Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberi kapcsolatokról

Alibanya jegyzetel

Alibanya jegyzetel

Kurva jó, vagy nem?

2017. június 15. - Alibanya1

Úgy néz ki, hogy meg vagyunk mentve, mármint az emberiség. Kifejlesztették végre az okoskotont. Okostelefon, okosóra, okosotthon. Miegyebek mellett nekem mindig is volt hiányérzetem, csak nem tudtam megfogalmazni mi lehet az. Ráéreztek. Az okoskoton volt az. I.con a termék neve, ami valójában egy gyűrű ha jól értem, amit egy gumival kombinálhat az ember, amely lehet egyszerű mezei, de van hozzá formatervezett is, szintén őrülten futurisztikus. A képi ábrázolás ilyen izgalmas pöttyöket mutat a felszín stratégiailag fontos helyein. Tényleg beindul a képzelet. A gumi meg ilyen újszerű üvegkupolára emlékeztet. Izgatott vagyok nagyon.

 14816881_52e36323fe316e765eb908c13484f2af_wm.jpg

Az agyközpont a gyűrűben van. Hihetetlen lehetőségek merülnek fel innentől a férfiak számára. A szex nem puszta egyszerű testi élvezet lesz, hanem szellemi kihívás, kutatási terület. Az eszköz ugyanis valós időben méri az elégetett kalória mennyiséget (mi lehet ennél fontosabb), a sebességet, és a tolóerők számát, (haljak meg, hogy lehetett enélkül eddig élni?) valamit az alkalmazott pozíciók számát. A tolóerőre mindig is kíváncsi voltam, ezt most itt elismerem. Valahogy eddig eszembe sem jutott, hogy így kéne nevezni, de hát legyen. Már látom a párokat, amint az akció végén izgatottan csatlakoztatják a gépet az okos telcsire. Mit csatlakoztatják, hát bluetooth és megtekintik, hogy aznap mennyi newtont toltak, vagy megajoult, szóval valami mértékegységet, és milyen eredménnyel zárták a napot.... A lehetőségeknek itt még nincs vége, elképesztő dolgok jönnek. A szerkezet kis heti, havi, majd idővel éves beszámolókat is készít a gazdatest aktivitásáról. Van tovább is. Most jön a legveszélyesebb része a dolognak, aminek létjogosultságát én megkérdőjelezném, osztályozni fogja a felhasználót! Húha. Én nem találok szavakat. Egyszerűen már ettől a tudattól begerjedtem. Nekem ilyen I.con-os férfi kell, de komolyan. Már látom az appot is, melynek segítségével az eredményeket kis grafikai rásegítéssel közzé lehet tenni a fészbukon, ki lehet twittelni, és akkor a szomszédok, exek rokonok tudják lájkolni majd a teljesítményt... Társkeresőn újszerű ismerkedős szöveg: Én az I.con-om szerint is 10-es pasi vagyok.... Új technológia, mely forradalmasítja a hálószobádat - hirdetik. Én személyesen a hálószobámba forradalom helyett inkább szexet szeretnék, de lehet ezzel olyan régimódi vagyok, elfogadom én.

A férfiért folytatott elszánt küzdelmem egyik kicsi és feledhető epizódjában egy sakkozóval beszélgetek. Nem tűnt rossznak, kellemesen lehetett vele kommunikálni, megtekintettük egymás fotóját és úgy éreztük, vállalható a dolog. Találkozni kellene, ez lenne a következő lépés, de ugye ez már fizikai igénybevételt kíván, ami nem egyszerű. Mozgatni kell a lábakat, meg ezzel együtt az egész testet, mondhatni egész embert kívánó feladat. Pedig az is kalóriát éget mellesleg, de valahogy ez sehogy nem tud összejönni. Aztán fárasztó töprengés annak kapcsán, hogy hol is kéne találkozni, meg mikor... szóval agymenés. Másfelől az egész olyan semmilyen igazság szerint. Beszélgetünk aztán egyszer csak eltűnik, nem válaszol stb., aztán megint keres, ír pár levelet és így tovább. Tudom maradi vagyok sok dologban, és nem fogom fel, hogy én már nem kellek úgy alapból a férfiaknak, csak ha különleges produkciót mutatok fel, meg a férfiaknak már sok egyéb más dolguk is van a nőkön kívül, meg kedvtelésük és nem kockáztatnak csak úgy egy nővel, de akkor is. Én valahol úgy érzem, ha beszélgetek valakivel, legyen az akár cset, vagy telefon, jelzem hogy vége, pl így: most mennem kell szia. Túl sok ez, megértem én. Ettől függetlenül beszélgettem vele továbbra is, mert hogy ilyen toleráns, meg kompromisszumkész vagyok, (vagy hülye, lehet válogatni).

