Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

Mégegy randi...

2016. szeptember 22. - Alibanya1

Az élet hömpölyög tovább. Már megint oszlásnak indult a lelkem. Vannak ilyen hormonális ingadozásaim is ráadásként, próbálkozik a banyamodul? Sötétnek látom a jövőt, próbálok rettegni ezektől a migránsoktól is, hogy tegyek valamit a hazáért, de valahogy ez sem ösztökél. Időnként lefulladok, bőgnék meg ilyenek. Nem jó, nagyon nem. Eddig még sikerült ezeken túlevickélni, de tudjuk, hogy az élet véges. Ellensúlyozásként voltam Paddy and the Rats koncerten, az legalább életvidám volt.

Újabb, kellemes, megbeszélős találkozáson vettem részt, ezt felületesen randi névvel illetik a kívülállók. Mi motivál még mindig? Valamilyen életet kellene élni a férfiakkal, én legalábbis szeretnék. Azonban leginkább a lelki élet sikerül. Valahogy ez van. Megbékélek én ezzel. Azért időnként elkap egy-egy megérzés, emlék, az élet mazsolái. Ezt a társkeresős dolgot erősen összekeverik az emberek, vagy kuplerájnak, vagy pszichológia magánrendelésnek nézik. Nekem igen gyakran az utóbbi jut, mondjuk az előbbinek sem nem annyira örülnék. Egy egyszerű, randiszerű randit szívesen bevállalnék már, mert fáradok erősen.

Új történet: Egy kávézóban találkoztunk, egész kellemes délután volt. A nap aranylón sütött az aszfaltra, legyek már alig voltak. Az emberek laza cuccokban sétáltak, volt aki mobilozott, mások ásítoztak. Távolban egy villamos csörömpölt. A kétfarkú kutyapárt aktivistái vidáman ragasztgattak egy kétes felületre. A férfi pontosan érkezett. Kellemes, barna színvilágú ember, napszemüvegben. Elfogadható volt teljesen. Elterült a széken, mint a pamlagon, láttam, hogy azonnal a szívébe zárt, és ettől rögtön meg is könnyebbültem. Kicsinyke idő múltán már tudtam, hogy életének van egy nagy buktatója, amitől az megromlott örökre, zsákutcában tanyázik és így tovább. Merthogy összezavarodott teljesen, sőt vakvágányra futott (ilyet kerestem, de istenbizony) Minden további erőfeszítés nélkül hozzájutottam Lajos életének titkához, rejtett mélységéhez.  11 év korkülönbség van/volt a szülei között! Ez mérgezi az ő életét is. Apukája 20 éves volt, amikor a 31 éves anyukája magához ragadta a gyanútlan férfit és magáévá tette. Hamarosan megszületett ő, és ezzel megpecsételődött a család sorsa. Lett még sajnos egy öccse is. Na, most ezt képzeljem el, ott van az apja ötvenkilenc éves, a felesége meg 70 éves. Mit szólok ehhez. Sokat szóltam én ehhez. Úgy pislogtam okosan.

Némi szünet után megkérdeztem: ezért keresel te is idősebb nőt, hogy valahogy átéld apád borzalmait? ... Ja, ja nem és bájosan visszanézett, olyan kérdő tekintettel, fel sem figyelt a párhuzamra. Egy ilyen beszélgetésből lesznek aztán később a nagy szerelmek ugye? úgy értem sokkal később, vagy mi. Lajossal tehát végtelen romantikus hangulatba ringattam magam. A továbbiakban még kiderült, hogy most az anyukája már vele él, mert az apukája veri az anyukáját, és az anyukája meg már kicsit emlékezetkihagyásos. Szomorú történet, meghallgattam. Kifizettem a kávémat és a közeli parkban egy padra lezökkenve metál zenét hallgattam a telefonomról, biztos ami biztos.

Ma reggel az egyik kolléga sétált oda hozzám egy cetlivel, az orrom alá tolta, ez állt rajta: TECCEL. Hurrá, láttad az igazából szerelmet, és most így próbálsz elkápráztatni vagy mi van? Ezt találta az asztalán mondja és kérdi nem én tettem-e oda... Én? így, hogy teccel? Szevasz Sherlock, szeretted volna mi.... 

Most olvastam, hogy Japánban már gyakorlatilag mindenki szűz, asszem bizonyos formában, már japán vagyok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr6911735569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comment.Elek 2016.09.23. 12:37:48

Jaj Banyus... Nem lenne jobb, ha pszichiater szakrendelest nyitnal? :)
Nem mondom, hogy "mar megint egy selejt", mert a multkor csunyan neztek ram emiatt. De azert megis.

Comment.Elek 2016.09.23. 12:42:08

Illetve... meg korabban mondott olyant egy vehemens kritikusod, hogy ilyen zenei / film izlessel elijeszted a potencialis normalis pasikat es nem csoda, ha nem talalsz part. Ez igy egy kicsit sarkos, de akkor elgondolkoztam ezen es bizony en is ovatosan kozelednek (vagy inkabb egyaltalan nem) extrem izlesu nohoz.

