókot, meg Kossuthot meg már csak azért nem hallgatok, mert nem vagyok öreg (bocsi). Szóval marad az otthoni laptopon összeszedett/válogatott zenéim, amit szigoróan jó hangfalak mellett hallgatok, mert ugye a fülbevaló mp3 lejátszó, ill. a modernkori vívmányok halláskárosodást okoznak. :) meg másra köll a pénz.
Talán már a régi kor emléke vagyok én is, még mindig a szigorúan gombnyomogatós, hívás, meg sms lehetőségekkel felszerelt erősített falú mobillal járok és büszke is vagyok erre. :))) igen különbözőek vagyunk és nagyon is jó ez így...szidhatjuk a másikat, hogy húúú te milyen sz@r zenét hallgatsz. höhöhöhö :))))) na jó nem, de ez azért fura nem?

2016.04.16. 20:41:01

@TraktorHarcos: frappáns persze, Mink meg koedukált családban lakunk osztán a zasszony dóga a csizma puccolás meg minden háztartási munka. Én meg szántom a fődet osz hazaérek, bekiáltok a konyhába: HOZZ BORT ! és az asztalra csapok. Ennyi. Nem kell a nőkkel túl sokat cicomázni, merakkó nem tuggyák hun a helyük oszt kezdődik a királkisasszonkodás... csak ugye a zapjuk meg nem király vót. Itt csúszik el minden a mai világban mondom én! :-)

csevely 2016.04.17. 07:40:13

@Kulics:

Ez qrvajó........
"mindmeghalunk"....idézve az egyik entellektüelt:)))

csevely 2016.04.17. 09:57:32

@Kulics:
A vasárnap reggeli mise után jólesik ám az ilyen:)
Ez, ha lehet még qrvább, még jobb. . . .
Én még nemtaláltam meg a NET legalját, bár igyekszem. .
De te barátom ezerévvel előttem járhatsz -:)

TraktorHarcos 2016.04.17. 10:31:33

@Kulics: Ez a beszéd, koma! Röffenjünk össze a bajszodában, pödörjünk egy férfiast, osz koccincsuk erre egyet a faluvégi krimóban! :)

TraktorHarcos 2016.04.17. 10:37:21

@Kulics: Hehh, ez kurvajó :) Mindmeghalunk!

2016.04.17. 15:16:00

@TraktorHarcos: haha a faluvégén a maris lakik, oda dugni járunk. A kocsma a fő téren van rögtön a templom mellett, szemben a tanácsházával meg a téeszirodával :-)

csevely 2016.04.19. 09:03:08

@Kulics:
Volt egysze egy könyvajánlásom.
Valamikor egy másik életben:)
Az előző Alibanya blogban
Volt ugye a Fredrick Backman első könyve , "Az ember, akit Ovenek hívnak".
Most megkaptam a világ legtündéribb szeretőjétől a harmadik könyvét, ami:
" Itt járt Britt-Marie" címet viseli.
Az Ove volt a balfasz férfi, amiben magamra ismertem, na ez a női változat, amiben sok ismerős nőre ismertem.
A második könyve nem volt számomra annyira megnyerő.
De ezt olvasd, megrősít hitedben. . . . . .hidd el:)
Azonfelül jókat lehet vigyorogni rajta . . .

2016.04.19. 09:30:52

@csevely: köszi,
az owe nagyon jó volt, kölcsön is adtam állandó jellegű tettestársamnak, de nem mozgatta a füle botját se sajnos :-(

Alibanya1 2016.04.19. 13:04:36

@csevely: az Ove könyvet én is imádom, n agyon helyes könyv

csevely 2016.04.19. 13:31:10

@Alibanya1:

Banyusom, akkor ezt a nőkről szólót mégsokkal jobban fogod szeretni.
A balfasz férfiakról szóló után ez már egy másik világ.
Egy női világ.
Ez a viccesen képtelen sírós felemelő szívszorító romantikus ironikus könyv most nagyon megfogott.
Éjjel olvastam, szinte egyszerre az egészet
Az a visszatérő szövege, : " Istenek alkonya "...szal lenyúlom, akárcsak a "mindmeghalunk"-ot:)
Ha tudod, olvasd el.
És tényleg, "Istenek alkonya", "mindmeghalunk".
Meg "Ha":)
És valahol ez a könyv stílusa alulról közelíti a Tiédet, de hát fiú az író:))))

Ja , megint elmondom, várom a következő írásodat.

2016.04.19. 16:39:59

@csevely: nem értünk egyet, a Ove nem balfasz férfiakról szól, inkább a suta de nagoyn jószívű lélekkel teli emberekről.

csevely 2016.04.19. 17:27:08

@Kulics:
Tudd, hogy a balfaszt magamra értettem.
Sajnos/vagynem/, de szinte mindent megcsináltam, amit Ove.
Igazad van amúgy, mert tényleg egy ironikus, szívszorító, érzelmes történetet mesél el, amin "ÉN" magamraismertem.
Maga a történet amúgy tényleg irracionálisan szép, jólelkű, állandóan mozgásbanlevő, dolgozó jószívű emberről szól.
Olvasd el a női párját és utána megint elmélázhatunk a világ dolgairól.
Jajjjjjj "Istenek alkonya", " mindmeghalunk", jajjjjjjj.

Szép éjjelt, én megyek haza:)
süti beállítások módosítása