12631347_1037704406301875_2251840728930886774_n_1.jpg

Minap aztán megint írt nekem, és felvetette, hogy szexeljünk már egyet, ő akár aznap délután hajlandó erre időt szakítani. Őszintén mondom, megilletődtem, ettől a hirtelen érdeklődéstől, mi történhetett, mivel hatottam az emberre? Ma hirtelen arra ébredt, hogy engem akar!? Tény, hogy kapcsolatunk már hosszúnak mondható, talán már egy hónapja is írogatunk egymásnak. Kétségtelen a mai világban ennek már jelentősége van, de hát nem találkoztunk egyszer sem!!!

Itt érkeztem el arra a pontra, amikor elkezdtem a kérdéskörön gondolkodni, akár neki is kifejthettem volna a mondanivalóm, de aztán letettem róla, feltételeztem egyáltalán nem érdekelné. Lényege az lenne, tömören: hagyjanak már békén és ne kizárólag a szexualitásom alapján ítéljenek meg a férfiak. És ne is provokáljanak ez ügyben. Mert mi a helyzet? Ha most lelkesen írok neki, hogy persze ugrok rád, pucéran várj, megyek! Igen magas valószínűséggel simán kurvának tekint. Tudom, akár nem kell, hogy érdekeljen a véleménye, nem fontos nekem ezzel egy percet se foglalkozni, és kedvem szerint cselekszem, de néha felfordul bennem valami. Miért legyek én ilyen toleráns? Lehet, hogy kedvem is lenne, mittudomén, én is megtenném, hogy hoppá csak úgy, azzal a szabadsággal, ahogy ő feltette ezt a kérdést, fogom magam és meglátogatom, de egyszerűen a következő pillanatban már el is megy a kedvem. Már láttam ám férfiak megvető pillantását, hát a Marika hö hö, hát az egy kurva. Miért is? Egy nőt miért kategorizálnak folyton ez alapján? Értem én, hogy a kőkorban, meg a feudalizmusban és úgy általában a genetika felfedezése előtt ádáz fontossággal bírt, hogy ki is örökli majd a földbirtokot, hogy az fajilag tiszta legyen, más út nem volt a nyugalomra, na de a mai világban? A helyszínelőkből ismert eljárással már meg is állapítható se perc alatt. Amúgy meg még azt is megértem, hogy egy 20- 30 éves kor közötti ember ezen elgondolkodik, házasság céljából keresgél, kell valami bizonyosság, valami kézzelfogható tény, hogy ő nem lesz megcsalva és ez lesz a bizonyosság a hűségre, (amúgy nagyon nem a szerző megjegyzése).