Alibanya1 2016.09.23. 12:52:26

@Comment.Elek: heh, nem vagyok extrém ízlésű.... meg ezen kívül ezen nem is tudok módosítani, nem tudok homlokegyenest más lenni, de elmondanám neked, hogy legtöbb esetben, a férfiakat egyáltalán nem érdekli, hogy milyen zenét szeretek. A képemet nézegetik és ha megütöm a határvonalat esztétikailag, akkor annyi, Gondolod, ez az ember akivel találkoztam egyszer is megkérdezte, hogy milyen zenét szeretek? vagy mit olvasok? Nem

Comment.Elek 2016.09.23. 12:56:00

@Alibanya1: Eleg szomoru, nem? Vagy ez szerinted igy jo?
Nekem Dosztojevszkij, a kemeny zene es a horror mar extrem, de jo esellyel en vagyok tul konvencionalis. Unalmas penzugy szakember, stb.

Alibanya1 2016.09.23. 13:22:04

@Comment.Elek: ugyan rendben van ez, amúgy a horror az nem hozzám tartozik, csak a kemény zene :)

csevely 2016.09.23. 13:45:56

Banyám!

Velem szokott megesni, hogy összetörik alattam a létra, szétszakad a kosár füle, elüt egy biciklista. . . és a környezetemben már szólássá vált:
Te bizony vonzod a bajt!
Valami hasonlót érzek veled kapcsolatban is.
Te is vonzod . . . . . legalábbis az egzaltált férfiakat.
Monnyuk én nem ismerek túl sok karaktert, de hogy te mindig beletrafálsz:))
Viszont ez az írásod is megkapó .
Mint a többi, aminek jó részét ugyebár kitörölted.

A TECCEL papíron nagy élmény lehetett:DD
Vizuális az agyam, látom. . .bár nem kéne.

Az én agyam is a metál, sőt góthmetál zenére szokott resetelni.
Hajnalban, villamoson félig aludva. . . Semmivel nem pótolható:DD

A többire meg ott a mastercard.
.

Alibanya1 2016.09.23. 15:16:11

@Comment.Elek: na képzeld, mindjárt bevetettem élesben az elméleted, csevegtem egy pasival kérdezte, hogy mit szeretek, mondtam neki vigyázzon mert extrém ízlésű n ő vagyok, metél zene meg ilyenek, na erre éppen ő is azt szerette. Akkor most lesz valami randi vasárnap... hát meglátom kemény meló ez
@csevely: bizony ez a bevonzás ez nagyon fránya dolog, az írásokat javítom és rakom vissza, tudod irodalmi csiszolás

csevely 2016.09.24. 06:03:51

@Alibanya1:

Szombat van, lehetne aludni. .
Ehelyett :
coub.com/view/2gmr8uma

cso zsi 2016.09.24. 11:10:50

@Alibanya1: Megmaradok a hazai rock könnyedebb vonalánál.
Bár aki az utóbbi években társam volt, pusztán azért nem szerette, mert hazai, és mert magyarul énekelnek.
Az más kérdés, hogy amikre eljárok, az többnyire valamely "tribute", tehát meglehetősen sok neves előadó nagy zenéje hangzik el.
A helyet kell főként pótolni, mert okt.2 az utolsó napja.
Addig is dorbézolok az ottani programok között.
Extrém hölgyek ott is vannak... Még jó, hogy nem az én korosztályom vagy sokkal fiatalabb, vagy sokkal fiatalabbnak akar látszani, mint amennyi.
A normálisak persze ott is a társukkal.

sirok0001 2016.09.28. 15:31:00

Alibanya! Köszönöm! :))))

Comment.Elek 2016.09.29. 12:05:19

@Alibanya1: OK, akkor nem horror, de emlekszem, egyszer a Facangyilkosokat meltattad. Elolvastam a cselekmenyt es bevallom, en felnek talalkozni olyan novel, aki ezt vegig tudta nezni. Nekem ez mar horror, meg ha nem is a darabolos mufajbol.

Alibanya1 2016.09.29. 12:16:13

@Comment.Elek: na de, az egy konszolidált skandináv krimi...

Comment.Elek 2016.09.29. 12:42:17

@Alibanya1: na de lelektanilag eleg brutalis; nem valo ez egy galamblelku nohoz :)

Alibanya1 2016.09.29. 13:45:33

@Comment.Elek: galamblelkű....nem tudom hol élsz, melyik bolygón, hol lehetek én galamblelkű, küzdelem nap mint nap az elemekkel, a létért folytatott harc.... persze közben pitypang vagyok meg füttyöngő cinege

csevely 2017.01.18. 10:40:58

@Alibanya1: helló!!
nincs itt semmi élet ? Illetve végre életed van?
Szeretném hinni, hogy bebútoltál egy igazi pasival.
Amikor ömlött belőled az írás, akkor mindig valami pótlékkal találkoztál, na.
Mostmeg sehol egy szívderítő, amúgy banyás írás, amit imádtam.
Küldök egy metált kettő verzióban, valami Deep Purple adja :
www.youtube.com/watch?v=7zKAS7XOWaQ volt 1972....
www.youtube.com/watch?v=QX5F5QRRS6E volt 2013..
Szeretnélek olvasni 20 év múlva is:D:D:D

hello73 2017.02.28. 20:08:56

Helló:)
Először a zenékről: a második az jó, az ilyen zene mindig ráhangol a munkára :)
süti beállítások módosítása