Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

Egy hétköznapi hős küzdelmei a közösségi szerelemmel

2016. június 17. - Alibanya1

Kicsit hevenyészetten indul ez a nyár, mintha inkább ősz lenne, esik esik, gomolyog. Nem mondhatom, hogy olyan nagyon zavar, de akkor is már amindenit, nyárnak lennie kell. Ma ezért elszántan megettem egy fagyit is, mondván itt a nyár. Keresem a hangulatot erősen, szeretnék valamiben megkapaszkodni és újra vidám galagonya lenni. Nem kellett nekem ez az utóbbi tapasztalat a fenének sem. Sokféleképpen színeztem már, hogy mennyire el vagyok tájolódva és, hogy mennyire nem találom magam ebben a férfi nő világban, mennyire nincsen ember, aki nőre vágyna - de legalábbis rám. Most megint egy kicsit alábuktam ebbe a kétségbeesésbe, de nem fog ez eltartani tudom én. Ugyan fogalmam sincs, hogy merre lehet ebben a témában tovább lépni, úgyhogy ez ügyben elég tanácstalan vagyok, de hát mindig szokott azért valami történni. De és ekkor eszembe jutott, egy ismerősöm nagyszerű stratégiája.

tumblr_njqut7fzts1tcbp8vo4_1280.jpg

Nem tudom, hogy ez mennyire volt tudatos, vagy inkább véletlen, mennyire koholta és csiszolta a tervet azt megelőzően, otthon, az árnyékosban, a fészerben elbújva, esetleg egy romkocsma félhomályában. De egyszer csak kiderült és felcsillant a pálya mégpedig a fészbuk! Bármi meglepő is de, ez az új csatorna, legalábbis itt ebben a történetben. Nem egyszerű, sőt nagyon munkás, legalább mint a kohászat, vagy a rézbányászat, de lehet eredményeket felmutatni. A titok, amit most minden további nélkül közzé teszek: csoportot kell létrehozni és működtetni. Pofon egyszerű, mint a szocializmus.

Köztudottan van mindenféle nagyszerű csoport, amelyet mindenki szíve hangulata, billenése valamint lábmérete alapján, kedve szerint válogathat, pl: Horgolj nejlonzacskóból mamuszt, Fotózz hörcsögöt fagyival, keresztül a Vizes pólóban állok az esőben elnevezésű csoportig úgy hogy ez azért megkíván egy kevés, némi, nem sok agymunkát. Aztán meg folyamatosan működtetni is kell, az megint egy csomó tevékenység, meg energia, kreativitás. Szóval van itt bőven befektetett energia, na de megérte. Az ismerős szája fülig ér, alig fér a bőrébe, amikor találkozunk csak sejtelmesen női neveket sugdos, hogy éppen ki van soron, kivel kavar és borul össze a parkban. Lassan a csoport nő tagjainak felét megkettyintette, úgyhogy ebből a szempontból nézve a tevékenység végtelenül hatékony. Persze nyugdíjas, van ideje bőségesen arra, hogy ravasz képeket és mondatokat keresgéljen a neten és azt aprólékos munkával, megfelelő időadagolással közzé tegye. Majdan szemezgessen az ottan jelentkező, lájkoló, és kommentelő fehérnépekből. Határtalan, az öröm és boldogság.

A legutóbbi találkozásunk után - mely alatt órákon át hallgattam a különböző csavaros és igényes csettelések történetét, hogyan kezeljük a féltékeny lájk számoló hölgyeket és így tovább - tűnődve ballagtam. Tényleg ez kell? Ez a megoldás? Bérletem éppen nem volt, így részben hosszasabb sétákkal és szívességi BKV használattal igyekeztem hazafelé. Mi ebből a tanulság számomra? Egyfelől soha többé nem ismerkedem koncerten, ez egyértelmű, kettő nem gondolkodom marhaságokon, három nem csoportosulok az FB-n.

De miféle csoportot lehetne létrehozni, amibe férfiak tömkelege szeretne belépni?

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr988817958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csevely 2016.06.18. 23:59:40

Banya !
Megint egy csodát alkottál.
Kezdem felfogni, hogy a fiaim miért nem engedtek a "közösségi média " közelébe sem.
Nem lehettem jelen sehol, merthogy. . . . . . .
És igen, ezekért szeretek ide bóklászni, így éjfél felé is :
"Pofon egyszerű, mint a szocializmus.".

Csak így tovább sokáig.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.06.20. 08:10:15

Pl. Alibanya feladja ártatlanságát csoportot.

Comment.Elek 2016.06.20. 10:21:05

De hat a blogod pont ezt a celt szolgalja, nem? Ehhez kepest mit nyujtana egy FB csoport?

Alibanya1 2016.06.20. 10:51:43

@Comment.Elek: ott képekkel vannak fent az emberek talán az a különbség, nem tudom, amúgy a blogot nem használtam fb csoportként :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.06.20. 19:13:30

@Alibanya1: Tudom. Van jobb: banyusra lecsap narancs. Rögtön érkeznek a tömegek, hogy nehogymá' !

Csakegyvalaki 2016.06.20. 19:20:13

Férfiak tömkelege??? Hátha ez sikerülne, utána tutira belépnél a 'Hogyan redukálhatom le a férfi tömkeleget' csoportba! :)

Alibanya1 2016.06.21. 06:45:13

@Csakegyvalaki: ó szívesen ismerkednék ezzel a problematikával...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.06.27. 11:41:28

Én önmagában nem értem, attól, hogy fb csoportnak a vezetője, már dőlnek hozzá a nők? Ott másnak is kell lennie, sárm, külső, pénz/vagyon látszata, illetve ha nyugdíjas, akkor nyilván nem a fiatal korosztály.

Alibanya1 2016.06.27. 13:19:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): látom téged is megmozgatott a dolog, a titok a fáradhatatlan jelenlét, számtalan üzenet és lelkes csettelés a hölgytagokkal, ezenfelül persze nem ártha szellemes és remek giffeket és képeket is tud mellékelni zuhanyzó kiscicákról és virágbaboruló lankákról...
süti beállítások módosítása