De amikor már egyik fél sem akar soha többé gyereket, mert ezt már rég kipipálta, illetve csak mondjuk pár évre esetleg idősebb napjaira keres partnert, miért ez elsődleges fontosságú szempont? Miért játszik ez egyáltalán a kiválasztásnál?  Meg kell adni a vadász-izét, akármit, hülyíteni egymást. 40 körül az ember még szende szűz nyilván, akármilyen nemű is. Sokszor hallgattam már a kesergést, hogy mert a nők nem eléggé libidósak és szegény férfiak, mit szenvednek ettől. A válasz részben itt van. Esetleg, ha nem tolták volna évezredek óta a fejünkbe, mely már gyakorlatilag ösztönné vált, hogy a minőségünket elsősorban az elkövetők száma, és a huzakodás ideje adja, talán nem lennénk ennyire legémberedve. Tovább megyek, mert a szüzek dilemmájával nem ér véget a történet, a nő tovább töprenghet, hogyan kerülje ki a kurvaság csapdáit. Hányadik randin fekhet le jogosan és megfelelőn szendén a pasival, mennyire bizonyulhat szakavatottnak a szex terén, mennyire csábos bugyiban jelenhet meg első alkalommal? Más terület: lehet-e jó anya, ha közben a szexen jár az esze? Megannyi izgalmas kérdés... Lehet ha túl jó lesz, majd azt hiszi a másik fél, hogy ezerszer gyakorolta, számtalan partnerrel és így tovább. Addig-addig a lamentáció, hogy a libidó ment a fészkes fenébe. Így, hát én is a sakkozót elküldtem a hagyományok jegyében, messzi távolra, hát minek nézel te engem, he! felkiáltással. Pedig lehet akár meg is tehettem volna, ha nincs ez a feszkó rajtam, körülöttem és így tovább. Igen, a nők is javulhatnak, ez a vagy tudja megölni a mamutot, vagy vegye meg eloszlás sem a legjobb szempont. Egyszerűsíthetnénk már a dolgot....

Minap azt álmodtam, hogy találtam 300 forintot. Ismétlem háromszáz forintot. Most ember az ilyen, hát ennyire csórikámnak lenni! Még álmomban is 300 forint. Folyok szét. Törzskönyvezett lúzer, hát ez vagyok. Miért nem azt álmodtam, hogy találtam 300 milliót, legalább álmomban legyek már menő, a mindenit.

A bejegyzés trackback címe:

https://alibanyajegyzetel.blog.hu/api/trackback/id/tr9412590019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comment.Elek 2017.06.15. 10:24:11

Valóban, ez a találmány már nagyon hiányzott. Csak azt nem értem, hogyan méri ez a csodaszerkezet az alkalmazott pozíciók számát. :-)

Ha ez alharapózik, annyi a gyerekcsinálásnak; mindenki csak okosgumiban lesz hajlandó csinálni, főleg ha pontokat lehet gyűjteni a használat során, mint valami fitnessz kütyüvel.

Comment.Elek 2017.06.15. 10:27:51

Még valami: Mivel az áramkörök jobbára még mindig fémből készülnek, kinek az oldalán fog sérüléseket okozni a szex hevében levált rézdarabka? Kívül lesz vagy belül? Jaj...

2017.06.15. 10:41:35

Ó hát ilyet kötelező lesz mindenkinek venni- a magyar változatban természetesen lesz egy lyuk a végén, az adatokat pedig nem a saját okostelefonodra és gépedre töltheted fel hanem ügyfélkapun keresztül kötelező lesz havonta... Így ellenőrzik majd hogy a ZÁLLAMpolgárok eleget tesznek -e a kihirdetett szaporodási számnak :).

(Ha okos kondommal szexel valaki és mégis terhes lesz a nő, akkor ki állja a gyerek felnevelésének költségeit, a gyártó cég? :) :D)

Alibanya1 2017.06.15. 11:02:15

@Comment.Elek: brühaha.. nemtom
@Mia and me: összekötve a NAV-val, mint a pénztárgép? baromi marha jó ötlet :D

2017.06.15. 11:02:50

@Comment.Elek: haha vicces vagy, azt képzeled hogy vasdarabok vannak a kotonon, meg drótok :-) holott százd mm vastag rágőzölt vezető rétegről van szó ami szabad szemmel láthatatlan és teljesen érezhetetlen, beleveszik a hordozó gumi rugalmasságába.

A poszthoz: Ez a dolog, hogy az a nő aki egy szóra elmegy szexelni az kurva ez csupán a posztoló fejében van. Persze rá lehet fogni az évezredes férfi elnyomásra ezt a reflexet. De ez önbecsapás. Ma 2017ben senki NEM becsüli le azt a nőt aki szexel amikor neki tetszik. Blogok tucatjai foglalkoznak a női öntudat megnövekedésével. Alibanya, engedd el ezt a hülyeséget és menj dugni ha hívnak. Ha nem akarsz akkor persze ne menj. De kifele mutogatni, férfi elnyomásra.. hahaha ez vicces :-)

Alibanya1 2017.06.15. 11:06:41

@Kulics: nem jól fogalmaztam akkor, vagy nem ment jól át, ez nem férfi elnyomás, hanem ilyen berögződések, amiket talán belénk neveltek és mely alól nem tudja magát mindenki mentesíteni, Lehet, hogy blogok ezzel tele vannak én nem vagyok és nem is olvasok nagyon blogokat, inkább beszélgetek nőkkel, akik hasonlókról számolnak be. Nyilván nem mindenki ilyen :)

2017.06.15. 11:17:56

@Alibanya1: pedig néha érdemes kimenni a komfortzónádból... a személyes beszélgetésnél hajlamosak egymást nyalogatni a nők és egymást támogatni, nem pedig új utat mutatni egymásnak.
tessék:
ebredoszexualitas.blog.hu/

Alibanya1 2017.06.15. 11:24:30

@Kulics: hagyjál már, örülök, ha végre elbékézek a komfort zónámba :D félretéve, miért gondolod, hogy a másik blog pontosabb képet ad a nőkröl, mint az itt felvázolt gondolat? Biztos van akiben ébred a szexualitás, bennem is ébren van, aztán azt mesélem amivel találkozom. ott meg az van, hogy kurvának néznek, ha bizonyos nyomvonal mentén viselkedek, néha nem érdekel máskor meg igen, bizonytalan ez. Ahogy a másik fél a férfifej is bizonytalan, most minek is higgyen a hagyományos felfogásnak vagy egyebeknek. Köszi, majd szabad pillanataimban belenézek.

2017.06.15. 11:26:39

@Alibanya1: egész pontosan mit jelent hogy "kurvának néznek" ? Miben nyilvánul ez meg konkrétan? Kimondják ? Vagy csak te magadban hallod ezt saját magadtól ?

Comment.Elek 2017.06.15. 11:27:34

@Kulics:
"Ez a dolog, hogy az a nő aki egy szóra elmegy szexelni az kurva ez csupán a posztoló fejében van."
"Ma 2017ben senki NEM becsüli le azt a nőt aki szexel amikor neki tetszik. "

Te meg én ennyire másik világban élünk? Az én szememben igenis kevesebbet ér az ilyen nő, bár én bevallottan konzervatív vagyok.

Alibanya1 2017.06.15. 11:43:23

@Kulics: nos több mindenből érzem ezt, maga a viszonyulás, a példában felhozott párbeszéd, szerinted az a férfi, aki találkozás nélkül azonnal szexre invitál, minek nézhet? még ő maga sem tudja, hogy "megfelelő" leszek-e, milyen hozzáállás ez, lehet, elméleti síkon, hogy első randin elmentem volna vele, de hogy már ennyit sem akar, az ugyan milyen olvasatú a számomra. Aztán több randin tapasztaltam, hogy ha az első beszélgetés során, úgy mutatkoztam, hogy tetszik a férfi, akár folytatnám vele, máris átment ebbe a hülye hozzáállásba, hogy hát könnyű nő, csak hülyeségekről lehet vele beszélgetni, meg közben nyugodtan lehet, más nők telefonját üzeneteit fogadni nézegetni, fölényeskedni, mert ez ugyis csak az, nem tudom sikerült e átadnom ezt az érzést. Az én fejemben nincs semmi kurvaság érzés, mert pontosan tudom, hogy nem vagyok az :D

2017.06.15. 11:47:56

@Kulics: "Ma 2017ben senki NEM becsüli le azt a nőt aki szexel amikor neki tetszik. " - dehogynem. A társadalom jó 50-60%-a. Férfiak nők vegyesen.

Nem csak Alibanya elméjében szólják meg, hanem ez még mindig egy valós pletykatéma is. Simán nagyvárosban is, vidéken meg mintha 1800-at írnánk ilyen szempontból.....

2017.06.15. 11:49:31

@Alibanya1: "szerinted az a férfi, aki találkozás nélkül azonnal szexre invitál, minek nézhet?" - mondjuk erről pont nem azt gondolnám, hogy ő minek néz téged, hanem azt gondolnám hogy mégis (sakkozó) elmebeteg :D.

Alibanya1 2017.06.15. 11:54:59

@Mia and me: ugye ugye, sőt ezt az arány megítélni sem tudjuk. Ez egy létező probléma és belénk van rögzülve, több kevesebb sikerrel küzdünk meg vele, hol félre tudjuk tenni, hogy meg hirtelen megzavar. Jó lenne, ha ez egyszerűsödne, talán az mindkét fél számára könnyebbség lenne. erről akartam írni :)

Comment.Elek 2017.06.15. 11:59:47

@Alibanya1: @Mia and me: Ez hogyan működik a másik oldalon? Az nyilvánvaló, hogy egy pasit nem fognak lekurvázni, ha könnyedén kapható, de Ti nem érzitek úgy, hogy csak egy vagytok a sok hódítás közül és elvesztek a tömegben?

Alibanya1 2017.06.15. 12:39:42

@Comment.Elek: éppen erről beszéltem, ez az a megfoghatatlan vagy leírhatatlan érzés, amit nem szeretek, értem én, hogy nem mindig vagyok az az egy és megismételhetetlen, de némi kis figyelem stb elférne, illetve éppen ez az az a feeling, amitől n em érzem jól magam a helyzetben, amitől olyan semmilyen , kurvás :D most el kell rohanom de még visszatérünk erre

csevely 2017.06.15. 12:44:23

@Alibanya1:
"Igen, a nők is javulhatnak, ez a vagy tudja megölni a mamutot, vagy vegye meg eloszlás sem a legjobb szempont. Egyszerűsíthetnénk már a dolgot...."
Már ezért érdemes volt benézni.
Az okos dolgokról a véleményem, hogy lejárattak egy (sok) jelzőt, és így semmit sem jelent.
Ha Isten meg akarja nyomni a reset gombot, egyre egyszerűbb a dolga, csak a netet a felhővel, a mobilhálózatokat kell eliminálni, és az egész mostanra kialakult "civilizáció" összeomlik. És sok minden más okosság mellett még a dugásgrafikonhoz sem tudnának hozzáférni? Ó anyám :)
Amúgy elképzelek két világfit a PUB-ban, ahogy mutogatják okosságaikon, hogy kinek mekkora volt a lökete:))
Jó volt Banya !!! Sőt nagyon jó !

2017.06.15. 14:30:58

@Comment.Elek: Én mondjuk nem voltam soha könnyen kapható (de még lehetek :D)... viszont vidéki ksivárosban simán azért is "rosszat" gondolnak az emberről mert sok a fiúbarátja és mondjuk minden héten eljár bulizni - (és ha nem b.szik egyikkel se, csak isznak, jólérzik magukat, valahogy a szóbeszéd akkor is elindul, hogy ez olyan érdekes lány kitudjamárkiknek volt meg....- itt aztán lehet hogy a vágyakozók simán sztorizgatnak is hogy hogy volt meg, közben meg ugye a bugyiját se látta a csajnak nemhogy belülről...)

Pesten, nagyobb vársoban a nagy számok alapján - meg hogy nem simerik annyira talán egymást látásból se az emberek- talán nem ennyire gáz a helyzet. De sok nőben benne van /lehet ez az érzés amit Ali feszeget. Hogy ha épp lenne is kedve/vágya tényleg akár azonnal ágyba menni/vinni a delikvenst, az olyan mintha kurvaság lenne. Holott hát a kurva az aki pénzért vagy valamilyen ellenszolgáltatásért izél... De valahogy a "köz" lekurvázza azt a nőt, aki esetleg facér és láthatóan több faszit kipróbálgat rövid időn belül (még ha az igazit keresi is), vagy ha "könnyen" adja magát.

Irbisz 2017.06.15. 15:13:01

@Kulics: Ez akkora parjat ritkitoan gagyi blog, pont ezt ajanlgatod? :DDD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.06.15. 16:25:42

Jah, hát rendet kéne tenni a női fejekben. Mégis kit érdekel, hogy egy vadidegen mit gondol rólad? Ha bejön, irány szexelni és nem agyalni.
Arról pedig illene leszokni, hogy ezt a férfiakra kenitek, mert a leginkább nőtársaitok kurváznak le titeket.

cso zsi 2017.06.15. 17:27:34

@csevely: Ne is mondd.
Tudod hány kollégámnak, ismerősömnek mondtam, hogy ha megszűnne az elektromosság minden formája (Jules Verne: Az örök Ádám), akkor nem csak ők halnának éhen (mert nem lenne a hájpolt fizetés), de még én a "beszállító" is.
Meg a világ "kultúráltabb" része.

cso zsi 2017.06.15. 17:34:14

@Mia and me: Sosem értettem, hogy ha egy férfi trófeagyűjtő, akkor az mennyivel pozitívabb, mint ha egy nő teszi ugyanezt.
De ismerjük azt a mondást, miszerint "ha egy kulcs sok zárat kinyit, az egy mesterkulcs, míg az az ár, amit bármilyen kulccsal ki lehet nyitni, az egy rossz zár".
Mondom mindezt úgy, hogy nekem sem lenne ellenemre, ha egy nő leszólít, kifejezetten, és valóban azzal a célzattal (tehát nem markecolni, megmarad a vesém is, stb...), bár ugyanúgy meghökkennék a dolgon, mint 30 éve, amikor köpni-nyelni nem bírtam két, magam-korú lányzó leszólításán. Enyhítő körülménynek vettem, hogy bizonyára szabados életet folytathattak, vagy aznap este laza volt a gyeplő, az utcán bandukolva, borosüvegekkel, cigivel a kézben.

2017.06.15. 19:48:37

@cso zsi: :D hány évesek voltak ezek a leányzók? Meg ha két leányzó szólít le egy fiúcskát (utcán, borosüveggel meg cigivel a kézben ) akkor a két leányzó nagy valószínűséggel nem szexelni akar, hanem csak társaságot keres a borosüveghez, jót akarnak röhögni stb. Kövezz meg , ilyet mi is csináltunk barátnőmmel, sőt mi telefonszámot is kértünk.... és volt akit a szórakozóhelyről hazaérve hajnalban fel is hívtunk :). Egyikkel se szexeltünk, hanem jókat utcáztunk (mielőtt bemennél a szórakozóhelyre, órákat , fél napokat töltesz kint itallal, kólával, beszélgetve azokkal akik szintén oda vagy egy másik szórakozóhelyre akarnak menni, de akkor és ott jobb az utcán :) mert bent úgyse hallanánk egymás szavát:) -.. de persze ez 15 éve volt, azóta lehet változott a világ.. (pl. tudom már utcán se lehet inni ...vagy mifene, ezen így lehaltam minap- ez kiesett a gyereknevelős évekkel- nemrég hívta fel valaki a figyelmemet erre)

2017.06.15. 19:54:51

@cso zsi: egyébként ha a férfi trófeagyűjtő az se bocsánatos, nekem pl.. Jobb szeretem ha kicsit félénk is akár, és majd megtanítjuk egymást ;-), mint hogy valami fasza csávó akiről a fél falu tudja hogy a 3 szomszédos falut is ... A záras-kulcsos hasonlathoz nekem mindig az jut eszembe, hogy oké de pl. senki nem vesz a szájába olyan kanalat vagy villát amivel előtte már 20an ettek....

Remeteee 2017.06.15. 20:43:38

@Mia and me: "senki nem vesz a szájába olyan kanalat vagy villát amivel előtte már 20an ettek...."

Dehogynem. Jobb helyeken szokás mosogatni. :)

cso zsi 2017.06.16. 01:51:11

@Mia and me: Nos @Remeteee: megírta a választ, mire írtam volna.
A mosogatás (mosás) még otthon is működő dolog. ;)

Valamint az előzőhöz: a lányok nyíltan kimondták, hogy akkor, és ott mire gondoltak... egyedi eset volt, lehet, hogy élnem kellett volna vele. (???)

2017.06.16. 14:42:32

@Remeteee: én mondjuk olyanra gondoltam amit nem lehet lemosni ....
:D Olvasgassatok friss nemi betegség statisztikákat. :) Félelmetes méreteket kezdenek ölteni a fiatalok körében olyan betegségek, amik Ady Endre korában taroltak....

Remeteee 2017.06.16. 15:22:19

@Mia and me: Ezek ellen többnyire lehet védekezni. Szerinted azok a férfiak, akik könnyű prédának és ezért értéktelenebbnek ítélik a szexre kapható nőket, a nemi betegségek miatt teszik ezt? Ugyan már!

Egyrészt van bennük egy egészséges vadászösztön, amit szeretnének kiélni, és ha a vad túl hamar megadja magát, ez nem jön össze. Másrészt szerepet játszik a birtoklási vágy. Ha neki lefekszik a nő, talán másnak ugyanígy, ezt a gondolatot pedig nem bírja el az egójuk. Pedig egyáltalán nem biztos, hogy az adott nő mással is elmenne, mert náluk a vágy sokkal inkább személyhez kötődik.

2017.06.16. 23:33:05

Szerintem ha vonzódnak egymáshoza felek és már előtte hónapok óta ment a levelezés és volt lelki háttér, akkor simán egymásnak eshetnek az első alkalmommal is akár.

sirok0001 2017.06.22. 22:03:03

Alibanya, a világunk ennyire gyors, ennyire modern és ennyire szomorú.

2017.06.24. 08:50:42

@sirok0001: Szerintem meg úgy jó, ahogy van.
Ha minden tökéletss lenne, akkor unalmas lenne.

2017.06.24 2017.06.27. 12:31:37

@Diorella Queen: @sirok0001:
Ennyire nyár van?
Sehol egy új blogbejegyzés?
Nektek, mint utolsó mohikánoknak küldöm meghallgatásra.
Koncerten valami észbontó volt :
www.youtube.com/watch?v=d2Jm44Bo200

Sorra tűnnek el mellőlem a srácok
mindegyiknek jobb dolga akadt.
Zajos magányban foszforeszkálok
a sápadt fényű telihold alatt.

Annyi minden szarral kell még megküzdenem
egy tucat csörgősipkás lidérc horkol mellettem.
Választok egyet. Melyik tetsszen?
Melyik legyen a partnerem?

Megyek én is tengerhez, bár csak egy hétre .

Comment.Elek 2017.06.27. 13:39:42

Apropó tenger meg nyár: még tavaly novemberben ezt írtad:
"Barcelona állat, megpróbálom megírni, kicsinyke türelem"

Ezel még adós vagy, nem? Ha más téma úgysem akad. :)

Alibanya1 2017.06.27. 15:58:18

@Vastagmargó: @Comment.Elek: mingyá gyerekek, vége az iskolának itthon vannak a lányaim is, forróság a panelben, én a kritikus tizedik emeleten lakom, lehet lebontja a Fidesz, mi lesz velem, na de még pár nap és a lányok mamánál én meg írok :)

csevely 2017.06.30. 11:10:06

@Alibanya1:

A pár nap mennyi??

A lebontást felejtsd el, csak olyan fideszes ötletbörze, mint az egész eddigi létük.
Majd, ha már minden faluban lesz stadion, lesz mindenhol iskolai tornaterem, netán úszásra használható medence ( mit ugye törvény ír elő !! haha ) akkor nekifoghatnak valami elementáris olyan baromságnak, minthogy lebontják a 10. emeletet . Nem nagy bót pénztáros lőrincnek, úhogy nem fog belekezdeni sem senki.De hivatkozásra jó lesz, már minthogy bármit többért adjanak, áremelés na !

De TE ne erről írjál!

A női princípium valami más, na aztat csillogtasd :D

2017.07.03. 09:43:34

Azt hittem van már új poszt, de sehol semmi.
Ali pasizik?

2017.07.03. 09:45:23

@Vastagmargó: Én is Alira várok, hogy mikor ír már arról, hogy a valóságban miért nem olyan a szex, mint a filmekben a pikáns jelenetekben?: )

cso zsi 2017.07.03. 13:20:11

@Diorella Queen: Van, hogy olyan. Van, hogy nem. A megfelelő partner kell hozzá. És az nem biztos, hogy azonos azzal, akivel együtt élsz.
Vagy fordítva.

2017.06.24 2017.07.03. 15:44:44

@Diorella Queen:
Erre egy régi vicc :
Öreganyó ül padon parkban, és a háta mögül bokron túlról beszélgetés:
Jaj, te Jancsi, úgy fáj itt a szivem. Ha megcsókolnád a mellem, meggyógyulna.
Jaj te Jancsi itt a combom belseje is sajog már, megcsókolnád, hogy gyógyuljon?
Te Jancsi, itt is. . de ekkor beleszól öreganyó:
Jancsi!!!!
Aranyeret nem gyógyít???

Ennyit a pikáns jelenetekről.
Gondold el, hogy 3 kameraman, 4 operatőr, valami stylist, ráadásul rendező, súgó...akárki előtt lehet olvadozni?
A filmvászonon levő dolog. . . na.
Nem az életről szól!
Egy tóparton akartunk szerelmeskedni, de állandóan verekedtünk a szúnyogokkal, úgyhogy hiába volt holdvilág, ragyogó csillagok, és tücsökciripelés, békakuruttyolás, nem lett semmi.
Illetve a szúnyogcsípések leápolása után a szobában minden romantika nélkül:)) Hatalmas tanulság!!!

2017.07.04. 13:53:56

@Vastagmargó: "súgó" --- :D

A tópartos az áll a folyópartra is :D -atyaég, hát létezni se lehet nemhogy bármit csinálni...

Amikor ilyen vállalkozó szellemű férfi akar a vadonban romantikázni, azóta mindig elmondom, hogy -figyu az ősember se csak azért ment be a barlangba és gyújtott tüzet a közepén a lyuk alatt, hogy rajzolhasson a falra....
Most meg már civilizáció van meg kultúra, meg szex-kultúra ... :) ugye.

Irbisz 2017.07.04. 14:03:34

@Vastagmargó: az se mindegy, mlyen filmek pikans jeleneteire gondolt.

2017.06.24 2017.07.05. 09:20:12

@Irbisz:
Abszolut igaz.
Valami régi filmben volt, hogy a szénásszekéren estek egymásnak a fiatalok, míg a 4 ökör vidáman ballagott velük hazafelé.
Az akkori párom annyira belelkesült, hogy elmentünk szénaboglyát keresni.
Akkor lett, hogy "rendben, de innentől én vagyok felül", mármint a romantika miatt:)))) semmi másért:-D

csevely 2017.07.05. 11:59:27

@Vastagmargó: @Mia and me:
Úgy látom ugyanazokat a köröket futjuk:))
És ugyanaz a tapasztalat is. Megoldás:
a tengerparton nincsenek szúnyogok.. .

2017.07.05. 18:08:43

@csevely: haha, DE vannak szúnyogok a tengerparton! Ott is esik az eső, van édesvíz, pocsolyák stb. Egyszer menj el tengerpartra, meglátod.

csevely 2017.07.06. 10:12:03

@Kulics:
Voltam már párszor. De sehol sem akart megenni egy dög sem.
Volt Horvát Adria, Olasz, Lengyel, Bolgár, Török tengerpart. .
Vagy ott ennyivel jobban irtják a turisták kedvéért?

C8H10N4O2 2017.07.13. 22:09:21

Banyek, írj már, írj már, írj mááár :)
Iszom a szavaid, a stílusod, a humorod, - ám nem férfi vagyok, ellenben szintén hetero. Úgyhogy csak innen a partvonalról üzenem, hogy hajrá :)))

2017.06.24 2017.07.18. 12:09:34

Banyus , hiányzik a témafelvetésed, a humorod.
Írjál mindenki örömére :)
süti beállítások módosítása